Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haydi kızlar egzersize, bahane bulmak yok, ertelemek yok boş durmak yok karamsarlık hiç yok. Her gün yarım saat bile yapsanız yeter, yeter ki istikrarlı olun, kafaya koyduğunuzu bilinçaltına inandığın. Düşünün ya eşiniz için evliliğiniz için belki bebek için günde yarım saat çok mu??? Aptal bi televizyona bile günde kaç saatimizi harcıyoruz ki ben özellikle tv karşısında egzersiz yapıyordum kafa dağıtmak için. Haydi bugün pazartesi tam başlama günü.

evet evettt arkadaşımm bugün başlama günüü olsun bol egzersizli bir gün olsun...herkesin evi mutluluk dolsun...

parmak egzersizleriyle günah işlemiş olmuyorsun canım aparat yapmayı denedin mi hiç?

parmak egzersizleriyle günah işlemiş olmuyorsun canım aparat yapmayı denedin mi hiç?

hayır canım ilk başlarda afedersin eşimin yanında soyunmaya bile yanaşmıyodum şimdi rahatım ilk günlerime göre peniste rahatım ön sevişme vs. sırasında ama tam tamam bu sefer tamamen oldu bitti dediğim anda bişi oluyo gidiyo tüm istek benden bi kasılma bi saçmalıklar sinir oluyorum kendime kendimi dövesim geliyo resmen
bi de bu ara şehir değiştirdik burda kimsem yok falan psikolojim alt üst, kv sağolsun sinirlerimi yıpratmak için elinden geleni yapıyo bunlarda beni çok etkiliyo

canim Durumun bi kere girdikten sonra adetle ara vermeyle hic bir alakasi yok inan bana alistiktan sonra terddur edcek bisey kalmyo baska

Arkadaslar bu zaman ve sabir isteyen bi yol oldugu icin esli denemelerde haliyle uzun sürüyor vajinusmus bayanlarinin eslerinde olusan ereksiyon sorunu malesef bizde de olusmaya basladi yani sizlerde de oluyo mu bilmem ama normal bi durum diye okumustum bi sitede onların da piskolojisi bozuluyor çünkü p.. cabuk inmemesi icin bi çözüm bulan var mi ? İlac veya bitkisel kürler vs.

canim Durumun bi kere girdikten sonra adetle ara vermeyle hic bir alakasi yok inan bana alistiktan sonra terddur edcek bisey kalmyo baska

canım bende tam birleşme olmuyo 2 3 cm falandır galiba başı kadar işte sonra bi itme istediği geliyo bana durduramıyorum tam ben itmeden rahatça duruyorum tamam şükür diyorum ama dediim gibi adettir eşimin işidir derken o katettiğimin minicik yolu da geri dönüyorum

Canım benim eşim de de oluyodu psikolog bi ilaç önermişti dün kullandı ilk defa faydası oldu mu tam anlamadık ama en az iki saat dayanabildi tabi ara ara indi geri sertleştirdik falan ama ilacın adını bilmiyorum eve gidicem mesaj atarım istersen

Canım biz deneme zamanlarımızda full +full 13 dıye bi energy içeceği var eşim onu içiyordu o gün içinde aksama uzunca calısabiliyrduk. Benzincilerdeki mqrketlerde oluyor

canlarim ben suna inanıyorum artik.herseyin bir vakti zamani var.buda bir imtihan bence.elbetteki biz ugrasmiycaz savasmiycaz anlamina gelmiyo.biz elimizden geleni yapip gerisini allaha birakicaz.bizi burda bulusturan acilarimizi paylastiran rabbime sukurler olsun.allahin izniyle bu imtihani hakkiyla aşicaz.dua edin dua edelim birbirimize.muminin mumine yaptigi duayi mélekler duyup onlarda amin derlermis.

Kızlar bu arada anlamadığım bir şey var e o kadar girdi kızlık gitmedi mi çünkü kanama olmadı
Canim benim apartada kan gelmisti kizlik gitti sandim ama orda tabaka varmis o kanamis sonraki iliskide asil jizlik gitti bi sonrakilerde gelir muhakkak derinde olabilir zarin bende de ole olmustu cunku saglikci arkadasa sordum o soyledi

Canim benim apartada kan gelmisti kizlik gitti sandim ama orda tabaka varmis o kanamis sonraki iliskide asil jizlik gitti bi sonrakilerde gelir muhakkak derinde olabilir zarin bende de ole olmustu cunku saglikci arkadasa sordum o soyledi
Ne bileyim anlamadım o kadar giriş oldu kan gelmedi doktor bana zarın etli demişti onunla alakalı mı acaba ne bileyim

Merhabaaa bayanlar yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı fakat yazmak yeni nasip oldu.Bu sayfayı bulduktan sonra o kötü hastalığı yendim altı ay uğraştım biliyorum burada daha uzun zamanlar çekenler var ama bunu yaşamak çok kötü Allah hepinize yardım etsin. Eşimle üniversitede tanışdık benim ilk sevgilim ilkimle evlenmeyi çok istemiştim Allah nasip etti çok seviyoruz. beş yılın sonunda evlendik. düğünden beş ay önce resmi nikahımız olmuştu illaki yakınlaşmalarımız oldu ama öpüşmeden öte geçmedi benim için ilk gece çok önemliydi. iki düğünümüz oldu, bizim ordaki düğünden sonra eşimin ordada oldu, orada düğüne iki gün kala imam nikahı oldu. Kayınvalidem çok iyidir fakat yaşlı olduğu için eski kafalılığı devam ediyor o zaman tabi bu kadarda tanımıyorum imam nihahı olduğu gece elime beyaz çarşaf verdi tabi ne olduğunu anladım kanlı çarşaf istiyordu ve gece eşimle yatmamız gerektiğini söyledi ben çok etkilendim ağlamamak için zor tuttum tabi her kız gibi ilk geceden korkuyordum. olmaz dedim biz evimize gidince olacak eşimlede öyle anlaşmıştık. bozuldu biraz kayınvalidem olmaz falan dedi eşim aldı çarşafı yere attı ayrı odalarda yattık düğüne kadar neyse artık ısrar etmedi fakat sabaha kadar uyuyamadım ağladım. benim için travma oldu. balayım kötü geçti hiç birşey yapamadım bu kadar korkacağım aklıma gelmezdi asla sonra evimize geldik hergün deniyoruz olmuyor eşim çok anlayışlı fakat illaki erkek sabır kalmayıp sinirlenip ağır laflar ediyordu senden küçükler bile yapıyor sen beni sevmiyorsun gibi laflar, o bu kadar istekli oldukça benim elimden hiç bir şey gelmiyor sürekli ağlıyorum itiyorum. ön sevişmeyi uzun tutuyoruz bi işe yaramıyor istek geliyor fakat tam o ana geldiğinde daha girmesine bile izin vermeden acıdı deyip ağlamaya başlıyordum canım yanıyordu aslında yanmadan daha çok baskıdan dolayı kastığımız için ağrı. neler denemedimki sakinleştirici, kremler hatta haramdan çok korkan ben ağlaya ağlaya alkol aldım oda olmadı fayda. sizi sürekli okuyorum dediklerinizi yapıyorum ama parmak egsersizi yapamıyordum doktora gittik eşimle jinekoloğa acaba kalınmı zarım diye fakat birşey yokmuş o masaya oturmak çok zordu ağladım hatta hazırlıksız yakalandım doktorun ne yapacağını bilmiyordum eline vazelin sürdü ve parmağını soktu ben çığlık çığlığa hastaneyi inlettim doktora kızlığımımı bozdun yoksa diye ağladım oda hayır sadece vazelin sürdüm tamam eve gidin deneyin dedi eve geldik ama ben yaklaştırmadım bile eşimi, zaman akıp gidiyordu eşimle herşeyi tartışmaya getiriyorduk sürekli ikimizde gergindik. böyle olmayacak dedim doktor parmak soktu demekki zar yırtılmıyor dedim elime eldiven geçirdim ucuna kayganlaştırıcı jel sürdüm sokmaya calıştım baktım bir parmak oluyor sonra ikinciyi yapamadım baya ara verdim gene denedim iki parmağıda yaptım titreye titreye ama biraz kendizi hazırlarsanız iyi olur mastürbasyon yapabilirsiniz parmağınızın girmesi için bu bende çok umut olmuştu sonra bi gün eşimle denemeye karar verdim eşim artık istemiyordu kendinden yanaşmıyordu ben istersem yanaşıyordu lütfen deneyelim dedim üstüne ters uzanarak çıktım ve penisin üzerine oturmaya çalıştım ilkinde olmadı eşime ve bana zeytin yağı sürdük ikinci defa denedim bi baktım yarısı girmiş anlamadım bile acımadı ama devamı gelmedi eşim girdiğine inanmadı görmedim ben dedi. bana hırs gelmişti parmak egsersizi yapmam lazımdı ama eşim pek gönüllü değildi zarı benim bozmamı istemiyordu. sonra bi gün yine denedik gene aynı pozisyonda zarım gitti kan geldi ama az birşey ben canım yanmadı ama naz yapacam diye bide artık kurtuldum diye mutluluktan ağladım tabi o gün devamı gelmedi git gel yapmadık. aradan bir ay geçti gene ben ertelemeye başladım eşimde çok zorlamak istemiyordu ben artık zar gitti diye egsersizlere devam ettim üç parmak yaptım inanamadım sonuna kadar giriyordu eşimi çağırdım bak oluyor deneyelimmi dedim yatak ucuna geldim bacaklarımı açtım eşim ayakta biraz eşime jel sürdük bi baktık girdi fakat ben birşey hissetmiyordum ama yinede çok mutlu olduk şimdi zevk alıyorum hatta eşim vajili olduğum zaman sen isteyeceksin bi gün olacakta ben vermeyecem derdi hakkaten öyle oldu ben istiyorum artık bazen eşim şakadan olmaz başım ağrıyor diyor korkulacak bir şey yok arkadaşlar bu yapılamayacak bir şey değil gerçekten. Olmayacak, acıyor, o ordan girmez diye birşey yok cesaret sadece nolur ertelemeyin elinize eldiven geçirin zeytin yağı yada jel yada kullandığınız başka birşey farketmez sürün eldivenle daha kolay oluyor öbür türlü tırnak batması olur deneyin nolur olacak sadece sabır, Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah hepinizin yüzü gülecek yeterki bu işin peşini bırakmayın bu arada çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin sonuna kadar okuyanı tebrik ediyorum

cok guzel yazmissin tatlim tesekkur ederiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…