Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

i

insallah canim benimde kendime guvenim geldi sanki.sanki orasi bi kilif gibi icine ne girse seklini aliyo ya da tul corap gibi esim il disinda insallah dediginiz gibi olur ve yenerim
aynen öyle canım orası aynı kılıf gibi giren şeyin şeklini alıyor heyecanlanma eşinin ve senin çok mutlu olacağınızı düşün hepsi bitecek kötü günler sen sadece cesaret et yavaş yavaş ilerle ve eğer yapıyorsan egsersiz ilişkiye girmeden yapki kendine güvenin gelsin

Sabah okula gittik erkenden deneyemezdik kiiiiiiiiiii hesaplar tutmadı iyi mi
Canım sıkma canını sen yendin ara girse de oluyor. Yaşarsan ufak bir tedirginlik yaşarsın o da çok normal. Zamanla o tedirginlik azalıyor. Ben yeneli yaklaşık 3 ay olacak tedirginlik daha yeni geçti. Aklına yapamayacağını getirme sadece, sen başardın unutma:)

ayyy agzindan bal damliyo canim

Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyodum kac fundur esinin parmagini alabiliodm bu hal oldu yine yapamiom bugun kendime bi cesaret getiedim bi aparat yaptim kaleme pamuk sardim onu esimle denicem aslinda dr a gidiom ama para yetistirwmiorz artik

Kızalr merhaba vajinismusu yeneli 1 ay oldu artk kasmıyorum kendimi ama yendiğim günden beri hiç zevk alamıyorum içi değil ama dışı çok acıyo sanki yanıyo dayanamıyorum bir de eşimin penisi yamuk hiç zevk alamıyorum. Yanma neden olur sizce yanmadan dolayı kaçıyorm ilişkiden yenemedim desem kormuyorum tamamen içine giriyo ben alttayken ne yapmam lazım kendimi hala evli gibi hissedemedim

yamuk mu nasıl oluyo ki o yamuk mamuk sonucta yenmizsin canim seni cani gonulden tebrik ederim.zevk konusuna gelince tecrubeli vajiler birazdan yardimci olurlar.bide disi aciyo derken ne kastettin canim bide hangi pozisyonu onerirsin bize

Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyodum kac fundur esinin parmagini alabiliodm bu hal oldu yine yapamiom bugun kendime bi cesaret getiedim bi aparat yaptim kaleme pamuk sardim onu esimle denicem aslinda dr a gidiom ama para yetistirwmiorz artik
canim burdaki arkadaş lar bosuna para vermeyin diyo ama herkesin bunyesi farkli.bazen bende dusunuyorum geri vazgeciyorum. benim yaptigim seyleri yaptircakmis gibi geliyo.faydasi oldu mu doktorun canim

Evet gercektwn cok oldu canm cnku ben bus iteyi bulmadan doktora basladim bakamiodm bile verdiği videolari izledim bide psikolojik destek veriyo ama okudugum kadariyla sen baya ilerledin gerek yok bende penise cok yakin bi aparat hazirladm ins yaparim bu aksamm

yamuk mu nasıl oluyo ki o yamuk mamuk sonucta yenmizsin canim seni cani gonulden tebrik ederim.zevk konusuna gelince tecrubeli vajiler birazdan yardimci olurlar.bide disi aciyo derken ne kastettin canim bide hangi pozisyonu onerirsin bize
İlk zamanlar zevk alamaman normal bende üç dört ilişkide öyle olmuştu hatta eşime söylemedim yanlış anlamasın diye zevk alıyor numarası yapıyordum sonra zamanla geçti ön sevişmeyi uzun tutabilirsin sonra kendini tamamen ilişkiye ve eşine bırak konuşmayın hatta biraz ayıp olacak ama zevk alıyormuş gibi sesler çıkarırsan sonra gerçek olur

Ya çok oldu ama eğri olduğı için mi yada acaba vajinamda bişey olduğu için mi acıyo diye düşüniyorum

Ne yapsam ne etsem olmuyor burdaki arkadaşlarımızın her dediğini yapmaya çalıştım yaptım krem egzersiz herşeyi denedim ama olmuyor her denemem olumsuz evleneli 6 ay oldu sadece uc kısmından sonra sı girmiyor ben ne yapıcam arkadaşlar çok çaresiz durumdayım biraz fazla girdiği zaman oradaki acıyı tarif edemiyorum çok güçlü bir yapım var ama bu durum beni alt etmeyi başardı çarem yok sanki ömür boyu ben böyle nasıl yaşarım Cok üzgünüm artık hayat devam ediyor bir şekilde ama böylede geçmiyor zaman rabbim yardım etsin bizlere ben nasıl bir yol izlemeliyim artık kafayı yemek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…