- 29 Eylül 2015
- 43
- 24
- 88
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.141
Sabah deneseydiniz keşkeKızlar yaaa dünkü güzel olaydan sonra
Dedim ki bugün de deneriz
Reglim e daha iki gün olmasına rağmen akıntım koyu renkli olduğunu gördüm şimdi denemeyeyim di miaraya âdet girecek yav wwwww napim ben
Sabah okula gittik erkenden deneyemezdik kiiiiiiiiiiiSabah deneseydiniz keşkeneyse artık canım boşver regl den sonra denersiniz
aynen öyle canım orası aynı kılıf gibi giren şeyin şeklini alıyor heyecanlanma eşinin ve senin çok mutlu olacağınızı düşün hepsi bitecek kötü günler sen sadece cesaret et yavaş yavaş ilerle ve eğer yapıyorsan egsersiz ilişkiye girmeden yapki kendine güvenin gelsini
insallah canim benimde kendime guvenim geldi sanki.sanki orasi bi kilif gibi icine ne girse seklini aliyo ya da tul corap gibiesim il disinda insallah dediginiz gibi olur ve yenerim
Canım sıkma canını sen yendin ara girse de oluyor. Yaşarsan ufak bir tedirginlik yaşarsın o da çok normal. Zamanla o tedirginlik azalıyor. Ben yeneli yaklaşık 3 ay olacak tedirginlik daha yeni geçti. Aklına yapamayacağını getirme sadece, sen başardın unutma:)Sabah okula gittik erkenden deneyemezdik kiiiiiiiiiiihesaplar tutmadı iyi mi
sizede az kaldı .. yeneceksiniz .. rabbım yardımcınız olsun sızlerı tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın..aminn..iyiyiz tatlim cok sukur kurtuldun sen...bizede dua et canim
sen dünmü yendinKızlar yaaa dünkü güzel olaydan sonra
Dedim ki bugün de deneriz
Reglim e daha iki gün olmasına rağmen akıntım koyu renkli olduğunu gördüm şimdi denemeyeyim di miaraya âdet girecek yav wwwww napim ben
ayyy agzindan bal damliyo canimaynen öyle canım orası aynı kılıf gibi giren şeyin şeklini alıyor heyecanlanma eşinin ve senin çok mutlu olacağınızı düşün hepsi bitecek kötü günler sen sadece cesaret et yavaş yavaş ilerle ve eğer yapıyorsan egsersiz ilişkiye girmeden yapki kendine güvenin gelsin
Evet canımsen dünmü yendin
yamuk mu nasıl oluyo ki oKızalr merhaba vajinismusu yeneli 1 ay oldu artk kasmıyorum kendimi ama yendiğim günden beri hiç zevk alamıyorum içi değil ama dışı çok acıyo sanki yanıyo dayanamıyorum bir de eşimin penisi yamuk hiç zevk alamıyorum. Yanma neden olur sizce yanmadan dolayı kaçıyorm ilişkiden yenemedim desem kormuyorum tamamen içine giriyo ben alttayken ne yapmam lazım kendimi hala evli gibi hissedemedim
canim burdaki arkadaş lar bosuna para vermeyin diyo ama herkesin bunyesi farkli.bazen bende dusunuyorum geri vazgeciyorum. benim yaptigim seyleri yaptircakmis gibi geliyo.faydasi oldu mu doktorun canimKizlar ben kendimi cok kotu hissediyodum kac fundur esinin parmagini alabiliodm bu hal oldu yine yapamiom bugun kendime bi cesaret getiedim bi aparat yaptim kaleme pamuk sardim onu esimle denicem aslinda dr a gidiom ama para yetistirwmiorz artik
İlk zamanlar zevk alamaman normal bende üç dört ilişkide öyle olmuştu hatta eşime söylemedim yanlış anlamasın diye zevk alıyor numarası yapıyordumyamuk mu nasıl oluyo ki oyamuk mamuk sonucta yenmizsin canim seni cani gonulden tebrik ederim.zevk konusuna gelince tecrubeli vajiler birazdan yardimci olurlar.bide disi aciyo derken ne kastettin canim bide hangi pozisyonu onerirsin bize
Ya çok oldu ama eğri olduğı için mi yada acaba vajinamda bişey olduğu için mi acıyo diye düşüniyorumİlk zamanlar zevk alamaman normal bende üç dört ilişkide öyle olmuştu hatta eşime söylemedim yanlış anlamasın diye zevk alıyor numarası yapıyordumsonra zamanla geçti ön sevişmeyi uzun tutabilirsin sonra kendini tamamen ilişkiye ve eşine bırak konuşmayın hatta biraz ayıp olacak ama zevk alıyormuş gibi sesler çıkarırsan sonra gerçek olur
Hayır gitmedim çünkü doğuda küçük bi ilçede görev yapıyorum gidemedm dışında girişte bi acı var sanki bir de utanıyorum ama penis içinden çıkıyo eşim eliyle tutmazsaçok acayip doktora gittinizmi belki başka bir sorun vardır bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?