- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.881
tabiki katılıyorum. ilk geceden yapıp hamile kalan kişi illaki çok mutlu diye birşey yok. herkesin sınavı farklı.işte insan böylelerini görünce ekstra eksik hissediyor kendini ama herkes yaşadığı ve yaşayacağı sıkıntılar farklıdır Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...
o his hep bende de var. ilk zamanki heyecanı tabiki kalmıyor. onlarda haklı bir yerde. ama ben hep şundan umutluyum, yendiğimiz zaman yine eskisi gibi olacaklar. bence önemli olan bu süreçte onlarla iyi geçinmek. bu durumun üstüne bide tartışırsak iyce soğurlarEşim benden soguycak gibi hissediyorum napcm bilmiyorum ne kadar anlayisli olabilir ki
Rabbim gönlüne göre versin canim. isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat lar nasip etsin insallahÇ
hem ilk gece yap hem hamile kal bi taşla iki kuş bide... Bende hamile kalmak istiyorum artık
sakin ol patisgacim.bende bugun cok agladim.ama sanki aglayinca rahatladim.cunku hep aklimizda bu sorun var.herseyden alınıp tartisma cikartabiliyoruz adam larada kizmamak lazım.Kizlar delirmek uzereyim yaa bu yetmezmis gbi bde aramz baska seylerden bozuluyo tartsyoruz surekli cildiricam
Ç
hem ilk gece yap hem hamile kal bi taşla iki kuş bide... Bende hamile kalmak istiyorum artık
hic akkiniza bunlari takmayin kizlar benim gorumcem 3 ayda bir adet goruyomus ilk ayinda gebe kalmis hatta diyomuski ben doguramam.rabbim ol dedin yeterki.bizde su vajiyi yensek süper olcekCanım eger 35 gunu buluyorsa yumurtlama oranı dusuk dıye okudum bır sıtede.aman hepsi farklı seyler demiş kafa karıştırıcı Allahın işi sonuçta bekleyip gormeli:)
Kızlar benım eşimde de bu deneme sürecinde aynısı oluyordu full +full dıye bi içecek var alkol dgl enerji içeceği onu içiyordu hiç olmuyordu erken boşalma. Benzıncılerde satılıyorkizlar ya simdi esimde erken bosalma oluyor.acaba on sevismeyi uzun tuttugumuz icinmi.tam deniycez adam mafiş..niye boyle oluyoki
evet canım :) yaş geçiyor şekerim istiyorum artık. olmuş Olmasından zevk alıyorum ben valla :) Nasılsa zevk alırız ilerde dimi :) evet hızlı yaptırıyorum artık tabi o kadar şiddetli değil ama ilk zamanlara göre bayağı hızlı. Hala ilk girerken adama müdahale ediyorum sizde öylemi ?
Çok doğru Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahişte insan böylelerini görünce ekstra eksik hissediyor kendini ama herkes yaşadığı ve yaşayacağı sıkıntılar farklıdır Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...
Canım arkadasım inşallah aminnnnnRabbim gönlüne göre versin canim. isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat lar nasip etsin insallah
Amin Can'ım aminnnınsallah canim rabbim herkesin gonlundeki muradini versin
ben kaç oldu bılmıom ama bende nedense misyoner pozisyonda hıc alamıom .. üste olunca hemen alıorum :)benim 14. oldu hala zevk alamıyorum kızlar yaa
Aynı durumdayim bende canim. Tıpkı benim yasadiklarim. Bende artık doktora gidicem. Yıldim çünkü yıprandımGünaydın
Gerçi bana günler aydın olamıyor bir türlü
3 gün ara verdik denemeye dün gece yine deneyelim dedik anlamıyorum niye olmuyo ya hadi başı giriyo tam elimi artık çekiyorum hani eşim ittirsin diye pırt geri çıkıyo kayıp gidiyo
E diyorum üste geçeyim yine sadece bir kısmı giriyo
Eşim bana bırak dediğinde tam baskı hissettiğim an kasılıp duruyorum ıkınamıyorum aparat maparat sevmiyom itici geliyo illa yapmam mı gerekiyo ki ne bilim parmak yapıyom o oluyo ama hatta tek parmak sonuna kadar gidiyo
Nasıl olacak ya kafamda bitirdim diyorum ama böyle deneyip olmayınca psikoloji gidiyo
Umutsuzluk yakama yapışıyobiliyorum tek bir hamlem kaldı bitecek ama olmuyo buraya kadar ilerledim neden olmuyo ya
Bıktım artık şu okula şiş gözlerle gelmeken milletin neyin var hastamısın sorularından yalandan gülmek zorunda kalmaktan rol yapmaktanmutlu olmak bizim de hakkımız değil mi allahım sen bana yardım et sabır ver
Kızlar bi tuhafım işte
Canım ben Nisan ayında psikoloğa da gittim Antalya da Sevilay zorlu var ona olmamıştı bir tülüAynı durumdayim bende canim. Tıpkı benim yasadiklarim. Bende artık doktora gidicem. Yıldim çünkü yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?