Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır gitmedim çünkü doğuda küçük bi ilçede görev yapıyorum gidemedm dışında girişte bi acı var sanki bir de utanıyorum ama penis içinden çıkıyo eşim eliyle tutmazsa
allah allah canim
insallah hayirli haberleri ni bekliyoz canim.bakalim benim hayirli haberim ne zaman..

canim hepimiz senin gibiyiz.pes etme sakin.gecen sene ben bi pes ettim aylarca esimi kendimden uzak tuttum.simdi cok pismanim.keske o zaman egzersiz yapsaydim.zamanla olucak.bende daha yenemedim ama birbirimize moral verelim.moral cok onemli.basaracaksin ben inaniyorum canim

canım genelde biz gibi utangaç ve hassas bayanlarda daha çok bu sıkıntının olduğu söyleniyor zaten bende üstümü zor değiştiriyordum zamanla alıştım. önsevişme de sıkıntı yok güzel işte tam o anda elinde olmadan kasıyorsun kendini psikolojik bir durum ama tabiki aşabilirsin bunu.
benim de bulunduğum şehirde kv den başka kimsem yok ama burası var en azından diye düşünüyorum :)
sende burdaki egzersizleri yapmaya çalışırsan Allah ın izniyle yeneceksin :)[/QUOTE]

parmak egzersizi yaptın mı hiç?

Hayır gitmedim çünkü doğuda küçük bi ilçede görev yapıyorum gidemedm dışında girişte bi acı var sanki bir de utanıyorum ama penis içinden çıkıyo eşim eliyle tutmazsa

canım acı kastığın için oluyordur dışarı çıkması da yine kasmanla ilgili dışarı çıkma problemini bizde yaşamıştık sen bu durumu atlattığında kasmadığında penisin de çıkmadığını göreceksin

Canim Inan ki o basi girince sonu devami bi sekikde geliyo simdi dusununcemesela kendim icinbu muykus diorum atlatinca eminim sende diceksin senin hisettikkerinidecok iyi anliyorum ben ilk tamamen pns aldgmda yarim almistim cnkubi sure sojunu atlatamadim bumu dedim bunun icin mi beklemisim korkmusum dedim sonra ikincide olcak ki basa donermyiz dedim ama kaldgmiz yerden devam oldu tamamen dusunceyle kendmizi geriketyoruz bi anlikcesaretin senin yillarina malolmucak bole dusun

Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyodum kac fundur esinin parmagini alabiliodm bu hal oldu yine yapamiom bugun kendime bi cesaret getiedim bi aparat yaptim kaleme pamuk sardim onu esimle denicem aslinda dr a gidiom ama para yetistirwmiorz artik
Canim bende ole yapmistim o sekil yendim nerdeyse penia genisligindeydi işe yariyo bayagi

Canim benim sen 6 ay ugrasmissin ben ilk gerdege girdiğimde olmadı arkadaşımın birinden yardım istedim bana üstüne git gitmezsen aylarını alır dedi .onun da bi arkadasi bi altı ay uğraşma bunu bana dediğinde yok artık abartmis demiştim ve ben bu illetle bir sene iki ay ugrastim . Hem hiç korkum yoktu Gerdek gecesi dir dokunmadir bakmadir böyle şeylerden hiç korkmayan biriydim ama olmadı işte bir sene ugrastim . Fazla egzersiz yapmadım parmak egzersizi hiç yapmadım. Ama eşim parmağını sokuyodu o acimiyodu ama iş Penis e gelince aynı bende de canım çok aciyodu yirtilacak gibi. Bir sene nin sonunda canıma tak etti bu böyle gitmedi yani bi gece ne olursa olsun dayanicam ve bu iş olacak dedim . Ve oldu :) bir ay oldu yeneli ve şimdi zevk bile alıyorum ve buna hala inanamıyorum sorun neymiş biliyo musun ben hep o noktaya odaklanmisim her ilişkiye basladigimizda olacak mı diye dusunmusum ve biraz acidiginda hemen pes etmişim. Nasıl yendim biliyo musun o gece on sevişme uzun tuttuk eşim parmağını bolca yağladi ve soktu denemeye geçince eşim boşaldı ve adama yalvardim nolur bi daha diye çünkü kafaya koymustum o gece olacaktı. Ikinci deneme de bol yaglamayla eşime iki parmak sokmaya çalış dedim denedi ve yavaş yavaş baktım oluyo iki parmak girince de eşim altta ben üstte sırtım ona dönük denedik ve baktım hepsi kaydı gitti . Acıdi mi evet acıdi gel git zaten imkansız .bir iki kez sokup çıkardım ve bıraktık . Iki üç gün geçti yine aynı oldu sana şunu soylim belki dokuz yada onun kez deneyisimde artık Bebe yağını birakmis ve gelgitlere baslamistim ve acimamaya başlamıştı. Ve bunu basarinca artık oranın ne şekilde olduğunu ogreniyosun nasıl yerlestirmen gerektiğini biliyosun eğimli diyolar ya gerçekten egimliymis :) girince anlıyorum ben başı girince aciyo başta ama pes etme dediğim pozisyonu denemeye çalış inş olacak umudunu kaybetme

inşallah canım inşallah hala kendime ınanamıyorum nasıl yapamııyorum diye.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SÖYLEDİĞİN HERŞEYİ DİKKATE ALICAM DENİYCEM İNŞALLAH OLUR DUALARIM SIZLERLE.

En son baya zor durumdaydin sende cnm ne yaptin hic deneme yaptin mi emla kremi filan kullandin mi ?

GÜLÜM KULLANDIM ONLARIN FAYDASI OLMUYOR COK UYUŞMA OLMADIĞI İÇİN ACI AYNEN DEVAM EDİYOR NE YAPICAM NE EDİCEM BİLEMİYORUM YAPAMADIĞIMA İNANAMIYORUM BUNCA BAYAN SORUNSUZ HALLEDERKEN BAZEN NEDEN BEN DİYE İSYAN ETMIYOR DEĞİLİM NEDEN BİZ ?

Isyan etme canim bu da bizim imtihanimiz insallah en kisa zamanda atlatiriz Allah in izni ile... Hayirlisyla atlatiriz ve baska sıkıntılar görmeyiz insallah bende kullandim emla filan evet uyusturuyor aslinda ama bizim sorunumuz piskolojik oldugu icin bize uyusmuyo gibi geliyo yine aci hissediyoruz gibi geliyo o baskidan dolayi yani beynimiz öyle algıliyor o yüzden ise yaramiyo sanırım Rabbim yardimcimiz olsun en kisa zamanda feraha cikarsin hepimizi inşallah

ASLINDA ARKADAŞLARIMIZIN HER SÖYLEDİĞİNİ YAPTIM DENEMEDİM AMA OLDURAMADIM OLMADI ARTIK BÜTÜN HEVESİM KAÇTI EVLİLİK GÜZEL AMA BU SORUN CIKMAZA SOKTU BENİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…