- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.601
arkadaşlar merhaba bi arkadaşım alkol kullanarak dene dedi sizce faydası olur mu ama ben hayatımda ağzıma bile koymadım hiç denemek istemiyorum sizin düşünceniz nedir
canım çok sağol ne yapacağimi iyice şaşırdım ailelerde biliyor artık psikolojim bozuldu iyice kayınvaldemde kötü bir söz söylemedi tedavi olun kızım diyor ben daha kötü şeyler bekliyodum ama olmadı eşim de dr murat ulusoya gideli diyor eşiminde psikolojisi bozuldu çok zor durumdayım.
arkadaşlar merhaba siteye giremiyorum ama gönlüm sizlerle dualarımda. Allah yardımcınız olsun. zuzum Allah razı olsun siteyi boş bırakmıyosun.birde sizlere birşey söylemek istedim. aparatla egzersiz yapan arkadaşlar zamanla zar esniyor ve pns le giriş yapsanızda kanama olmayabiliyormuş. dr dan yıllarcan önce bir arkadaş böyle bir bilgi almıştı.birde zara takılmayın çünkü zar ilişkiye engel değil. zaten ortasında delik olan bir et parçası. sadece pns in ilk girdiğinde değilde en kalın yeri geçerken delik biraz zorlanıp açılacak ve iki damla ancak kan gelecek. yeterince ıslaklık sağlanırsa, vajina içi zeytinyağ veya istediğiniz bir su bazlı jelle kayganlaştırılırsa bol bol, asla acının a sı bile olmaz.görüşmek üzere Allaha emanet olun.
Izmiri bilmiorum ama ben kendi bulundugum sehirde gidiyorum ve bence terapiste gitmeden cok zor ben terapiste gidene kadar hayatimda bir kefe olsun aynayi alip vajinama dokunmamistim hatta bakmamistim bile bence kesinlikle gitmelisinArkadaslar bugjn psikoljikmen kendimi hazirlamistim kesin yapicam diyodum ama ta ki esim geldi ve bende hersey koptu icimi biseyler kapladi firtinalar koptu elim ayagim titredi midem bulandi korkudan olcektim. Aglama krizine girdim. Esimi iknaa ettm cinsel terpiste gitmek.icin cunku bu isi ben kendim halledemicem. İzmirde bildiginiz iyi terapistler varmi??
Izmiri bilmiorum ama ben kendi bulundugum sehirde gidiyorum ve bence terapiste gitmeden cok zor ben terapiste gidene kadar hayatimda bir kefe olsun aynayi alip vajinama dokunmamistim hatta bakmamistim bile bence kesinlikle gitmelisin[/QUOTE
Cinsel terapi merkezleri iyi mi peki biliyomusun. Hangi ildesinki .gittigin yer iyi mi gelisme varmi ya??
Eşin ıkı parmagini yapsın canım eldiven ve krem kullanın bunu da yapabildıkten sonra pEnis bası denemesine gecebılırsınız psikologa gitmiştim ben boyle yendımKizlar reglim bitti en son esim orta parmagini ileri geri yapabiliodu ve hic mudahele etmiodum rahattim be kasilma falan yoktu sizce hangi asamaya gecmeliyim
Kesinlikle katılıyrm kendi basına yapmakta zorlanan mutlaka vakıt kaybetmeden psikolog yardımı almalı.. bunun için devlet hastaneleri veya yıne devlete bagli kurumlar var inanın özelden farkı yok ilgi ortam super 153 arayarak bilgi alın bende 8 ay kendim yenmeye ugrastim olmayınca gittim ve 4 seansta yendim. .lutfen vakıt kaybetmeyin cunku gun gectikce umutta gıdıyor kendınıze eşinize kotuluk yapmayın. .Izmiri bilmiorum ama ben kendi bulundugum sehirde gidiyorum ve bence terapiste gitmeden cok zor ben terapiste gidene kadar hayatimda bir kefe olsun aynayi alip vajinama dokunmamistim hatta bakmamistim bile bence kesinlikle gitmelisin
Kesinlikle katılıyrm kendi basına yapmakta zorlanan mutlaka vakıt kaybetmeden psikolog yardımı almalı.. bunun için devlet hastaneleri veya yıne devlete bagli kurumlar var inanın özelden farkı yok ilgi ortam super 153 arayarak bilgi alın bende 8 ay kendim yenmeye ugrastim olmayınca gittim ve 4 seansta yendim. .lutfen vakıt kaybetmeyin cunku gun gectikce umutta gıdıyor kendınıze eşinize kotuluk yapmayın. .
4 seanstami yendin cok iyi.bende bu ay yenemezsem gidicem terapiste.devlet hastanesinde hangi bolume gidiliyor.153 u arayinca yonlendirirlermiKesinlikle katılıyrm kendi basına yapmakta zorlanan mutlaka vakıt kaybetmeden psikolog yardımı almalı.. bunun için devlet hastaneleri veya yıne devlete bagli kurumlar var inanın özelden farkı yok ilgi ortam super 153 arayarak bilgi alın bende 8 ay kendim yenmeye ugrastim olmayınca gittim ve 4 seansta yendim. .lutfen vakıt kaybetmeyin cunku gun gectikce umutta gıdıyor kendınıze eşinize kotuluk yapmayın. .
Canim bende psikoga gidiyorum ama bide iki parmakmi vercek biz zaten esim parmaginida hep eldiven gecirip sokuyo bem bu asamadan sonra direk p..s geceriz diye dusunmustum doktor bize 4 gun esli parmak dort gun yapin gelin dedi biz iki gun yaptik regl oldm smdi iki gun daha yapip dr gidicezEşin ıkı parmagini yapsın canım eldiven ve krem kullanın bunu da yapabildıkten sonra pEnis bası denemesine gecebılırsınız psikologa gitmiştim ben boyle yendım
153 arayıp saglık hattı bolumunu tuslayın.. Cagri merkezi bu bolumunde kadın cikiyor zaten ona hiç cekınmeden derdinizi anlatın vajinismus için randevu talep edin ztn yonlendırecek sizi herhangi bir ucret yok asla ve inanın ben gidince cok sasırmıştım özel yer gibi cunku ve Dr cok ilgilendi Allah razı olsun ve 4 seans yahu ndn daha önce gtmemişim dedim hiç bilgim yoktu boyle yerlerin varlığından bende size vesile olursam ne mutlu bana :)Cevabin icin tesekkur ederim. 153 ne oluyo acaba ? Siz hangi doktorlara gittiniz. Cinsel terapistmi kadin dogummu psikolokmu ??
Canım sen o zmn Dr dinle bekle bkalım ne dıyecek bna oyle yaptırmıştı kendi drumCanim bende psikoga gidiyorum ama bide iki parmakmi vercek biz zaten esim parmaginida hep eldiven gecirip sokuyo bem bu asamadan sonra direk p..s geceriz diye dusunmustum doktor bize 4 gun esli parmak dort gun yapin gelin dedi biz iki gun yaptik regl oldm smdi iki gun daha yapip dr gidicez
Evet canım 153 ara kadın aile saglık bolumunde psikolog var ancak vajınusmus sorunum de ki ona gore randevu versınler4 seanstami yendin cok iyi.bende bu ay yenemezsem gidicem terapiste.devlet hastanesinde hangi bolume gidiliyor.153 u arayinca yonlendirirlermi
153 arayıp saglık hattı bolumunu tuslayın.. Cagri merkezi bu bolumunde kadın cikiyor zaten ona hiç cekınmeden derdinizi anlatın vajinismus için randevu talep edin ztn yonlendırecek sizi herhangi bir ucret yok asla ve inanın ben gidince cok sasırmıştım özel yer gibi cunku ve Dr cok ilgilendi Allah razı olsun ve 4 seans yahu ndn daha önce gtmemişim dedim hiç bilgim yoktu boyle yerlerin varlığından bende size vesile olursam ne mutlu bana :)
Ben İstanbulda yasiyorum baska sehirler hakkında bilgim yok arayıp sorarsanız bilgi verirler. Vakıt kaybetmeyin tek diyecegim bu benim 1 senem gttı cunku 4.seansta bıttı :)Sen hangi ildesin canim? butun illerde mevcutmu hepsinde aynimi ki sistem tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?