Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Offf kzlar offff ben hic yenemycem galiba((( egzersiz yapmama ragmen esli deneme hayal kiriklgyla bitmisti...tum umutlar yerle bir...derken esim sehr disina ckti mecburen ve haftaya gelcek benim kafam alt ust cok guvenyodm olmadi artk napcam hc ama hc blmyorm((

Okadar umutluyken kendime guveniyoken egzersz yapmsken olmadi soyleyn bana bn nerde hata ettm nye boyle oluyo((

Aynasiz mi yapmalym egzersizi ve aparat icimdeyken kaslarimi tutup brakmam mi lazm acaba icimde ben oyle yapmyodm da

merhaba arkadaşlar bende 1 yıllık evliyim aynı sorunu yaşıyordum 1 yıl kabus gibi geçti çok araştırdım sonunda Uşakta bir doktor buldum Bülent Yazgan Beye gittim ve tek seansta bana yardımcı olup sorunum çözüldü şükürler olsun tavsiye ederim hepinize şimdi eşimde bende rahatız Bülent bey e sonsuz teşekkürler.

Aynen patisga eşine de ver aparatları her egzersız sırasında eşinde yanında olsun. İlk sen yap sonra eşin giriş yapsın. Eşli deneme icin cok iyi hazirlik oluyor bu. Doktorum bana öyle yaptırmıştı.
Birde ilk esli denemesinde yapamaman çok normal canim bozma moralini. Ilerlemen cok guzel yakındır başarman.

Yaa denedgmzde olmadi demistm ya ben bi mum denym sonra yapalm dedm yarm saat denedm grmedi mum da resmen yikildk

Telefonuna takvimim var onu indir canım orda adet tarihini gir yazıyo

canım merhaba bende şükür yendim bebiş çalışmalarına başladım :) dediğin o program var bende ama kafama takılan şu, ilk adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 31 gün ile 47 gün arası değişiyor bildiğim kadarı ile 35 günü geçmemeli acaba adet düzensizliğimi var bende

benım adetimde 31 32 günde bı gelır normal bence.. bide doktor bana ddıkı adetıyın 9. gününden 19. veya 20. güne kadar gün aşırı ilişkiye girin demişti.. ozaman hamile olma olasılıgı yüksek oluomus

Bende geçen ay öyle oldum 25 gün adetim geçti ama bu ilişki yüzünden olabilirmiş hani zorluyorz falan o yüzden adet gecikebilirmis ama senin sürekli öyleyse bi doktora git canım. Adet olduğun tarihi gir bittiği zaman orda takvimde kırmızı şeyler olcak yumurtlama günü o günlerde ilişkiye gir inşallah olur denedin olmadımi?

Tebrik ederim maşallah bu kadari olduysa devami da gelir insallah bende egzersizleri esimle yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum ona yaptirmaya kendim zaten yapamiyorum nasil kolay miydi ilk parmakda ne hissettin? Bi de yardimci olarak ne kullandin krem kayganlastirici vs. ?

önümüzdeki ay gideceğim inşallah. Hayırlısı bakalım. Daha adet günüm gelmedi hamilemiyim bilmiyorum. geçsede geçmesede gideceğim inş

Canım test yap veya sağlık ocağında kan testi yaptır. Eğer içe boşalma yaptıysanız büyük ihtimal hamilesindr

:) İNŞALLAH CANIM geçen adetimden önce yaptım bişey çıkmadı şimdide adet günüm gelmedi çıkarmı ki testte. adetten sonra çıkıyor ya

Merhaba arkadaslar dün itibariyle vajinismusu yenmiş bulunuyorum. zuzuku, adanis yardım eden tüm arkadşlara cook teşekkür ederim. aparatlar sayesinde yendim. tedavim 6 ay sürdü. aparatları burda anlatan arkadaslar sayesinde oldu. ama son 1 ay diyebilirim. aparatlardan çok daha kolaymış belirtmek istedim. belki baska arkadaslara bir faydam olur. aparatta canım çok yanıyordu , ama asla öyle olmadı, anlamadım bile. birde üstte yendim. ins diğerleri de glir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…