- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.961
Eğer sana cevap yazılırsa mesajın alıntı yapıldı diye mesaj geliyor ayrıca konunun en üstünde sağda numaraların altında konuyu takip et yazıyorarkadaşlar ben pek bilmiyorum yeniyimde yanlış yerlere msj yazmıyorum inşallah,sizden bişey okuyunca altta cvpla diyen yere yazıyorum sonra cvp verilince nerden okucam,çoklualıntı falan yazıyo o ne demek
Yaşadığımız kolay bişey değil ki burayı unutalım. Sen nasıl yendintamam ayseyma çok sağol öğrenicem inşallah :) zaten burda hep okuyodum kendime söz verdim dedim bende bunu atlatırsam üye olur arkadaslara derman olucam sırf o yüzden üye oldum inş konuşa konuşa atlatıcaklar okuya okuya uygulama yapa yapa ne doktor ne bişey herşey sende biter
TECRUBELi VAJINUSMUS yenenler.sizin soylemleriniz uzerine parmak egzersizini tamamladim daha sonra aparat yaptim fakat aynayla bakarak.sonra aynayi biraktim ve yaptim..size cok guveniyorum..sizce simdi ne yapmaliyim..hala biraz korkum var.terapistlik bi durum var mi acaba.sonucta terapistin verecegi odevleri ben kendim yaptim..artik hazirmiyim sizce
Ayyy inşallah canım ya çok istiyorum çocuk :) Allah isteyen herkese versin.sen ne zaman yendın canım ve kaç kez ilişkiye girdiniz biz daha 4 kez ama istiyorum çocuk :)sende bendensin arkadaşım 3 sene sonunda yendim valla illetki ne illet kimselerede denmiyo başımda bu haller var diye,Allah herkesi kurtarsın inşallah şu cuma akşamında hepimiz bebek sahibi olalım inşallah
Canım bir yıl önce sadece ucunu alabiliydm o sırada hamile kaldım ama 1 ay sonra düşük yaptım. 9 ekimde de Allaha şükür yendim :) yumurtlama günlerini takip et çocuk içinslm bişey sorcam bende yeni atlattımda,tam ilişki olmadan nasıl hamile kaldınız ? ben atlattım artık inş.bebiş için de çok beklemeyiz
gunaydin canlarim ne zamandir akkima takulan bisey var ve cevabini bulamadim.simdi biz egzersiz yapiyoruzya her seferinde gusul abdesti almamiz gerekirmi
bende boyle dusunmustum canim.cok tesekkur ederim.insallah bu ay hamis kalirsin zuzukucum insallah bende bu ay yenerimCanım ilk başlarken aynı soru bendede olmuştu, Zevk alma durumu olmadığı için tedavi amaçlı olunca ben almadım. Ama çoğunlukla almaya çalıştım.
bende boyle dusunmustum canim.cok tesekkur ederim.insallah bu ay hamis kalirsin zuzukucum insallah bende bu ay yenerim
canim senin eski mesajlarini okumaya calistim..ayni benim yasadiklarima benziyor ve sen bana bi umut oldun sabrili kadrilide serapp da ve diger arkadaslarda hep ayni yollardan gecmisiniz.malesefki benim vajinusmusum ifsa oldu.herkes beni sucluyo..hergunum aglamakla geciyor.rabbime yalvariyorum kurtarsin beni diye.insallah dualarimi duyacak.ve basaricam hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama oldu.artik bunu yenme zamani geldi..dualarim sizinleAminn canım benim. Yenersin ya az kaldı sanada ilk yenecekler arasındasın şeker
canim senin eski mesajlarini okumaya calistim..ayni benim yasadiklarima benziyor ve sen bana bi umut oldun sabrili kadrilide serapp da ve diger arkadaslarda hep ayni yollardan gecmisiniz.malesefki benim vajinusmusum ifsa oldu.herkes beni sucluyo..hergunum aglamakla geciyor.rabbime yalvariyorum kurtarsin beni diye.insallah dualarimi duyacak.ve basaricam hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama oldu.artik bunu yenme zamani geldi..dualarim sizinle
gunaydin canlarim ne zamandir akkima takulan bisey var ve cevabini bulamadim.simdi biz egzersiz yapiyoruzya her seferinde gusul abdesti almamiz gerekirmi
canim senin eski mesajlarini okumaya calistim..ayni benim yasadiklarima benziyor ve sen bana bi umut oldun sabrili kadrilide serapp da ve diger arkadaslarda hep ayni yollardan gecmisiniz.malesefki benim vajinusmusum ifsa oldu.herkes beni sucluyo..hergunum aglamakla geciyor.rabbime yalvariyorum kurtarsin beni diye.insallah dualarimi duyacak.ve basaricam hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama oldu.artik bunu yenme zamani geldi..dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?