Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim canım canım... DArısı diğer meleklerin başına. OOhhh oldu da bitti maşallah :)

:) İNŞALLAH CANIM geçen adetimden önce yaptım bişey çıkmadı şimdide adet günüm gelmedi çıkarmı ki testte. adetten sonra çıkıyor ya
Canım ne zaman ilişkiye girdin ve içe boşalma varmı? Varsa aradan 15 gün geçtiyse kan testinde çıkar. Benim arkadaşım adet olmadan testte çıktı :)

Canım ne zaman ilişkiye girdin ve içe boşalma varmı? Varsa aradan 15 gün geçtiyse kan testinde çıkar. Benim arkadaşım adet olmadan testte çıktı :)
hayırlısı canım, bir test alıp yapayım olmazsa:) umutlandırdın beni ay :) tam 15 gün önce olmuştu belkide vardır :)

Canım eger 35 gunu buluyorsa yumurtlama oranı dusuk dıye okudum bır sıtede.aman hepsi farklı seyler demiş kafa karıştırıcı Allahın işi sonuçta bekleyip gormeli:)

Ya kızlar bende bişey sorcam 3 kez ilişki yaşadık bugün 4.olcak inş :) girerken bi sıkıntı yok ama çıkarken sanki vakumla bişey çekiyomusun gibi bi his oluyo neden acaba ? Sizde de böyle bişey oldumu?:)

Ya kızlar bende bişey sorcam 3 kez ilişki yaşadık bugün 4.olcak inş :) girerken bi sıkıntı yok ama çıkarken sanki vakumla bişey çekiyomusun gibi bi his oluyo neden acaba ? Sizde de böyle bişey oldumu?:)
Bende olmuyorda csnım sıkıntım zevk alamıyorum daha da 6.oldu duzelırmı ne zmn gecer acaba

Canım zamanla alışırsın bişey sorcam 14 olmuş ya esin hızlı yapabiliyomu ? Hamile kalmak istiyosun ama zevk almadan mi düşünüyorsun

evet canım :) yaş geçiyor şekerim istiyorum artık. olmuş Olmasından zevk alıyorum ben valla :) Nasılsa zevk alırız ilerde dimi :) evet hızlı yaptırıyorum artık tabi o kadar şiddetli değil ama ilk zamanlara göre bayağı hızlı. Hala ilk girerken adama müdahale ediyorum sizde öylemi ?

slmlar bende aranıza yeni katıldım,bende 3 sene boyunca bu hastalıkla uğraştım Allaha şükür olsun 29 ekimde başardım atlattım,sizlerde kasmayın kendinizi demesi kolay biliyorum ama bence çok çektim bu illetten sabırla gevşemeyle egzersizlerle geçiyo anca ben zevk aldım acıda olmayınca,kendimizi kasmamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…