Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi ay bazen geçiyo bi ayı. Banada doktor 9.gününden başlayın 10 gün yapın demişti. O takviminde öyle yazıyo neyse artık bakıcam içe boşaltma yapmiyodum ama artık yaptiririm
ay nıye kız boşalsın :)
hmm zaten adetıyın bıtınce 1 hafta sonrasında yumurtlama gunun olur.. yanı o takvım dogru :)

TECRUBELi VAJINUSMUS yenenler.sizin soylemleriniz uzerine parmak egzersizini tamamladim daha sonra aparat yaptim fakat aynayla bakarak.sonra aynayi biraktim ve yaptim..size cok guveniyorum..sizce simdi ne yapmaliyim..hala biraz korkum var.terapistlik bi durum var mi acaba.sonucta terapistin verecegi odevleri ben kendim yaptim..artik hazirmiyim sizce

bence herşeyi halletmişsin terapiste ihtiyaç yok önceki sayfaları okuyamadığım için bilmiyorum parmakta 3 parmak yapabiliyorsan ve aparatın çevresi en az 10 cm ise ve onu da rahatlıkla alabiliyorsan eşli denemelere başlayabilirsiniz tabi eşli deneme yaparken de sen öncesinde aparatla egzersiz yap sonra eşli deneyin ve bunların hepsini yaptığın halde hala eşli deneme de olmazsa bundan sonra yapacağın tek şey pes etmeden eşli denemelere devam etmek olacak

Canım halletmişssin işte. Sıra eşe geldi. ilişkiye girmeden önce yine aparatla deneme yap sonra eşle . Terapiste falan ihtiyacın yok . az daha cesarret hadi bakalım

Evet yani biraz tedirgin oluyorum kendi buluyo zaten artık yolunu :) valla ben bile istiyorum 4 kez yaptık daha ama istiyorum yani. 3 yıldır bu illetle savaşıyorum çünkü
sende bendensin arkadaşım 3 sene sonunda yendim valla illetki ne illet kimselerede denmiyo başımda bu haller var diye,Allah herkesi kurtarsın inşallah şu cuma akşamında hepimiz bebek sahibi olalım inşallah

Evet ya oyle bir ihtimal varmiş ben bilmeyerek yaptım vajınısmusu yeneli 19 gun oldu dha zevk almadan bebiş istemıyorum :)

zevk almak için de kendini bunun zevk alınacak birşey olduğuna inandır çünkü gerçekten öyle :) artık zaten yendin ya acıyacak mı diye düşünme eşine güven,onu hoşlanacağın şekilde yönlendir ve zevk almaya çalış inşallah zamanla olacak

İnşallah biz dedik darısı yenemeyen arkadaşlara inşallah,bide etraftakiler soruyo hadi artık bebek istiyoz diye sanki biz istemiyoruz ama diyemiyosun ne diyosun mecbur daha düşünmüyoruz kendimizi kandırmaktan başka bişey değil,Allah cuma akşamı hürmetine herkes atlatsın bu rahatsızlığı hepimizin bebişi olsun çeken yaşayan bilir..

Kizlar delirmek uzereyim yaa bu yetmezmis gbi bde aramz baska seylerden bozuluyo tartsyoruz surekli cildiricam

canım cinsel ilişki yaşayamıyor olsanız da eşinle hep yakın olmaya çalışın yani tv izlerken onun yanına otur,sarıl..v.s. yatağınıza yattığınızda filan yine tensel temasınız bulunsun tamam cinsellik evlilik için çok önemli ama evlilik cinsellikten ibaret değil bunun dışında siz birbirinizi çok seven iki aşık,iki ev arkadaşı ve en önemlisi hayat arkadaşısınız...

ben kaç oldu bılmıom ama bende nedense misyoner pozisyonda hıc alamıom .. üste olunca hemen alıorum :)
İlk zamanlar bende hep üstteyken aldım baktım okudum bebek istediğim için en uygun pozisyon altta olanmış zorladım aldımşükür darıısı başına,he bide şunu diyeyim o pozisyon çok daha kolaymış bende üstteyken iyi diyorum altta alınca bi daha geçmem üste sende üstüne git aşağıya doğru al penisi rahat ol kardeşim

aynen bende eşimle gitmiştim parmak egzersizi verdi başkada bişey demiyolar,vajina enektir etek gibi düşün zayıf giyince şişman giyince nasıl şekil alıyosa vajinada öyle demişti,boşuna para verdik herşey sende kafada bitiyo

amin evet canım insan çok üzülüyor gerçekten ama çok şükür yenmesi imkansız birşey değil ben en çaresiz vajinasına dokunmayı bile başaramayan bayılacak gibi oluyorum diyen bir çok arkadaşın yendiğine şahit oldum bu sayfalarda ve inanıyorum bu sayfaları okuyup ''acaba ben de birgün yenermiyim?'' diyen tüm arkadaşlar yenecek...

Canım ben önceden tam.ilişki yaşamadan hamile kalmıştım :) ama bi ay sonra düşük yaptım. Doktor folik asit vermişti hamile kalmadan önceden de kullanmamz gerekiyormuş bende başlıyorum folik asite :)
slm bişey sorcam bende yeni atlattımda,tam ilişki olmadan nasıl hamile kaldınız ? ben atlattım artık inş.bebiş için de çok beklemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…