- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.581
canim bu yazdiklarini bende yasiyorum.yok aciyo yok yaniyi yok cisim geldi adamda erksiyon mu kalir.bikti benim esim.cinsellijten soguttun beni diyo.sorun bizde onlarin konsantrasyon unu bozuyoruz.agzimizi kapatmamuz lazim biraxSelamlar,
Ben ustte oldugumda cok daha sert bir sekilde girip canim aciyacak gibi hissediyorum. Butun agirligimk verdigim icin tam ayarlayamiyorm. Onun icin esim ustte olsun istiyorum ama o da popoya dogru degil ileri dogru ittiriyor ve daha zor ilerliyor sanirim. (Hatta ilerleyemiyor acidigi icin) bir de "biraz dur aciyor simdi tekrar dene simdi dur" bu tur seyler zaman harciyor ve sönme oluyor esimde dogal olarak. Bu konuyu nasil aşiyorsunuz? Sertlesmeyi cok uzun tutamiyoruz konsantrasyonu bozuldugu icin
Hayir daha esli denemeye hazir degilsin..kendin denemeye devam et..aparati ittir zara bisi olmaz merak etmecanim kader arkadaslarim bi sorim olacak.8 cmlik aparatin bas kismi giriyor gerisi gelmiyor.sizce esli denemeye hazirmiyim.ikincisi aparati ittirsem zar bozulurmu acil cevap
8 cm aparatin sadece bas kismini almis cnm tamamini degil bnce esli denemek icin beklemeli denemeye devam etmeliZarı unut canım benim. Senin zar çok esnek ki 8 cm almışsın anca doğumda yırtılır benimki de öyle. eşli denemeye geç derim bence. aparat yerine eşinin p.. tutarsın bende 8 cm sonra yenmiştim.
8 cm aparatin sadece bas kismini almis cnm tamamini degil bnce esli denemek icin beklemeli denemeye devam etmeli
Cnm mutlaka jel kullan etkisi çok oluyo ve güç verir sana. Bende ilk üstte yapamamistim ucunu bile alamadım. Bi kaç gün sonra tekrar yaptım eşimde yardım etti bana tabi bana doğru geldi ben denerken ve nerdeyse tamamını aldım o günkü ilk denemede. Ve Acimadigini görünce yer değiştik ve kesinlikle acı yoktu kesinlikle. Bi kaç gün sonra artık zevk almaya bile başladım. Biz jel kullandığımiz için ön sevişme yapmadan denedik. Belki o yüzden sertleşme sorunu olmamıştırSelamlar,
Ben ustte oldugumda cok daha sert bir sekilde girip canim aciyacak gibi hissediyorum. Butun agirligimk verdigim icin tam ayarlayamiyorm. Onun icin esim ustte olsun istiyorum ama o da popoya dogru degil ileri dogru ittiriyor ve daha zor ilerliyor sanirim. (Hatta ilerleyemiyor acidigi icin) bir de "biraz dur aciyor simdi tekrar dene simdi dur" bu tur seyler zaman harciyor ve sönme oluyor esimde dogal olarak. Bu konuyu nasil aşiyorsunuz? Sertlesmeyi cok uzun tutamiyoruz konsantrasyonu bozuldugu icin
ah canim ah.hep boyle olur.sen hazir degilsindir sacma sapan zamanlarda esin ister.sen istersin esin istemez.yan etkenler hic rahat bırakmaz. .anneme sorsan 5 dakikalik is ne var yapiver sonrada isine gucune bak diyo. 1.5 yil cok bes dakikalar oldu ama olmayinca olmuyoÂdet biter, eşim kötü olur sertleşmez, eşim iyi olur.,ben grip olurum, grip biter misafir gelir, yorgunluk, yemekyemek, ev, işteki yorgunluk, Allahım sen bana yardım etşu 5 günlük tatili değerlendirelim dedik güya
Zarı unut canım benim. Senin zar çok esnek ki 8 cm almışsın anca doğumda yırtılır benimki de öyle. eşli denemeye geç derim bence. aparat yerine eşinin p.. tutarsın bende 8 cm sonra yenmiştim.
birde keske o zari unutabilsem.kendimi unuttum ama onu unutamiyorum zuzuku...zuzkucum senin kanaman olmadimi sende 8 cm den sonra esli denemeye gecip yenmistin.
birde keske o zari unutabilsem.kendimi unuttum ama onu unutamiyorum zuzuku...
Amin canım çol teşekkür ederim allahım herkese nasip etsincanim benim tebrik ederim.masallah mucize bebek..rabbim kucagina vermeyi nadip etsin
arkadaşlar merhaba bi arkadaşım alkol kullanarak dene dedi sizce faydası olur mu ama ben hayatımda ağzıma bile koymadım hiç denemek istemiyorum sizin düşünceniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?