Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum yeni yenenler var mı ben hala aynı yerdeyim ilerleme yok bir akıl verin artık dayanamıyorum
dayanacaksın mecbursun pes etme bak ben 3 sene uğraştım yemin ederim hiç korktuğum kadar değilmiş anlamadımbile sadece kafandan kötü düşünceleri sil rahat ol serbest bırak kendini hemen penis alamazsında mumla dene biraz biraz sokmaya çalış vazelin sür parmağınlada yapabilirsin mumlada ben mumla alıştırma çok yaptım ilk başlar hiç sokamıyodum uğraşa uğraşa gevşeye gevşeye başardım,adımadım zaten hemen penisi alamadım bende 3 senede oldu

kızlar 2. denemede oldu çok şükür. hiç bir skıntımız yok. doktor çeşitli pozisyonlar denememizi söyledi. ben üstte yendim. diğerleri için erken değilmi ne yapmalıyım.
tebrikler bende üstteyken yenmiştim ama 2 ay kadar hep üste oturdum sonra alta geçytim alt daha zor geliyodu gözüme sonra altta alınca o kolay geldi :)

Kizlar aglamaktan öldüm artik eşim bikac güne gelcek ve bukez olsun diycek biliyorum ama benim elimde degil napcam bi akil verin nolur pozisyonlar ise yaramyo mum ise yaramiyo yenenlere sesleniyorum nolur anlatin akil verin en sonunda ölmek istiyorum dayanamyorum ne bu hayata ne bu pskolojiye bittim artik bittim....

Haydar dümen reçetesi diye bi şey var.. araştırmış okumuşsundur belki.. ilaçlar alıyosun emla, kas gevşetici gibi.. o kadar basit olduğunu göreceksin. Lütfen şimdi sakin ol ve dediğimi araştır. Eczaneden ilaçları al ve bu iş biticek..

Birde esinize kendinzi bir
bende merak ediyorum ya böyle vajiliyken nasıl hamile kalınıyo bilmedim aklım ermedi

Hamile kalmak icin illaki tamamen ilsikinin olmasina gerek yok.spermler zaten hareketli.vucuda girdigine bir kac gun yasaybiliyorlar.bizde sadece uc kismi girmsiti.

selam canım parmağı sokmayı mı sormuştu ben kaçırdım o kısmı
ozaman senin dediğin gibi zevk varsa almak lazım elbette

tamam canım ben de ben mi yanlış anladım acaba demiştim.

selam canım parmağı sokmayı mı sormuştu ben kaçırdım o kısmı
ozaman senin dediğin gibi zevk varsa almak lazım elbette

tamam canım ben de ben mi yanlış anladım acaba demiştim.

Dedem anlatmıştı. Onun zamanında yabancı iki bayanın arasından geçince gusül abdestlerini tazelerlermiş eskiden :)

Dedem anlatmıştı. Onun zamanında yabancı iki bayanın arasından geçince gusül abdestlerini tazelerlermiş eskiden :)

eskiler daha mı takvalıymış bilemedim. ama vajinismus zaten bir erteleme sıkıntısını içinde barındırdığı için gusül de buna bir mazeret gösterilebilir.yani arkadaşlar ''neyse yaa egzersiz yaparsam şimdi yine abdest almam gerekebilir '' diyerek bu bahanenin altına sığınabilir eğer zevk duygusu oluşmuyorsa egzersizlerini yapmalılar.

İslam dininde özür hastalık durumlarında normal şartlar geçerli olmaz.
örneğin ürekli iç çamaşırına damlatan yani böyle bir hastalığı olan bir insan o iç çamaşırını değiştirmeden sadece o vaktin namazını kılabilir diğer vakiti temiz bir iç çamaşırıyla kılmalıdır.

Bunun gibi vaji durumuda bir özürdür egzersizlerguslü gerektirmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…