- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.721
Her şeye yeniden başlıcam inş.Penis boyutunda aparatla cslistinmi? Bende ayni senin gibi düsünüyodum bu yasima kdr bekledim karsiligi bumu diye. Bütün olumsuzluklari at kafanda tekrar basla.
Evvettt artik esli deneyebilirsin brnde aparattan sonra yendimkizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi
Canım Supersın tebrik ederim ben 8cm fln oyle hiçbişey sokamazdım sadece bildıgn parmak işte :) cesursun basarmaya engelın yokkizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi
kizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi
Valla ben egzersizde bi günde bi kutu kayganlastirici bitirdigimi bilirimkizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi
Cnm benim son boyun cevresi 13 cmdi ama herkes farkli ölcülerde yeniyo. Ben son aparati rahat alana kdr esli deneme yapmadim cesaretim yoktu. En iyi karari se verirsin cnmkizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi
ay canım olmus sankı.ınsallah olmustur darısı basımızaDün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
Dün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
gunaydın kızlar,dun doktora gıttım kaıdn dogum uzmanı.bana bilmedıgım hıc bırsey soylemedı.hatta ben ondan daha cok konustum bu konu hakkında dıyebılırım:) gel bı alttan bakalım dedı bacaklarım tıtredı ama yıne de yattım o masaya cok urkutu geldı ılk basta. muayene ettı sonra parmagımı sokucam sımdı bakalım kızlık zarına dedı bıraz agrı hıssettım ama ınanılmaz degıldı.kızlık zarım etliymiş belkı o yuzden ılıskı anında acı cekıyorsun dedı yenılmeyecek bırsey degıl uzerıne gıt kayganlastırıcı kullan tarzında seyler soyledı.Kızlık zarının kalın olması bu hastalıgı tetıklıyor mu acaba bılgısı olan var mı
Zorla neden yapti kiDün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
Canım asla etkilemiyor. Bende doktora gittim aynı şeyi söyledi. Şimdi gel bunu ameliyatla alalım diyemem sana çünkü asla birleşmeye engel değil Dedi. Ben parmak egzersizi aparat vs yapmadım. Sadece pns denemesi yapacağım gün bir parmağıma zeytinyağ sürdüm sonra ikiyi denedim biraz gerilme hissettim, şu herkesin hissettiği :) sonra da iyice kendimi yağladıktan sonra denedim ve hafif giriş olduğunda olabildiğince ıkındım. Eşim girdi demese ıkınmaya devam ediyordum. Sonrası inanılmaz bir mutluluk zaten. Kafanı kızlık zarı ile kurcalama parmak egzersizi aparat çalışma diyemem çünkü o şekilde yenen birçok arkadaşımız var. Ama pns aşamasında mutlaka zeytinyağı kullan cnm.gunaydın kızlar,dun doktora gıttım kaıdn dogum uzmanı.bana bilmedıgım hıc bırsey soylemedı.hatta ben ondan daha cok konustum bu konu hakkında dıyebılırım:) gel bı alttan bakalım dedı bacaklarım tıtredı ama yıne de yattım o masaya cok urkutu geldı ılk basta. muayene ettı sonra parmagımı sokucam sımdı bakalım kızlık zarına dedı bıraz agrı hıssettım ama ınanılmaz degıldı.kızlık zarım etliymiş belkı o yuzden ılıskı anında acı cekıyorsun dedı yenılmeyecek bırsey degıl uzerıne gıt kayganlastırıcı kullan tarzında seyler soyledı.Kızlık zarının kalın olması bu hastalıgı tetıklıyor mu acaba bılgısı olan var mı
aparat denemek ıstemıyorum zaten ben hayatta parmak sokamam dırek es denemesı yapmak istiyorum acırsa acısın dıcem artık cok bunaldımCanım asla etkilemiyor. Bende doktora gittim aynı şeyi söyledi. Şimdi gel bunu ameliyatla alalım diyemem sana çünkü asla birleşmeye engel değil Dedi. Ben parmak egzersizi aparat vs yapmadım. Sadece pns denemesi yapacağım gün bir parmağıma zeytinyağ sürdüm sonra ikiyi denedim biraz gerilme hissettim, şu herkesin hissettiği :) sonra da iyice kendimi yağladıktan sonra denedim ve hafif giriş olduğunda olabildiğince ıkındım. Eşim girdi demese ıkınmaya devam ediyordum. Sonrası inanılmaz bir mutluluk zaten. Kafanı kızlık zarı ile kurcalama parmak egzersizi aparat çalışma diyemem çünkü o şekilde yenen birçok arkadaşımız var. Ama pns aşamasında mutlaka zeytinyağı kullan cnm.
Bilmiyorum cok zorladi. Bırakmadi. Atamadım üstümden gucum yetmedi. Cok kastım o yuzden kanadıZorla neden yapti kibu senin icin hic iyi bir sey degil ama
eşlerde bıkıyor artık canım ya nereye kadar aslında haklılar ama cozumu bu degıldı.anlayıs beklıyoz sonucta elde degılBilmiyorum cok zorladi. Bırakmadi. Atamadım üstümden gucum yetmedi. Cok kastım o yuzden kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?