Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben pek bilmiyorum yeniyimde yanlış yerlere msj yazmıyorum inşallah,sizden bişey okuyunca altta cvpla diyen yere yazıyorum sonra cvp verilince nerden okucam,çoklualıntı falan yazıyo o ne demek

Rabbim tüm herkese bu hastalığı yenmeyi nasip etsin düşmanıma bile vermesin. Ben Yendim ama yine de buraya uğrayıp yenen var mı diye bakıyorum. Gerçekten bu iş bizde bitiyor ben de psikoloğa iki kere gittim ilk gidişimde ödevleri yapamadım ikinci ye gidince de baktım psikolog konuyu başka alakasız yere çekiyor ee bu da beni sinir etti ben medet umuyorum o başka konular ile seans ı uzatmaya çalışıyor. Neyse demek istediğim ertelemeden egzersiz yapın çünkü bu derdin ne ilacı var ne operasyonu

arkadaşlar ben pek bilmiyorum yeniyimde yanlış yerlere msj yazmıyorum inşallah,sizden bişey okuyunca altta cvpla diyen yere yazıyorum sonra cvp verilince nerden okucam,çoklualıntı falan yazıyo o ne demek
Eğer sana cevap yazılırsa mesajın alıntı yapıldı diye mesaj geliyor ayrıca konunun en üstünde sağda numaraların altında konuyu takip et yazıyor

tamam ayseyma çok sağol öğrenicem inşallah :) zaten burda hep okuyodum kendime söz verdim dedim bende bunu atlatırsam üye olur arkadaslara derman olucam sırf o yüzden üye oldum inş konuşa konuşa atlatıcaklar okuya okuya uygulama yapa yapa ne doktor ne bişey herşey sende biter

Yaşadığımız kolay bişey değil ki burayı unutalım. Sen nasıl yendin

aynen kolay olurmu ya zaten milletin hakkından gelemiyosun bu süre boyunca kim görse hadi artık bebek yapmıyonuzmu bi sorunmu var saçma sapan şeyler soruyolar bilmiyolarki daha kızlık gitmmiş ilişki olmamış Allah düşmanıma bile vermesin,ben 3 senede yendim ilk seneler gevşek ttum işi sonra herkes üstüme gelmeye başlayınca bebekte bekek sorunca üstüne üstüne gittim,ilk başta mumla alıştırma yaptım vazelinle sonra üst pozisyon en sonda 29 ekim hiç unutmm misyoner yani alt poziyonda alabildim :) çok mutluyum inş bbeğimizde olur Allah aratmadan cuma akşamı kucağımız boş kalmaz yasta genç değil 32 yaşındayım

Esinle denemeden once egzersiz yap kixhem orasi gevsesin hemde sen kendini daha iyi hisset ve iliskiden once orayi islqk tutmak icin ne kullaniyosan onu bol sür sonra denemeye basla o an hangi pozisyonda rahat edersin bilmem ama ben üstte denedim surekli ıkındım dura dura aldim sonra asagi gectim gene qyni sekilde ikinarak aldim sonrasi zaten geliyo ben o gece hirs yaptim inat ettim canim yandi acikca solim ama kimisine gore degisiyo ama ole dayanilmicak bi aci diildi ama kesinlikle hirs ve inat yap ve bol islaklik ve de ikinmakk bunlari yap mutlaka hadi hayirli haberlerini bekliyorummm bende

sende bendensin arkadaşım 3 sene sonunda yendim valla illetki ne illet kimselerede denmiyo başımda bu haller var diye,Allah herkesi kurtarsın inşallah şu cuma akşamında hepimiz bebek sahibi olalım inşallah
Ayyy inşallah canım ya çok istiyorum çocuk :) Allah isteyen herkese versin.sen ne zaman yendın canım ve kaç kez ilişkiye girdiniz biz daha 4 kez ama istiyorum çocuk :)

slm bişey sorcam bende yeni atlattımda,tam ilişki olmadan nasıl hamile kaldınız ? ben atlattım artık inş.bebiş için de çok beklemeyiz
Canım bir yıl önce sadece ucunu alabiliydm o sırada hamile kaldım ama 1 ay sonra düşük yaptım. 9 ekimde de Allaha şükür yendim :) yumurtlama günlerini takip et çocuk için

gunaydin canlarim ne zamandir akkima takulan bisey var ve cevabini bulamadim.simdi biz egzersiz yapiyoruzya her seferinde gusul abdesti almamiz gerekirmi

gunaydin canlarim ne zamandir akkima takulan bisey var ve cevabini bulamadim.simdi biz egzersiz yapiyoruzya her seferinde gusul abdesti almamiz gerekirmi

Canım ilk başlarken aynı soru bendede olmuştu, Zevk alma durumu olmadığı için tedavi amaçlı olunca ben almadım. Ama çoğunlukla almaya çalıştım.

Canım ilk başlarken aynı soru bendede olmuştu, Zevk alma durumu olmadığı için tedavi amaçlı olunca ben almadım. Ama çoğunlukla almaya çalıştım.
bende boyle dusunmustum canim.cok tesekkur ederim.insallah bu ay hamis kalirsin zuzukucum insallah bende bu ay yenerim

Aminn canım benim. Yenersin ya az kaldı sanada ilk yenecekler arasındasın şeker
canim senin eski mesajlarini okumaya calistim..ayni benim yasadiklarima benziyor ve sen bana bi umut oldun sabrili kadrilide serapp da ve diger arkadaslarda hep ayni yollardan gecmisiniz.malesefki benim vajinusmusum ifsa oldu.herkes beni sucluyo..hergunum aglamakla geciyor.rabbime yalvariyorum kurtarsin beni diye.insallah dualarimi duyacak.ve basaricam hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama oldu.artik bunu yenme zamani geldi..dualarim sizinle

Kimsenin anlamasını bekleme canım. Umut olabildiysek ne mutlu. Eşin yanındamı ? O zaman çevreyi boş ver. sen mutlu oldukça çevrede mahçup olur zamanla. Sen bu işi başarmaya baş koydun ya gerisi gelecek canım.

Canim benim benimde ogrenmislerdi bu insani faha cok zorluyo seni cok iyi anliyprum ama dedigim gibi en kisa zamanda yapicaksin hirs yap inat et zorla

Bakin su an 5 aylik hamileyim.7 aylik evliyimmm.hamileligimin ilk 3 ayi yatakta gecti.kanama gecirdim defalarca kez.buna ragmen bu isi biterecem dedim dogumdan once.malumm hamile olunca hicbir yag krem kullanamiyorsun.kafaya koydummmmm ve bittti.
Bosanma noktasina defalrca geldim esimle hamile hamileee.
Yapacaginiz tek sey esinize tepki vermeyeceginiz bir pozisyona gecmek..belli bir noktaya kadar gelmesini isteyin.sonra beklesin.vee ondan sonra kendiliginden icine aliyor.siz bisey yapmaniza gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…