- 20 Mart 2012
- 960
- 1.038
- 313
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.021
Yani sen de benim gibi mumdan sonra yendin aparat falan kullanmadan. Canım bir de birine cevap yazarken alıntı yapınca görünüyor cevap verdiğin daha şimdi okudum mesajını.aynen kolay olurmu ya zaten milletin hakkından gelemiyosun bu süre boyunca kim görse hadi artık bebek yapmıyonuzmu bi sorunmu var saçma sapan şeyler soruyolar bilmiyolarki daha kızlık gitmmiş ilişki olmamış Allah düşmanıma bile vermesin,ben 3 senede yendim ilk seneler gevşek ttum işi sonra herkes üstüme gelmeye başlayınca bebekte bekek sorunca üstüne üstüne gittim,ilk başta mumla alıştırma yaptım vazelinle sonra üst pozisyon en sonda 29 ekim hiç unutmm misyoner yani alt poziyonda alabildim :) çok mutluyum inş bbeğimizde olur Allah aratmadan cuma akşamı kucağımız boş kalmaz yasta genç değil 32 yaşındayım
Vallahi ben her seferinde alıyorumd gusül dediğin gibi ertelemeye bahane oluyordu ama namaz kıldığım için riske atamadımİslam dininde özür hastalık durumlarında normal şartlar geçerli olmaz.
örneğin ürekli iç çamaşırına damlatan yani böyle bir hastalığı olan bir insan o iç çamaşırını değiştirmeden sadece o vaktin namazını kılabilir diğer vakiti temiz bir iç çamaşırıyla kılmalıdır.
Bunun gibi vaji durumuda bir özürdür egzersizlerguslü gerektirmeyebilir
İslam dininde özür hastalık durumlarında normal şartlar geçerli olmaz.
örneğin ürekli iç çamaşırına damlatan yani böyle bir hastalığı olan bir insan o iç çamaşırını değiştirmeden sadece o vaktin namazını kılabilir diğer vakiti temiz bir iç çamaşırıyla kılmalıdır.
Bunun gibi vaji durumuda bir özürdür egzersizlerguslü gerektirmeyebilir
Ben hic aynasiz yapmadim sadece ilk giriste aynayla yerlestirip sonra bakmadan ilerletiyodum. Girisi aynssiz hala bulamam galiba.kesinlikle evet canim.ben hep aynali calistim.sonra es denemesi yaptik husran.dun aynasiz aparati soknaya calisiyorum bir turlu girmedi.bugun agla agla canim cikti.sonunda aparati soktum aynasiz.aynasoz olmadi laxim kendimize guven gelmesi icin
Valla benimki 3 senede sogumadi korkma ☺Eşim benden soguycak gibi hissediyorum napcm bilmiyorum ne kadar anlayisli olabilir ki
Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla bebeginizi de kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bi yerde okumustum daha sonra hamile bi arkadas da dogruladi sorunca bayanlar hamileliginin ortalarinda 4.5.6. Aylarda filan cinsellige karsi daha istekli oluyormus hormonlardan dolayi sizde de belki onun etkisi olmuştur. Bende şahsen moral bozuklugundan dolayi istek filan olmadığı icin olayin üstüne de gidemiyorum pek basarmam gereken bir görev olarak görüyorum sanırım bunuBirde esinize kendinzi bir
Hamile kalmak icin illaki tamamen ilsikinin olmasina gerek yok.spermler zaten hareketli.vucuda girdigine bir kac gun yasaybiliyorlar.bizde sadece uc kismi girmsiti.
canim yeni gordum mesajini sakin ol.benimde esim il disindaKizlar aglamaktan öldüm artik eşim bikac güne gelcek ve bukez olsun diycek biliyorum ama benim elimde degil napcam bi akil verin nolur pozisyonlar ise yaramyo mum ise yaramiyo yenenlere sesleniyorum nolur anlatin akil verin en sonunda ölmek istiyorum dayanamyorum ne bu hayata ne bu pskolojiye bittim artik bittim....
ama dort gozle bekliyorum gelmesini gelsinde deniyelim diye su kabus bitsin artik diye.canim yeni gordum mesajini sakin ol.benimde esim il disinda
patisgacim deneye deneye yenicez bu hastalığı birbirimize destek olucaz.hadi egzersizlerini yap.ilk basta penisin ucunu almaya calis.esim gelince ben penis ucunu deniycem.sende oyle yap.sana guveniyorum canimKizlar aglamaktan öldüm artik eşim bikac güne gelcek ve bukez olsun diycek biliyorum ama benim elimde degil napcam bi akil verin nolur pozisyonlar ise yaramyo mum ise yaramiyo yenenlere sesleniyorum nolur anlatin akil verin en sonunda ölmek istiyorum dayanamyorum ne bu hayata ne bu pskolojiye bittim artik bittim....
3 sene olmadı mı ,,ben o kadar beklemek istemiyorum ama kısmet demekki..1 senede bile psikolojim bozuldu..allah herkese tez zamanda kurtulmayı sağlıklı evlilikler nasip etsin...Valla benimki 3 senede sogumadi korkma ☺
Bu işin yolu sabırla mücadele etmekten geçiyor canım Allah hepimizin yardimcisi olsun çok ağır bi sorun bu olumsuz ve mutsuz bakıyorsan olacağı varsa bile olmuyor zaten.Ben 1 yıldır evliyim..geçende evlilik yıldönümümüzdü,ypıcam dedim yapamadım...bu gece bana 1 senemi yedin dedi eşim..annem de tanıdığımız birinin yapamadığını boşanacağını,,demekki bizden başkaları da varmış dedi bana..olmadığını biliyor annem..bu sözler beni çok hırpaladı..psikolojim çok bozuk..o yüzden sürekli de hasta oluyorum...idraryollarımdan da iltihap akıyor...hayata karşı olumsuzum..keşke ölmüş olsam dahepsinden kurtulsam diyorum....
Bende evleneli 1 yılı gecti agustos da evlilik yıldönümüzdü ve cok kotu bir yildonumu gecirdik ikimizinde morali sıfır di gerginlikler kavgalar cok fenaydi o da 1 yilda bitirdin beni piskoloji filan kalmadi bende diyordu çünkü deneme yapmaya bile korkuyordum aylarca denemeye bile yanasmadim ben onlar i da anlamak lazim onlar icin de cok zor normalde esim cok anlayışlı ve iyidir ama bambaska bir insana dönüstürdüm onu kendim yaptim malesef neyseki Allah in izni burda ki arkadaşların desteğiyle denemelere basladim tekrar çünkü benimde evliligim tehlikeye girdi esim baska seyler düşünmeye baslamisti onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum aslaBen 1 yıldır evliyim..geçende evlilik yıldönümümüzdü,ypıcam dedim yapamadım...bu gece bana 1 senemi yedin dedi eşim..annem de tanıdığımız birinin yapamadığını boşanacağını,,demekki bizden başkaları da varmış dedi bana..olmadığını biliyor annem..bu sözler beni çok hırpaladı..psikolojim çok bozuk..o yüzden sürekli de hasta oluyorum...idraryollarımdan da iltihap akıyor...hayata karşı olumsuzum..keşke ölmüş olsam dahepsinden kurtulsam diyorum....
kara duvak seni bizden baska kimse anlamaz. oz annen bile.benimde annem biliyor ne zaman konussam bu konuyu aciyor esin seni bosar diyor en son o kadar cok sey soylediki burnumdan kanlar bosaldi.ama bunu ona soylemedim duygu sonurusu yaptigimi soylerdi. hatta bu siteden yardim aldığımı soyledim iyice kizdi.ben kendime oyun yaratmisim neler neler.umudunu kaybetme canim ben de senin gibiyim allah biliyo bizi hatta oz annem dediki elin adamini niye uzuyosun keske evlenmeseydin.rabbim yuzumuzu guldurcek kim eliyle kendine bunu yapar.bunun psikolojik bi rahatsizlik oldugunu kabul etmiyolarBen 1 yıldır evliyim..geçende evlilik yıldönümümüzdü,ypıcam dedim yapamadım...bu gece bana 1 senemi yedin dedi eşim..annem de tanıdığımız birinin yapamadığını boşanacağını,,demekki bizden başkaları da varmış dedi bana..olmadığını biliyor annem..bu sözler beni çok hırpaladı..psikolojim çok bozuk..o yüzden sürekli de hasta oluyorum...idraryollarımdan da iltihap akıyor...hayata karşı olumsuzum..keşke ölmüş olsam dahepsinden kurtulsam diyorum....
patisga esin geldimi canim benimki yarin geliyooooo...bu hafta bu isi bitiricez en kotu p.isin basini alicazKizlar aglamaktan öldüm artik eşim bikac güne gelcek ve bukez olsun diycek biliyorum ama benim elimde degil napcam bi akil verin nolur pozisyonlar ise yaramyo mum ise yaramiyo yenenlere sesleniyorum nolur anlatin akil verin en sonunda ölmek istiyorum dayanamyorum ne bu hayata ne bu pskolojiye bittim artik bittim....
soz ver canim bu isi bitircez herkeze inatpatisga esin geldimi canim benimki yarin geliyooooo...bu hafta bu isi bitiricez en kotu p.isin basini alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?