- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.841
Merhaba arkadaslar dün itibariyle vajinismusu yenmiş bulunuyorum. zuzuku, adanis yardım eden tüm arkadşlara cook teşekkür ederim. aparatlar sayesinde yendim. tedavim 6 ay sürdü. aparatları burda anlatan arkadaslar sayesinde oldu. ama son 1 ay diyebilirim. aparatlardan çok daha kolaymış belirtmek istedim. belki baska arkadaslara bir faydam olur. aparatta canım çok yanıyordu , ama asla öyle olmadı, anlamadım bile. birde üstte yendim. ins diğerleri de glir.
canim bazen oyle oluyo.inan yarim saatiir ugrasiyorum aparat girmiyo.bu aksamda deneme var napicam bilmiyorumYaa denedgmzde olmadi demistm ya ben bi mum denym sonra yapalm dedm yarm saat denedm grmedi mum da resmen yikildk
Tebrik ederim canım canım... DArısı diğer meleklerin başına. OOhhh oldu da bitti maşallah :)
kuruluktan evet...veya yeterince rahatlamadigin icinkizlar bugun egzersizim coooook zor oluyor.egzersiz yaptikca orasi genislermi sizce yoksa kuruluktan mi zorlanır
Canım ne zaman ilişkiye girdin ve içe boşalma varmı? Varsa aradan 15 gün geçtiyse kan testinde çıkar. Benim arkadaşım adet olmadan testte çıktı :):) İNŞALLAH CANIM geçen adetimden önce yaptım bişey çıkmadı şimdide adet günüm gelmedi çıkarmı ki testte. adetten sonra çıkıyor ya
Son Adetin bittikten 9 gun snra mı dedı canımbenım adetimde 31 32 günde bı gelır normal bence.. bide doktor bana ddıkı adetıyın 9. gününden 19. veya 20. güne kadar gün aşırı ilişkiye girin demişti.. ozaman hamile olma olasılıgı yüksek oluomus
hayırlısı canım, bir test alıp yapayım olmazsa:) umutlandırdın beni ay :) tam 15 gün önce olmuştu belkide vardır :)Canım ne zaman ilişkiye girdin ve içe boşalma varmı? Varsa aradan 15 gün geçtiyse kan testinde çıkar. Benim arkadaşım adet olmadan testte çıktı :)
Canım eger 35 gunu buluyorsa yumurtlama oranı dusuk dıye okudum bır sıtede.aman hepsi farklı seyler demiş kafa karıştırıcı Allahın işi sonuçta bekleyip gormeli:)canım merhaba bende şükür yendim bebiş çalışmalarına başladım :) dediğin o program var bende ama kafama takılan şu, ilk adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 31 gün ile 47 gün arası değişiyor bildiğim kadarı ile 35 günü geçmemeli acaba adet düzensizliğimi var bende
Bence kan testi yaptır kanda kesin çıkar canım. Bizde başladık bebiş için dua edelim :)hayırlısı canım, bir test alıp yapayım olmazsa:) umutlandırdın beni ay :) tam 15 gün önce olmuştu belkide vardır :)
Bende olmuyorda csnım sıkıntım zevk alamıyorum daha da 6.oldu duzelırmı ne zmn gecer acabaYa kızlar bende bişey sorcam 3 kez ilişki yaşadık bugün 4.olcak inş :) girerken bi sıkıntı yok ama çıkarken sanki vakumla bişey çekiyomusun gibi bi his oluyo neden acaba ? Sizde de böyle bişey oldumu?:)
Bilmiyorum ki canım ya bende de öyle bi sorun var neden anlamadimBende olmuyorda csnım sıkıntım zevk alamıyorum daha da 6.oldu duzelırmı ne zmn gecer acaba
Bende olmuyorda csnım sıkıntım zevk alamıyorum daha da 6.oldu duzelırmı ne zmn gecer acaba
Canımcım herkesin vajına genişliği farklı ve aferdersiniz eşinin organıda bnce onunla alakalı bir durumdur takma kafana düzelecek dıyıp bekılcez cunku 6ayda otıruyormuşBilmiyorum ki canım ya bende de öyle bi sorun var neden anlamadim
İnşallah düzelir :) alısmadığımiz için öyle oluyo diye düşünüyorum ama hayırlisi bakalımCanımcım herkesin vajına genişliği farklı ve aferdersiniz eşinin organıda bnce onunla alakalı bir durumdur takma kafana düzelecek dıyıp bekılcez cunku 6ayda otıruyormuş
Canım zamanla alışırsın bişey sorcam 14 olmuş ya esin hızlı yapabiliyomu ? Hamile kalmak istiyosun ama zevk almadan mi düşünüyorsunbenim 14. oldu hala zevk alamıyorum kızlar yaa
Canım zamanla alışırsın bişey sorcam 14 olmuş ya esin hızlı yapabiliyomu ? Hamile kalmak istiyosun ama zevk almadan mi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?