Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim bu yazdiklarini bende yasiyorum.yok aciyo yok yaniyi yok cisim geldi adamda erksiyon mu kalir.bikti benim esim.cinsellijten soguttun beni diyo.sorun bizde onlarin konsantrasyon unu bozuyoruz.agzimizi kapatmamuz lazim birax

canim kader arkadaslarim bi sorim olacak.8 cmlik aparatin bas kismi giriyor gerisi gelmiyor.sizce esli denemeye hazirmiyim.ikincisi aparati ittirsem zar bozulurmu acil cevap

Zarı unut canım benim. Senin zar çok esnek ki 8 cm almışsın anca doğumda yırtılır benimki de öyle. eşli denemeye geç derim bence. aparat yerine eşinin p.. tutarsın bende 8 cm sonra yenmiştim.

canim kader arkadaslarim bi sorim olacak.8 cmlik aparatin bas kismi giriyor gerisi gelmiyor.sizce esli denemeye hazirmiyim.ikincisi aparati ittirsem zar bozulurmu acil cevap
Hayir daha esli denemeye hazir degilsin..kendin denemeye devam et..aparati ittir zara bisi olmaz merak etme) zar oyle sandign gibi bir sey degil oldukca esnek

Zarı unut canım benim. Senin zar çok esnek ki 8 cm almışsın anca doğumda yırtılır benimki de öyle. eşli denemeye geç derim bence. aparat yerine eşinin p.. tutarsın bende 8 cm sonra yenmiştim.
8 cm aparatin sadece bas kismini almis cnm tamamini degil bnce esli denemek icin beklemeli denemeye devam etmeli

Cnm mutlaka jel kullan etkisi çok oluyo ve güç verir sana. Bende ilk üstte yapamamistim ucunu bile alamadım. Bi kaç gün sonra tekrar yaptım eşimde yardım etti bana tabi bana doğru geldi ben denerken ve nerdeyse tamamını aldım o günkü ilk denemede. Ve Acimadigini görünce yer değiştik ve kesinlikle acı yoktu kesinlikle. Bi kaç gün sonra artık zevk almaya bile başladım. Biz jel kullandığımiz için ön sevişme yapmadan denedik. Belki o yüzden sertleşme sorunu olmamıştır

kizlar sunu itraf edeyimki hic jel kullanmadim simdiye kadar.jel surunce sanki pis oluyo orasi.ne biliyim bi his iste.hep kuru kuru yaptim.simdik sevgi kelebeklerim demek oluyorki 8 cm in tamamini alana kadar bekliyorum.aldiktan sonra yine size sorarim..ayy canlarim benim ya siz olmasaniz bunlati bile yapamazdi..inşallah butun dualariniz kabul olur.

ah canim ah.hep boyle olur.sen hazir degilsindir sacma sapan zamanlarda esin ister.sen istersin esin istemez.yan etkenler hic rahat bırakmaz. .anneme sorsan 5 dakikalik is ne var yapiver sonrada isine gucune bak diyo. 1.5 yil cok bes dakikalar oldu ama olmayinca olmuyo

zuzkucum senin kanaman olmadimi sende 8 cm den sonra esli denemeye gecip yenmistin.

arkadaşlar merhaba siteye giremiyorum ama gönlüm sizlerle dualarımda. Allah yardımcınız olsun. zuzum Allah razı olsun siteyi boş bırakmıyosun.birde sizlere birşey söylemek istedim. aparatla egzersiz yapan arkadaşlar zamanla zar esniyor ve pns le giriş yapsanızda kanama olmayabiliyormuş. dr dan yıllarcan önce bir arkadaş böyle bir bilgi almıştı.birde zara takılmayın çünkü zar ilişkiye engel değil. zaten ortasında delik olan bir et parçası. sadece pns in ilk girdiğinde değilde en kalın yeri geçerken delik biraz zorlanıp açılacak ve iki damla ancak kan gelecek. yeterince ıslaklık sağlanırsa, vajina içi zeytinyağ veya istediğiniz bir su bazlı jelle kayganlaştırılırsa bol bol, asla acının a sı bile olmaz.görüşmek üzere Allaha emanet olun.

Ah o zamansızlık kızlar bilirim. Çalışınca çok zor oluyor. Ne misafiri biter, ne pasta böreği, ne temizliği. Temizlikçi aldığım halde zaman yetmezdi. çareyi tüm egzersiz aletlerini ortada bırakmada bulmuştım bir ara biri gelirse kaldırıyordum. toplama telaşı olmasın diye. ala bilrseniz yıllık izne ayrılın yada iş yerinden izin alın kızlar. Hemencicik yenersiniz. Benimki öyle oldu çünkü.

arkadaşlar merhaba bi arkadaşım alkol kullanarak dene dedi sizce faydası olur mu ama ben hayatımda ağzıma bile koymadım hiç denemek istemiyorum sizin düşünceniz nedir

arkadaşlar merhaba bi arkadaşım alkol kullanarak dene dedi sizce faydası olur mu ama ben hayatımda ağzıma bile koymadım hiç denemek istemiyorum sizin düşünceniz nedir

CANIM asla ben içtim olmadı canım. Sadece çakır keyif oldum. Çare değil sakın değmez.. Sen başarmayı kafana koyduysan mutlaka yaparsın. egzersiz yapabilirsen yada eşli denemeler ile olacak şey. kremler, hocalar onlar bunlar dr bile çare değil bence bende olmadı yani. Tek çare sizsiniz. Beyninizin size oynadığı oyunla baş etmek zorundasınız. Korkuları kaygıları bir kenara bırakın bir ucundan başlayın. Tabi birden korku geçmeyecek ama her egzesizde bir şey öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…