- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.801
Hangi jeli kullaniyorsuniz acaba?El Kremi gibi bi şeyden mi bahsediyorsun bilmiyorum cnm evet kremle yapan var ama ben jel ile çok rahat yapıyorum esimle bir aydır düzenli ilişki yaşıyoruz ve her seferinde jel kullanıyoruz sanki Jelsiz girmiyor gibi geliyo bugunde Jelsiz yapmak istedim ama korkuda var Jelsiz yapınca ondan dolayi kasiyorum ve olmuyo eşimde acımasın diye jel sur diyo hemen. Hâlâ jel kullanıyorum tavsiye ederim.
canim supersin tebrik ederim hic yanma oldumu peki2.denemede başarıyla oldu :)darısı herkesin başına
kız napıon ne edıon nasıl gidiyor.. bebiş felan varmıNormal canim hic bozma moralini. Ben 3. Boy aparatla calisirken ertesi gün en kücügü bile alamamistim.
Evet canım oluyorcan
canim supersin tebrik ederim hic yanma oldumu peki
Teşekkürler :) inşaallahİşte bu tebrikler :) inşallah herkes tek tek yenecek
Slm canim isten firsat buldukca yazmaya calisiyorumbebis yok zamana biraktim ztn. Gerci islerimiz yogun oldugundan yumurtlama zamanina göre falan ayarliyamiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?kız napıon ne edıon nasıl gidiyor.. bebiş felan varmı
El Kremi gibi bi şeyden mi bahsediyorsun bilmiyorum cnm evet kremle yapan var ama ben jel ile çok rahat yapıyorum esimle bir aydır düzenli ilişki yaşıyoruz ve her seferinde jel kullanıyoruz sanki Jelsiz girmiyor gibi geliyo bugunde Jelsiz yapmak istedim ama korkuda var Jelsiz yapınca ondan dolayi kasiyorum ve olmuyo eşimde acımasın diye jel sur diyo hemen. Hâlâ jel kullanıyorum tavsiye ederim.
hee iyi :)Slm canim isten firsat buldukca yazmaya calisiyorumbebis yok zamana biraktim ztn. Gerci islerimiz yogun oldugundan yumurtlama zamanina göre falan ayarliyamiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Mrb canım sen yeneli ne kadar oldu :)hee iyi :)
bende iyiim cok şükür.. herşey yolunda.. bebiş işlemlerine başladık inşallah tez zamanda olur :)
Üzerinde GYNELAUDe mucus yazıyo eczaneden aldım en iyisini verin dedim bunu verdi çok memnun kaldimHangi jeli kullaniyorsuniz acaba?
Ay canım eşin yoktu dimi baya ara vermiştin sen hatırladım :) 2. 3. 4. Hepsi oluyor olacak canım bi kere oldu unut artık tebrıkler :))2.denemede başarıyla oldu :)darısı herkesin başına
Canım bu yumurtlama donemi nsl oluyor yahu hiç bilgim yok benim reglime 14 gun kala eşimle kazara bişeyler oldu hamile ksldıysam dıye uyuyamıyorum bile suan dusunmuyoruz cunkuSlm canim isten firsat buldukca yazmaya calisiyorumbebis yok zamana biraktim ztn. Gerci islerimiz yogun oldugundan yumurtlama zamanina göre falan ayarliyamiyoruz. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Evet 20 gün aradan sonra denedik oldu yine bugünde 3 yapcaz inşallah :)Ay canım eşin yoktu dimi baya ara vermiştin sen hatırladım :) 2. 3. 4. Hepsi oluyor olacak canım bi kere oldu unut artık tebrıkler :))
Telefonuna takvimim var onu indir canım orda adet tarihini gir yazıyoCanım bu yumurtlama donemi nsl oluyor yahu hiç bilgim yok benim reglime 14 gun kala eşimle kazara bişeyler oldu hamile ksldıysam dıye uyuyamıyorum bile suan dusunmuyoruz cunku
Tesekkur ederim deneyecegimÜzerinde GYNELAUDe mucus yazıyo eczaneden aldım en iyisini verin dedim bunu verdi çok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?