- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.941
Bi ay bazen geçiyo bi ayı. Banada doktor 9.gününden başlayın 10 gün yapın demişti. O takviminde öyle yazıyo neyse artık bakıcam içe boşaltma yapmiyodum ama artık yaptiririmhmm adetın kac günde bı gelıokı
ay nıye kız boşalsın :)Bi ay bazen geçiyo bi ayı. Banada doktor 9.gününden başlayın 10 gün yapın demişti. O takviminde öyle yazıyo neyse artık bakıcam içe boşaltma yapmiyodum ama artık yaptiririm
Yumurtlama günü gelmedi diye boşalma diyodum eşime. :) ama bugün boşalır :)ay nıye kız boşalsın :)
hmm zaten adetıyın bıtınce 1 hafta sonrasında yumurtlama gunun olur.. yanı o takvım dogru :)
Kızlar yumurtlama gunumden ıkı gun snra ilişkide eşim bosaldı adetime dha 7 gun var sizce hamile kalma olasılıgım varmıdıray nıye kız boşalsın :)
hmm zaten adetıyın bıtınce 1 hafta sonrasında yumurtlama gunun olur.. yanı o takvım dogru :)
tabiki katılıyorum. ilk geceden yapıp hamile kalan kişi illaki çok mutlu diye birşey yok. herkesin sınavı farklı.
TECRUBELi VAJINUSMUS yenenler.sizin soylemleriniz uzerine parmak egzersizini tamamladim daha sonra aparat yaptim fakat aynayla bakarak.sonra aynayi biraktim ve yaptim..size cok guveniyorum..sizce simdi ne yapmaliyim..hala biraz korkum var.terapistlik bi durum var mi acaba.sonucta terapistin verecegi odevleri ben kendim yaptim..artik hazirmiyim sizce
TECRUBELi VAJINUSMUS yenenler.sizin soylemleriniz uzerine parmak egzersizini tamamladim daha sonra aparat yaptim fakat aynayla bakarak.sonra aynayi biraktim ve yaptim..size cok guveniyorum..sizce simdi ne yapmaliyim..hala biraz korkum var.terapistlik bi durum var mi acaba.sonucta terapistin verecegi odevleri ben kendim yaptim..artik hazirmiyim sizce
Kızlar yumurtlama gunumden ıkı gun snra ilişkide eşim bosaldı adetime dha 7 gun var sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır
Evet ya oyle bir ihtimal varmiş ben bilmeyerek yaptım vajınısmusu yeneli 19 gun oldu dha zevk almadan bebiş istemıyorum :)tabiki hamile kalma olasılığın var ama sadece bir ihtimal tabii
sende bendensin arkadaşım 3 sene sonunda yendim valla illetki ne illet kimselerede denmiyo başımda bu haller var diye,Allah herkesi kurtarsın inşallah şu cuma akşamında hepimiz bebek sahibi olalım inşallahEvet yani biraz tedirgin oluyorum kendi buluyo zaten artık yolunu :) valla ben bile istiyorum 4 kez yaptık daha ama istiyorum yani. 3 yıldır bu illetle savaşıyorum çünkü
Evet ya oyle bir ihtimal varmiş ben bilmeyerek yaptım vajınısmusu yeneli 19 gun oldu dha zevk almadan bebiş istemıyorum :)
Evet ya oyle bir ihtimal varmiş ben bilmeyerek yaptım vajınısmusu yeneli 19 gun oldu dha zevk almadan bebiş istemıyorum :)
aynaya bakma hiç kardeş bakarsan kötü olursun kapa gözlerini dinlendiricimüziklerde aç kafan dağılsınKizlarrrr hep aynayla calisiyorum artik aynasiz mi calsym yaaa
İnşallah biz dedik darısı yenemeyen arkadaşlara inşallah,bide etraftakiler soruyo hadi artık bebek istiyoz diye sanki biz istemiyoruz ama diyemiyosun ne diyosun mecbur daha düşünmüyoruz kendimizi kandırmaktan başka bişey değil,Allah cuma akşamı hürmetine herkes atlatsın bu rahatsızlığı hepimizin bebişi olsun çeken yaşayan bilir..inşallah biran önce yenersiniz hissetiklerinizi çok iyi anlıyorum sanki herkes tam da bir ben eksikmişim gibi hissediyor insan,sanki çevreni kandırıyormuşsun gibi hissediyorsun...ama inan bu çözülmesi imkansız birşey değil ve yenen herkesin dediği gibi birgün sende ''bu muymuş?'' diyeceksin inşallah.
Kizlar delirmek uzereyim yaa bu yetmezmis gbi bde aramz baska seylerden bozuluyo tartsyoruz surekli cildiricam
İlk zamanlar bende hep üstteyken aldım baktım okudum bebek istediğim için en uygun pozisyon altta olanmış zorladım aldımşükür darıısı başına,he bide şunu diyeyim o pozisyon çok daha kolaymış bende üstteyken iyi diyorum altta alınca bi daha geçmem üste sende üstüne git aşağıya doğru al penisi rahat ol kardeşimben kaç oldu bılmıom ama bende nedense misyoner pozisyonda hıc alamıom .. üste olunca hemen alıorum :)
aynen bende eşimle gitmiştim parmak egzersizi verdi başkada bişey demiyolar,vajina enektir etek gibi düşün zayıf giyince şişman giyince nasıl şekil alıyosa vajinada öyle demişti,boşuna para verdik herşey sende kafada bitiyovalla kendınız bılırsınız maddı durumunuz ıyıse gıdın ama ordada farklı bişi olmuyor.. ha psikolojik olarak illaki faydaları oluordur..ama onların verdıgı ödevlerde burdakının aynısı.. :) tabı karar sızın
İnşallah biz dedik darısı yenemeyen arkadaşlara inşallah,bide etraftakiler soruyo hadi artık bebek istiyoz diye sanki biz istemiyoruz ama diyemiyosun ne diyosun mecbur daha düşünmüyoruz kendimizi kandırmaktan başka bişey değil,Allah cuma akşamı hürmetine herkes atlatsın bu rahatsızlığı hepimizin bebişi olsun çeken yaşayan bilir..
slm bişey sorcam bende yeni atlattımda,tam ilişki olmadan nasıl hamile kaldınız ? ben atlattım artık inş.bebiş için de çok beklemeyizCanım ben önceden tam.ilişki yaşamadan hamile kalmıştım :) ama bi ay sonra düşük yaptım. Doktor folik asit vermişti hamile kalmadan önceden de kullanmamz gerekiyormuş bende başlıyorum folik asite :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?