- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.661
Walla Bilmyorum ki hic bi fikrim yok canim esnektir bekkiEvet canım
doktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay olduarkadaslar Merhaba ben yeneli bi haftayi gecmistir uc dort keredir de normal iliskibyasyoruz digerevli ciftler gbi bizde Allahaa sukur.. biz bi ayzaman kaybettik sadece ama inaninbumuymus bu kadarbasit olamz diorum herseferinde kafamda o kadar korkunc senaryolar vardi ki kendmi en kotusunu hazirlamisim hep ama degmzmis esine de kendine de bunuyapmaya gerginlik oluyo haliyle bu sfer benagliyorumbole olmasi beniimde diye esimide kendmide uzuyorum ama inanin hic degmezmis cokbkomik bilebgeliyo suan ama o zaman bole dusunmuyodum tabi cok korkak ve cani cok tatli biri olarak ben bile yaptim bi anlik saniyelik bi cesaretle oldu egzersizde Yyapmadim fazla mum falan denemdm hic iki parmak alabildim ej fazka otesine gecemmedim ama inanin bu aciyi bu gerginligi cicim aylarimizi buna harcamaya degmezmis uzerine basa basa diorum tabi siz okurken diyosunuzdur tabi sana kolay gel bana sor duyar gbiyim bende bole diyenlere aynsini diyo zman zamanda k.bakmayin ama kiskanyodum ama suan nutluyum bnu atkattigim icin darisi sizlerin basina ama kim yardim yada sormak istedgi bisey okursa elimden nekadargelirse yardimci olmaya hazirim hepinize bende burdaki atlaatan arkadaslarin destegiyle yendim sonucta :):)
Eşin nsl istemez yahu yenmeni istemıyor mu ! Canım lutfen kendıne gelmesini soyle parmak egzersizi olmadan mumkun dgl.. olmadı gizli Yap yahu yarım saat calış gunde nsl yaparsan Yap ama mutlaka yap canım cok uzuldum yardım ederim sorun varsadoktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay olduadınıza çok sevindim yardım lütfen
doktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay olduadınıza çok sevindim yardım lütfen
Canim Uzme kendini ben parmakla cozmedim mesela denedm ama iki parmaktan hatta iki parmafgin yarisindan oteye gidemedim herkez bir degil sonucta ama o parmak sadece bisey girdgni ve bunun acisiz oldugunu hisedebilmen icindoktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay olduadınıza çok sevindim yardım lütfen
Ne biçim bir şeymş bu illet. Yine denedik yine olumsuz. Son iki aydır en ufak denememiz bile olmamıştı. Aparat denedim o kadar hazırdım güya. Olmuyor artık iyice depresyondayım. Gerçekten benimki umutsuz vaka. 4-5 binim yok doktora verecek. 3-4 seansa 4-5 bin lira istiyorlar. %100 garanti veriyorlar ama ya olmadı nolcak. O kadar borç harçinsanların acizlikleri hastalıklarını kullanıyorlar gibime geliyor. Ameliyat mı oluyoruz sanki.. Allahım napcağım bilmiyorum. Artık eşim beni istemiyor. Ben beceremiyorum bu işi. Keşke diyorum önceden rahat biri olsaydı bu kadar önem vermeseydim ahlaklı namuslu kız olcam diye çok isyan ediyorum ama olmuyor. En ufak bir umut bile artık çok büyük hayal kırıklığına neden oluyor. Off offf...
Ne biçim bir şeymş bu illet. Yine denedik yine olumsuz. Son iki aydır en ufak denememiz bile olmamıştı. Aparat denedim o kadar hazırdım güya. Olmuyor artık iyice depresyondayım. Gerçekten benimki umutsuz vaka. 4-5 binim yok doktora verecek. 3-4 seansa 4-5 bin lira istiyorlar. %100 garanti veriyorlar ama ya olmadı nolcak. O kadar borç harçinsanların acizlikleri hastalıklarını kullanıyorlar gibime geliyor. Ameliyat mı oluyoruz sanki.. Allahım napcağım bilmiyorum. Artık eşim beni istemiyor. Ben beceremiyorum bu işi. Keşke diyorum önceden rahat biri olsaydı bu kadar önem vermeseydim ahlaklı namuslu kız olcam diye çok isyan ediyorum ama olmuyor. En ufak bir umut bile artık çok büyük hayal kırıklığına neden oluyor. Off offf...
ne kadarlik evlisin canim.bide egzersizlerde hangi noktadasinNe biçim bir şeymş bu illet. Yine denedik yine olumsuz. Son iki aydır en ufak denememiz bile olmamıştı. Aparat denedim o kadar hazırdım güya. Olmuyor artık iyice depresyondayım. Gerçekten benimki umutsuz vaka. 4-5 binim yok doktora verecek. 3-4 seansa 4-5 bin lira istiyorlar. %100 garanti veriyorlar ama ya olmadı nolcak. O kadar borç harçinsanların acizlikleri hastalıklarını kullanıyorlar gibime geliyor. Ameliyat mı oluyoruz sanki.. Allahım napcağım bilmiyorum. Artık eşim beni istemiyor. Ben beceremiyorum bu işi. Keşke diyorum önceden rahat biri olsaydı bu kadar önem vermeseydim ahlaklı namuslu kız olcam diye çok isyan ediyorum ama olmuyor. En ufak bir umut bile artık çok büyük hayal kırıklığına neden oluyor. Off offf...
dilrubacan canim bi sure uzak dur.bi ara benim esim de oyleydi.bende hic orali olmadim.sonra kendiliginden duzeldibenim eşimde benden soğudu iyice. beni hiç istemiyor artık. kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum. kadını gibi değil...
Haklısım cnm. Bu bir sınav gercekten cok zor bir sınav. Dusup kalkıp yine yencez inşallah. Ben artık iyice kendimi bıraktım. Kilo aldım. Kötü giyiniyorum. Resmen kendimi cezalandırıyorum. Hiç bir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Çok saçma ama insan beynine hükmedemiyor işte. Allah yardımcımız olsun..Canim böyle düsünme lütfen bende inan o kadar kötüyümki anlatamam deniyorum agliyorum sonra yine deniyorum yine agliyorum hergünüm böyle geciyo. Ama söyle düsünelim. Allah belki bizi bununla imtihan ediyor. Belkide iliskiye rahat girmis olabilirdik cocuk istiyo olabilirdik cocugumuz olmazdi ona aglardik. Yani biyerden sorun cikabilrdi yine. Allah siniyor iste. Burda önemli olan belkide allah sinadigi icin bu sürecte ne yaptigimizdir. Belki biraz allaha yönelsek dua etsek belkide düzelir :) Bide stresliyken egsersiz yapmayin mutluyken yapin bunun icinde hep mutlu olmaya gülümsemeye calisin. Sosyal etkinliklerde ise yariyo kafa dagitiyo. Yani buna odaklanirsak depresyondan kurtulamayiz. Beynimizi kemiriyo insan ne sabah ne gece isteyerek yatmiyo kalkmiyo zehir oluyo günler. Mesela esin begenicek diye süslü giyinmek istiyo insan ee sonunda esin senden bisey istiycek düsüncesi ve senin onu mutlu edemiycegin düsüncesi beni yeyip bitirdi. O yüzden süslenmiyorum bile artikama deneyelim yapabilsekte yapamasakta hergün egzersiz. Insallah yenicez allahin izniyle. Allah baska dert vermesin :)
6 aylık evliyim. Aparat ile deniyorum. Bayaa kalınlaşmıştı. Kalın muma 4 peçete falan sararak yapmıştım. Rahatça yapabiliyorum. Ama asıl sıkıntı deneyemiyoruz ben tam o an panik atak geçiriyorum kaçıyorum itiyorum falan. Yani belki sakin olabilsem denesek olcakne kadarlik evlisin canim.bide egzersizlerde hangi noktadasin
Aynen en ağırı da bu. Böyle olmasa bile hissettiğim şu: tüm kadınları arzuluyor bir beni istemiyor. Ama inş bunu düzeltecez. Allah yardımcımız olsunbenim eşimde benden soğudu iyice. beni hiç istemiyor artık. kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum. kadını gibi değil...
canim senin baya az kalmis yakinda yenersin insallah ben sana inaniyorum.6 aylık evliyim. Aparat ile deniyorum. Bayaa kalınlaşmıştı. Kalın muma 4 peçete falan sararak yapmıştım. Rahatça yapabiliyorum. Ama asıl sıkıntı deneyemiyoruz ben tam o an panik atak geçiriyorum kaçıyorum itiyorum falan. Yani belki sakin olabilsem denesek olcakama olmuyor işte. Nefes egzersizi yaptm meditasyon denedim. (
birakma kendini canim. hepimiz senin gibiyiz.onemli olan birbirimize destek vermek..basaracahimiza inaniyorum.aslinda hepimizin asamalari ayni..pes etme.moralini yuksek tutu.olucak bu is deHaklısım cnm. Bu bir sınav gercekten cok zor bir sınav. Dusup kalkıp yine yencez inşallah. Ben artık iyice kendimi bıraktım. Kilo aldım. Kötü giyiniyorum. Resmen kendimi cezalandırıyorum. Hiç bir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Çok saçma ama insan beynine hükmedemiyor işte. Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?