- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.901
Günaydın ben yatak ucu pozisyonla yendim dene bi derim bana dha kolay geldi o pozisyon canım. Canını sıkma ucu giriyorsa inan bitmiş o duvara yere geldiğinde sadece ikin hiç hissetmiyosn bile. Ben 3 yıl vajiydim.bu muymuş dedim.ben yaptıysam herkes yapar :) inan günlere yazık esimize yazık. Çünkü hiç bişey yok korkacak.ayrıca o duvara geldiğinde aklına sevmediğin birini getir o yaptıysa sen neden yapamıyorsun ki :)Canım ben Nisan ayında psikoloğa da gittim Antalya da Sevilay zorlu var ona olmamıştı bir tülü
Şu an tedavi olduğum durumdan daha iyiyim aslında kendime güveniyorum diyorum ya tek bir hamle kaldı biliyorum ama olmuyo işte
Duyduğum bütün pozisyonları denemeye çalışıyom yok yani yok bi tek şu yatak ucu pozisyonu denemedim onu da tam anlamadığım için
Seni çok iyi anlıyorum bende 3 yıl heba ettim.inan basardiginda diceksin bumuymus bunun içinmi yıllarımı heba ettim.bunun içinmi eşimi üzdüm. Ben dedim..bi kez dişini sık inan acı olmuyo.bak esin senin için sabretmis sende ona hediyeni ver.bi kez mutluluğuna şahit ol.inan herşeye değiyo.2 parmak egzersizi yap sonra eşini çağır bebe yağı kullandm ben iyice sür başı zaten hemen giriyo bi duvar var orda ikin canım inan acımıyor sadece hafif bi yanma oluyo o da saniyelik eline toplu iğne batmadimi hiç ve ya dişini fircaladiginda etine degmedimi fırça bunlardan daha az bi ağrı oluyor esin seni beklemiş sende inan birkez dişini sık. Sonunda ölüm yokmuş inan bende çok korkuyodm ama bak Allaha şükür yasiyrm olum yok herkez zevk le yapıyo bu işi biz neden yokuşa suruyrz kiArkadaşlar Uzun bir aradan sonratekrar buradayım takip ediyorum ama yazamıyorum nedendir onu da bilemedim yenen arkadaşlarımı Gönül'den kutluyorum gerçekten cok ama cok Mutlu oluyorum ve herdafasinda insallah bizde ayni mutlulukları yasarız diye dua ediyorum benim 3,5 senem kayıp şuan devamlı tarih ilerliyor ve ben hala su sorunumu çözemedim iki parmak egzersizi yaptım ve hiç acı sizi olmadı ve beynim artık Oray'a biseylerin giricegini kabullendi fakat pns aşamasında o Nasıl giricek diye bi korkum oluuo bir turlu kendimi serbest bırakamıyorum bıraksam biliyorum rahat olucak ama beni durduran ne bilmiyorum bunu yenen arkadaşlara soruyorum nolursunuz su kendinizi rahatlatma şeklinizi bana anlatında bende artık o mutluluğu sizlerle paylaşayım nolur .....
Ayni Durum bendede var cok az zevk aliyorum benimde 6oldu bakalim kacta duzelcekBende olmuyorda csnım sıkıntım zevk alamıyorum daha da 6.oldu duzelırmı ne zmn gecer acaba
Bende Ole ilk giriste illa bende ok ak kontrol :)evet canım :) yaş geçiyor şekerim istiyorum artık. olmuş Olmasından zevk alıyorum ben valla :) Nasılsa zevk alırız ilerde dimi :) evet hızlı yaptırıyorum artık tabi o kadar şiddetli değil ama ilk zamanlara göre bayağı hızlı. Hala ilk girerken adama müdahale ediyorum sizde öylemi ?
canim Merhaba bebdeseningbiydim.bi turlu cesaretimitoplayamyodum vede cok korkak bi insanim canimda cok tatlidir ayrica parmak egzersizi yapamadim kizim die defa xeneyelim dedim esime tam o ana geelyoruz itiyorum bacKkarimi kapiyorum uok.bi tutrlu olmyo sonra esim arkama geldi oda encok korktugum pozisyon hakimiyet bende degil ya ondan sonra basini oraya getirdik ama esim o an bi hamle yapti saniyelik 3sn falan bisey aci desen degil hisedilen sinek.isirigi gbi sonra kizlik o sekilde gitti sonra ikina ikina yariya kadar alabildim sonra da tam oldu ama ben diyorum ki kizlik gittikten sonra ilerleyebildik o esim o hamleyi yapmasaydi suan hala asmamistik baska sormak istedgin bisey olursa cekinme yardimci olmak isterimArkadaşlar Uzun bir aradan sonratekrar buradayım takip ediyorum ama yazamıyorum nedendir onu da bilemedim yenen arkadaşlarımı Gönül'den kutluyorum gerçekten cok ama cok Mutlu oluyorum ve herdafasinda insallah bizde ayni mutlulukları yasarız diye dua ediyorum benim 3,5 senem kayıp şuan devamlı tarih ilerliyor ve ben hala su sorunumu çözemedim iki parmak egzersizi yaptım ve hiç acı sizi olmadı ve beynim artık Oray'a biseylerin giricegini kabullendi fakat pns aşamasında o Nasıl giricek diye bi korkum oluuo bir turlu kendimi serbest bırakamıyorum bıraksam biliyorum rahat olucak ama beni durduran ne bilmiyorum bunu yenen arkadaşlara soruyorum nolursunuz su kendinizi rahatlatma şeklinizi bana anlatında bende artık o mutluluğu sizlerle paylaşayım nolur .....
Canim Basi girdikten sonra baska bisey kalmiyomus ki bendebunu gecteolsa farkettim ikin basi sonra yarisisonrada devami zamanla deneye deneye gecicek ama uzerine gitmen lazim bu durumun karamsar yada vazgecen kabullenmis olmamalisonMerhaba kaderdaşlarım,
Bugün öyle bi haldeyim ki sevinsem mi bilemedim bile.
Artık rüyalarımda hamile kalıyorum yada ilişkiye giriyorum eşimle
canım ne kadar onu istese de lanet olası şeyinin başı şeyime yaklaşınca elim ayağım titriyo, kalbim yerinden cıkıyo
ne olacak bu halim bilmiyorum 22 ay oldu
artık bitsin bu çile....
yoruldum..
bence mumla kendıne aparat yap biri 8 9 cm kalın olsun dıgerı 11 12 cm kalınlıkta olsun ve aynı parmakta kı gıbı ılerle ve ılerlerken hep daıresel haraketler yap .. bak gör nasıl gırıo hepsı :)Günaydın
Gerçi bana günler aydın olamıyor bir türlü
3 gün ara verdik denemeye dün gece yine deneyelim dedik anlamıyorum niye olmuyo ya hadi başı giriyo tam elimi artık çekiyorum hani eşim ittirsin diye pırt geri çıkıyo kayıp gidiyo
E diyorum üste geçeyim yine sadece bir kısmı giriyo
Eşim bana bırak dediğinde tam baskı hissettiğim an kasılıp duruyorum ıkınamıyorum aparat maparat sevmiyom itici geliyo illa yapmam mı gerekiyo ki ne bilim parmak yapıyom o oluyo ama hatta tek parmak sonuna kadar gidiyo
Nasıl olacak ya kafamda bitirdim diyorum ama böyle deneyip olmayınca psikoloji gidiyo
Umutsuzluk yakama yapışıyobiliyorum tek bir hamlem kaldı bitecek ama olmuyo buraya kadar ilerledim neden olmuyo ya
Bıktım artık şu okula şiş gözlerle gelmeken milletin neyin var hastamısın sorularından yalandan gülmek zorunda kalmaktan rol yapmaktanmutlu olmak bizim de hakkımız değil mi allahım sen bana yardım et sabır ver
Kızlar bi tuhafım işte
valla kendınız bılırsınız maddı durumunuz ıyıse gıdın ama ordada farklı bişi olmuyor.. ha psikolojik olarak illaki faydaları oluordur..ama onların verdıgı ödevlerde burdakının aynısı.. :) tabı karar sızınAynı durumdayim bende canim. Tıpkı benim yasadiklarim. Bende artık doktora gidicem. Yıldim çünkü yıprandım
saol canim adamlarin dengesini bozduk vallaKızlar benım eşimde de bu deneme sürecinde aynısı oluyordu full +full dıye bi içecek var alkol dgl enerji içeceği onu içiyordu hiç olmuyordu erken boşalma. Benzıncılerde satılıyor
Valla cok ugrastim denedim olmuyor. Biliyorum aynisi olduguna. Zaten kesin karar vermis degilim. Sadece oyle bir düşüncem varvalla kendınız bılırsınız maddı durumunuz ıyıse gıdın ama ordada farklı bişi olmuyor.. ha psikolojik olarak illaki faydaları oluordur..ama onların verdıgı ödevlerde burdakının aynısı.. :) tabı karar sızın
Hamile misin kız :))Sabrili Kadrili canım folik asitmi alayım folik plus mı
Hamile misin kız :))
Canım ben önceden tam.ilişki yaşamadan hamile kalmıştım :) ama bi ay sonra düşük yaptım. Doktor folik asit vermişti hamile kalmadan önceden de kullanmamz gerekiyormuş bende başlıyorum folik asite :)yok canım çabalıyom :) ya tutarsa diye :)
dilrubacan sen aparatla yapabiliyodun dimi canim.niye böyle olduki.aynaya bakip mi yapiyodun yoksa kendi kendine miValla cok ugrastim denedim olmuyor. Biliyorum aynisi olduguna. Zaten kesin karar vermis degilim. Sadece oyle bir düşüncem var
dilrubacan sen aparatla yapabiliyodun dimi canim.niye böyle olduki.aynaya bakip mi yapiyodun yoksa kendi kendine mi
Canım ben önceden tam.ilişki yaşamadan hamile kalmıştım :) ama bi ay sonra düşük yaptım. Doktor folik asit vermişti hamile kalmadan önceden de kullanmamz gerekiyormuş bende başlıyorum folik asite :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?