- 8 Eylül 2015
- 297
- 269
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.121
aynı bende böyleyim. aynıııı. baş kısmı giriyo. sonra aptalca ittiriyorum. ağlamaya başlıyorum. sanki ne var başı girmiş işte. kendime o kadar kızıyorumki. benimde kendimi dövesim geliyor.valla eşim yine benden iyi bencecanım bende tam birleşme olmuyo 2 3 cm falandır galiba başı kadar işte sonra bi itme istediği geliyo bana durduramıyorum tam ben itmeden rahatça duruyorum tamam şükür diyorum ama dediim gibi adettir eşimin işidir derken o katettiğimin minicik yolu da geri dönüyorum
aynı bende böyleyim. aynıııı. baş kısmı giriyo. sonra aptalca ittiriyorum. ağlamaya başlıyorum. sanki ne var başı girmiş işte. kendime o kadar kızıyorumki. benimde kendimi dövesim geliyor.valla eşim yine benden iyi bence
kizlar başı olursa geriside olur ne olur caninizi sikmayin.bende basini alabilsem keske.soylemisi ayip esimin p.nsi biraz buyuk.keske biraz kucuk olsaydiaynı bende böyleyim. aynıııı. baş kısmı giriyo. sonra aptalca ittiriyorum. ağlamaya başlıyorum. sanki ne var başı girmiş işte. kendime o kadar kızıyorumki. benimde kendimi dövesim geliyor.valla eşim yine benden iyi bence
Tebrik ederim ne güzel basarmissiniz darısı bizlere inşallah. Ben ne parmak ne aparat hicbirisini yapamiyorum en azindan 1 parnak bile alsam belki beynim rahatlatacak biraz ama onu bile alamiyorumcok guzel yazmissin tatlim tesekkur ederiz sana
Ben baş kısmını aliyorum biraz cok şükür ama devam ettiremiyorum panik oluyorum kendimi sıkıyorum birakiyorum hemen devamina cesaret edemiyorumkizlar başı olursa geriside olur ne olur caninizi sikmayin.bende basini alabilsem keske.soylemisi ayip esimin p.nsi biraz buyuk.keske biraz kucuk olsaydi
kizlar başı olursa geriside olur ne olur caninizi sikmayin.bende basini alabilsem keske.soylemisi ayip esimin p.nsi biraz buyuk.keske biraz kucuk olsaydi
Tebrik ederim ne güzel basarmissiniz darısı bizlere inşallah. Ben ne parmak ne aparat hicbirisini yapamiyorum en azindan 1 parnak bile alsam belki beynim rahatlatacak biraz ama onu bile alamiyorum
Ben baş kısmını aliyorum biraz cok şükür ama devam ettiremiyorum panik oluyorum kendimi sıkıyorum birakiyorum hemen devamina cesaret edemiyoruminsallah devami da gelir
aslinda haklisin canim ilk doktorum zarin cok kalin deyip beni mahvetmisti ama 2. doktorum yok oyle bisey herkezin ki gibi dedi.ondan sonra egzersiz lere basladim.artik 9cm lik aparati yapiyorum.ama egzersizden artik sıkıldımhayır büyük değildir size öyle geliyordur bence bende ilk öyle düşünüyordum hatta doktora kızlık zarım kalınmı acaba diye gittiğimizde doktora eşimin şeyi çok kalın olabilirmi acaba o yüzdenmi girmiyor demiştimnormalmiş alakası yok öyle geliyor bize küçücük yerden o girmez asla diyordum inanmıyordum hiç hatta burda yazılanları okuyunca bile kasılıyordum nasıl yapıyor bu insanlar bende sorun var bence diyordum ama Allah öyle bir yaratmışki vajinayı alışıp zevk alınca genişliyor orası sadece kendinizi oraya birşey girdiğine alıştırmaya çalışın dediğim gibi ameliyat eldiveni giyin elinize ve ilk mesela orta yada serçe parmaktan başlayabilirsiniz kayganlaştırıcı krem yada jel sürün ıkınıp ittirmeye çalışın olacak sadece cesaretli olun
canım 9 cm lik aparatla zaten kızlık zarı bozulmuşturaslinda haklisin canim ilk doktorum zarin cok kalin deyip beni mahvetmisti ama 2. doktorum yok oyle bisey herkezin ki gibi dedi.ondan sonra egzersiz lere basladim.artik 9cm lik aparati yapiyorum.ama egzersizden artik sıkıldım
Ne kadar güzel işte baya ilerlemişsin hatta yenmiş sayılırsın sen daha elini bile süremeyenler var bu kadar ilerlemişsin demekki sen cesaretli bir kızsın kendini iyi hissettiğin bir an eşinle yatak ucunda deneyin ben öyle yendim eşin ayakta olsun bacaklarını aç eşine uyarıda bulun ben tamam deyince yavaş yavaş ilerlerle diye söz versin biraz sana güven gelir söz verdiği için ilk başta senin isteğini getirmeye çalışsın penisine kayganlaştırıcı jel yada zeytin yağı sürün sonra başını ilerletmeye çalışın ıkın zorlandığında durdur sonra tekrar nefes al tekrar ıkın aynı egsersiz gibi düşün sen tut olmadı penisi öyle ittiraslinda haklisin canim ilk doktorum zarin cok kalin deyip beni mahvetmisti ama 2. doktorum yok oyle bisey herkezin ki gibi dedi.ondan sonra egzersiz lere basladim.artik 9cm lik aparati yapiyorum.ama egzersizdn artik sıkıldım
Canım tebrik ederim, çok sevindim. Çok cesursun aferin sana:) eşinle sana mutluluklar dilerim, çok mutlu olun tatlım.Çok teşekkür ediyorum canım sana ve @hycnlprnss e özellikle mesajlarınız için Rabbim gönlünüze göre versin inşallah@selinayay @rmzy6 D DerinSuNaz @mutluyumki @nilada13 herkese teşekkür ederim inşallah tam anlamıyla artık biter bu iş
Darısı tüm meleklerin başına
Insallah hepimiz atlatiriz bunu en kisa zamandagelir canim bak hepimiz adim adim ilerliyoruz olucak insallah keske bende p.nsin basini alabilsemdua et bana
aynen bende boşuna verdım parayı :)aynen bende eşimle gitmiştim parmak egzersizi verdi başkada bişey demiyolar,vajina enektir etek gibi düşün zayıf giyince şişman giyince nasıl şekil alıyosa vajinada öyle demişti,boşuna para verdik herşey sende kafada bitiyo
bozulmadi canım ya mubarek taslasmis sanki..yirtilsada kurtulsam sundan esnek mi acep niye yirtilmiyokicanım 9 cm lik aparatla zaten kızlık zarı bozulmuştur
Bende gittim canım ta Antalya ya uçak şu bu otel 3 bin 500 harcadık olmadan yapamadan gelmiştik aaah ah bu sitede öğrendiğimin yarısını öğrendimmi acaba ordaaynen bende boşuna verdım parayı :)
insallah canim benimde kendime guvenim geldi sanki.sanki orasi bi kilif gibi icine ne girse seklini aliyo ya da tul corap gibiNe kadar güzel işte baya ilerlemişsin hatta yenmiş sayılırsın sen daha elini bile süremeyenler var bu kadar ilerlemişsin demekki sen cesaretli bir kızsın kendini iyi hissettiğin bir an eşinle yatak ucunda deneyin ben öyle yendim eşin ayakta olsun bacaklarını aç eşine uyarıda bulun ben tamam deyince yavaş yavaş ilerlerle diye söz versin biraz sana güven gelir söz verdiği için ilk başta senin isteğini getirmeye çalışsın penisine kayganlaştırıcı jel yada zeytin yağı sürün sonra başını ilerletmeye çalışın ıkın zorlandığında durdur sonra tekrar nefes al tekrar ıkın aynı egsersiz gibi düşün sen tut olmadı penisi öyle ittir
iyiyiz tatlim cok sukur kurtuldun sen...bizede dua et canimcanlar hayırlı akşamlarrrr... napıonuz ne edıonuz bakem hmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?