- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.781
teşekkür ederim inşallah olurBenimde son aparatim 12 cm di canım. Kendini hazır hissediyorsan eşinle denemeye başlayabilirsin.
Burda yazılanları da uygula eş denemesinde. Inşallah ilk denemende biterde kurtulursun.
emla anestol gibi kremler yakar canım ben vazelin kullanıyorum uyuşturacam diye kremin yangınını çekmeye gerek yok bencekizlar emla krem yakarmi orayi yoksa pe.sin basi girdide benim mi haberim yok..saskinim valla
yani yapsam ancak bu kadar yanardi.bide vazelini deneyim canimemla anestol gibi kremler yakar canım ben vazelin kullanıyorum uyuşturacam diye kremin yangınını çekmeye gerek yok bence
canim bisey daha sorcam ayna olmadan mi yapiyosun egzersiz leriniSağlıkçı olunca her haltı biliyoruz sanıyoruz ama bu konuyla ilgili herşeyi burda öğrendim ben
anladim canim teşekkür ederimKendi kendime yapmak değil fikri bile imkânsız geliyor hala
Merhaba evet aparatı sağolsun burdan bir arkadaş gönderdi ancak halen yenemedim çalışıyorum ama daha en küçüğünün yarısını sokabiliyorumBuldun mu aparat bulamadıysanbulamadıysan bende var gönderim istersen geri gondermen sartiyla
Öylede bu sekilde iliskiye girebildiyse cözüldügü anlamina gelmiyo be canim.aslinda eslere de kizamiyorum artik bikiyolar.insallah tamamen olmusturda kurtulmussundur
Normal canim hic bozma moralini. Ben 3. Boy aparatla calisirken ertesi gün en kücügü bile alamamistim.Bugün aparat hiç girmedi dün daha iyiydi. Ben bu dertten ölüp gidicem sanırım. ..... işe gitmek insan yüzü görmek istemiyorum Allah im duy sesimizi.
Aparata krem sürüyorum canım aparat kaygan ama vajinanin içi kuruydu belki o yüzden olmadı üzerimde bu gerginlik varken sağlıklı bi şekilde gevşeyip serbest bırakıyorum kendimi. Psikolojik bi savaş sanki ve beni alt edip duruyor. Cesaretleniyorum egzersiz kötü geçince yerle bir oluyorum.Gerçekten çok üzülüyorum okuyunca canm. Jel kullanıyor musun. Bak bende çok kötüydm iki kez çok zor eşim zorlayarak yapmıştı ve cok korkmustum. Jel aldım belime yastık koydum Dizlerimi kırdım kendime iyice çektim jeli esime iyice surdum birazda kendime. Ve inanır misin Cup diye giriverdi çok sasirmistjm. Sende bi öyle dene belki acimaz acir sa birakirsin zaten dene lutfen
İşte bu tebrikler :) inşallah herkes tek tek yenecek2.denemede başarıyla oldu :)darısı herkesin başına
El Kremi gibi bi şeyden mi bahsediyorsun bilmiyorum cnm evet kremle yapan var ama ben jel ile çok rahat yapıyorum esimle bir aydır düzenli ilişki yaşıyoruz ve her seferinde jel kullanıyoruz sanki Jelsiz girmiyor gibi geliyo bugunde Jelsiz yapmak istedim ama korkuda var Jelsiz yapınca ondan dolayi kasiyorum ve olmuyo eşimde acımasın diye jel sur diyo hemen. Hâlâ jel kullanıyorum tavsiye ederim.Aparata krem sürüyorum canım aparat kaygan ama vajinanin içi kuruydu belki o yüzden olmadı üzerimde bu gerginlik varken sağlıklı bi şekilde gevşeyip serbest bırakıyorum kendimi. Psikolojik bi savaş sanki ve beni alt edip duruyor. Cesaretleniyorum egzersiz kötü geçince yerle bir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?