Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor işe yaramadı, parmak egzersizi eşim istemiyor. 6 ay oldu adınıza çok sevindim yardım lütfen

Canım ben parmak egzersizi yapmadan 2.denemede yarısına kadar aldım. Sonra da denemeue fırsatım olmadı hep aksilikler oldu zaman ayarlayamadım ama üstüne deneseydim belkide olurdu. Parmak egzersizi yapmadan olmaz diye bişey yok bence tabi egzersizin faydası çok büyüktür ama şart değil. Benim gibi yapamayan ama yenen arkadaşlar var. Benim eşim bişey demez ama ben yapamıyorum midem bulanıyor Yani egzersiz olmadan da başaran arkadaşlar var ama ben egzersiz olmadan yapamam diyorsan o zaman eşinle güzelce konuş ikna et. Neden istemiyorki egzersiz yapmanı?

evet yanma olur biraz ama geçici, kendini sıktığın için zorluyorsun oda yanma yapıyor. ıslak olsa kasmasan kendini ne yanma ne acı olur canım.

kızlar merhaba.. Ben 1 hafta önce zeytinyağı sayesinde yendim. 3-4 denemeden sonra tamamını alabildim. 2-3 gün bekleyeyim dedim malum zar olayları kasıklarımda çok ağrı hissettim. Aslında kendimi hiç kasmadım ama Ağrımın sebebini anlayamadım. 3 gün sonra denediğimde bıçak kesiği gibi bir yanmam oldu. Denemeye korkuyorum şimdi ( nedeni nedir ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen (

Canım rahatım diyorsun ama kendini kastığının farkında değilsin. bİr kaç denemeden sonra alışırsın. Ama biyolojik bir sorun varsa bilemem. bir dr görün istersen.

sonuc yine husran bnde..bi gun oluyosa ikinci gun sanki orasi yine tamamen kapali..yine kriz aglamk bi suru laf..parmakla denedimve hicgirmedi eskisi gbi ..nekdarda olucak desem olmuyo..islaklik ztn cok az vardi esim artik egzerszerini beraber yapicaz dedi..bnde artik ztn hic bi seye cesaret kalmadi

Canım rahatım diyorsun ama kendini kastığının farkında değilsin. bİr kaç denemeden sonra alışırsın. Ama biyolojik bir sorun varsa bilemem. bir dr görün istersen.
Doktora gitmiştim yenmeden önce kızlık zarı kalın kenarlı ama engel değil kesinlikle demişti. İkinci denemede de kan geldi benden. İlki o kdr kolay olmuştu ki şaşkınlıktan sabaha kadar uyuyamamıştım. İkincinin böyle olması yine umudumu kırdı..

umudum kırılmasın canım. Şıp diye olmuyo işte bizlerinki. Bir kere yaptın başardın canım. Devamı gelecek moralin bozma canım :)

Beraber yapmak daha mantıklı canım. Daha güzel yol alırsın. Bence sevin

Canım kendini niye hemen saliyosun yani yaptığımız en büyük hata bunalıma girmek sonra eşim beni istemiyo diyoruz erkekler karşısında güçlü bakimli kadın görmek istiyo aynı hatayi bende yapmıştım ama eşimin Şakayla karışık lafiyla kendime geldim ilk olarak kendine bakıyorsun eşine güzel görünüyosun ayrıca bu kendini cezalandırma gereken bir durum değil ilk olarak şunu unutmayalım hep acı Çekicek deyip kendimizi korkuttugumuzdan dolayi basaramiyoruz. Insanlar ne sınavlar atlatiyo ki bunun en önemli unsuru inanç bir defa basaricam diyeceksin ve inanacaksin bunu demeden başarı asla gelmiyo ben aparat felan hiç yapmamistim yani yapamazdimda e baktım tek başıma bu sorunu yaşadıkça evliliğim de huzur kalmıyor eşimle aram bozuluyor eşimle beraber aştık ama önemli olan şey inancımi hiç kaybetmedim ve inan şu acı diye düşündüğümüz yapamadigimizdaki acının binde biri o yüzden hemen toplaniyosun

Merhaba kızlar... ben yeneli 19 gun oldu bu sure zarfında 5 kez yaptık ve lafım bir gun acıyor bir gün kolay diyenlere. . sunu soyleyebilirimki zihnen hiç acımıyor cok guzel dedıgımde inanın hiç acı yok hatta zevk var buna karşılık Ayy cok acıyor acıyacak olmuyor dıye beynım - ki ben buna Seytan diyorum :) - o zmn acıyor..
En kolay pozisyonun da ne ust ne de alt , esınız oturmus vazıyette iken sizin onun k ucagına oturup agırlıgınızın yerde oldugu pozisyon olduguna karar verdim. paylaşmak istedim sizinlede.. dualarım sızınle kızlar sakın yılmayın

8 cm aparat girmedi sözde bugün p.. başı deneyecektim. Egzersiz yaparken girişi acitiyorum 50 sefer girişe deydirip çekiyorum kızarıyor acıyor. Çok sıkıldım çok evime sığamiyorum artık
Egzersizlerde başarısız olman esinle deneyemeyegin anlamına gelmez ki tatlım esinle yap o egzersizi ni yani ben egzersiz hiç yapmamistim çünkü zaten korkuyorum bide kendi eline bişeyler yapacaksın başarsan bile esinle denemede tekrar aci korkusuna gireceksin bana eşim teklif etmişti ben parmakla deneme yapayım dedi ve bacaklarını dahi açamayan ben 1 haftada yendim yani eşli deneme den bu kadar çekinmeyin canım bence hatta esinle deneme yap hem hangi evrede kasildigini esin sana söyler ve kasılması engellemeye calisirsin deneme yaparken kendini rahatlama egzersizi de yapmış olursun birde deneme öncesi duş al ve kas gevşetici iç bu senin rahatlamak sağlar kayganlık içinde yağ kullan tahriş olmaz ve girişler kolay olur canim

bana esim dun gece teklif etti cnm ..beraber ashicaz bana biraz guven egzersizleride beraber yapicaz dedi ins dedigin gbi olur..bn znt 1 parmak alabiliyorm esimin 2 parmagini aldimmi znt tmm gbi nerdeyse p...boyuna yakin cnku kalinligi..ben hp tembellik etim bi gun yaptim 3-4 gun yapmadim ama boyle olmicak..nekadarda cesaretli olsam yinede olmuyo yine egzersizlre kaldi isimiz

Ben bugun cok yikildim kizlar regl olmafan once esimin orta parmagi cok rahat aliodm ve ileri geri yapiodu ama regl bitti iki gundur yine ayni seyi deniyoruz ilk gun serce parmagi bile alamadim o ladar yaniyoki devam edemiyorum dun sefce parmak oldu ama orta parmak olnuyo ikimizde coktuk resmen cok umit baglamiatik bilmiorm moralim cok bozuk

Canim Mrhaba uzme kendni vardir bi zamanikaramsar olma pes etme bak je guze esin destekcin senin sanski say kendin neler okuyoruz burda goruyosun unutma sen istediginde basarcaksin sende bitcek olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…