Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenmemi istiyor ama normal yolla olsun istiyor. parmak beni de cok geren bi konu. keşke normal olsa ben de isterim
Canım aparatla yapmaya çalışsan nasıl olur. Bana da itici geliyor. Ben yenmeme rağmen parmak hala yapamam.
Eşin her şeye karşı değilse aparatla dene.

Gözün aydın canım darısı bize inşallah :) hangi pozisyonu denedin ve nelneydikkat ettin ?
Canım ben iki haftadır deniyodum aparat maparat sevmiyom yapamam alamam düşüncesindeydim parmak ve direk eşli deneme yapıyorduk
Neyse baktım olmuyor sadece başı giriyor dün aparat yaptım kendim p enis boyuna yakın kalın yani
Geçtim odaya tek başıma önce onu almaya çalıştım sonuna kadar aldım
Eşim geldi sonra aparatı o girdirdi çıkardı ben o hisse alıştım çünkü giriyo ama acayip bir duygu çıkarken hele içini çekiyo sanki :)
Sonra pp. Si almaya çalıştım üstte denedim yarısı girdi
Sonra bi pozisyon duymuştum eş oturacak sen kucağına oturarak kendini ittireceksin diye onu yapalım dedim
Ve o şekilde kolay oldu ittirdim ıkındım açıldı öylece girdi :)
Çok tuhaf içimdeydi o ya inanamadım hemen çıkarmak istedim bir kaç kezyaptık eşim sarıldı geri gitme çıkmasın dedi sakinleştirdi beni canım sonuna kadar girmedi ama iki üç saatimi belki dışarda kaldı sadece P. Nin

Canım benim tebrik ederim. Benim Pozisyon ile yenmişsin. Darısı diğer meleklerin başına inşallah. sizi seviyorummm

Oyyyy hadi gozunaydin:) ne oldu bak sonunda ölüm yokmuş bitti.için çekiliyor gibi olmasida çok normal korkma canım. Bende de oluyodu 3 4 ilişkiden sonra geçti ve artık hizlandik bile :) Allah verirse çocuk bile istiyoruz :) darısı herkesin başına. İnanın bi kez sıkın dişinizi sonu mutluluk.hala üzülüyorum ben 3 yılım boşuna gitmiş.

Basaran arkadasm tebrik ediyorum cok sevindm biz hic yapamycaz galiba kalin aparattan sonra hemen oluyomu bende nye olmadi gerci kalin aparatin tamamini sokamyorm az bsey kaliyo orda tikaniyo gtmyo

Basaran arkadaşım tebrik ediyorum cok sevindm biz hic yapamycaz galiba kalin aparattan sonra hemen oluyomu bende nye olmadi gerci kalin aparatin tamamini sokamyorm az bsey kaliyo orda tikaniyo gtmyo
Canım aparatın parmak tan daha iyi olduğunu dün öğrendim amaç ıkınmayı öğrenmekmiş yarım saat uğraştım ancak girdi sabır sabır sabır çok önemli şimdi beni bir görsen bacaklarım tutmuyor yoruldum 2buçuk saat te eşimle uğraştık ama bırakmadık eşimden de Allah razı olsun inşallah bir an önce sende yaparsın

Kızlar bu hastalık benim psikolojimi bozmaya başladı.
1 senelik evliyim, parmak egzersizi falan yapmadım, direk eşimle denemeler yapıyoruz, tam iyi yol katettik dediğimiz zamanlarda adet oluyorum, bişi oluyo bikaç gün ara veriyoruz ve ben tekrar kasılmaya başlıyorum. artık bi çocuğum olsun istiyorum. doktora gitmek için maddi durum yetersiz maalesef ve doğudayız
p... tiksinmiyorum o kolay geliyo ama parmak denemeleri beni kendimden iğrendiriyo resmen günah işliyo gibime geliyo o yüzden p... denemesi daha kolayıma geliyo...

napcam ben, annemler torun sorup duruyo arkadaşlar teyze olmak istiyoruz şakası yapıyo kimse durumumdan haberdar değil, ben gitgide soğuyorum yaa napıcam

Basaran arkadasm tebrik ediyorum cok sevindm biz hic yapamycaz galiba kalin aparattan sonra hemen oluyomu bende nye olmadi gerci kalin aparatin tamamini sokamyorm az bsey kaliyo orda tikaniyo gtmyo

patisga sen bu sayfalar da hiç başaramayan birini gördün mü ? ben neredeyse 2 yıldır takip ediyorum en imkansız bu benden de kötü nasıl yenecek dediğim arkadaşlar bile yendi. ve burada klişe bir cümle vardır : ''ben yendiysem herkes yener'' diye...ki sen yolun sonuna gelmiş biri olarak bu arkadaşlara kıyasla gerçekten yenemeyeceğini düşünüyor musun?
şu cümleyide çok okumuşsundur burada : ''herşey beyinde bitiyor'' evet vajinismus psikolojik bir savaştır ve lütfen sen bu savaşın sonuna gelmişken ''biz hiç yapamayacağız galiba'' diyerek beynine negatif sinyaller gönderme.
hani dedim ya burda yenemeyeni görmedim diye tabii ''ben egzersiz yapmayacağım,ben yenemeyeceğim'' diyenler hariç...
birazcık çaba gösteren herkes yendi ve bence sende çaba gösterdin haksız mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…