Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşim benden soguycak gibi hissediyorum napcm bilmiyorum ne kadar anlayisli olabilir ki
o his hep bende de var. ilk zamanki heyecanı tabiki kalmıyor. onlarda haklı bir yerde. ama ben hep şundan umutluyum, yendiğimiz zaman yine eskisi gibi olacaklar. bence önemli olan bu süreçte onlarla iyi geçinmek. bu durumun üstüne bide tartışırsak iyce soğurlar

Kizlar delirmek uzereyim yaa bu yetmezmis gbi bde aramz baska seylerden bozuluyo tartsyoruz surekli cildiricam

kizlar ya simdi esimde erken bosalma oluyor.acaba on sevismeyi uzun tuttugumuz icinmi.tam deniycez adam mafiş..niye boyle oluyoki

Kizlar delirmek uzereyim yaa bu yetmezmis gbi bde aramz baska seylerden bozuluyo tartsyoruz surekli cildiricam
sakin ol patisgacim.bende bugun cok agladim.ama sanki aglayinca rahatladim.cunku hep aklimizda bu sorun var.herseyden alınıp tartisma cikartabiliyoruz adam larada kizmamak lazım.

Canım eger 35 gunu buluyorsa yumurtlama oranı dusuk dıye okudum bır sıtede.aman hepsi farklı seyler demiş kafa karıştırıcı Allahın işi sonuçta bekleyip gormeli:)
hic akkiniza bunlari takmayin kizlar benim gorumcem 3 ayda bir adet goruyomus ilk ayinda gebe kalmis hatta diyomuski ben doguramam.rabbim ol dedin yeterki.bizde su vajiyi yensek süper olcek

kizlar ya simdi esimde erken bosalma oluyor.acaba on sevismeyi uzun tuttugumuz icinmi.tam deniycez adam mafiş..niye boyle oluyoki
Kızlar benım eşimde de bu deneme sürecinde aynısı oluyordu full +full dıye bi içecek var alkol dgl enerji içeceği onu içiyordu hiç olmuyordu erken boşalma. Benzıncılerde satılıyor

Bende de oyle canim hqla sanki ilk yapiyomusum gibi mudahale ediyorum bi cekiliyorum ama eninde sonunda onu yenip hoop yola devamm

Arkadaslar Merhaba ben yeneli bi sure oldu 6 defaf falan iliskiyegiryoruz ama icimde vakum cekiliyor hissi okuyo yenen arkadaslar bunu yasadiniz mi sizde yardimci olabilirmisiniz ne zaman biticek bu :))

Günaydın
Gerçi bana günler aydın olamıyor bir türlü
3 gün ara verdik denemeye dün gece yine deneyelim dedik anlamıyorum niye olmuyo ya hadi başı giriyo tam elimi artık çekiyorum hani eşim ittirsin diye pırt geri çıkıyo kayıp gidiyo
E diyorum üste geçeyim yine sadece bir kısmı giriyo
Eşim bana bırak dediğinde tam baskı hissettiğim an kasılıp duruyorum ıkınamıyorum aparat maparat sevmiyom itici geliyo illa yapmam mı gerekiyo ki ne bilim parmak yapıyom o oluyo ama hatta tek parmak sonuna kadar gidiyo
Nasıl olacak ya kafamda bitirdim diyorum ama böyle deneyip olmayınca psikoloji gidiyo
Umutsuzluk yakama yapışıyo biliyorum tek bir hamlem kaldı bitecek ama olmuyo buraya kadar ilerledim neden olmuyo ya
Bıktım artık şu okula şiş gözlerle gelmeken milletin neyin var hastamısın sorularından yalandan gülmek zorunda kalmaktan rol yapmaktan mutlu olmak bizim de hakkımız değil mi allahım sen bana yardım et sabır ver
Kızlar bi tuhafım işte

Aynı durumdayim bende canim. Tıpkı benim yasadiklarim. Bende artık doktora gidicem. Yıldim çünkü yıprandım

Aynı durumdayim bende canim. Tıpkı benim yasadiklarim. Bende artık doktora gidicem. Yıldim çünkü yıprandım
Canım ben Nisan ayında psikoloğa da gittim Antalya da Sevilay zorlu var ona olmamıştı bir tülü
Şu an tedavi olduğum durumdan daha iyiyim aslında kendime güveniyorum diyorum ya tek bir hamle kaldı biliyorum ama olmuyo işte
Duyduğum bütün pozisyonları denemeye çalışıyom yok yani yok bi tek şu yatak ucu pozisyonu denemedim onu da tam anlamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…