- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.861
ne güzel inşallah bebeklerimizde olur hayırlısıyla bende 3 sene uğraştım bu hastalıkla çok şükür geçen ay yendim,ne ağrı ne acı varmış boşuna stres yapmışım :)hee iyi :)
bende iyiim cok şükür.. herşey yolunda.. bebiş işlemlerine başladık inşallah tez zamanda olur :)
sende bendensin o zaman arkadaşım bende aranıza yeni katıldım doğru yeremi yazdım onuda bilmiyorum bende 3 sene uğraştım geçen ay yendim çok şükür,zamanla olan bişey hemen olmuyo sabır lazım bide egzersiz yap bolbol bide ilişki esnasında kötü bişey aklına getirme o zaman acıda olmuyo bebek düşün geçiyo :)kizlar vakit kaybetmeden egzersizlere baslayin..ama esinizle yapin..bu aksam 3cuye yaptik egzersz..ve bu aksam 2 kalin parmak aldim esimin nerdeyse pns kalinligina yakin ve 3 kerede kasmamayi ogrendim hatta zevk almaya basladim icimdeki o sacma sapan korku kalmadi artik..hic canim yanmadi..esim kasiyosn dedigi an ikindim..inanin ben bukadarini yaptim dha da yapmam lazim belki ama icimi bi huzur geldi artik esimle kavgada etmiyoruz cabaladigimi gordukce oda mutlu oluyo..keske dha onceden beraber yapsayimsk su egzerszleri ona guvenim de geldi..hersey kafada biter diyen arkadaslara kiziyodum ama hakikaten oyleymis..onlari sayesinde ve esimin destegiyle atlaticambunu..canim yanmadan bukadrini yaptiysam sonuda gelir inssssss
bak arkadaşım bende aranıza bugün katıldım,bende burayı okuya okuya başardım,ilk zamanlar mumu prezervatife geçirdim vazelin sürdüm ilk başlarda bende sokamamıştım ama ısrar ettim üstüne gittim oldu,yavaş yavaş aşama aşama birden olmaz zaten,sonra vazelinle parmak denedim oldu,sonra üst pozisyona geçtim en son alta geçtim bitti atlattım ama bu olanlar tam 3 senede yapabildim zaman alıyo ama üstüne gidersen pes etmezsen daha kısa sürer,senden sonra evlenenlerin çocuğuda olunca dahada bi hısr yapıyosun valla ben yaptıysam herkes yapar inanın bunaYaa denedgmzde olmadi demistm ya ben bi mum denym sonra yapalm dedm yarm saat denedm grmedi mum da resmen yikildk
yok adetin başlıoya 1. günüo günden başlıon saymaya 9. gününden 19. gününe kadar öyle dedıSon Adetin bittikten 9 gun snra mı dedı canım
canım hiç korkma bende senin gibiydim,ilk başta orda afedersin delik bile yok sanıyosun ama oyle değil zamanla anlıcaksın,ilk başta mum al incelerinden prezervatif geçir muma vazelin sür yatağa yat yan yata yata almıştım ben sonra yavaş yavaş ilerletmeye çalış ben böyle böyle yendim aşamalarınız anlatırım gene istersen burda ama ilk mumla başla,üzülme hepsi geçicekyaaaa biriside bana yardım etsin nerden başlıycam burda yazılanlar bana çok zor geliyor mum aparat filan ödüm kopuyor
kuruluktan olur vazelin sür yada bebe yağı ben öyle yendimkizlar bugun egzersizim coooook zor oluyor.egzersiz yaptikca orasi genislermi sizce yoksa kuruluktan mi zorlanır
Evet yani biraz tedirgin oluyorum kendi buluyo zaten artık yolunu :) valla ben bile istiyorum 4 kez yaptık daha ama istiyorum yani. 3 yıldır bu illetle savaşıyorum çünküevet canım :) yaş geçiyor şekerim istiyorum artık. olmuş Olmasından zevk alıyorum ben valla :) Nasılsa zevk alırız ilerde dimi :) evet hızlı yaptırıyorum artık tabi o kadar şiddetli değil ama ilk zamanlara göre bayağı hızlı. Hala ilk girerken adama müdahale ediyorum sizde öylemi ?
ben dha once 3 parmak aldim esimin ama ozaman cok yeniydi ve cook canim yandi cnku kastim..simdi ise 2parmakta hic aci hisetmedim her defasinda dha da rahatladim..hakikaten kotu dusunursem acaba olucakmi of acirmi die olmuyo..esime guvendim onu yonlendirerek yapiyorum egzersizleri ve aci yok..1 gun sadece ufak bi yanma vardi okadar...bu oluyosa pns te olur..smdi hedefim 3 parmk..emin olmadan deneme yapmicam pnsle..ins bunuda atlatirimsende bendensin o zaman arkadaşım bende aranıza yeni katıldım doğru yeremi yazdım onuda bilmiyorum bende 3 sene uğraştım geçen ay yendim çok şükür,zamanla olan bişey hemen olmuyo sabır lazım bide egzersiz yap bolbol bide ilişki esnasında kötü bişey aklına getirme o zaman acıda olmuyo bebek düşün geçiyo :)
kesinlikle evet canim.ben hep aynali calistim.sonra es denemesi yaptik husran.dun aynasiz aparati soknaya calisiyorum bir turlu girmedi.bugun agla agla canim cikti.sonunda aparati soktum aynasiz.aynasoz olmadi laxim kendimize guven gelmesi icinKizlarrrr hep aynayla calisiyorum artik aynasiz mi calsym yaaa
Doğrudur ama sonra büyük ihtimal yapmamıştır çocuğa bişey olur diye.:) bende hayret ediyorum çevremde ilk geceden hamile kalanlara :)kizlar o degilde benim bi arkadasim vardi ilk gun yapip hamile kalmisti..biz cok korkagiz demekki.rabbim bizede versin su cesareti
hem ilk gece yap hem hamile kal bi taşla iki kuş bide... Bende hamile kalmak istiyorum artıkkizlar o degilde benim bi arkadasim vardi ilk gun yapip hamile kalmisti..biz cok korkagiz demekki.rabbim bizede versin su cesareti
benim 14. oldu hala zevk alamıyorum kızlar yaa
Yenelim artik hepimizzz
Ç
hem ilk gece yap hem hamile kal bi taşla iki kuş bide... Bende hamile kalmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?