- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.761
bmde ayniyim aynasiz yapamiom ama dr um aynayi birak dedi yinede ayna yanimda duruyo arada kasilinca bakiom hepkizlar bide ben aynesiz egzersiz yapamiyorum.o deligin acisini ayarlamadan olmuyo
ayy niye öyle kaba davrandıkı.. töbe ya rabbi ya ..ozaman olmustur da 2. denemenızde bıraz daha sakın davransın..Dün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
Evet canım kesinlikle dha kolay. Bnce ayna kullanmayı bırakmalısın cunku o an oraya aparatı sokarken gormuyor olman dha kolay girmesini sağlayacaktır .. O an gozlerınızı kapat hatta baska seyler dusunminnoslarim egzersizler ne alemde. ..kizlar penis aparattan yumusak dahami rahat olur acaba
bencede birakmamiz lazim bak yapamadim bugun aynasiz uzuldum valla halbuki baya yol katetmistim.olsun inaniyorum olucak bu is.biktim cunku milletin lafindanCanim
bmde ayniyim aynasiz yapamiom ama dr um aynayi birak dedi yinede ayna yanimda duruyo arada kasilinca bakiom hep
Tabiki daha rahat canım aparat sert. Peniste kemik yok bişey yok.minnoslarim egzersizler ne alemde. ..kizlar penis aparattan yumusak dahami rahat olur acaba
Kötü bir deneyim olmuş senin için canım. Eşin anlayışsız davranmış biraz keşke karşılıklı istek olsaymışDün gece esim zorla yapmaya calisti. O kadar bagirdim agladim yinede dinlemedi beni.oldumu olmadimi anlamadim. Bittiginde vajinam cayir cayir yaniyordu.Bide kanamam oldu biraz
Canim Buyuk ihtimal oldu bence benimde uc gun kanamam oldu kasiklarimdada agri vardi biraz uzuleyim mi sevinemeyim bilemedim seni etkiledi mi sevindirdi mi ama ben biraz etkilendimsenden acikcasi ama imarim degmistir buna ve bitmistir sormak istedgnbisey okursa yardimciolmayacalisirim bendeKendimi ne kadar kastiysam kalçami hala sıktıgımı fark ettim. Bi kac damla kan hala geliyo. Sadece anlamadim oldumu olmadimi? Sanirim yarisi falan girdi.ama agrim hic yok. Sadece o anda cok kastigim icin kas agrim oldu o kadar
Gerçekten çok üzülüyorum okuyunca canm. Jel kullanıyor musun. Bak bende çok kötüydm iki kez çok zor eşim zorlayarak yapmıştı ve cok korkmustum. Jel aldım belime yastık koydum Dizlerimi kırdım kendime iyice çektim jeli esime iyice surdum birazda kendime. Ve inanır misin Cup diye giriverdi çok sasirmistjm. Sende bi öyle dene belki acimaz acir sa birakirsin zaten dene lutfenBugün aparat hiç girmedi dün daha iyiydi. Ben bu dertten ölüp gidicem sanırım. ..... işe gitmek insan yüzü görmek istemiyorum Allah im duy sesimizi.
uzulme canim gün gunu tutmaz insallah yenicez bugun daha deneme birak.yarin tekrar denersinBugün aparat hiç girmedi dün daha iyiydi. Ben bu dertten ölüp gidicem sanırım. ..... işe gitmek insan yüzü görmek istemiyorum Allah im duy sesimizi.
hadi hayırlısı canim6 gün regl molası verdikten sonra çok tedirgindim ne olacak diye ama gayet kolay oldu aparatlarımı kendim yapmıştım zaten en büyüğünün çevresi 11cm boyu 12-13 cm gibi sanırım artık eşli deneme vaktim geldi galiba
Benimde son aparatim 12 cm di canım. Kendini hazır hissediyorsan eşinle denemeye başlayabilirsin.6 gün regl molası verdikten sonra çok tedirgindim ne olacak diye ama gayet kolay oldu aparatlarımı kendim yapmıştım zaten en büyüğünün çevresi 11cm boyu 12-13 cm gibi sanırım artık eşli deneme vaktim geldi galiba
Emla yakar. Egzersiz sırasında bende kullanmıştım yakıyor fakat yanma etkisi bende çok uzun sürmemişti.kizlar emla krem yakarmi orayi yoksa pe.sin basi girdide benim mi haberim yok..saskinim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?