- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.061
İnşallah canım baya ilerlemişin bak bende ilk zamanlar değilde orta zamanlarda yarısını alabiliyodum ileri götüremiyodum zamanla onuda alıyosun hepsini yeterki rahat ol bebiş düşün birazcık rahatlıyosun o zaman :)
Bebe yagi ve zeytinyagi deneyenler var ama bunlarin mantar yaptigini okudum/duydum. Dogruluk payi nedir bilmiyorum ama kullanmaya korkuyorum. Sizde bir sey olmadiysa bebe yagi kullanabilirim sanirim?ben bebe yağı sürerdim bak oda zararsız oylede deneyebilirsin
Hastalığım yaklaştığı için bıraktım egzersizi kızlar. 8 cm de kaldım öyle ilerleyemiyorum eş denemesi desen hiç hazır değilim. Hastalık bitince elimden geleni yapıcam ancak kaslarım çok inatçı ne yapacağımı şaşırdım. Bugün misafir geldi hamile bebeğini sormak bile gelmedi içimden yüzüm hiç gülmüyor. Egzersiz De yapsam çok yavaş ilerliyorum ya da yerimde sayiyorum çok yoruldum.
Siz yine korunuyoruz demissiniz ne guzel. Ben kac ay once calismalara basladik dedim bir de neyime guvendiysem... hem kendimi kandirdim hem karsimdakileri. Cunku benim o kadar cocuk delisi oldugumu biliyolar ki korunuyoruz dememe inanmayacaklardi artik... suphe uyandirmaya baslamisimdir artik. Benim burdakilerden baska kimse bilmiyor. Esim bile inanmiyor vajinismus olduguma. Sen degilsin ki vajinismus sadece kendini kasiyorsun diyor :)) vajinismusu sadece ileri derecede hastalik saniyor yani yakinlasmaktan bile korkmak falan :) ben de caktirmadan yenmeye calisiyorum iste... benimki de ilginc bir durumSizi tanimadigim halde kendimle bir tutuyorum kizlar kader arkadaslarim gercektende kimse anlamiyo anne ble anlamaz bu sayfadan bahsrdince sacmalik bunlar diyo insanlar ben de sadece en yakin iki arkdasima soyledim ama en yakinin ble anlamiyo buna inanmiyo elimizde degil.ama bunu kapris olarak algiliyolar bi anlik cesaret evet biz de biliyoruz ama bu bi hastalik artik insanlardan kacmak yuzlerini gormek istemiyorum hamilelere yolda cocuguyla gezenlere sasiriyorum bunlar da yapmis ben nasil.bi insanim diyorum aglayarak herkese biz korunuyoruz daha dusunmuyoruz dyerek kendimizi kandirarak hayat geciyo geciyo ama hergunu ayri bi iz bi tramva birakarak geciyo Allah bize yardim etsin hic kolay degil kelimeler yeterli degil susmak cözüm degl kisaca.........
Bizi en iyi bizim derdimizi cekmis olanlar anlar. Seni cok iyi anliyorum. Butun arkadaslarim ya hamile ya cocuklari oldu. Bana da surekli e hadi bu kadar cocuk seviyosun ilk sen yaparsin saniyoduk ne zaman yapican dediklerinde bogazim dugumleniyor. Arayip nasilsin diye soramiyorum arkadaslarima ee cocuk ne zaman gelisme var mi diye soracaklar diye. O durumdayim. Bebegi olanlara hayirli olsuna gidemiyorum. Babam bebek sevdikce cevremdekiler bak tam dede olma zamani gelmis hadi artik dedikce kendimi parcalayasim geliyor. Ama napalim buna da sukur vardir Allahim bir bildigi ki yasiyoruz bunlari. Allah beterinden korusun hayirlisini nasib etsin deyip dua edicez. Aradan 3-5 sene gecince eminim bu zamanlarimiza gulucez neler yasadik cok geride kaldi diycez. Tabi o zaman 2 cocukla bas etmeye calisicaz belki de :)
İnşallah sende atlatıcaksın hiiç merak etme yenemeseydim valla ben yenemezdim bak 3 senede yendim yendim ama gelde bna sor ağladım zırladım eşimi ittirdim neler neler herşeyin vakti saati var Allaha bolbol dua et ayeel kürsi oku bolbol her ezan okunduğundada dua et Allahım beni selamete çıkar şu durumdan de sende yeneceksin sende yazıcaksın kızlaar yendim die inan buna herşey senin elinde kasma rahat ol hepimiz aynıydıkSiz yine korunuyoruz demissiniz ne guzel. Ben kac ay once calismalara basladik dedim bir de neyime guvendiysem... hem kendimi kandirdim hem karsimdakileri. Cunku benim o kadar cocuk delisi oldugumu biliyolar ki korunuyoruz dememe inanmayacaklardi artik... suphe uyandirmaya baslamisimdir artik. Benim burdakilerden baska kimse bilmiyor. Esim bile inanmiyor vajinismus olduguma. Sen degilsin ki vajinismus sadece kendini kasiyorsun diyor :)) vajinismusu sadece ileri derecede hastalik saniyor yani yakinlasmaktan bile korkmak falan :) ben de caktirmadan yenmeye calisiyorum iste... benimki de ilginc bir durum
Canimmm. Aynen bol bol dua ediyorum. Allah bu sorunu yasayan herkesin atlatmasini nasib etsin. Birbirimize de dua edersek daha kolay olacak eminim. Birine haberi olmadan edilen dua kabul olurmus. Iyi olucaz insallah inaniyorum.İnşallah sende atlatıcaksın hiiç merak etme yenemeseydim valla ben yenemezdim bak 3 senede yendim yendim ama gelde bna sor ağladım zırladım eşimi ittirdim neler neler herşeyin vakti saati var Allaha bolbol dua et ayeel kürsi oku bolbol her ezan okunduğundada dua et Allahım beni selamete çıkar şu durumdan de sende yeneceksin sende yazıcaksın kızlaar yendim die inan buna herşey senin elinde kasma rahat ol hepimiz aynıydık
Eşin nsl istemez yahu yenmeni istemıyor mu ! Canım lutfen kendıne gelmesini soyle parmak egzersizi olmadan mumkun dgl.. olmadı gizli Yap yahu yarım saat calış gunde nsl yaparsan Yap ama mutlaka yap canım cok uzuldum yardım ederim sorun varsa
Canim hangi asamadasin bilmiyorum ama ben sadece parmak egzersizi yapmistim. Eger esin buna cok karsiysa esinle denemeye calis. Ben de henuz tamamen atlatmis degilim ama eger esin ile denemek seni cok korkutmuyorsa esini yonlendirerek ilerle. Once elinle sen yerlestirmeye calis. Sonra yavasca iceri almaya calis. Acidigi yerde dur derin nefes al. Kegeli uygula biraz daha ilerletmeye calis. Arkada hafif bir muzik seni sakinlestirir. Bende ise yariyor.yenmemi istiyor ama normal yolla olsun istiyor. parmak beni de cok geren bi konu. keşke normal olsa ben de isterim
Damdan duşenin halinden damdan düşen anlarmış iyiki burası var da içimi döküyorum biraz. Inan eşin bile anlamıyor derman olamıyor . Bir zamanı var biliyorum ya sabır. ....yıpratıyo insanı bu hastalık gerçekten çeken bilir,resmen insanlardanda kaçıyosun moral bozukluğundan bebek ne zaman hadi artık kaç sene oldu ne bekliyonuz dırdırdır,insan üzülüyo ama anlatamıyoda derdini ben görümcem hariç kmseye demedim anneme bile annem bile korunduk sandı bu zaamana kadar ki öyle dedim korunuyoruz dedim,geçen eşimin dayısının gelinin hamile olduğunu duydum hepten üzüldüm hırs yaptım benden yaşıda küçük benden sonrada evlendiler ouda duyunca baya bi hislendim vee 29 ekimde yendim bu rahatsızlığı bizi sadece vajililer anlar bilir ama hısr yap kaslarına söz geçir sen ne dersen onu yapıyolar çünkü
Esiniz de anlar zamanla. Yasamayan bilemez gercekten ilginc bir sey bu. Dermansiz bir hastalik degil en azindan onu biliyoruz. Onumuzde yenen guzel ornekler var cok sukur...Damdan duşenin halinden damdan düşen anlarmış iyiki burası var da içimi döküyorum biraz. Inan eşin bile anlamıyor derman olamıyor . Bir zamanı var biliyorum ya sabır. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?