- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.921
Kizlarrr hic egzersiz yapmadan ya da sadece parmakla deneyip basaranlar varken ben kalin mumla denememe ragmen Eşli denemede basarisiz oldum umudum nasil olsun((((
2 gündür depresif takiliyordum canım yeni toparladım kendimi. Beynimi rahatlatmaya çalışıyorum cem keçe nin sitesini okuyup rahatladım biraz tavsiye ederim . Gevşemeden beyin rahat olmadan egzersiz yapmayacağım artık.bitkinmiyim ne nerdesin kiz hic sesin cikmiyooooo.nasil gidiyo egzersizler
Folik asit vermişti bana ben yine ona başlıcam yarından itibarenpeki canım folik asitmi yoksa folik plusmı
cok teşekkürler ya içimi rahatlattın insallah bugünden itibaren bende bu korkumu yener mutluluğa kavuşurum dediklerini uygulayacsgim gerçekten cok yıpratıcı bir donem Allah herkesin yardımcısı olsunnSeni çok iyi anlıyorum bende 3 yıl heba ettim.inan basardiginda diceksin bumuymus bunun içinmi yıllarımı heba ettim.bunun içinmi eşimi üzdüm. Ben dedim..bi kez dişini sık inan acı olmuyo.bak esin senin için sabretmis sende ona hediyeni ver.bi kez mutluluğuna şahit ol.inan herşeye değiyo.2 parmak egzersizi yap sonra eşini çağır bebe yağı kullandm ben iyice sür başı zaten hemen giriyo bi duvar var orda ikin canım inan acımıyor sadece hafif bi yanma oluyo o da saniyelik eline toplu iğne batmadimi hiç ve ya dişini fircaladiginda etine degmedimi fırça bunlardan daha az bi ağrı oluyor esin seni beklemiş sende inan birkez dişini sık. Sonunda ölüm yokmuş inan bende çok korkuyodm ama bak Allaha şükür yasiyrm olum yok herkez zevk le yapıyo bu işi biz neden yokuşa suruyrz ki
Amin canım msjda atabilirsin yardımcı olurum her konuda.Co
cok teşekkürler ya içimi rahatlattın insallah bugünden itibaren bende bu korkumu yener mutluluğa kavuşurum dediklerini uygulayacsgim gerçekten cok yıpratıcı bir donem Allah herkesin yardımcısı olsunn
Benim esimde sizin söylediğiniz şekilde daha rahat olur diyo bende zar yok zaten sadece olay Oray'a girişim olması bunun içinde sizin dediğiniz yöntemi uygulamak istiyo ama ben izin vermiyorum sanırım kurtulmak icin dişimi biraz sıkmalıyım bir kurtulsam ya üzerimde yük kalkicak gerçekten cok teşekkürler bana destek olduğunuz icincanim Merhaba bebdeseningbiydim.bi turlu cesaretimitoplayamyodum vede cok korkak bi insanim canimda cok tatlidir ayrica parmak egzersizi yapamadim kizim die defa xeneyelim dedim esime tam o ana geelyoruz itiyorum bacKkarimi kapiyorum uok.bi tutrlu olmyo sonra esim arkama geldi oda encok korktugum pozisyon hakimiyet bende degil ya ondan sonra basini oraya getirdik ama esim o an bi hamle yapti saniyelik 3sn falan bisey aci desen degil hisedilen sinek.isirigi gbi sonra kizlik o sekilde gitti sonra ikina ikina yariya kadar alabildim sonra da tam oldu ama ben diyorum ki kizlik gittikten sonra ilerleyebildik o esim o hamleyi yapmasaydi suan hala asmamistik baska sormak istedgin bisey olursa cekinme yardimci olmak isterim
folicdose ve inofolic alıomSabrili Kadrili canım folik asitmi alayım folik plus mı
Canım sen hamilemisinfolicdose ve inofolic alıom
doktorun mu yazdı sana yoksa kendınmı alacanSabrili Kadrili canım folik asitmi alayım folik plus mı
canım kendi kendime aynaya bakmadan yapıyorum. ama 2 aydır bir gıdım ilerleyemedim. olduğum yerde kaldığım gibi bide eşli denemede çok daha kötüyümdilrubacan sen aparatla yapabiliyodun dimi canim.niye böyle olduki.aynaya bakip mi yapiyodun yoksa kendi kendine mi
ayy yok kız keşke :) ugrasıoz olsun dıye :) bende kıst vardı o gıtmıs şimdide eşimin spermlerınde iltihap çıkmış inşallah gecer :)Canım sen hamilemisin
İnşallah canım :) bizde istiyoruz daha 4 kez yaptık ama çocuk istiyoruz :) Allah isteyen herkese nasip etsin :) folik asiti doktor mu verdi canım.ayy yok kız keşke :) ugrasıoz olsun dıye :) bende kıst vardı o gıtmıs şimdide eşimin spermlerınde iltihap çıkmış inşallah gecer :)
evet bana doktor verdı :)İnşallah canım :) bizde istiyoruz daha 4 kez yaptık ama çocuk istiyoruz :) Allah isteyen herkese nasip etsin :) folik asiti doktor mu verdi canım.
Evet yeneli bi ay olmadı :) ama istiyoruz yani.bi de ben tam ilişki yaşamadan bir yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra.evet bana doktor verdı :)
inşallah amiiinnn :)
yeni yendın sen galıba demi..egerki çocuk istiosan şöyle aradan 2ay felan gecsın bence hemn doktora gıdın.. :)
hmm onunla gecmıs olsun cnmEvet yeneli bi ay olmadı :) ama istiyoruz yani.bi de ben tam ilişki yaşamadan bir yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım sonra.
Gitmiştik önceden canım Allaha şükür bi sorun çıkmamıştı. Alttan muayene ettirmemstim tabi :) ultrason la bakmıştı :) bu ay denemedeyz inş ay sonuna sevinçli haberi burda veririm :) hepimiz veririz :) çocuk için hergunmu yapiysnz canimhmm onunla gecmıs olsun cnm
tamam ozaman 1 ay daha dene baktın yıne olmadı doktora gıdın.. allah korusun herhangı bı rahatsızlıgın varsa yada eşinin varsa bakarlar hemen tedavı olmus olursunuz :)
Allah göstermesin olmazsa hemen giderim canım. Dua edelim birbirimize :)hmm onunla gecmıs olsun cnm
tamam ozaman 1 ay daha dene baktın yıne olmadı doktora gıdın.. allah korusun herhangı bı rahatsızlıgın varsa yada eşinin varsa bakarlar hemen tedavı olmus olursunuz :)
hmm anladım :)Gitmiştik önceden canım Allaha şükür bi sorun çıkmamıştı. Alttan muayene ettirmemstim tabi :) ultrason la bakmıştı :) bu ay denemedeyz inş ay sonuna sevinçli haberi burda veririm :) hepimiz veririz :) çocuk için hergunmu yapiysnz canim
Bende de takvimim diye program var orda yumurtlama günü yazıyo. Ama adet bittikten bi hafta sonra yumurtlama günü olarak gösteriyorhmm anladım :)
yok hergün yapıyoruz.. adetımın 9. günü başladım 19. güne kadar gün aşırı veya 2 gün ara verip 3. günü yapıyoruz..yoksa sperm sayısı az olurmus doktor demişti
hmm adetın kac günde bı gelıokıBende de takvimim diye program var orda yumurtlama günü yazıyo. Ama adet bittikten bi hafta sonra yumurtlama günü olarak gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?