Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba bi arkadaşım alkol kullanarak dene dedi sizce faydası olur mu ama ben hayatımda ağzıma bile koymadım hiç denemek istemiyorum sizin düşünceniz nedir

Bunu ben de denedim ancak hic bir ise yaramiyor. Beyindeki engeli alkol kaldiramaz. Hatta benim uykumu getirmisti uyumak istemistim :))
Bu konu altinda emla kremden cok bahsedilmis bir ara ancak internetten arastirdigimda vajina icine surulmemeli diyor onun icin korktum onu da deneyemedim. Ama deneyip sonucu mutlu olanlar da var okudugum kadariyla. Bende kayganlastirici da yanma yapti mesela. Hatta kayganlastirici cok vicik oluyor hic hosuma gitmiyor benim. Derdime derman sadece kendim olacagim sanirim yine :) durmak yok yola devam. Ilerde bu sorunumu gulerek animsayacagim insallah inaniyorum. Allah hepimize asmayi nasib etsin vardir bir bildigi.

canım çok sağol ne yapacağimi iyice şaşırdım ailelerde biliyor artık psikolojim bozuldu iyice kayınvaldemde kötü bir söz söylemedi tedavi olun kızım diyor ben daha kötü şeyler bekliyodum ama olmadı eşim de dr murat ulusoya gideli diyor eşiminde psikolojisi bozuldu çok zor durumdayım.

Az once kulak copune strec sardim deniyim dedim ama ucu az girdi hemen biraktim acayp huylandim dayanamadim. Ya bende kasilma olmuyo galiba. Sadece korku var. Nasil gircek korkusuuu

benim kayinvaldemde hemen tedavi ol diyor.torun istiyolar.kendimi sucluyorum hep bu yuzden

Merhabaa seni taniyorumm vajinusmusu zeytinyagiyla yenmistin o yazini cok okumustum. Yardimci olabilirmisinn??

yaa ben anlayamiyorm esim ilk 2 parmak sktu sonuna kadar..nerdeyse p..kalinliginda tbi canm cok acidi ama kan faln gelmedi doktora gitim zarim hala ordaydi ben egzerz yaparkende yine kanamadi..ama aynayla baktigimda ikindigimda o et parcasini goremedim ve o delik dumduz gibiydi ikininca dha cok acildi..acaba zar im yilrtms olabilirmi ki ama kan gelmedi

Kizlar reglim bitti en son esim orta parmagini ileri geri yapabiliodu ve hic mudahele etmiodum rahattim be kasilma falan yoktu sizce hangi asamaya gecmeliyim

Arkadaslar bugjn psikoljikmen kendimi hazirlamistim kesin yapicam diyodum ama ta ki esim geldi ve bende hersey koptu icimi biseyler kapladi firtinalar koptu elim ayagim titredi midem bulandi korkudan olcektim. Aglama krizine girdim. Esimi iknaa ettm cinsel terpiste gitmek.icin cunku bu isi ben kendim halledemicem. İzmirde bildiginiz iyi terapistler varmi??

Izmiri bilmiorum ama ben kendi bulundugum sehirde gidiyorum ve bence terapiste gitmeden cok zor ben terapiste gidene kadar hayatimda bir kefe olsun aynayi alip vajinama dokunmamistim hatta bakmamistim bile bence kesinlikle gitmelisin

Kizlar reglim bitti en son esim orta parmagini ileri geri yapabiliodu ve hic mudahele etmiodum rahattim be kasilma falan yoktu sizce hangi asamaya gecmeliyim
Eşin ıkı parmagini yapsın canım eldiven ve krem kullanın bunu da yapabildıkten sonra pEnis bası denemesine gecebılırsınız psikologa gitmiştim ben boyle yendım

Izmiri bilmiorum ama ben kendi bulundugum sehirde gidiyorum ve bence terapiste gitmeden cok zor ben terapiste gidene kadar hayatimda bir kefe olsun aynayi alip vajinama dokunmamistim hatta bakmamistim bile bence kesinlikle gitmelisin
Kesinlikle katılıyrm kendi basına yapmakta zorlanan mutlaka vakıt kaybetmeden psikolog yardımı almalı.. bunun için devlet hastaneleri veya yıne devlete bagli kurumlar var inanın özelden farkı yok ilgi ortam super 153 arayarak bilgi alın bende 8 ay kendim yenmeye ugrastim olmayınca gittim ve 4 seansta yendim. .lutfen vakıt kaybetmeyin cunku gun gectikce umutta gıdıyor kendınıze eşinize kotuluk yapmayın. .

Cevabin icin tesekkur ederim. 153 ne oluyo acaba ? Siz hangi doktorlara gittiniz. Cinsel terapistmi kadin dogummu psikolokmu ??

4 seanstami yendin cok iyi.bende bu ay yenemezsem gidicem terapiste.devlet hastanesinde hangi bolume gidiliyor.153 u arayinca yonlendirirlermi

Eşin ıkı parmagini yapsın canım eldiven ve krem kullanın bunu da yapabildıkten sonra pEnis bası denemesine gecebılırsınız psikologa gitmiştim ben boyle yendım
Canim bende psikoga gidiyorum ama bide iki parmakmi vercek biz zaten esim parmaginida hep eldiven gecirip sokuyo bem bu asamadan sonra direk p..s geceriz diye dusunmustum doktor bize 4 gun esli parmak dort gun yapin gelin dedi biz iki gun yaptik regl oldm smdi iki gun daha yapip dr gidicez

Cevabin icin tesekkur ederim. 153 ne oluyo acaba ? Siz hangi doktorlara gittiniz. Cinsel terapistmi kadin dogummu psikolokmu ??
153 arayıp saglık hattı bolumunu tuslayın.. Cagri merkezi bu bolumunde kadın cikiyor zaten ona hiç cekınmeden derdinizi anlatın vajinismus için randevu talep edin ztn yonlendırecek sizi herhangi bir ucret yok asla ve inanın ben gidince cok sasırmıştım özel yer gibi cunku ve Dr cok ilgilendi Allah razı olsun ve 4 seans yahu ndn daha önce gtmemişim dedim hiç bilgim yoktu boyle yerlerin varlığından bende size vesile olursam ne mutlu bana :)

Canım sen o zmn Dr dinle bekle bkalım ne dıyecek bna oyle yaptırmıştı kendi drum

Sen hangi ildesin canim? butun illerde mevcutmu hepsinde aynimi ki sistem tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…