- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.041
Amin Can'ım benim yeneceksin sende inşallah ve tüm arkadaşlarda kurtulacak her zaman dediğim gibi biraz cesaretBende evleneli 1 yılı gecti agustos da evlilik yıldönümüzdü ve cok kotu bir yildonumu gecirdik ikimizinde morali sıfır di gerginlikler kavgalar cok fenaydi o da 1 yilda bitirdin beni piskoloji filan kalmadi bende diyordu çünkü deneme yapmaya bile korkuyordum aylarca denemeye bile yanasmadim ben onlar i da anlamak lazim onlar icin de cok zor normalde esim cok anlayışlı ve iyidir ama bambaska bir insana dönüstürdüm onu kendim yaptim malesef neyseki Allah in izni burda ki arkadaşların desteğiyle denemelere basladim tekrar çünkü benimde evliligim tehlikeye girdi esim baska seyler düşünmeye baslamisti onu cok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum aslahicbirimiz istemeyiz tabi bunu. Denemelere baslayinca esimin morali simdi daha iyi en azindan cabaladigimi gorunce mutlu oluyo olacagina dair umudu artiyo hic bisey yapmayınca oylece bekleyince daha cok kıziyo ve üzülüyodu henüz yenmis degilim ama eskiye göre biraz daha iyiyim cok şükür önce den hic dokundurmuyordum simdi hemen kacmiyorum en azindan bas kismi giriyo biraz ama heyecan yapiyorum devam ettiremiyorum insallah Allah in izni ile devami da gelir dua edelim bol bol sende umudunu kaybetme denemeler yap olmasa da en azindan çabaladığını görsün öbür türlü umursamadigini sanıp daha cok kizar yani bizde oyle oldu evet cok zor bi durum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah
cnm esinle yap egzersz...ben 3gunde esimin 2 parmagini aldim acisiz..bnde cok umutliyim bukadarini yaptiysak dha fazlasinin olmamasi imkansiz..bak goruceksin artik o icinde ki korku kalmicak..bnm esim yurt disindaydi smdi bu gece dvm edicez egzersizlere hic korku yok icimde artik..snde esinle dvm et egzersizlereKizlar umutlu bir sabaha uyandım. İlk defa kendi parmağım yerine esiminkiyle egzersiz yaptım ve gerçekten cok tedirgin olmustum ama sonra alıştım ve gerçekten yapabilirim dedim insallah pns aşamasında yine aynı cesareti gösterir ve başarırim Arkadaşlar hepimize dua ediyorum insallah su durumdan Rabbim bian ewwel kurtarsın sona yaklaşmış gibi hissediyorum artık dua edin bana nolur
Insallah canim sağolAmin Can'ım benim yeneceksin sende inşallah ve tüm arkadaşlarda kurtulacak her zaman dediğim gibi biraz cesaret
Canim zaten sivi o ayrica spermler cok hsreketlidir milyonlarca oluyo o sivinin icinde yani akmasi onemli degil o esnada giden gidiyosur iceri ama bacaklarini yuksri tutman iyi olmus benim kuzenim oyle hamile kalmistiKızlar bişey sorcam.vajiydim atlattım çok. Şükür hamile kalmak istiyorum bugün eşim içime bosaldi ama bi kaç damla dışarı aktı.ayaklarımı kaldırıp yarım saat yattım. Daha sonra ayağa kalktığımda spermler aktıneden böyle oldu anlamadım
Akincada dedim ne oluyo :) bir hafta günlük yapcaz bakalım inş ay sonuna güzel haberlerle dönerim yazarım :) dua edin 3 yıldır bekliyorum..Canim zaten sivi o ayrica spermler cok hsreketlidir milyonlarca oluyo o sivinin icinde yani akmasi onemli degil o esnada giden gidiyosur iceri ama bacaklarini yuksri tutman iyi olmus benim kuzenim oyle hamile kalmisti
Insallah canim benim dualarim hepinizleAkincada dedim ne oluyo :) bir hafta günlük yapcaz bakalım inş ay sonuna güzel haberlerle dönerim yazarım :) dua edin 3 yıldır bekliyorum..
Kaldircam canım :) Allah herkesin yardımcısı olsun.Insallah canim benim dualarim hepinizlebu sekilde denemeye devam et hep yukari kaldir ayaklarini
Amin cnm bekleme tabi ben hep kendiliginden cözülür sandim.3 sene olmadı mı ,,ben o kadar beklemek istemiyorum ama kısmet demekki..1 senede bile psikolojim bozuldu..allah herkese tez zamanda kurtulmayı sağlıklı evlilikler nasip etsin...
aynen bende atlattım 3.kez içimeboşaldı artık hamile kalmak istiyorum bende,içime boşaldıktan sonra akıyor evet araştırdım hepsini içinde tutmazmış zaten 1 2 damlası bile yeterliymiş bebek için yeterki içinde canlı sperm olsun içine ferah tut Allah inş bizede nasip eder anne olmayı canımKızlar bişey sorcam.vajiydim atlattım çok. Şükür hamile kalmak istiyorum bugün eşim içime bosaldi ama bi kaç damla dışarı aktı.ayaklarımı kaldırıp yarım saat yattım. Daha sonra ayağa kalktığımda spermler aktıneden böyle oldu anlamadım
patisga esin geldimi canim benimki yarin geliyooooo...bu hafta bu isi bitiricez en kotu p.isin basini alicaz
herşeyin başı sabır gerçekten eşler için kötü bi durtum her erkek aynı anlayışta değil sağolsun bnmki 3 sene lafını bile etmedi,sonra dedim kendi kendime yazık günah aynı şeyi o bana yapsaydı ne kadar kötü bi durum sende hısr yap üzülme rahat bırak kendini kasma vallaha korkacak bişey yokmuş ben 3 senede bitirdim o mereti ama tamamen bnm gevşekliğimden keşke zamanında hısr yapsaymışımda bu zamana kadar beklemeseymişimBana da esim yaz a kadar müddet verdi oldu oldu olmadi yapacak bisey yok bu is biter dedi Allah korusun kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum ya yapamazsam diye cok korkuyorum evliligim bitecek diye ödüm kopuyo zaman su gibi akıp geciyo gercekten korkarken daha hızlı ilerliyo sanki zaman Allah im hepimizi bu dertten kurtarip yuvalarimizda mutlu etsin kimsenin evliligi bitmesin insallah
İnşallah canım dua edelim de ay sonuna güzel haberlerle döneriz yazarız :)aynen bende atlattım 3.kez içimeboşaldı artık hamile kalmak istiyorum bende,içime boşaldıktan sonra akıyor evet araştırdım hepsini içinde tutmazmış zaten 1 2 damlası bile yeterliymiş bebek için yeterki içinde canlı sperm olsun içine ferah tut Allah inş bizede nasip eder anne olmayı canım
sendemi 3 senede yendin benimde 3 sene olduAkincada dedim ne oluyo :) bir hafta günlük yapcaz bakalım inş ay sonuna güzel haberlerle dönerim yazarım :) dua edin 3 yıldır bekliyorum..
inşallah canım benden beklemedeyim bnmde 3 yada 4 .deneme tamamen oldu bitti o sorun aşıldı çok şükür inş darısı burdaki arkadaşların kardeşlerin başına dualarım onlarlaİnşallah canım dua edelim de ay sonuna güzel haberlerle döneriz yazarız :)
Amin inşallah caniminşallah canım benden beklemedeyim bnmde 3 yada 4 .deneme tamamen oldu bitti o sorun aşıldı çok şükür inş darısı burdaki arkadaşların kardeşlerin başına dualarım onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?