Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar bende sayfayı uzun zamandır takip ediyorum ama artık sorunuma bi çözüm bulamayınca burdan yazıp destek almak istedim ayrıca psikologa basvurdum ilk seansımızı yaptık ama bana ne kadar çözüm üreticek bunu bilmiyorum bu yüzden pskiyatristten yardım alıp sonuç alabilen arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum boşyere zaman ve para harcamak istemiyorum bu arada 6 aylık evliyim lütfen konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

canım ilk olarak şu başarısızlıklar olan inancını yok et neden hep basaramiyacagimizi düşünürüz ki yani buradaki başaran herkez asla basaramaman diyodu ve bu düşünce süreci uzatiyoruz ve ne kadar uzatirsak o kadar yipraniyoruz. Ilk olarak eşini tebrik ederim çok doğru birsey söylemiş bana göre esinle bu denemeyi yapmak kendi başına yapmaktan çok çok daha verimli oluyo çünkü ilk olarak esinle bu denemeleri yap esin sana ne zaman kasildigini söyler ve rahatlama yöntemleri gelistirirsin daha sonra p..li deneme yaparsınız ve senin kontrolün dışında giriş olabileceğini farkedersinki buda daha rahat giriş olmasını sağlar

Slm cnm ben de hem psikiyatriste gittim hem de bu sayfayı takip ederek çok şükür yendim. Sormak istediğin ne varsa ister buradan ister ozelden sorabilirsin. Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım

Kızlar kadın doğum uzmanına gittim senin için bi şey yapamam cinsel terapi uzmanina git o da bu şehirde yok dedi. Devlet Hastanesinde psikiyatri bölümüne gitsem sizce faydası olur mu . 6- 7 cm aparat oluyor ama üzerindeki tedirginliği atamiyorum devamı gelmiyor. Eşim de beni egzersiz yaparken görmekten çok sıkıldı doktora gidelim diyor o da haklı yerimde sayiyorum

canim oncelikla hoşgeldin. .bende daha yenemedim.1-2 aydir egzersiz yapiyorum..1.5 yillik evliyim.yine sen erken davranmissin.ben sureklu erteledim.parmak egzersizleri yapiyomusun

ama umudumu kaybeymedim insallah olucak inaniyorum
Inşallah canım aslında iyi bir ilerleme ama nedense p.. için hazır hissetmiyorum kendimi. 8 cm aparat ilk girişte zor yerleştiriyorum genelde de geriliyorum resmen ter atiyorum bunu yaparken bu yüzden hazır hissetmiyorum kendimi sende de böyle oluyor mu?

kizlar azonce esimle egzersz yaptik 1 parmagi tamamen aldim acisiz onun kitbi daha kalin..sonra 2parmaga gectik o nerdeyse p... kalinliginda ama sadece ucu girdi..bekledigimdende iyi gecti icim rahatladi biraz..parmak icimdeyken kegel egzerszide yaptim..ins beraber yenicez bu illeti bnm icin dua edin..sizde hp bnm aklimdasiniz biraz cesarete bakiyo buish

canim oncelikla hoşgeldin. .bende daha yenemedim.1-2 aydir egzersiz yapiyorum..1.5 yillik evliyim.yine sen erken davranmissin.ben sureklu erteledim.parmak egzersizleri yapiyomusun
Hosbuldum canim henuz parmak egsersizine gecemedim ben iki gundur vajinaya bakiyorum delik bile goremedim ama .zamanla daha da ilerliycegime inaniyorum ama bu parmak olayini nasil yapicam diye kendi kendimi yiyorum cok zor gibi geliyor bana

Hosbuldum canim henuz parmak egsersizine gecemedim ben iki gundur vajinaya bakiyorum delik bile goremedim ama .zamanla daha da ilerliycegime inaniyorum ama bu parmak olayini nasil yapicam diye kendi kendimi yiyorum cok zor gibi geliyor bana
İşin zor kısmı cesaret etmekte. Parmak itici geliyorsa aparat yap kendine . Derin nefes alıp it aparatı her nefes verişinde it.

Bozma moralini herkeste olan birsey egzersiz süresince.

Canim üzülme. sirtini biyere daya altina yastik koy, bacaklarini acsbildigin kdr ac ben aparata prezarvstif geciriyodum, ve bol kayganlastirici sürüyodum. Girise yetlestir sonra hic bakma. Ben mesela netten dizi aciyodum hep ve aparata bskmadan yavas yavas ittiriyodum bi baktim girmis. Ilk aparati yapamamistim ill gün kulak cubuguyla denedim onun nsl girdigini gördükten sonra cesaretlendim. Yaparsin cnm üstüne düsüp hergün egzersiz yaparsan yildönümüne kdr bile yenersin. Hadi cesaret.

Penis boyutunda aparatla cslistinmi? Bende ayni senin gibi düsünüyodum bu yasima kdr bekledim karsiligi bumu diye. Bütün olumsuzluklari at kafanda tekrar basla.

gunaydin minnoslar yine bir problem cikti karsima.8 cmlik aparatin basi giriyo gerisi gelmiyor.buyuk bir yanma oluyor.veeeeeee yine o duvar..bu yanma kasmaktan mi oluyor..gecermi yani bu yanma
Cnm bende yanma genellikle ertesi gün oluyodu birde adet öncesi oldu. Kastigin icin olabilir rahat ol orda beklet, sonra yavas yavas ilerlet. Cok pozitifsin en kisa sürede yeneceksin öyle hissediyorummm

canim ikininca o delik buyuyo.yavas yavas ittir parmagini.serce parmaktan basla

Cnm bende yanma genellikle ertesi gün oluyodu birde adet öncesi oldu. Kastigin icin olabilir rahat ol orda beklet, sonra yavas yavas ilerlet. Cok pozitifsin en kisa sürede yeneceksin öyle hissediyorummm
ayyy ne guzel bi yorum boyle. cok mutlu oldum.insallah canim yenersem once rabbimin sonra sizlerin sayedinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…