Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ÇOK İLGİNÇTİRKİ YAŞADIĞIMIZ PROBLEM VE DURUMLAR AYNI ANLATMIŞ OLDUĞUN DURUMUN AYNISINI BENDE YAŞIYORUM HER DENEMEMDE
Canimxben su ince uclu iki tane keceli kalemi yanyana koydum pamukladim sonra streci sararken iyice sıka sıka sardim pamugu bol koy sonra streci iice sikarak sar ben hic mum denemedim direk boyle icime aldim alirken bol bol ıkın

Canimxben su ince uclu iki tane keceli kalemi yanyana koydum pamukladim sonra streci sararken iyice sıka sıka sardim pamugu bol koy sonra streci iice sikarak sar ben hic mum denemedim direk boyle icime aldim alirken bol bol ıkın

AH BİRAZ OLSUN İÇ KISMA ALABİLSEM CESARETİM GELECEK AMA HİÇ YAPAMIYOR OLDUĞUM İÇİN OLAN İSTEĞİMDE GİDİYOR EŞİMLE DENEME ESNASINDA BİLE BAZEN İÇTEN İCE SİNİRDEN DUDAKLARIMI ISIRIYORUM ÇÜNKÜ ARTIK O KADAR DOLMUŞUM Kİ İÇİMDE BİRİKE BİRİKE NE YAPICAM BİLEMİYORUM.

Bende yasadi ayni sorunlari ama inat ettim apsrati aldim icime kolay olmadi tabi ama ikina ikina nefes alavere yaptim ustune dusmen lazim ben inat ettim de basardim inat etmesem acisa da yapicam demesen hala ugrasiyo olurdum. Ben ilk yaptigimda saatlerce aglamistim yaparken daha baslamistim aglamaya sinirlerim yipranmisti ama sonu guzel oluyo . Inat et hirs yap zorla

İLK NEYLE BAŞLADIN CANIM APARAT OLARAK

kizlar varya delirmeme az kaldi.tam kendime guvenim geliyo bisey cikiyo.hem kendi tarafim hem esimin tarafi bi huzur vermiyo.zirt pirt çağırıyor lar biktim ya...su sorunum olmasa giderim...bide gidince psikolojim bozuluyo.torunda torun diye..kalp krizi gecircem ya

Kolay degildi ya ter icinde kalmistim ama krndimi koltuga hafif yatar sklinde yerlestirdim actim tv yi nefes al ver ikın derken oldu orayi muhakkak islak tut ben kayganlastirici sürüyodum

canım benım aynı benim gibisin torun aşağı torun yukarı tamam yapabilsek yapıcaz cocuk evin bereketidir keyfimizden beklıyoruz zaten zırf cocuk cocuk demesinler diye evlenınce calışmayı düşünmeyen ben biraz kendımızı toparlayalım diye işe girdim halbuki çalışmasam kendı yağımızda kavruluyoruz sadece bu durumdan dolayı çalışıyorum evde dahada kafamda kurup kendımı mahvetmiyim diye

esimle hep bu konudan tartisiyoz beni anlamiyo sorun sende kimseye suc bulma diyo.sonra diyoki sen benim annemleremi gelmek istemiyosun..evet biktim cocuk laflarindan deyince olay iyice buyuyo

bizde calisiyoruz e haliyle vakit de az yemekti temizlikti biktim canimdan

esimle hep bu konudan tartisiyoz beni anlamiyo sorun sende kimseye suc bulma diyo.sonra diyoki sen benim annemleremi gelmek istemiyosun..evet biktim cocuk laflarindan deyince olay iyice buyuyo

ah kuzucum ya aynı şeyleri yaşıyoruz bende bıktım evliliğimin bu durumdan dolayı bu hale geleceğini hiç düşünmemiştim hep tartışma hep huzursuzluk kendını ezık hissediyorsun sorunumuz gerçekten cok büyük ne zaman aşabiliriz bu sorunu bilmiyorum.

bizde calisiyoruz e haliyle vakit de az yemekti temizlikti biktim canimdan

CANIM SAKIN OL GÜLÜM HEM YOĞUN HAYATIMIZ HEM BU DERDİMİZ İYİCE YIPRATTI NASIL BİR SINAVDIRKİ BU BİZİ SINAYAN RABBIMIN BİR BİLDİĞİ VARDIR KADERIMIZ BUYMUŞ ÇEKMEMİZ GEREKİYORMUŞ AMA SABIRLI DAVRANMAMIZ GEREK SAKIN OLMAMIZ GEREK BEN TELAŞ YAPIP KAYGILANDIĞIM ZAMAN DAHA KÖTÜYE GİDİYOR ONU FARKETTİM SAKIN OLALIM CANIM HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLUCAK NİCE EVLİ ÇİFTLER ŞAHANE CİNSEL HAYATLARI OLUPTA HUZURSUZ OLAN AMA BIZIM EN AZIINDAN BU DURUMU BAŞARDIĞIMIZ ZAMAN DAHA YOLUNDA GİDİCEĞINI DÜŞÜNÜYORUM CANLAR İNŞALLAH BAŞARICAZ.

ayy aman amann.. tebrıkler ozaman canıkom.. darısı dıgerlerın başına inşallah
İnşallah canım şimdi zaman benim için ikinci deneme ve diğer meleklere dua zamanı
Yenemeyenler bir an önce yensin!!!
Bebiş isteyenler de bir an önce hamiş olsun inşallah AMİNNNNN!!!

canm tebrikler cok sevindim egzerszler ise yariyo bnde aksam pns boyutunda aparati yariya kadr alabildim bakalim dev aminda nolucak...ins hepimiz yeneriz..kurtlduguna cok sevindim inanilmaz bi mutluluk oldugunu thmin edebiliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…