- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.641
Ben de böyle düşünüyordum ama yapabiliyorsun canım kendi kendime yenemedim tedavi oldum darısı sana canım.Evet nasil yeniyosunuz ya aklim almiyor kendi parmagimla deneme korkum varken esime nasil kendimi birakabilirim ve oraya o girer ?
Ben senin kadar cesur olamadım Adana da bayan doktor la yendim ..çok Haklısın egzersiz yanılmalı mutlaka..darısı arkadaşların başına..Kizlar yenenlerin genellikle söyleyecegi sey ayni zaman kaybetmede egzersize baslayin. Nerdeyse 3 sene hicbirsey yapmadan bekleyen biri olarak söylüyprum. Hangi yöntemle rahat hissedecekseniz onla baslayin ( parmak, dilatör, kendi yaptiginiz aparatlar) ben kulak cöpüyle denemistim egzersize baslamadan iki sene önce fln tirtir titreyip bacaklarimi bile acamamistim. Sonra hicbirsey yapmadan bekledim baktim olmuyo. Ankarays dr. Gidecektim aramadan dilatörle calistirdigini ögrenince kendim bi deneyim olmazsa giderim dedim. Hergpn egzersiz yaptim bazen geriledim adet döneminde on gün yapamadim toplsmda 3 hafta egzersiz ve ilk denemede basardim. Sizde yaparsiniz mucize beklemeyin benim gibi, kendinize güvenin ve hirs yapin. Insallah en kisa zamanda kurtulursunuz.
canim kader arkadaslarim bi sorim olacak.8 cmlik aparatin bas kismi giriyor gerisi gelmiyor.sizce esli denemeye hazirmiyim.ikincisi aparati ittirsem zar bozulurmu acil cevap
Canim ben kndim aparat hazirlayarqk yenmistim ve zar o sekildd patladi agri aci hissetmedigimden ilerlemistim hic farkina bike varmamistim. Esime soyledim tabi bozuldu biraz ama durumumuz farkli diye birsey demedi yani kisinin yalpisina gore farkli oluyo yani goze alman gwrekiyor biraz esine egzersizde bozulabilecegini soyleyebilirsin mesela zaten orada bi acima oluyo bi isirik gibi sonra geciyo 8cm e kadar git gel yaparak kendini rahatlatabilirsin bi kac kere cikar sok git gel yap egzersizle o da seni rahatlatir. Bu durumu biz isteyerek yapmiyoruz boyle olmasini hicbirimiz istemezdik ama mecburuz denemeler yapmaya goze de almamiz gerekiyor yadayan biri olsrak herseyi anlstmak istedimzuzkucum senin kanaman olmadimi sende 8 cm den sonra esli denemeye gecip yenmistin.
Evet çok Haklısın arkadaşım darısı herkesin başınaArkadaslar eski bir yenen olarak arada bir yazarim buraya. Herkesin cesaretlenmesi icin. Evlendikten 7 ay sonra yendim bu hastaligi. Tabiki egzersiz sayesinde. Önce parmak egzersizi sonra aparatla calistim mumdan kendime aparat yapmistim ve toplam 3 haftada yendim Allaha sükürler olsun. Her gece yatmadan önce bu hastalikla ugrasanlara dua ediyorum bi an once kurtulsunlar ve bi an önce kucaklarına bebislerini alsınlar diye. Lütfen korkmayın. Bende zamanında cok korktum ama inanın korkulacak bisey yok yenen herkes böyle söylüyor.. Herkes bu isi zevk icin yapiyor unutmayin. Kendinize de esinize de yazik etmeyin daha fazla. Bi an once egzersizlere baslayin. İnanın cözümsüz bi hastalik degil Allah korusun.. Allah hepinizin yardimcisi olsun.. Hoscakalin..
Yenen arkadaslar daha iyi bilir ama bence 2-3 gün ara ver. Ben sadece başını alabilmistim gecen gun deneme yaparken ve sonrasinda benimde cok yanmam olmustu uc gun sonra gecti ben hepsini alamadığım halde cok yandi sanırım kendimi cok sıktım farkinda olmadan. Nasipse bugun tekrar deneyecegim ama korkuyorum hala ilerletmeyeMeraba arkadaşlar ekimin başında bu siteyi takip etmeye başladım, önce parmak egzersizleri sonrasında mumdan yaptığım aparatla çalıştım ve tam bir ay sonra yani dün başardım, inanamadım tabi yapan herkes gibi iki yılın sonunda anlatılmaz bi mutluluktu bizim için, hazır olmuşken alışmam için değişik pozisyonlar ve git gel yapma girişimlerimiz oldu tabi hiç acı yok diyemiyorum hep bi yanma vardı daha doğrusu içimde garip bi his özellikle gitgel yaparken, biraz fazla yüklendik sanırım sona doğru yanma olayı iyice arttı be bıraktık, gece tekrar denemek istedim içime Zor da olsa hepsini yine alabildim ama feci bi yanama vardı batıyomuş gibi o yüzden bırakmak zorunda kaldık, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce bikaç gün beklemeli miyim yoksa zaman geçirmeden denemeye devam mı, bi de bi haftaya regl olucam tekrar başa dönmekten korkuyorum
muhtemeln kasmishsn cnm..bnde ucunu alabiliyorm sadece ama hic aci yanma olmadi bnde cnku hic dushunmeden ikinip ittirdim 2-3 dfasinda hep biraz girdi..bnse omdan snra ilerleyemiyorum acidanda degil pek..takiliyo sadece ve gitmiyoYenen arkadaslar daha iyi bilir ama bence 2-3 gün ara ver. Ben sadece başını alabilmistim gecen gun deneme yaparken ve sonrasinda benimde cok yanmam olmustu uc gun sonra gecti ben hepsini alamadığım halde cok yandi sanırım kendimi cok sıktım farkinda olmadan. Nasipse bugun tekrar deneyecegim ama korkuyorum hala ilerletmeye
Yönünü mü yanlis ittiriyorsunuz acaba pozisyonla alakali da olabilir. Benim de ilk denemede başı girdiğinde acmimamisti sevinmsitim cok sasirmistim 2. Deneme de beklentiyi daha fazla tuttum galiba ilerleyebilirim belki diye sanırım stres yaptım ve kastim kendimimuhtemeln kasmishsn cnm..bnde ucunu alabiliyorm sadece ama hic aci yanma olmadi bnde cnku hic dushunmeden ikinip ittirdim 2-3 dfasinda hep biraz girdi..bnse omdan snra ilerleyemiyorum acidanda degil pek..takiliyo sadece ve gitmiyo
Merhaba Bende yeni atlatanlardanim ayni kaygi bende de oldu ilk basardik dort gun esimin isi dolaysyla iliski yasayamadik dorduncu gun 5gun hatta sonunda bu sefer nolcagini nasi ilerlcegni bildgn icin daha odaklaniyosun bende ole oldu ve ilkinden daha da ilerlemis oldu bikac gunde nolur nolmaz die arka arkaya denedik ve islandiktan sonra diger hicbiseyin onemi yokmus ben emin oldum deneyerek kendi adima benim dusuncelerim bu :)Meraba arkadaşlar ekimin başında bu siteyi takip etmeye başladım, önce parmak egzersizleri sonrasında mumdan yaptığım aparatla çalıştım ve tam bir ay sonra yani dün başardım, inanamadım tabi yapan herkes gibi iki yılın sonunda anlatılmaz bi mutluluktu bizim için, hazır olmuşken alışmam için değişik pozisyonlar ve git gel yapma girişimlerimiz oldu tabi hiç acı yok diyemiyorum hep bi yanma vardı daha doğrusu içimde garip bi his özellikle gitgel yaparken, biraz fazla yüklendik sanırım sona doğru yanma olayı iyice arttı be bıraktık, gece tekrar denemek istedim içime Zor da olsa hepsini yine alabildim ama feci bi yanama vardı batıyomuş gibi o yüzden bırakmak zorunda kaldık, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce bikaç gün beklemeli miyim yoksa zaman geçirmeden denemeye devam mı, bi de bi haftaya regl olucam tekrar başa dönmekten korkuyorum
Eklemeyi Unutmusum ayni yanma bende de oldu ikinci denene sonrasi tam bigun araliksiz kasiklarim agridi diger gunde butun gun yanma hisettim ama ara vermek basa dondurur korkusuyla denedik bida o garip his dedigin icincekiliyormus gbi dedi bole o bende de hala var ama arastirmalarima gore bi 8 10iliskiden sonra bitiyomus ama bikac denemeden sonra o his biraz daha tatlilasiyo solim :)Meraba arkadaşlar ekimin başında bu siteyi takip etmeye başladım, önce parmak egzersizleri sonrasında mumdan yaptığım aparatla çalıştım ve tam bir ay sonra yani dün başardım, inanamadım tabi yapan herkes gibi iki yılın sonunda anlatılmaz bi mutluluktu bizim için, hazır olmuşken alışmam için değişik pozisyonlar ve git gel yapma girişimlerimiz oldu tabi hiç acı yok diyemiyorum hep bi yanma vardı daha doğrusu içimde garip bi his özellikle gitgel yaparken, biraz fazla yüklendik sanırım sona doğru yanma olayı iyice arttı be bıraktık, gece tekrar denemek istedim içime Zor da olsa hepsini yine alabildim ama feci bi yanama vardı batıyomuş gibi o yüzden bırakmak zorunda kaldık, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce bikaç gün beklemeli miyim yoksa zaman geçirmeden denemeye devam mı, bi de bi haftaya regl olucam tekrar başa dönmekten korkuyorum
ahh Canim ya inan bende bole oluyodum inanmyodum yalan silediklerini yada abarttiklarini falan dusunyodum ama biraz zaman gecince bi sihirki degnek mucize gelmeyince kendnce mucadeken baslicak sana senden baska fayda yok yapanda sen olcan yapamayanda ama belli bi sure sonra da bu kadar insan yapiyoda ben nasi yapamyom deyip sende baslicaksin cabalara :)Evet nasil yeniyosunuz ya aklim almiyor kendi parmagimla deneme korkum varken esime nasil kendimi birakabilirim ve oraya o girer ?
İçimi rahatlattın canım ya çok sağolasın ara vermeden denemelere devam o haldeEklemeyi Unutmusum ayni yanma bende de oldu ikinci denene sonrasi tam bigun araliksiz kasiklarim agridi diger gunde butun gun yanma hisettim ama ara vermek basa dondurur korkusuyla denedik bida o garip his dedigin icincekiliyormus gbi dedi bole o bende de hala var ama arastirmalarima gore bi 8 10iliskiden sonra bitiyomus ama bikac denemeden sonra o his biraz daha tatlilasiyo solim :)
cakızlar yenenler bizlerede yardım edin.
ne Kanamasi canim kizlik miBu arada bende herhangi bi kanama da olmadı niyeyse?
Evet canımca
ne Kanamasi canim kizlik mi
Tedaviye baslamakta cesurlukBen senin kadar cesur olamadım Adana da bayan doktor la yendim ..çok Haklısın egzersiz yanılmalı mutlaka..darısı arkadaşların başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?