- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.981
Kizlarrree bende yenddimmmm.hemde hamile hamileee.sakin vazgecmeyin.yag sur emla sur falan bos bunlarrrr.beynine hukmedecksinnn.ve ben bunu yapacagim diyeceksinnnnn.
İlişkiye girmeden nasıl hamile kaldınız canım :))Bakin su an 5 aylik hamileyim.7 aylik evliyimmm.hamileligimin ilk 3 ayi yatakta gecti.kanama gecirdim defalarca kez.buna ragmen bu isi biterecem dedim dogumdan once.malumm hamile olunca hicbir yag krem kullanamiyorsun.kafaya koydummmmm ve bittti.
Bosanma noktasina defalrca geldim esimle hamile hamileee.
Yapacaginiz tek sey esinize tepki vermeyeceginiz bir pozisyona gecmek..belli bir noktaya kadar gelmesini isteyin.sonra beklesin.vee ondan sonra kendiliginden icine aliyor.siz bisey yapmaniza gerek yok..
İlişkiye girmeden nasıl hamile kaldınız canım :))
Anladım. Canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına benimde :)Cnm malumm bu sekilde hamile kalan cok ornek var..doktorun sana ilk tepksiini soylieyeyim o isi hallettiniz mi.hamilelikten once vajinusmis icin doktora gitmsitim.keske once o isi halletseydiniz dedi
Korunmuyorduk zaten.ben egzersizle sadece ucunu alabilmistim.o zaman kaldim iste
Anladım. Canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına benimde :)
Banada et canım tez zamanda hamile kalıp buraya mutlu mutlu yazayım :)Aminnn insallahhhhh.hamilenin duasi kabul olurmuss.herkese dua ediyorummm.
canim sana inanamiyorum. tebrik ederim.cok gozu karasin maşallah. canim hangi pozisyonda yendigini yazabilirmisin.hic mi korknadin bebege bisey olur diyeBakin su an 5 aylik hamileyim.7 aylik evliyimmm.hamileligimin ilk 3 ayi yatakta gecti.kanama gecirdim defalarca kez.buna ragmen bu isi biterecem dedim dogumdan once.malumm hamile olunca hicbir yag krem kullanamiyorsun.kafaya koydummmmm ve bittti.
Bosanma noktasina defalrca geldim esimle hamile hamileee.
Yapacaginiz tek sey esinize tepki vermeyeceginiz bir pozisyona gecmek..belli bir noktaya kadar gelmesini isteyin.sonra beklesin.vee ondan sonra kendiliginden icine aliyor.siz bisey yapmaniza gerek yok..
ne asamadasin tatlimarkadaşlar ne zamandır yazamıyorum yeni yenenler var mı ben hala aynı yerdeyim ilerleme yok bir akıl verin artık dayanamıyorum
sadece deniyoruz olmuyo olmuyo egzersiz falan hic bir şey yapamıyorum 15 ay oldune asamadasin tatlim
canim sana inanamiyorum. tebrik ederim.cok gozu karasin maşallah. canim hangi pozisyonda yendigini yazabilirmisin.hic mi korknadin bebege bisey olur diye
canim yapamiyorum diye dusunme.kendime o kadar kiziyorumki 1.5 yili sadece oturarak gecirdim.esim hep orda bi duvar oldugunu soyluyodu ama ben hic merak etmedim bu neyin nesi demedim.olur elbet bi gun dedim.bosbosuna gecirilmis 17 ay.2 ay once falan bu siteyi buldum. ve egzersizlere basladim.hala yenemedim ama gecen sene baslasaydim bu durumda olmiycaktim sende hemen simdi egzersize basla canim.sadece deniyoruz olmuyo olmuyo egzersiz falan hic bir şey yapamıyorum 15 ay oldu
Hayırzevk duygusu olmuşsa evet olmamışsa hayır :)
ben 29 ekimde yendim daha yeni yani :) 2 3 defa tam ilişki oldu bizde istiyoruz bebiş inştatlımı tatlı bi kızımız olur :)Ayyy inşallah canım ya çok istiyorum çocuk :) Allah isteyen herkese versin.sen ne zaman yendın canım ve kaç kez ilişkiye girdiniz biz daha 4 kez ama istiyorum çocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?