Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeneli güya 7 ay falan oldu.kaç kere yaptın derseniz 5 ya da 6 .oldu mu deseniz ilkinde oldu fakat sonra oldu mu olmadı mı emin olamadik.sürekli ara veriyoruz uzun uzun .ve ben bunaldim
Çok ara vermeyin bence 2 günde bir yapmaya çalışın kayganlaştırıcı ya da zeytinyağı kullanın altta olursanız daha iyi

Aneztezik sprey ler uyuşturuyor eczaneden alın bir tane vajina içine iyice sıkın uyuşana kadar sonra mumu Streç filmle sarın kayganlaştırıcı veya zeytinyağı ile sokup çıkarın ilişkiye geçmeden önce yine sprey sıkın bekleyin 3 dk

Kızlar eşimle deneme yaptık biz başı girdi gerisi gelince kızlık zarım var diye korku yaşıyorum orda takılı kalıyorum ay ama inanin nasıl rahatladım

Kızlar eşimle deneme yaptık biz başı girdi gerisi gelince kızlık zarım var diye korku yaşıyorum orda takılı kalıyorum ay ama inanin nasıl rahatladım
cnm bnde ilk bashini aldigimda rahatlamishtm hic aci hisetmedim sonraki denememde herhalde sktim kendimi ve cnm yandi olmadi braktim..dmmki kastigimz icin olmuyo ..son denememde tekrar aldim bashini tabi tekrar aci yok..sonra yine takildim yanma oldu biraz ama aldirmadim acimiyo acimiyo derken esim biraz alismam icin gl gt yapti..bukadar yaptiysak dha fazlasinida yapariz

DR GİTMEK İSTİYORUM AMA ALTTAN BAKTIRMAK İSTEMİYORUM İLLA ATTAN MI BAKAR SİZCE HANİBEBEİŞ İÇİN
Canım acile gidip kan testi yaptırabilirsin. Benim de dün adet olmam lazımdı olmadım daha. Ben bekleyeceğim pztye kadar gelmezse sağlık ocağna gidip kan testi yaptıracağım. İdrar testinde hemen çıkmayabiliyor.

Bizde başını git gel yaparak hamile kaldım ve hala kızım çok ilginç bir durum:) bende hala aynı yerdeyim denemelere ara vermiştim tekrar başladım ama hala aynı yerdeyim insallah sende aşarsın burdaki herkes aşar bende aşarım

Allah aratmamis cok.sukur cnm basarirsin kisa surese sende insallah

Nasil yaniiiiii tam birleşme olmadan sadece bası bu sekilde mi hamile kaldın cok ilginç Allahın hikmeti yaa cok guzel :)

Kizlar selam,
Siteye sirf bu konu icin uye oldum. Bayadir takip ediyorum aslinda. Benim gibi ne kadar cok bu sorunu yasayan kisi varmis meger.. ben 1,5 senedir evliyim ve tam birlesme yasayamadik henuz. Belli bir yere kadar giriyor ama sonrasi cok acili. Kendi parmagimla bi sorun yasamiyorum :) hatta bir ara fitil kullandim, bu yaz tampon kullandim onlarda sorun yok ancak esimle birlesme zamani inanilmaz bir aci oluyor. O an kendime "rahat ol sıkacak bir sey yok rahatla" falan diyorm kendi kendime ama yok ilerlemiyor. Ne kadar uzucu bir durum. Yasim da ilerliyor. Cocuklari oldum olasi cok severim cocuk istiyoruz ama maalesef bu sorun yuzunden yapamiyoruz. Zevk almak su asamada umrumda degil bi aşabilsem sunu ne de guzel olacak... umarim ben de mutlu olanlar listesine yazdiririm adimi ama o kadar imkansiz gelioyor ki.. kendime guvenim sifir artik... (

Benimde 1 yil olucak ne garip dimi sevdigin insanla birlikte olmak istedigin halde yapamamak kendini ve onu mutsuz etmek. Hergün gülsende mutlu olsanda hep yarim gibisin kendinde evliliginde mutlulugunda yarim. Benim allahtan suan cocuk yapmam gerekmiyo ama bide cocuk isteyenler icin gercekten daha üzücü. Ama bi arkadas yazmis yarim girdigi halde nasil hamile kaldin diye.. Kizlar kizlik zari yuvarlak ortasi delik bi zar. Yani acik. Cocugun olmasi icin illa kizligin acilmasi yada penisin tamamen girmesi gerekmiyor. Oraya sperm girerse damlarsa zaten hamilelik riski cok büyük

Benim zarim yirtildi zaten aslinda. Kanamam oldu. Kadin dogum doktoruna gittim hatta 3 kere alttan muayene oldum hep canim aciya aciya :) hatta bi tanesi beni azarladi neden bagiriyorsun be bi rahat ol diye :) zar yirtilmis dedi 3u de. Ama iste zarla alakasi yok ki bu meretin. Nedensiz bir bicimde kasmaktan kendimizi oluyor. Bu sorunu hic yasamayanlar nasil becermis aklim almiyor o derece normal olan bunu yasamakmis gibi geliyor bana :)) uzucu...

Kızlar egzersiz den sonra eşli denemede eşiniz yönlendirmesin. Siz üste çıkın yapmaya çalışın. Acimadigini anlayınca eşinize müsade edin. Hem o şekilde korkmazsiniz. Kasmazsiniz artık kendinizi

Ben vajinismus değildim ama ilk iki gece çok kötü geçtiği için çok korkuyordum ve iliskiye girmek istemiyordum. Burda okudum önce siz üstte deneyin yazmıştı bi arkadas. Öyle yaptım bende bide jel kullandım. Acimadigini görünce eşim yaptı sonra ve ben çok değil ama geçen bir buçuk aya üzüldüm yinede. Çok basitmis meğer çok

Selamlar,
Ben ustte oldugumda cok daha sert bir sekilde girip canim aciyacak gibi hissediyorum. Butun agirligimk verdigim icin tam ayarlayamiyorm. Onun icin esim ustte olsun istiyorum ama o da popoya dogru degil ileri dogru ittiriyor ve daha zor ilerliyor sanirim. (Hatta ilerleyemiyor acidigi icin) bir de "biraz dur aciyor simdi tekrar dene simdi dur" bu tur seyler zaman harciyor ve sönme oluyor esimde dogal olarak. Bu konuyu nasil aşiyorsunuz? Sertlesmeyi cok uzun tutamiyoruz konsantrasyonu bozuldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…