- 2 Kasım 2015
- 25
- 8
- 16
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.701
canım ilk olarak şu başarısızlıklar olan inancını yok et neden hep basaramiyacagimizi düşünürüz ki yani buradaki başaran herkez asla basaramaman diyodu ve bu düşünce süreci uzatiyoruz ve ne kadar uzatirsak o kadar yipraniyoruz. Ilk olarak eşini tebrik ederim çok doğru birsey söylemiş bana göre esinle bu denemeyi yapmak kendi başına yapmaktan çok çok daha verimli oluyo çünkü ilk olarak esinle bu denemeleri yap esin sana ne zaman kasildigini söyler ve rahatlama yöntemleri gelistirirsin daha sonra p..li deneme yaparsınız ve senin kontrolün dışında giriş olabileceğini farkedersinki buda daha rahat giriş olmasını sağlarbana esim dun gece teklif etti cnm ..beraber ashicaz bana biraz guven egzersizleride beraber yapicaz dedi ins dedigin gbi olur..bn znt 1 parmak alabiliyorm esimin 2 parmagini aldimmi znt tmm gbi nerdeyse p...boyuna yakin cnku kalinligi..ben hp tembellik etim bi gun yaptim 3-4 gun yapmadim ama boyle olmicak..nekadarda cesaretli olsam yinede olmuyo yine egzersizlre kaldi isimiz
Slm cnm ben de hem psikiyatriste gittim hem de bu sayfayı takip ederek çok şükür yendim. Sormak istediğin ne varsa ister buradan ister ozelden sorabilirsin. Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırımMerhabalar bende sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama artık sorunuma bi çözüm bulamayınca burdan yazıp destek almak istedim ayrıca psikologa basvurdum ilk seansımızı yaptık ama bana ne kadar çözüm üreticek bunu bilmiyorum bu yüzden pskiyatristten yardım alıp sonuç alabilen arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum boşyere zaman ve para harcamak istemiyorum bu arada 6 aylık evliyim lütfen konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
canim oncelikla hoşgeldin. .bende daha yenemedim.1-2 aydir egzersiz yapiyorum..1.5 yillik evliyim.yine sen erken davranmissin.ben sureklu erteledim.parmak egzersizleri yapiyomusunMerhabalar bende sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama artık sorunuma bi çözüm bulamayınca burdan yazıp destek almak istedim ayrıca psikologa basvurdum ilk seansımızı yaptık ama bana ne kadar çözüm üreticek bunu bilmiyorum bu yüzden pskiyatristten yardım alıp sonuç alabilen arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum boşyere zaman ve para harcamak istemiyorum bu arada 6 aylık evliyim lütfen konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum
bitkinmiyim ne canim aparatta baya ilerlemissin niye olmuyoki acaba hala...insallah
Canım kalın aparat rahat girmiyor uzun süredir aynı yerdeyim çarşamba günü psikiyatri ye gitmeyi düşünüyorum psikolojim kalmadı artık .p.. denemesi hala beni korkutuyor belki doktor motive eder de hallederim artıksen ne durumdasın ?
ama umudumu kaybeymedim insallah olucak inaniyorumcanim bende 8 cm de kaldim..daha iletliyemedim.
Inşallah canım aslında iyi bir ilerleme ama nedense p.. için hazır hissetmiyorum kendimi. 8 cm aparat ilk girişte zor yerleştiriyorum genelde de geriliyorum resmen ter atiyorum bunu yaparken bu yüzden hazır hissetmiyorum kendimi sende de böyle oluyor mu?ama umudumu kaybeymedim insallah olucak inaniyorum
Hosbuldum canim henuz parmak egsersizine gecemedim ben iki gundur vajinaya bakiyorum delik bile goremedim ama .zamanla daha da ilerliycegime inaniyorum ama bu parmak olayini nasil yapicam diye kendi kendimi yiyorum cok zor gibi geliyor banacanim oncelikla hoşgeldin. .bende daha yenemedim.1-2 aydir egzersiz yapiyorum..1.5 yillik evliyim.yine sen erken davranmissin.ben sureklu erteledim.parmak egzersizleri yapiyomusun
İşin zor kısmı cesaret etmekte. Parmak itici geliyorsa aparat yap kendine . Derin nefes alıp it aparatı her nefes verişinde it.Hosbuldum canim henuz parmak egsersizine gecemedim ben iki gundur vajinaya bakiyorum delik bile goremedim ama .zamanla daha da ilerliycegime inaniyorum ama bu parmak olayini nasil yapicam diye kendi kendimi yiyorum cok zor gibi geliyor bana
Bozma moralini herkeste olan birsey egzersiz süresince.Ben bugun cok yikildim kizlar regl olmafan once esimin orta parmagi cok rahat aliodm ve ileri geri yapiodu ama regl bitti iki gundur yine ayni seyi deniyoruz ilk gun serce parmagi bile alamadim o ladar yaniyoki devam edemiyorum dun sefce parmak oldu ama orta parmak olnuyo ikimizde coktuk resmen cok umit baglamiatik bilmiorm moralim cok bozuk
Teşekkür ederim canım arkadaşım. .adana da tedavimi yapan Dr Hanım'a ve burada ki arkadaslarıma Ömür boyu minnettar kalacağım..iyi ki varsınız.
Canim üzülme. sirtini biyere daya altina yastik koy, bacaklarini acsbildigin kdr ac ben aparata prezarvstif geciriyodum, ve bol kayganlastirici sürüyodum. Girise yetlestir sonra hic bakma. Ben mesela netten dizi aciyodum hep ve aparata bskmadan yavas yavas ittiriyodum bi baktim girmis. Ilk aparati yapamamistim ill gün kulak cubuguyla denedim onun nsl girdigini gördükten sonra cesaretlendim. Yaparsin cnm üstüne düsüp hergün egzersiz yaparsan yildönümüne kdr bile yenersin. Hadi cesaret.Banada yardim edin nolur cok kasiyorum galiba kendimi. Napmam lazim kendim bile en kücük parmak kadar aparati itemesken esime nasil izin veriyim. Bizim aramizda iletisim sorunuda var. Bosanmakmi bunun cözümü napmam lazim. Esim ayrilmak istemiyo ama ben istiyorum.. belki kizicaksiniz sorun sende ama esin ayrilmak istemiyo sen niye ayriliyosun o bisey demiyosa diyceksiniz ama nolur yasayan bilir öyle düsünmeyin psikolojim bozuldu. 19 yasindayim belki hazir degilim bilmiyorum. Esimi cok severek evlendim ama neden yapamiyorum. Bacaklarimi ayirip denedigimde sadece aparatin ucu giriyo duvar cikiyo icinde oynatiyorum itiyorum ama gitmiyo. Kasmayi nasil önlemem gerek. Esim bana ayrilmak istedigim icin gelinlik almis tekrardanevlilik yildönümümüz var 1 ay sonra giyinmemi istedi. Ben nasil ayrilabilirim o zaman yada nolursunuz yardim edin bana nasil yapmam gerekiyo almanyada oturan yokmu yüzyüze görüssek (((
Penis boyutunda aparatla cslistinmi? Bende ayni senin gibi düsünüyodum bu yasima kdr bekledim karsiligi bumu diye. Bütün olumsuzluklari at kafanda tekrar basla.Ne biçim bir şeymş bu illet. Yine denedik yine olumsuz. Son iki aydır en ufak denememiz bile olmamıştı. Aparat denedim o kadar hazırdım güya. Olmuyor artık iyice depresyondayım. Gerçekten benimki umutsuz vaka. 4-5 binim yok doktora verecek. 3-4 seansa 4-5 bin lira istiyorlar. %100 garanti veriyorlar ama ya olmadı nolcak. O kadar borç harçinsanların acizlikleri hastalıklarını kullanıyorlar gibime geliyor. Ameliyat mı oluyoruz sanki.. Allahım napcağım bilmiyorum. Artık eşim beni istemiyor. Ben beceremiyorum bu işi. Keşke diyorum önceden rahat biri olsaydı bu kadar önem vermeseydim ahlaklı namuslu kız olcam diye çok isyan ediyorum ama olmuyor. En ufak bir umut bile artık çok büyük hayal kırıklığına neden oluyor. Off offf...
Cnm bende yanma genellikle ertesi gün oluyodu birde adet öncesi oldu. Kastigin icin olabilir rahat ol orda beklet, sonra yavas yavas ilerlet. Cok pozitifsin en kisa sürede yeneceksin öyle hissediyorummmgunaydin minnoslar yine bir problem cikti karsima.8 cmlik aparatin basi giriyo gerisi gelmiyor.buyuk bir yanma oluyor.veeeeeee yine o duvar..bu yanma kasmaktan mi oluyor..gecermi yani bu yanma
canim ikininca o delik buyuyo.yavas yavas ittir parmagini.serce parmaktan baslaHosbuldum canim henuz parmak egsersizine gecemedim ben iki gundur vajinaya bakiyorum delik bile goremedim ama .zamanla daha da ilerliycegime inaniyorum ama bu parmak olayini nasil yapicam diye kendi kendimi yiyorum cok zor gibi geliyor bana
ayyy ne guzel bi yorum boyle. cok mutlu oldum.insallah canim yenersem once rabbimin sonra sizlerin sayedindeCnm bende yanma genellikle ertesi gün oluyodu birde adet öncesi oldu. Kastigin icin olabilir rahat ol orda beklet, sonra yavas yavas ilerlet. Cok pozitifsin en kisa sürede yeneceksin öyle hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?