- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.001
size bişey sorcam hamile hamile demişiniz ya vajinusmusken nasıl hamile oldunuz ?hamile kalmak kolay olmuyoda bide böyle hastayken nasıl başardınızKizlarrree bende yenddimmmm.hemde hamile hamileee.sakin vazgecmeyin.yag sur emla sur falan bos bunlarrrr.beynine hukmedecksinnn.ve ben bunu yapacagim diyeceksinnnnn.
dayanacaksın mecbursun pes etme bak ben 3 sene uğraştım yemin ederim hiç korktuğum kadar değilmiş anlamadımbile sadece kafandan kötü düşünceleri sil rahat ol serbest bırak kendini hemen penis alamazsında mumla dene biraz biraz sokmaya çalış vazelin sür parmağınlada yapabilirsin mumlada ben mumla alıştırma çok yaptım ilk başlar hiç sokamıyodum uğraşa uğraşa gevşeye gevşeye başardım,adımadım zaten hemen penisi alamadım bende 3 senede olduarkadaşlar ne zamandır yazamıyorum yeni yenenler var mı ben hala aynı yerdeyim ilerleme yok bir akıl verin artık dayanamıyorum
tebrikler bende üstteyken yenmiştim ama 2 ay kadar hep üste oturdum sonra alta geçytim alt daha zor geliyodu gözüme sonra altta alınca o kolay geldi :)kızlar 2. denemede oldu çok şükür. hiç bir skıntımız yok. doktor çeşitli pozisyonlar denememizi söyledi. ben üstte yendim. diğerleri için erken değilmi ne yapmalıyım.
bence boşuna doktorlara para yedirmeye gerek yok hepsinin dediği aynı şey,herşey sende bitiyo sonuçta rahat olucaksın gevşiceksin bolbolda egzersizArkadaşlar Dr. Süleyman Eserdağ 'dan haberdar mısınız?
bende merak ediyorum ya böyle vajiliyken nasıl hamile kalınıyo bilmedim aklım ermediİlişkiye girmeden nasıl hamile kaldınız canım :))
İnşallah canım :) ay sonuna güzel haberleri veririz burda :)ben 29 ekimde yendim daha yeni yani :) 2 3 defa tam ilişki oldu bizde istiyoruz bebiş inştatlımı tatlı bi kızımız olur :)
Canım bende vajiliyken hamile kalmıştım ama sonra düşük oldu.hamile için zaten ucu dahi girse içe boşalma da hamile kalma riski varbende merak ediyorum ya böyle vajiliyken nasıl hamile kalınıyo bilmedim aklım ermedi
Haydar dümen reçetesi diye bi şey var.. araştırmış okumuşsundur belki.. ilaçlar alıyosun emla, kas gevşetici gibi.. o kadar basit olduğunu göreceksin. Lütfen şimdi sakin ol ve dediğimi araştır. Eczaneden ilaçları al ve bu iş biticek..Kizlar aglamaktan öldüm artik eşim bikac güne gelcek ve bukez olsun diycek biliyorum ama benim elimde degil napcam bi akil verin nolur pozisyonlar ise yaramyo mum ise yaramiyo yenenlere sesleniyorum nolur anlatin akil verin en sonunda ölmek istiyorum dayanamyorum ne bu hayata ne bu pskolojiye bittim artik bittim....
Hayır
Baş kısmı girmişse gusül almak gerekir
içine birazda girse gusül almak lazım sonuna kadar diye bir şey yokparmak egzersizini sormadı mı arkadaş penisse almak gerekir diye biliyorum
içine birazda girse gusül almak lazım sonuna kadar diye bir şey yok
Evet dediğiniz gibi ben pns kastetmiştimiçine birazda girse dediğin şey penis mi parmak mı arkadaşım anlamadım penis ise gusül almak gerekir parmak ise zevk duygusu oluşmuşsa yine almak gerekir diye biliyorum ben.
bende merak ediyorum ya böyle vajiliyken nasıl hamile kalınıyo bilmedim aklım ermedi
bende merak ediyorum ya böyle vajiliyken nasıl hamile kalınıyo bilmedim aklım ermedi
selam canım parmağı sokmayı mı sormuştu ben kaçırdım o kısmı
ozaman senin dediğin gibi zevk varsa almak lazım elbette
tamam canım ben de ben mi yanlış anladım acaba demiştim.
Dedem anlatmıştı. Onun zamanında yabancı iki bayanın arasından geçince gusül abdestlerini tazelerlermiş eskiden :)
eskiler daha mı takvalıymış bilemedim. ama vajinismus zaten bir erteleme sıkıntısını içinde barındırdığı için gusül de buna bir mazeret gösterilebilir.yani arkadaşlar ''neyse yaa egzersiz yaparsam şimdi yine abdest almam gerekebilir '' diyerek bu bahanenin altına sığınabilir eğer zevk duygusu oluşmuyorsa egzersizlerini yapmalılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?