Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlarrr hic egzersiz yapmadan ya da sadece parmakla deneyip basaranlar varken ben kalin mumla denememe ragmen Eşli denemede basarisiz oldum umudum nasil olsun((((

Canım moralin bu kadar bozukken olmasını bekleme zaten. Olumlu düşün biraz lütfen. hiç dokunamayanlar var dimi ki bizlerde öyleydik. Ben şuna buraya bunları yazdığıma inanamıyorum hala. Bir kere olmadıysa yine olmayacak anlamına gelmez öyle dilmi. Diğerinde olur yada daha diğerinde olur yeterki moralini yüksek tut canım. Hemen olsun istiyoruz ama bizler yavaş ilerleyen insanlarız hemen olur diye bekleme. Kendine zaman ver lütfen. bu kadar yol kat etmişken devamı gelecek emin ol canım benim

Co
cok teşekkürler ya içimi rahatlattın insallah bugünden itibaren bende bu korkumu yener mutluluğa kavuşurum dediklerini uygulayacsgim gerçekten cok yıpratıcı bir donem Allah herkesin yardımcısı olsunn

Benim esimde sizin söylediğiniz şekilde daha rahat olur diyo bende zar yok zaten sadece olay Oray'a girişim olması bunun içinde sizin dediğiniz yöntemi uygulamak istiyo ama ben izin vermiyorum sanırım kurtulmak icin dişimi biraz sıkmalıyım bir kurtulsam ya üzerimde yük kalkicak gerçekten cok teşekkürler bana destek olduğunuz icin

ayy yok kız keşke :) ugrasıoz olsun dıye :) bende kıst vardı o gıtmıs şimdide eşimin spermlerınde iltihap çıkmış inşallah gecer :)
İnşallah canım :) bizde istiyoruz daha 4 kez yaptık ama çocuk istiyoruz :) Allah isteyen herkese nasip etsin :) folik asiti doktor mu verdi canım.

İnşallah canım :) bizde istiyoruz daha 4 kez yaptık ama çocuk istiyoruz :) Allah isteyen herkese nasip etsin :) folik asiti doktor mu verdi canım.
evet bana doktor verdı :)
inşallah amiiinnn :)
yeni yendın sen galıba demi..egerki çocuk istiosan şöyle aradan 2ay felan gecsın bence hemn doktora gıdın.. :)

evet bana doktor verdı :)
inşallah amiiinnn :)
yeni yendın sen galıba demi..egerki çocuk istiosan şöyle aradan 2ay felan gecsın bence hemn doktora gıdın.. :)
Evet yeneli bi ay olmadı :) ama istiyoruz yani.bi de ben tam ilişki yaşamadan bir yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra.

Evet yeneli bi ay olmadı :) ama istiyoruz yani.bi de ben tam ilişki yaşamadan bir yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra.
hmm onunla gecmıs olsun cnm
tamam ozaman 1 ay daha dene baktın yıne olmadı doktora gıdın.. allah korusun herhangı bı rahatsızlıgın varsa yada eşinin varsa bakarlar hemen tedavı olmus olursunuz :)

hmm onunla gecmıs olsun cnm
tamam ozaman 1 ay daha dene baktın yıne olmadı doktora gıdın.. allah korusun herhangı bı rahatsızlıgın varsa yada eşinin varsa bakarlar hemen tedavı olmus olursunuz :)
Gitmiştik önceden canım Allaha şükür bi sorun çıkmamıştı. Alttan muayene ettirmemstim tabi :) ultrason la bakmıştı :) bu ay denemedeyz inş ay sonuna sevinçli haberi burda veririm :) hepimiz veririz :) çocuk için hergunmu yapiysnz canim

hmm anladım :)
yok hergün yapıyoruz.. adetımın 9. günü başladım 19. güne kadar gün aşırı veya 2 gün ara verip 3. günü yapıyoruz..yoksa sperm sayısı az olurmus doktor demişti

hmm anladım :)
yok hergün yapıyoruz.. adetımın 9. günü başladım 19. güne kadar gün aşırı veya 2 gün ara verip 3. günü yapıyoruz..yoksa sperm sayısı az olurmus doktor demişti
Bende de takvimim diye program var orda yumurtlama günü yazıyo. Ama adet bittikten bi hafta sonra yumurtlama günü olarak gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…