- 14 Ağustos 2015
- 39
- 41
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.741
Acıyı kafandan at. Ben üstte olduğum pozisyonu denemiştim ama sen yine kendine en uygun pozisyonu dene. Pns ucunun girdiğini hissettiğin an ( hani şu acıyor dediğimiz kısım ) tüm gücünle ıkın ve bırak kendini. İnan hiçbirşey hissetmiceksin. Gerisi çok rahat geliyor ztnaparat denemek ıstemıyorum zaten ben hayatta parmak sokamam dırek es denemesı yapmak istiyorum acırsa acısın dıcem artık cok bunaldımyardımlarınız ıcın cok tskler
canim sen zaten aparatla zarini bozmustun.kastigin icin kanaman olmustur belkide..simdi acisi gectimi..Dün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
aslinda eslere de kizamiyorum artik bikiyolar.insallah tamamen olmusturda kurtulmussundurcanim sen zaten aparatla zarini bozmustun.kastigin icin kanaman olmustur belkide..simdi acisi gectimi..
canim senindemi zarin kalindi.doktor banada kalin dedi.sonra baska bi doktora gittim gayet normal dedi. .bakalim yakinda esli deneme var.insallah yaparimAcıyı kafandan at. Ben üstte olduğum pozisyonu denemiştim ama sen yine kendine en uygun pozisyonu dene. Pns ucunun girdiğini hissettiğin an ( hani şu acıyor dediğimiz kısım ) tüm gücünle ıkın ve bırak kendini. İnan hiçbirşey hissetmiceksin. Gerisi çok rahat geliyor ztn
Seni cok iyi anliyorum gecen aralik ayında esimde bana ayni sekilde beni dinleyip zorla yapmaya calismisti 2 defa kendimi sıktığim icin bi kısmı zorla girmisti cok canim yanmisti ve acik renknte kanamam olmustu zar dan degil ama zorlamadan dolayi bu olay beni daha geriye götürdü artik deneme yapmaktan da korkar olmustum hep bi bahane bulp deneme yapmak istemiyordum acaba yine zorla yapmaya yeltenir mi diye cok korkuyordum yani ilişki korkuma birde bu eklenmisti gerci eşim bi daha yapmadi oyle bisey ama ben aylarca deneme yapmaktan kactim daha yeni yeni basladim tekrar denemelere eslerde bazen kendini caresiz hissedip yanlis yollara başvurabiliyo onlari da anlamak lazim tabi o yüzden kızamadım ona ama etkisini cok yasadim sende konus güzelce yaptığının yanlis bi yöntem oldugunu soyle biraz daha sabir de bildigim kadariyla sen egzersiz yapiyorsun en azindan oraya bisey girdigini gördun biliyorsun ama kendini kastigin icin aci ve kanama oldu sende biliyorsun az kaldi yavas yavas aşarsın insallah ben egzersiz bile yapmiyordum o olayi yasadigimda hala yapamiyorum tekrar denemelere basladim ama direk iliski denemesine basladim yine p... başını alıyorum cok şükür suan eskiye göre daha iyi ama bakalim Insallah ilerlemeye devam edebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsunDün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
Canım Supersın tebrik ederim ben 8cm fln oyle hiçbişey sokamazdım sadece bildıgn parmak işte :) cesursun basarmaya engelın yok
ay canım olmus sankı.ınsallah olmustur darısı basımıza
Aaa geçmiş olsun canımay canım olmus sankı.ınsallah olmustur darısı basımıza
Çok güzel anlatmışsın canım kocalarda sabır tükeniyor tabi ama bunun bi hastalık OLDUĞUNU kabul etmeleri gerekiyor .nazdan yanda can tatlılığından kaynaklanmıyor ki bu durum içeri bişey girse de psikoloji ne olacak acaba daha hassas olmaları gerekir bence ..onları anlıyoruz onlar da bizi anlamalı.Pardon beni dinlemeyip yazcaktim dinleyip yazmışım... Kimse kendisi istemez tabi boyle bisey yasamayi
Eline bir krem al bol bol sür vajinana masaj yapmaya çalış olur muBen iki gündür vajinaya bakmaya çalışıyorum dokunabiliyorum ama içeriye parmak vs sokabileceğim konusunda yapamam diyorum
Ben sorun olacağını hiç düşünmedim takmadım kafama pek. Acı olmadı değil oldu ama dayanılmaz değil diyeyim. Başı girince gerisi zaten geliyor. İnşllah en kısa sürede herkes başarır. Yaparsın inanıyorum sende inan kendinecanim senindemi zarin kalindi.doktor banada kalin dedi.sonra baska bi doktora gittim gayet normal dedi. .bakalim yakinda esli deneme var.insallah yaparim
peki bunu deniyceme ama içine şimdilik parmak sokmayı denemiyim dimi bir kaç gün böyle masajmı yapıyımEline bir krem al bol bol sür vajinana masaj yapmaya çalış olur mu
Zaten kastigim icin o anda acı oldu. Sonra hic olmadi.canim sen zaten aparatla zarini bozmustun.kastigin icin kanaman olmustur belkide..simdi acisi gectimi..
Bilmiyorum cok zorladi. Bırakmadi. Atamadım üstümden gucum yetmedi. Cok kastım o yuzden kanadı[/QUOTE
Tebrikler o zmn bıttı bu cidden canım.. yanlış anlama da ıyıkı zorlamışş inan sana iyilik yapmışsın banada kalsa hala yenememiştim eşim sagolsun bırakmadı oldu bitti sukur
Kendimi ne kadar kastiysam kalçami hala sıktıgımı fark ettim. Bi kac damla kan hala geliyo. Sadece anlamadim oldumu olmadimi? Sanirim yarisi falan girdi.ama agrim hic yok. Sadece o anda cok kastigim icin kas agrim oldu o kadarvalla dilrubacan icim bi hos oldu..canim benim sanki ben yasadim simdi yazdiklarini.eslerimizde hakli.ama yazik bizede yaa.simdi nasilsin peki
Evet nasıl rahat hissedersen .peki bunu deniyceme ama içine şimdilik parmak sokmayı denemiyim dimi bir kaç gün böyle masajmı yapıyım
Konustum zaten. Bir daha boyle yaparsan yapmam dedim. Ama kizamadim ona. O da kendince hakli. Kac aydir bekliyo beniSeni cok iyi anliyorum gecen aralik ayında esimde bana ayni sekilde beni dinleyip zorla yapmaya calismisti 2 defa kendimi sıktığim icin bi kısmı zorla girmisti cok canim yanmisti ve acik renknte kanamam olmustu zar dan degil ama zorlamadan dolayi bu olay beni daha geriye götürdü artik deneme yapmaktan da korkar olmustum hep bi bahane bulp deneme yapmak istemiyordum acaba yine zorla yapmaya yeltenir mi diye cok korkuyordum yani ilişki korkuma birde bu eklenmisti gerci eşim bi daha yapmadi oyle bisey ama ben aylarca deneme yapmaktan kactim daha yeni yeni basladim tekrar denemelere eslerde bazen kendini caresiz hissedip yanlis yollara başvurabiliyo onlari da anlamak lazim tabi o yüzden kızamadım ona ama etkisini cok yasadim sende konus güzelce yaptığının yanlis bi yöntem oldugunu soyle biraz daha sabir de bildigim kadariyla sen egzersiz yapiyorsun en azindan oraya bisey girdigini gördun biliyorsun ama kendini kastigin icin aci ve kanama oldu sende biliyorsun az kaldi yavas yavas aşarsın insallah ben egzersiz bile yapmiyordum o olayi yasadigimda hala yapamiyorum tekrar denemelere basladim ama direk iliski denemesine basladim yine p... başını alıyorum cok şükür suan eskiye göre daha iyi ama bakalim Insallah ilerlemeye devam edebilirim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle tabi onlar da kendince bir çıkar yol arıyor... Zorla da olsa 1 kere yapsam hem orasi biraz açılır hemde oldugunu görse devami gelir diye düşünüyolarKonustum zaten. Bir daha boyle yaparsan yapmam dedim. Ama kizamadim ona. O da kendince hakli. Kac aydir bekliyo beni
Tahris olmus olabilirBilmiyorum cok zorladi. Bırakmadi. Atamadım üstümden gucum yetmedi. Cok kastım o yuzden kanadı
Kıyamam canım arkadaşım Herşeyin Hayırlısı olsun .dilerim herşey yoluna girer.Konustum zaten. Bir daha boyle yaparsan yapmam dedim. Ama kizamadim ona. O da kendince hakli. Kac aydir bekliyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?