Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar bu arada simdiye kadar yaptigim hatayi anladım. simdiye kadat hep kuru kuru aparatla egzersiz yapiyodum.halbuki sizden defalarca okumustum kayganlastirin orayi diye. neyseki bugun sizi dinledim ve bolca bebeyagi surup 8cmlik aparatin hepsini yaptim..simdi sevgi kelebeklerim artik esli denemeye hazirmiyim. tamammi devammi

Evvettt artik esli deneyebilirsin brnde aparattan sonra yendim)

Arkadaslar, yillarca beklemis yeni yenmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki nacizane;aparatsiz egzersizsiz bu is cok zor..bnm.icin oyleydi en azindan..kendi basima yenemezdim korkularim vardi..doktordan yardim aldim yendim cok sukur..biraz cesaret biraz sabir..yasanilan gelgitler cok normal gerilemeler,icinde biseyi kabul edememeler.. her gun burda yazilanlari okur aglardim simdi ben yaziyorum!! soyle dusunun teknigi ile bu isi yapmak ve sifir aci..aparatla calisirken bol jele,açısına cok dikkat edin kastiginiz anda durun cikarmadan ikinip derin nefes iceri tekrar itin..once siz calisin esli denemeleri daha sonra yapin..dualarim sizinle

Canım Supersın tebrik ederim ben 8cm fln oyle hiçbişey sokamazdım sadece bildıgn parmak işte :) cesursun basarmaya engelın yok

Valla ben egzersizde bi günde bi kutu kayganlastirici bitirdigimi bilirim

Son düzenleme:
Cnm benim son boyun cevresi 13 cmdi ama herkes farkli ölcülerde yeniyo. Ben son aparati rahat alana kdr esli deneme yapmadim cesaretim yoktu. En iyi karari se verirsin cnm

Merhaba hanımlar belki yardımcı olurum dıye yazıyorum sıze hayatımın en guzel gunuydu dugun gunum esıme cok asıktım.Balayı gecesı guzel suslenmıs bı odayı gırdım.İnanırmısınız kendım ıstedım esımle bırlıkte olmak hıc beklemıyodum cunku boyle bı seyı ama malesef olmadı.Sonra ıkı ay yıne olmadı.Hep ben ıstedım denemeyı sasırtıcı gelıyodu cunku olmaması sonucta bunu herkes yapıyodu. Kadın dogumcum psıkologa gıt dedı. Ama fıyatlar zaten cok ucuk bı sure bu konuyu askıya almak durumunda kaldık.Yurt dısına yerlestık ıs ıcın yenı evımız tekrar deneme kararı aldık olmadı okumadıgım sey kalmadı ama yok.Yenılen pehlıvan gurese doymaz mısalı tekrar deneyelim dedık.Sabah sastlerıydı yenı uyanmıstım gozumu bıle acamıyodum daha canımın yandıgını hıssettım bı anda ama cok yogun bı agrı degıl bıcak kesıgı gıbı kısa net hemen kesılen bı agrı esım oldu dedı sonra laa dedım nasıl oldu baktık kan gelmıs olmus bıtmıs.Acıkcası acık acık anlatmak ıstemıyorum ama benı bıle esım soymus uykulu uykulu denıycezde olmıycaz dıye beklıyorum.Sonra devam sukur artık oluyo ama hala eger o gun canım ıstemıyosa orası sem sert bılıyorum zor ama kendınıı gevsetmenıx gerek be tabıkı kayganlastıcı sart

gunaydın kızlar,dun doktora gıttım kaıdn dogum uzmanı.bana bilmedıgım hıc bırsey soylemedı.hatta ben ondan daha cok konustum bu konu hakkında dıyebılırım:) gel bı alttan bakalım dedı bacaklarım tıtredı ama yıne de yattım o masaya cok urkutu geldı ılk basta. muayene ettı sonra parmagımı sokucam sımdı bakalım kızlık zarına dedı bıraz agrı hıssettım ama ınanılmaz degıldı.kızlık zarım etliymiş belkı o yuzden ılıskı anında acı cekıyorsun dedı yenılmeyecek bırsey degıl uzerıne gıt kayganlastırıcı kullan tarzında seyler soyledı.Kızlık zarının kalın olması bu hastalıgı tetıklıyor mu acaba bılgısı olan var mı

Dün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz

Keşke o kadar zorlamasaydı bu sefer korkup hiç yaklaşamazsın Ama inşallah olmuştur da kurtulmuşsundur.

Canım benim kızlık zarımda etli ve kalın. Biraz acı olabilir sadece ama ilişkiye engel değil zaten engel olsa doktorlar müdehale ediyor

Canım asla etkilemiyor. Bende doktora gittim aynı şeyi söyledi. Şimdi gel bunu ameliyatla alalım diyemem sana çünkü asla birleşmeye engel değil Dedi. Ben parmak egzersizi aparat vs yapmadım. Sadece pns denemesi yapacağım gün bir parmağıma zeytinyağ sürdüm sonra ikiyi denedim biraz gerilme hissettim, şu herkesin hissettiği :) sonra da iyice kendimi yağladıktan sonra denedim ve hafif giriş olduğunda olabildiğince ıkındım. Eşim girdi demese ıkınmaya devam ediyordum. Sonrası inanılmaz bir mutluluk zaten. Kafanı kızlık zarı ile kurcalama parmak egzersizi aparat çalışma diyemem çünkü o şekilde yenen birçok arkadaşımız var. Ama pns aşamasında mutlaka zeytinyağı kullan cnm.

aparat denemek ıstemıyorum zaten ben hayatta parmak sokamam dırek es denemesı yapmak istiyorum acırsa acısın dıcem artık cok bunaldım yardımlarınız ıcın cok tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…