Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay oldu adınıza çok sevindim yardım lütfen

doktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay oldu adınıza çok sevindim yardım lütfen
Eşin nsl istemez yahu yenmeni istemıyor mu ! Canım lutfen kendıne gelmesini soyle parmak egzersizi olmadan mumkun dgl.. olmadı gizli Yap yahu yarım saat calış gunde nsl yaparsan Yap ama mutlaka yap canım cok uzuldum yardım ederim sorun varsa

8 cm aparat girmedi sözde bugün p.. başı deneyecektim. Egzersiz yaparken girişi acitiyorum 50 sefer girişe deydirip çekiyorum kızarıyor acıyor. Çok sıkıldım çok evime sığamiyorum artık

Ne biçim bir şeymş bu illet. Yine denedik yine olumsuz. Son iki aydır en ufak denememiz bile olmamıştı. Aparat denedim o kadar hazırdım güya. Olmuyor artık iyice depresyondayım. Gerçekten benimki umutsuz vaka. 4-5 binim yok doktora verecek. 3-4 seansa 4-5 bin lira istiyorlar. %100 garanti veriyorlar ama ya olmadı nolcak. O kadar borç harç insanların acizlikleri hastalıklarını kullanıyorlar gibime geliyor. Ameliyat mı oluyoruz sanki.. Allahım napcağım bilmiyorum. Artık eşim beni istemiyor. Ben beceremiyorum bu işi. Keşke diyorum önceden rahat biri olsaydı bu kadar önem vermeseydim ahlaklı namuslu kız olcam diye çok isyan ediyorum ama olmuyor. En ufak bir umut bile artık çok büyük hayal kırıklığına neden oluyor. Off offf...

Canim Uzme kendini ben parmakla cozmedim mesela denedm ama iki parmaktan hatta iki parmafgin yarisindan oteye gidemedim herkez bir degil sonucta ama o parmak sadece bisey girdgni ve bunun acisiz oldugunu hisedebilmen icin

Banada yardim edin nolur cok kasiyorum galiba kendimi. Napmam lazim kendim bile en kücük parmak kadar aparati itemesken esime nasil izin veriyim. Bizim aramizda iletisim sorunuda var. Bosanmakmi bunun cözümü napmam lazim. Esim ayrilmak istemiyo ama ben istiyorum.. belki kizicaksiniz sorun sende ama esin ayrilmak istemiyo sen niye ayriliyosun o bisey demiyosa diyceksiniz ama nolur yasayan bilir öyle düsünmeyin psikolojim bozuldu. 19 yasindayim belki hazir degilim bilmiyorum. Esimi cok severek evlendim ama neden yapamiyorum. Bacaklarimi ayirip denedigimde sadece aparatin ucu giriyo duvar cikiyo icinde oynatiyorum itiyorum ama gitmiyo. Kasmayi nasil önlemem gerek. Esim bana ayrilmak istedigim icin gelinlik almis tekrardan evlilik yildönümümüz var 1 ay sonra giyinmemi istedi. Ben nasil ayrilabilirim o zaman yada nolursunuz yardim edin bana nasil yapmam gerekiyo almanyada oturan yokmu yüzyüze görüssek (((

Canim böyle düsünme lütfen bende inan o kadar kötüyümki anlatamam deniyorum agliyorum sonra yine deniyorum yine agliyorum hergünüm böyle geciyo. Ama söyle düsünelim. Allah belki bizi bununla imtihan ediyor. Belkide iliskiye rahat girmis olabilirdik cocuk istiyo olabilirdik cocugumuz olmazdi ona aglardik. Yani biyerden sorun cikabilrdi yine. Allah siniyor iste. Burda önemli olan belkide allah sinadigi icin bu sürecte ne yaptigimizdir. Belki biraz allaha yönelsek dua etsek belkide düzelir :) Bide stresliyken egsersiz yapmayin mutluyken yapin bunun icinde hep mutlu olmaya gülümsemeye calisin. Sosyal etkinliklerde ise yariyo kafa dagitiyo. Yani buna odaklanirsak depresyondan kurtulamayiz. Beynimizi kemiriyo insan ne sabah ne gece isteyerek yatmiyo kalkmiyo zehir oluyo günler. Mesela esin begenicek diye süslü giyinmek istiyo insan ee sonunda esin senden bisey istiycek düsüncesi ve senin onu mutlu edemiycegin düsüncesi beni yeyip bitirdi. O yüzden süslenmiyorum bile artik ama deneyelim yapabilsekte yapamasakta hergün egzersiz. Insallah yenicez allahin izniyle. Allah baska dert vermesin :)

ne kadarlik evlisin canim.bide egzersizlerde hangi noktadasin

Haklısım cnm. Bu bir sınav gercekten cok zor bir sınav. Dusup kalkıp yine yencez inşallah. Ben artık iyice kendimi bıraktım. Kilo aldım. Kötü giyiniyorum. Resmen kendimi cezalandırıyorum. Hiç bir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Çok saçma ama insan beynine hükmedemiyor işte. Allah yardımcımız olsun..

ne kadarlik evlisin canim.bide egzersizlerde hangi noktadasin
6 aylık evliyim. Aparat ile deniyorum. Bayaa kalınlaşmıştı. Kalın muma 4 peçete falan sararak yapmıştım. Rahatça yapabiliyorum. Ama asıl sıkıntı deneyemiyoruz ben tam o an panik atak geçiriyorum kaçıyorum itiyorum falan. Yani belki sakin olabilsem denesek olcak ama olmuyor işte. Nefes egzersizi yaptm meditasyon denedim. (

benim eşimde benden soğudu iyice. beni hiç istemiyor artık. kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum. kadını gibi değil...
Aynen en ağırı da bu. Böyle olmasa bile hissettiğim şu: tüm kadınları arzuluyor bir beni istemiyor. Ama inş bunu düzeltecez. Allah yardımcımız olsun

canim senin baya az kalmis yakinda yenersin insallah ben sana inaniyorum.

gunaydin minnoslar yine bir problem cikti karsima.8 cmlik aparatin basi giriyo gerisi gelmiyor.buyuk bir yanma oluyor.veeeeeee yine o duvar..bu yanma kasmaktan mi oluyor..gecermi yani bu yanma

birakma kendini canim. hepimiz senin gibiyiz.onemli olan birbirimize destek vermek..basaracahimiza inaniyorum.aslinda hepimizin asamalari ayni..pes etme.moralini yuksek tutu.olucak bu is de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…