Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hangi jeli kullaniyorsuniz acaba?

Bende ayni sekilde jel kullaniyorum hala bi iki ker3 jelsiz de denedigim oldu ama jel kurtarici vala

Slm canim isten firsat buldukca yazmaya calisiyorumbebis yok zamana biraktim ztn. Gerci islerimiz yogun oldugundan yumurtlama zamanina göre falan ayarliyamiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
hee iyi :)
bende iyiim cok şükür.. herşey yolunda.. bebiş işlemlerine başladık inşallah tez zamanda olur :)

Slm canim isten firsat buldukca yazmaya calisiyorumbebis yok zamana biraktim ztn. Gerci islerimiz yogun oldugundan yumurtlama zamanina göre falan ayarliyamiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Canım bu yumurtlama donemi nsl oluyor yahu hiç bilgim yok benim reglime 14 gun kala eşimle kazara bişeyler oldu hamile ksldıysam dıye uyuyamıyorum bile suan dusunmuyoruz cunku

kizlar ben simdi aynayla 9 cm lik aparati yapiyodum.ama simdi tekrar basa dondum.uzanarak yapmaya calisiyorum.cunku anladim ki aynasiz yapmak onemli tekrar 1 parmaktan basladim bakalim ne olcak siz ne diyosu

Kizlar eşli denemede kayganlastiriciyi eşinize de suruyor musunuz? Benim esim rahatsiz oluyor yapis yapis yapiyor bu diye surmek istemiyor. Benim jelim tuplerin icinde agzinj koparip bosaltiyosnz ama o tupu olabildigince vajinamdan iceri sokup mu sikmam lazim yoksa ucundan siksam yeterli mi?
Bir de esiniz sertlestikten sonra hemen belinizin altina yastik, vajinaya kayganlastirici surup uygun pozisyonu alana kadar esiniz sertligini nasil koruyor ya
Yoksa kayganlasitriciyi iliskiye baslamadan mi suruyorsunuz?

kizlar vakit kaybetmeden egzersizlere baslayin..ama esinizle yapin..bu aksam 3cuye yaptik egzersz..ve bu aksam 2 kalin parmak aldim esimin nerdeyse pns kalinligina yakin ve 3 kerede kasmamayi ogrendim hatta zevk almaya basladim icimdeki o sacma sapan korku kalmadi artik..hic canim yanmadi..esim kasiyosn dedigi an ikindim..inanin ben bukadarini yaptim dha da yapmam lazim belki ama icimi bi huzur geldi artik esimle kavgada etmiyoruz cabaladigimi gordukce oda mutlu oluyo..keske dha onceden beraber yapsayimsk su egzerszleri ona guvenim de geldi..hersey kafada biter diyen arkadaslara kiziyodum ama hakikaten oyleymis..onlari sayesinde ve esimin destegiyle atlaticambunu..canim yanmadan bukadrini yaptiysam sonuda gelir inssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…