Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani sen de benim gibi mumdan sonra yendin aparat falan kullanmadan. Canım bir de birine cevap yazarken alıntı yapınca görünüyor cevap verdiğin daha şimdi okudum mesajını.

Vallahi ben her seferinde alıyorumd gusül dediğin gibi ertelemeye bahane oluyordu ama namaz kıldığım için riske atamadım

evet bu yüzden arkadaşlar egzersizlerini aksatmasınlar inşallah ve biran önce kurtulsunlar bu illetten ve musmutlu bir hayata merhaba desinler :)

kesinlikle evet canim.ben hep aynali calistim.sonra es denemesi yaptik husran.dun aynasiz aparati soknaya calisiyorum bir turlu girmedi.bugun agla agla canim cikti.sonunda aparati soktum aynasiz.aynasoz olmadi laxim kendimize guven gelmesi icin
Ben hic aynasiz yapmadim sadece ilk giriste aynayla yerlestirip sonra bakmadan ilerletiyodum. Girisi aynssiz hala bulamam galiba.

Kizlar umutlu bir sabaha uyandım. İlk defa kendi parmağım yerine esiminkiyle egzersiz yaptım ve gerçekten cok tedirgin olmustum ama sonra alıştım ve gerçekten yapabilirim dedim insallah pns aşamasında yine aynı cesareti gösterir ve başarırim Arkadaşlar hepimize dua ediyorum insallah su durumdan Rabbim bian ewwel kurtarsın sona yaklaşmış gibi hissediyorum artık dua edin bana nolur

Birde esinize kendinzi bir

Hamile kalmak icin illaki tamamen ilsikinin olmasina gerek yok.spermler zaten hareketli.vucuda girdigine bir kac gun yasaybiliyorlar.bizde sadece uc kismi girmsiti.
Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla bebeginizi de kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bi yerde okumustum daha sonra hamile bi arkadas da dogruladi sorunca bayanlar hamileliginin ortalarinda 4.5.6. Aylarda filan cinsellige karsi daha istekli oluyormus hormonlardan dolayi sizde de belki onun etkisi olmuştur. Bende şahsen moral bozuklugundan dolayi istek filan olmadığı icin olayin üstüne de gidemiyorum pek basarmam gereken bir görev olarak görüyorum sanırım bunu

canim yeni gordum mesajini sakin ol.benimde esim il disinda

patisgacim deneye deneye yenicez bu hastalığı birbirimize destek olucaz.hadi egzersizlerini yap.ilk basta penisin ucunu almaya calis.esim gelince ben penis ucunu deniycem.sende oyle yap.sana guveniyorum canim

Ben 1 yıldır evliyim..geçende evlilik yıldönümümüzdü,ypıcam dedim yapamadım...bu gece bana 1 senemi yedin dedi eşim..annem de tanıdığımız birinin yapamadığını boşanacağını,,demekki bizden başkaları da varmış dedi bana..olmadığını biliyor annem..bu sözler beni çok hırpaladı..psikolojim çok bozuk..o yüzden sürekli de hasta oluyorum...idraryollarımdan da iltihap akıyor...hayata karşı olumsuzum..keşke ölmüş olsam dahepsinden kurtulsam diyorum....

Bu işin yolu sabırla mücadele etmekten geçiyor canım Allah hepimizin yardimcisi olsun çok ağır bi sorun bu olumsuz ve mutsuz bakıyorsan olacağı varsa bile olmuyor zaten.

Kızlar bişey sorcam.vajiydim atlattım çok. Şükür hamile kalmak istiyorum bugün eşim içime bosaldi ama bi kaç damla dışarı aktı.ayaklarımı kaldırıp yarım saat yattım. Daha sonra ayağa kalktığımda spermler aktı neden böyle oldu anlamadım

Bende evleneli 1 yılı gecti agustos da evlilik yıldönümüzdü ve cok kotu bir yildonumu gecirdik ikimizinde morali sıfır di gerginlikler kavgalar cok fenaydi o da 1 yilda bitirdin beni piskoloji filan kalmadi bende diyordu çünkü deneme yapmaya bile korkuyordum aylarca denemeye bile yanasmadim ben onlar i da anlamak lazim onlar icin de cok zor normalde esim cok anlayışlı ve iyidir ama bambaska bir insana dönüstürdüm onu kendim yaptim malesef neyseki Allah in izni burda ki arkadaşların desteğiyle denemelere basladim tekrar çünkü benimde evliligim tehlikeye girdi esim baska seyler düşünmeye baslamisti onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum asla hicbirimiz istemeyiz tabi bunu. Denemelere baslayinca esimin morali simdi daha iyi en azindan cabaladigimi gorunce mutlu oluyo olacagina dair umudu artiyo hic bisey yapmayınca oylece bekleyince daha cok kıziyo ve üzülüyodu henüz yenmis degilim ama eskiye göre biraz daha iyiyim cok şükür önce den hic dokundurmuyordum simdi hemen kacmiyorum en azindan bas kismi giriyo biraz ama heyecan yapiyorum devam ettiremiyorum insallah Allah in izni ile devami da gelir dua edelim bol bol sende umudunu kaybetme denemeler yap olmasa da en azindan çabaladığını görsün öbür türlü umursamadigini sanıp daha cok kizar yani bizde oyle oldu evet cok zor bi durum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

kara duvak seni bizden baska kimse anlamaz. oz annen bile.benimde annem biliyor ne zaman konussam bu konuyu aciyor esin seni bosar diyor en son o kadar cok sey soylediki burnumdan kanlar bosaldi.ama bunu ona soylemedim duygu sonurusu yaptigimi soylerdi. hatta bu siteden yardim aldığımı soyledim iyice kizdi.ben kendime oyun yaratmisim neler neler.umudunu kaybetme canim ben de senin gibiyim allah biliyo bizi hatta oz annem dediki elin adamini niye uzuyosun keske evlenmeseydin.rabbim yuzumuzu guldurcek kim eliyle kendine bunu yapar.bunun psikolojik bi rahatsizlik oldugunu kabul etmiyolar

Bana da esim yaz a kadar müddet verdi oldu oldu olmadi yapacak bisey yok bu is biter dedi Allah korusun kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum ya yapamazsam diye cok korkuyorum evliligim bitecek diye ödüm kopuyo zaman su gibi akıp geciyo gercekten korkarken daha hızlı ilerliyo sanki zaman Allah im hepimizi bu dertten kurtarip yuvalarimizda mutlu etsin kimsenin evliligi bitmesin insallah

patisga esin geldimi canim benimki yarin geliyooooo...bu hafta bu isi bitiricez en kotu p.isin basini alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…