Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Belimin altına yastik koyunca rahat oluyor vazelin de kullanıyorum bence uygun pozisyonu da bulduğumu düşünüyorum başka dikkat etmem gereken birşey yok sanırım artık eşimin ve benim hazır hissettiğimiz anı yakalamamız lazım denemek için galiba

Ben egzersizlerimi ayna karşısında çok denedim ama başarılı olamadım.en son kadın doğum doktorum eşine yaptırabilir sen o yapsın demişti eşim yapıyor yani

member: 704783"]kizlar bide ben aynesiz egzersiz yapamiyorum.o deligin acisini ayarlamadan olmuyo[/QUOTE]
Bende girisi aynasiz yapamiyodum ama ilerletirken hic bskmiyodum. Dizi izliyodum

Aparata krem sürüyorum canım aparat kaygan ama vajinanin içi kuruydu belki o yüzden olmadı üzerimde bu gerginlik varken sağlıklı bi şekilde gevşeyip serbest bırakıyorum kendimi. Psikolojik bi savaş sanki ve beni alt edip duruyor. Cesaretleniyorum egzersiz kötü geçince yerle bir oluyorum.

El Kremi gibi bi şeyden mi bahsediyorsun bilmiyorum cnm evet kremle yapan var ama ben jel ile çok rahat yapıyorum esimle bir aydır düzenli ilişki yaşıyoruz ve her seferinde jel kullanıyoruz sanki Jelsiz girmiyor gibi geliyo bugunde Jelsiz yapmak istedim ama korkuda var Jelsiz yapınca ondan dolayi kasiyorum ve olmuyo eşimde acımasın diye jel sur diyo hemen. Hâlâ jel kullanıyorum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…