Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne olur umudunuzu kirmayinn.kimse vazgecmesinnn.bnm esim kadar zor bir insan yoktur.ben onu bile bu noktaya getirdysem sizzz herseyi yaparsiniz.
Kafaniza soz gecirinnn.burdaki cogu hikayeyi takip ediyorum.ama hamilelikten dolayi giremiuordum.zor bir donemdi.su ann yeniden dogmus gibiyimmm.vee dua edin bol bolll

İlişkiye girmeden nasıl hamile kaldınız canım :))

İlişkiye girmeden nasıl hamile kaldınız canım :))

Cnm malumm bu sekilde hamile kalan cok ornek var..doktorun sana ilk tepksiini soylieyeyim o isi hallettiniz mi.hamilelikten once vajinusmis icin doktora gitmsitim.keske once o isi halletseydiniz dedi
Korunmuyorduk zaten.ben egzersizle sadece ucunu alabilmistim.o zaman kaldim iste

Anladım. Canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına benimde :)

arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum yeni yenenler var mı ben hala aynı yerdeyim ilerleme yok bir akıl verin artık dayanamıyorum

canim sana inanamiyorum. tebrik ederim.cok gozu karasin maşallah. canim hangi pozisyonda yendigini yazabilirmisin.hic mi korknadin bebege bisey olur diye

canim sana inanamiyorum. tebrik ederim.cok gozu karasin maşallah. canim hangi pozisyonda yendigini yazabilirmisin.hic mi korknadin bebege bisey olur diye

Cnm bnm bebekle bu isin alakasi yokkkk.doktorun bana dedigi su an keyfi yerinde olan bir tek o.sen kendine bak dedi.ve oyle bole kanama gecirmedim.ama cok sukur bebekle ilgilo hicbisey cikmadi.iste benim stresim sacma sapan dusuncelerim.

sadece deniyoruz olmuyo olmuyo egzersiz falan hic bir şey yapamıyorum 15 ay oldu
canim yapamiyorum diye dusunme.kendime o kadar kiziyorumki 1.5 yili sadece oturarak gecirdim.esim hep orda bi duvar oldugunu soyluyodu ama ben hic merak etmedim bu neyin nesi demedim.olur elbet bi gun dedim.bosbosuna gecirilmis 17 ay.2 ay once falan bu siteyi buldum. ve egzersizlere basladim.hala yenemedim ama gecen sene baslasaydim bu durumda olmiycaktim sende hemen simdi egzersize basla canim.

Esinize karsi koyamayacaginiz bir sekilde deneyin kizlar.cunku ben hep itiyordum esimi.o zamanda hep basarisiz oluyorduk.sanirim burda yazilmistti doggy durusu(kopek durusu gibi ayni).ucu giridigi anda esiniz bekelsin gevsemenizi.zaten orda film kopuyor.kendinizde gevsediginizi analayacaksiniz.o zaman yavas yavas ilerlesin.sonra hicbisey yok yaa.ne aci ne sizi.

Ayyy inşallah canım ya çok istiyorum çocuk :) Allah isteyen herkese versin.sen ne zaman yendın canım ve kaç kez ilişkiye girdiniz biz daha 4 kez ama istiyorum çocuk :)
ben 29 ekimde yendim daha yeni yani :) 2 3 defa tam ilişki oldu bizde istiyoruz bebiş inştatlımı tatlı bi kızımız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…