Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin Can'ım benim yeneceksin sende inşallah ve tüm arkadaşlarda kurtulacak her zaman dediğim gibi biraz cesaret

Çok zor bi süreç allah herkeze yardım etsin evlerimizede sabır versin.
Bu sorunu yaşamayan kimse ne kadar kötü bişey olduğunu bilemez

cnm esinle yap egzersz...ben 3gunde esimin 2 parmagini aldim acisiz..bnde cok umutliyim bukadarini yaptiysak dha fazlasinin olmamasi imkansiz..bak goruceksin artik o icinde ki korku kalmicak..bnm esim yurt disindaydi smdi bu gece dvm edicez egzersizlere hic korku yok icimde artik..snde esinle dvm et egzersizlere

Canim zaten sivi o ayrica spermler cok hsreketlidir milyonlarca oluyo o sivinin icinde yani akmasi onemli degil o esnada giden gidiyosur iceri ama bacaklarini yuksri tutman iyi olmus benim kuzenim oyle hamile kalmisti

Canim zaten sivi o ayrica spermler cok hsreketlidir milyonlarca oluyo o sivinin icinde yani akmasi onemli degil o esnada giden gidiyosur iceri ama bacaklarini yuksri tutman iyi olmus benim kuzenim oyle hamile kalmisti
Akincada dedim ne oluyo :) bir hafta günlük yapcaz bakalım inş ay sonuna güzel haberlerle dönerim yazarım :) dua edin 3 yıldır bekliyorum..

simdi diyorumki millet bu isi zevk icin yapiyo bende kaptiri versem esime kendimi belkide olup bitcek artik egzersiz yapmaktan yoruldum kizlar cinsel arzuyu artırarak seyler mi yesek acaba

aynen bende atlattım 3.kez içimeboşaldı artık hamile kalmak istiyorum bende,içime boşaldıktan sonra akıyor evet araştırdım hepsini içinde tutmazmış zaten 1 2 damlası bile yeterliymiş bebek için yeterki içinde canlı sperm olsun içine ferah tut Allah inş bizede nasip eder anne olmayı canım

herşeyin başı sabır gerçekten eşler için kötü bi durtum her erkek aynı anlayışta değil sağolsun bnmki 3 sene lafını bile etmedi,sonra dedim kendi kendime yazık günah aynı şeyi o bana yapsaydı ne kadar kötü bi durum sende hısr yap üzülme rahat bırak kendini kasma vallaha korkacak bişey yokmuş ben 3 senede bitirdim o mereti ama tamamen bnm gevşekliğimden keşke zamanında hısr yapsaymışımda bu zamana kadar beklemeseymişim

Angelinaa esim dha gelmedi persembe gelcek hadi insallah basarrsin basini bi alabilsek gerisi gelcek zaten yaaa yapabilirsen yaz bizede://////

İnşallah canım dua edelim de ay sonuna güzel haberlerle döneriz yazarız :)

Benim de yarisina kadar girebilmisti esim bosalma olmustu. Hatta baya hamilelik belirtileri gosterdim. Anladim ki psikolojikmis. :) hem uzuldum hem rahatladim. Cunku bu hastaligi atlatmadan hamile kalmaktan biraz korkuyorm. Tabii Allah ne derse o olur. Simdi hastaligim gecsin bir sonraki seviyeye gecicez insallah. Bu ay artik basari seviyemi %100e tamamlamak istiyorum :))
Hakkimizda hayirlisi olsun kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…