- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.181
Isyan etme canim bu da bizim imtihanimiz insallah en kisa zamanda atlatiriz Allah in izni ile... Hayirlisyla atlatiriz ve baska sıkıntılar görmeyiz insallah bende kullandim emla filan evet uyusturuyor aslinda ama bizim sorunumuz piskolojik oldugu icin bize uyusmuyo gibi geliyo yine aci hissediyoruz gibi geliyo o baskidan dolayi yani beynimiz öyle algıliyor o yüzden ise yaramiyo sanırım Rabbim yardimcimiz olsun en kisa zamanda feraha cikarsin hepimizi inşallah[/Q
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SABIR
Evet egzersiz yapabilsek zaten sorun büyük ölçüde hallolacak ama egzersiz dahi yapamayışımız daha kötü cikmaza sokuyo biziAMA ZENNEDİYORUM Kİ GENİŞ ÇAPLI PARMAK EGZERSİZİ BENİM YARDIMCIM OLABILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NASIL TAM TEMKİNLİ BAŞLAMAM GEREK EN YUMUŞAK APARAT HANGİSİDİR NE SÜRMEM GEREK HER DEFASINDA SİL BAŞTAN BAŞLAMAK COK ZOR BİRŞEY AMA UMUT İŞTE İNSANDA HİÇ BİTMİYOR YA OLURSA BU DEFA DİYE
Evet egzersiz yapabilsek zaten sorun büyük ölçüde hallolacak ama egzersiz dahi yapamayışımız daha kötü cikmaza sokuyo bizi
Bak sen ne güzel esine dokundurabiliyor mussun ben pek dokunduraniyorm deyince hemen geri kaciyorum denedin mi bilmiyorum ama madem sen dokunduruyorsun esinle egzersiz yapmaya çalış once onun parmagini almayi deneBAZI ARKADAŞLARIMIZIN DOKUNAMAMA PROBLEMLERİ DAHİ VAR AMA BEN O YÖNDEN BİRAZ DAHA ŞANSLIYIM EN AZINDAN RAHATÇA DOKUNABİLİYOR BAKABİLİYOR EŞİME DOKUNDURABİLİYORUM TEK SIKINTI İÇ KISIMDAKİ GİRİŞ ESNASINDAKİ ACI O ACIYI HİSSETMEDİĞİM ANDA GİRİŞ SAĞLANICAK
Bak sen ne güzel esine dokundurabiliyor mussun ben pek dokunduraniyorm deyince hemen geri kaciyorum denedin mi bilmiyorum ama madem sen dokunduruyorsun esinle egzersiz yapmaya çalış once onun parmagini almayi dene[/QUOTE
DENİYCEM CANIM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE BU DURUMDAN KURTULUP BEBİŞİMİZİ ALICAZ KUCAĞIMIZA
Kizlar ben dun aparar yapmistim pamuktan kaleme sarmistim once esimin parmagyla basladik serce parmak aldm sonra ileri geri yapti daha sonra bn tammlamen biraktim o orta parmak sojtu ileri geri cikarip tekrar dedim bunda n zevk alarak yapmaliyiz ki ilerleyelim gorev gibi olmasin cok iyi gitti sonra o aparati sokmayi denedim ama yamulup duruyo bastiriyom gitmio anlamadim bise sonra esimle deneme yaptik basi giriyo otesi olmuyo
acaba siz hangi pozisyonda deniosunuzAYNEN CANIM AYNEN BAŞ KISIM GİRİYOR GERİSİ OLMUYOR AMA OLUCAK İNŞALLAH HER GECE DENEMEYE CALIŞIYORUM
Ayni yerdemi tikaniyoruz a
acaba siz hangi pozisyonda deniosunuz
aklından acıcak düşüncesini atmalısın tatlım bende aynıydım parmak sokmayı bırak orda delik yok sanıyodum tanımadığımdan vajinayı,meğersem orası genişleyip büyüyomuş etek gibi düşün şişman giyince nasıl açılıyo orasıda öyle rahatlat kendini müzik dinle o andaGunaydn kizlar esim yarin gelyo bukez olsun derse napcm hic bilmiyorum denerken okadar ikindm nye olmadi acaba biyerde hata yapyorum ama nerdeeee
bende mumla baya bi alıştırma yapmıştım,sonra parmağa geçtim ama parmakta pek üstünde durmadım,sonra dediğin gibi üste çıktım eşime dedim sen bişey yapma ben almaya çalışıcam baya bi denedim acıyo alamıcam gibi geliyodu hep ilk zamanlar,sonra kremledim yağladım azar azar üstüne oturdum yavaş yavaş alamadığım yerde bıraktım gene denedim pes etmedim,sonra üstteyken baktım içimde aldımm,ondan sonra baya bi üstte aldım baktım acı ağrı yok,en sonda 29 ekimde altta denedim ıslandıktan sonra tabi 1 kerede altta alabildim inanamadım artık hep alttayım ne ağrı ne acı inanın bunaÜstte yenmek istiyorum kontrol bende olsun diye acaba aparatm yeternce kalin degilmi ama sadece parmakla yenenlerde oluyo dye denemstm
tebrik ederim arkadaşım ne mutluki yenmişsin hastalığını,olsun takma kafana oda geçer zamanla alışırlar :) bende yeni yendim 29 ekimde bendede acayip gaz yaptı karnım falan acayıp şişti bilmiyom sistik belkide bnmde doktorada gitmedim ama şu sıralar geçti inş.başka hastalıklarlada uğraşmayız herşeyin çaresi var Allah dermansız dert vermesin şimdi hayırlısıyla bebişler gelsin yenenlerearkadaslar vajinismusu yeneli tam 5 gün oldu. dün aksam aniden kasıklarımda şiddetli bi agrı ve idrarımdan kan gelmeye basladı. hemen doktora gittik. cok ağır enfeksiyon gecirdğimi soyledi. balayı sistiti diye bırsey varmıs. ılk kez cinsel bırlıktelik yasayanlarda oluyormus. bu durumda olan arkadaslar oldumu bu surec ıcınde. nasıl bırlıkte oluyorsunuz. nasıl enfeksıyon kapmadan cınsel bırlıktelık yasanıyor. ben 4. kez de cok kotu oldum. cınsel bırlesmeden once ve sonra ıdrarınızı yapın falan dıyolar. vajınısmus bıttı derken bu başladı. her seferinde acaba enfeksiyon olcakmıyım dıye mı dusuncez artık.
üste geçtiğin zaman tamamen dikine almaya çalışma bende o hatayı yaptım bıçak batırdılar sanki,yönünü bulmakta mesele dimdik oturmucan üstüne kalçaya doğru ittire ittire alcan penisi dimdik değil anladınmıCanim ben de üstte yenmek istiyorum biraz daha ayrinti anlatir misin o kismi cunku denedim olmadi ustte basi bile girmedi
eldiven falan geçiriyomusun canım parmağına kuru kuru yapma canın yanar hemde mikrp kaparsın Allah korusunKizlar ben dun aparar yapmistim pamuktan kaleme sarmistim once esimin parmagyla basladik serce parmak aldm sonra ileri geri yapti daha sonra bn tammlamen biraktim o orta parmak sojtu ileri geri cikarip tekrar dedim bunda n zevk alarak yapmaliyiz ki ilerleyelim gorev gibi olmasin cok iyi gitti sonra o aparati sokmayi denedim ama yamulup duruyo bastiriyom gitmio anlamadim bise sonra esimle deneme yaptik basi giriyo otesi olmuyo
üste geçtiğin zaman tamamen dikine almaya çalışma bende o hatayı yaptım bıçak batırdılar sanki,yönünü bulmakta mesele dimdik oturmucan üstüne kalçaya doğru ittire ittire alcan penisi dimdik değil anladınmı
Kaleme pamuk sardim sonra strecledum daha sonra kondom gecirdim ama galiba yumusak oldu itiuorum basiliyo gitmiyo esimin p..s daha ileri gidiyo ondan ben esimle parmagida hallettim daha kalin bi aparat ne onerirsinizeldiven falan geçiriyomusun canım parmağına kuru kuru yapma canın yanar hemde mikrp kaparsın Allah korusun
mumu denese tatlimKaleme pamuk sardim sonra strecledum daha sonra kondom gecirdim ama galiba yumusak oldu itiuorum basiliyo gitmiyo esimin p..s daha ileri gidiyo ondan ben esimle parmagida hallettim daha kalin bi aparat ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?