Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı bende böyleyim. aynıııı. baş kısmı giriyo. sonra aptalca ittiriyorum. ağlamaya başlıyorum. sanki ne var başı girmiş işte. kendime o kadar kızıyorumki. benimde kendimi dövesim geliyor.valla eşim yine benden iyi bence

ya içimde sanki başka biri var ve bana zorla yaptırıyor bu itme işini eşim eve gelmeden önce hep diyorum kendi kendime bak şimdi deneyeceksiniz olacak rahat duracaksın kasmayacaksın ama iş icraata gelince püfff

kizlar başı olursa geriside olur ne olur caninizi sikmayin.bende basini alabilsem keske.soylemisi ayip esimin p.nsi biraz buyuk.keske biraz kucuk olsaydi

kizlar başı olursa geriside olur ne olur caninizi sikmayin.bende basini alabilsem keske.soylemisi ayip esimin p.nsi biraz buyuk.keske biraz kucuk olsaydi
Ben baş kısmını aliyorum biraz cok şükür ama devam ettiremiyorum panik oluyorum kendimi sıkıyorum birakiyorum hemen devamina cesaret edemiyorum insallah devami da gelir

hayır büyük değildir size öyle geliyordur bence bende ilk öyle düşünüyordum hatta doktora kızlık zarım kalınmı acaba diye gittiğimizde doktora eşimin şeyi çok kalın olabilirmi acaba o yüzdenmi girmiyor demiştim normalmiş alakası yok öyle geliyor bize küçücük yerden o girmez asla diyordum inanmıyordum hiç hatta burda yazılanları okuyunca bile kasılıyordum nasıl yapıyor bu insanlar bende sorun var bence diyordum ama Allah öyle bir yaratmışki vajinayı alışıp zevk alınca genişliyor orası sadece kendinizi oraya birşey girdiğine alıştırmaya çalışın dediğim gibi ameliyat eldiveni giyin elinize ve ilk mesela orta yada serçe parmaktan başlayabilirsiniz kayganlaştırıcı krem yada jel sürün ıkınıp ittirmeye çalışın olacak sadece cesaretli olun

Tebrik ederim ne güzel basarmissiniz darısı bizlere inşallah. Ben ne parmak ne aparat hicbirisini yapamiyorum en azindan 1 parnak bile alsam belki beynim rahatlatacak biraz ama onu bile alamiyorum

canım sadece cesaret et biliyorum çok zormuş gibi bende titremeye başlardım olmayacak o girmeyecek diye hiç güvenim yoktu kendime sadece kendine güven gerekiyor oda oraya birşeyin gireceğini öğrendikten sonra bak şimdi eline beyaz ameliyat eldivenleri varya onu gecir serçe parmağına yada orda parmağına kayganlaştırıcı jel sür ve yavaş yavaş girdirmeye çalış heyecan yapmamaya çalış ilki oldumu gerisi gelir zamanla diğer parmaklarada kendine güvendiğin zaman başla

aslinda haklisin canim ilk doktorum zarin cok kalin deyip beni mahvetmisti ama 2. doktorum yok oyle bisey herkezin ki gibi dedi.ondan sonra egzersiz lere basladim.artik 9cm lik aparati yapiyorum.ama egzersizden artik sıkıldım

aslinda haklisin canim ilk doktorum zarin cok kalin deyip beni mahvetmisti ama 2. doktorum yok oyle bisey herkezin ki gibi dedi.ondan sonra egzersiz lere basladim.artik 9cm lik aparati yapiyorum.ama egzersizdn artik sıkıldım
Ne kadar güzel işte baya ilerlemişsin hatta yenmiş sayılırsın sen daha elini bile süremeyenler var bu kadar ilerlemişsin demekki sen cesaretli bir kızsın kendini iyi hissettiğin bir an eşinle yatak ucunda deneyin ben öyle yendim eşin ayakta olsun bacaklarını aç eşine uyarıda bulun ben tamam deyince yavaş yavaş ilerlerle diye söz versin biraz sana güven gelir söz verdiği için ilk başta senin isteğini getirmeye çalışsın penisine kayganlaştırıcı jel yada zeytin yağı sürün sonra başını ilerletmeye çalışın ıkın zorlandığında durdur sonra tekrar nefes al tekrar ıkın aynı egsersiz gibi düşün sen tut olmadı penisi öyle ittir

aynen bende boşuna verdım parayı :)

i
insallah canim benimde kendime guvenim geldi sanki.sanki orasi bi kilif gibi icine ne girse seklini aliyo ya da tul corap gibi esim il disinda insallah dediginiz gibi olur ve yenerim

Kızlar yaaa dünkü güzel olaydan sonra
Dedim ki bugün de deneriz
Reglim e daha iki gün olmasına rağmen akıntım koyu renkli olduğunu gördüm şimdi denemeyeyim di mi araya âdet girecek yav wwwwwnapim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…