- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.221
cnm bnde onu dusunuyorum bnmde oyle hic kanamam olmuyo egzersiz sirasinda..yavas yavas esnedigindn olabilirKızlar bu arada anlamadığım bir şey var e o kadar girdi kızlık gitmedi mi çünkü kanama olmadı
cok guzel yazmisn canim...ben inaniyorum sizin sayenizde yenicez biz bunu..Merhabaaa bayanlar yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı fakat yazmak yeni nasip oldu.Bu sayfayı bulduktan sonra o kötü hastalığı yendim altı ay uğraştım biliyorum burada daha uzun zamanlar çekenler var ama bunu yaşamak çok kötü Allah hepinize yardım etsin. Eşimle üniversitede tanışdık benim ilk sevgilim ilkimle evlenmeyi çok istemiştim Allah nasip etti çok seviyoruz. beş yılın sonunda evlendik. düğünden beş ay önce resmi nikahımız olmuştu illaki yakınlaşmalarımız oldu ama öpüşmeden öte geçmedi benim için ilk gece çok önemliydi. iki düğünümüz oldu, bizim ordaki düğünden sonra eşimin ordada oldu, orada düğüne iki gün kala imam nikahı oldu. Kayınvalidem çok iyidir fakat yaşlı olduğu için eski kafalılığı devam ediyor o zaman tabi bu kadarda tanımıyorum imam nihahı olduğu gece elime beyaz çarşaf verdi tabi ne olduğunu anladım kanlı çarşaf istiyordu ve gece eşimle yatmamız gerektiğini söyledi ben çok etkilendim ağlamamak için zor tuttum tabi her kız gibi ilk geceden korkuyordum. olmaz dedim biz evimize gidince olacak eşimlede öyle anlaşmıştık. bozuldu biraz kayınvalidem olmaz falan dedi eşim aldı çarşafı yere attı ayrı odalarda yattık düğüne kadar neyse artık ısrar etmedi fakat sabaha kadar uyuyamadım ağladım. benim için travma oldu. balayım kötü geçti hiç birşey yapamadım bu kadar korkacağım aklıma gelmezdi asla sonra evimize geldik hergün deniyoruz olmuyor eşim çok anlayışlı fakat illaki erkek sabır kalmayıp sinirlenip ağır laflar ediyordu senden küçükler bile yapıyor sen beni sevmiyorsun gibi laflar, o bu kadar istekli oldukça benim elimden hiç bir şey gelmiyor sürekli ağlıyorum itiyorum. ön sevişmeyi uzun tutuyoruz bi işe yaramıyor istek geliyor fakat tam o ana geldiğinde daha girmesine bile izin vermeden acıdı deyip ağlamaya başlıyordum canım yanıyordu aslında yanmadan daha çok baskıdan dolayı kastığımız için ağrı. neler denemedimki sakinleştirici, kremler hatta haramdan çok korkan ben ağlaya ağlaya alkol aldım oda olmadı fayda. sizi sürekli okuyorum dediklerinizi yapıyorum ama parmak egsersizi yapamıyordum doktora gittik eşimle jinekoloğa acaba kalınmı zarım diye fakat birşey yokmuş o masaya oturmak çok zordu ağladım hatta hazırlıksız yakalandım doktorun ne yapacağını bilmiyordum eline vazelin sürdü ve parmağını soktu ben çığlık çığlığa hastaneyi inlettim doktora kızlığımımı bozdun yoksa diye ağladım oda hayır sadece vazelin sürdüm tamam eve gidin deneyin dedi eve geldik ama ben yaklaştırmadım bile eşimi, zaman akıp gidiyordu eşimle herşeyi tartışmaya getiriyorduk sürekli ikimizde gergindik. böyle olmayacak dedim doktor parmak soktu demekki zar yırtılmıyor dedim elime eldiven geçirdim ucuna kayganlaştırıcı jel sürdüm sokmaya calıştım baktım bir parmak oluyor sonra ikinciyi yapamadım baya ara verdim gene denedim iki parmağıda yaptım titreye titreye ama biraz kendizi hazırlarsanız iyi olur mastürbasyon yapabilirsiniz parmağınızın girmesi için bu bende çok umut olmuştu sonra bi gün eşimle denemeye karar verdim eşim artık istemiyordu kendinden yanaşmıyordu ben istersem yanaşıyordu lütfen deneyelim dedim üstüne ters uzanarak çıktım ve penisin üzerine oturmaya çalıştım ilkinde olmadı eşime ve bana zeytin yağı sürdük ikinci defa denedim bi baktım yarısı girmiş anlamadım bile acımadı ama devamı gelmedi eşim girdiğine inanmadı görmedim ben dedi. bana hırs gelmişti parmak egsersizi yapmam lazımdı ama eşim pek gönüllü değildi zarı benim bozmamı istemiyordu. sonra bi gün yine denedik gene aynı pozisyonda zarım gitti kan geldi ama az birşey ben canım yanmadı ama naz yapacam diye bide artık kurtuldum diye mutluluktan ağladım tabi o gün devamı gelmedi git gel yapmadık. aradan bir ay geçti gene ben ertelemeye başladım eşimde çok zorlamak istemiyordu ben artık zar gitti diye egsersizlere devam ettim üç parmak yaptım inanamadım sonuna kadar giriyordu eşimi çağırdım bak oluyor deneyelimmi dedim yatak ucuna geldim bacaklarımı açtım eşim ayakta biraz eşime jel sürdük bi baktık girdi fakat ben birşey hissetmiyordum ama yinede çok mutlu oldukşimdi zevk alıyorum hatta eşim vajili olduğum zaman sen isteyeceksin bi gün olacakta ben vermeyecem derdi hakkaten öyle oldu ben istiyorum artık bazen eşim şakadan olmaz başım ağrıyor diyor korkulacak bir şey yok arkadaşlar bu yapılamayacak bir şey değil gerçekten. Olmayacak, acıyor, o ordan girmez diye birşey yok cesaret sadece nolur ertelemeyin elinize eldiven geçirin zeytin yağı yada jel yada kullandığınız başka birşey farketmez sürün eldivenle daha kolay oluyor öbür türlü tırnak batması olur deneyin nolur olacak sadece sabır, Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah hepinizin yüzü gülecek yeterki bu işin peşini bırakmayın bu arada çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin sonuna kadar okuyanı tebrik ediyorum
Tatlım egzersiz yapabiliyorsun dimi, uç kısmı girdikten sonra gerisinin daha kolay olacağını düşün ki gerçekten öyle. Egzersizini şu şekilde yap sana çok faydası olacaktır ben o şekilde yendim. Tüm hazırladığım aparatları sırasıyla denedim ileri geri yaptım. İçindeyken dairesel hareket yaptım iyice esnettim girişi. Ardından diğer aparatlarla da aynı şekilde çalıştım. En son çalıştığım aparatın çevresi 10-11 cm arası idi. Sonra eşli denedim giriş hissini bile anlamadım devamı da çok rahat olmuştu. Egzersizi bıraktıktan sonra almada zorlandım ilk başlarda. Anladım ki egzersiz gerçekten işe yarıyor. Bir de takıldığın yerde ıkın ve nefes verirken ilerleyin. İnşallah en kısa sürede yenersin Canım.Ne yapsam ne etsem olmuyor burdaki arkadaşlarımızın her dediğini yapmaya çalıştım yaptım krem egzersiz herşeyi denedim ama olmuyor her denemem olumsuz evleneli 6 ay oldu sadece uc kısmından sonra sı girmiyor ben ne yapıcam arkadaşlar çok çaresiz durumdayım biraz fazla girdiği zaman oradaki acıyı tarif edemiyorum çok güçlü bir yapım var ama bu durum beni alt etmeyi başardı çarem yok sanki ömür boyu ben böyle nasıl yaşarım Cok üzgünüm artık hayat devam ediyor bir şekilde ama böylede geçmiyor zaman rabbim yardım etsin bizlere ben nasıl bir yol izlemeliyim artık kafayı yemek üzereyim.
Muma da pamuk sar ince bi seklde yumusak olyo hafifte sert olsn ztn cnmYa aslinda oyle
dusundum ama mumdan korkuyom biraz tas gibi bisey nasil yapcamki onla
Sağol canım inşallah olur 6 ay çektiğim zor günlerin hatrına inşallah olur hepinize dua ediyorum allah razı olsun.Tatlım egzersiz yapabiliyorsun dimi, uç kısmı girdikten sonra gerisinin daha kolay olacağını düşün ki gerçekten öyle. Egzersizini şu şekilde yap sana çok faydası olacaktır ben o şekilde yendim. Tüm hazırladığım aparatları sırasıyla denedim ileri geri yaptım. İçindeyken dairesel hareket yaptım iyice esnettim girişi. Ardından diğer aparatlarla da aynı şekilde çalıştım. En son çalıştığım aparatın çevresi 10-11 cm arası idi. Sonra eşli denedim giriş hissini bile anlamadım devamı da çok rahat olmuştu. Egzersizi bıraktıktan sonra almada zorlandım ilk başlarda. Anladım ki egzersiz gerçekten işe yarıyor. Bir de takıldığın yerde ıkın ve nefes verirken ilerleyin. İnşallah en kısa sürede yenersin Canım.
Kizlar bana msj atn da konusalm boyle yapmayin lutfen uzuldm bnde ya birlkte cozelimCANIM SAKIN OL GÜLÜM HEM YOĞUN HAYATIMIZ HEM BU DERDİMİZ İYİCE YIPRATTI NASIL BİR SINAVDIRKİ BU BİZİ SINAYAN RABBIMIN BİR BİLDİĞİ VARDIR KADERIMIZ BUYMUŞ ÇEKMEMİZ GEREKİYORMUŞ AMA SABIRLI DAVRANMAMIZ GEREK SAKIN OLMAMIZ GEREK BEN TELAŞ YAPIP KAYGILANDIĞIM ZAMAN DAHA KÖTÜYE GİDİYOR ONU FARKETTİM SAKIN OLALIM CANIM HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLUCAK NİCE EVLİ ÇİFTLER ŞAHANE CİNSEL HAYATLARI OLUPTA HUZURSUZ OLAN AMA BIZIM EN AZIINDAN BU DURUMU BAŞARDIĞIMIZ ZAMAN DAHA YOLUNDA GİDİCEĞINI DÜŞÜNÜYORUM CANLAR İNŞALLAH BAŞARICAZ.
İyi akşamlar canım cok sağol desteğin için sen ne kadar uğraştın ne kadar zaman sonra yendinCnm Ben elimden geldgnce yardimci olmak isterim sana ama oncelikle lutfen negaatifligi birak olumsuz dusunmek seni geriketir sadece uzerine gidiceksin inan ki o basinda hisettigin aci saniyelik bi olay bilyrum demesi kolay basindayken sana ole gelmyo olabilir ama guclu bi yapin var madem hisettigin acinin aci yok ama kasmaktan tabi herkesin dedigi gbi ondan ibaret guclukugunu burda kullan benim gbi korkak cani kiymetli insan bile yendyse ben bicok seyde canim kiymetlidir dusun ona ragmen coksukr atlattim ve bumu dedim herkess gbi sormak istedigin bisey varsa yardimci olmaya calisirim ama pes etme ve negatif olup kendini yipratma hic bu seni uzer zaman kavraminada takilma 6ay oldu ama sen bunun ne kadarinda azimle uzerine gittigini dusun inan isteyince olcak
Sağol canım bizde artık psikolojik olarak çökenlerdeniz ne kadar umutlu gibi görünmek istesemde içimdeki umutsuzluğa yenik düşüyorum 6 aydır ruhsal olarak neler yaşadığımı tahmin edebiliyorsunuzdur eşinle arandaki o temasın gerçekleşememesi hem kendine hem eşine evliliğin duygusunu tatdıramamak cok zor şeyler sanki suclu gibisin evlilik bir şekilde yürüyor eşin anlayışlıysa sorun cıkmıyor ama her ne kadar herşey yolundaymış gibi görünsede elbet bir yerde tıkanıyor cok zor bir durum rabbim yardımcımız olsun destek cok önemli bu kadar bayan arkadaşlarımız meleklerimiz neler yaşıyor kimbilir allah yar ve yardımcımız olsun hepimizinKizlar bana msj atn da konusalm boyle yapmayin lutfen uzuldm bnde ya birlkte cozelim
ikinci denemen daha kolay olacaktır :)İnşallah canım şimdi zaman benim için ikinci deneme ve diğer meleklere dua zamanı
Yenemeyenler bir an önce yensin!!!
Bebiş isteyenler de bir an önce hamiş olsun inşallahAMİNNNNN!!!
İnşallahcok guzel yazmisn canim...ben inaniyorum sizin sayenizde yenicez biz bunu..
Kulak cubuguyla dene onun girdigini görüncede beynin kabul edecek cnmTebrik ederim ne güzel basarmissiniz darısı bizlere inşallah. Ben ne parmak ne aparat hicbirisini yapamiyorum en azindan 1 parnak bile alsam belki beynim rahatlatacak biraz ama onu bile alamiyorum
Merhabalar yeni üyeyim bana da yardımcı olabilecek birileri var mı? Ne olur esirgemeyin, zor durumdayım, telkinleriniz, anlatacaklarınız inşallah benim de yolumu aydınlatır. Sevgiler
Hic farketmez ayniyazdıkların için teşekkür ederim ben de yeni denemelere başlıyorum eczaneden gleitgelen jel alcaktım yokmuş bayan bana lubricant jel verdi aynı eşdeğer dedi bilginiz var mı bu jeli kullanmamda sakınca olmaz umarım
Başlayamadım aparata. Şu teglim bitseydiBenim asıl sorunum bacakları açamamak. Bana açıyormuşum gibi geliyor. Eşim şaka mı yapıyorsun bacakların kapalı diyor. Onu sürekli itiyorum. Beynimi kontrol edemiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Canim Istsnbulda isen Saygin Bey 'e git derim yuzde yuz sonuc alirsinCanım bende asamiyorum 2 yıldır bu problemi buradan yardım almaya çalisiyorum psikologa gittim olmadı jinekologa gitmekten o kadar korkuyordum ki anlatamam bu yaz gittim bir cesaret toplayıp... amacım sadece konusmakti kadın doktorla bana o malum çatala yatmam gerektiğini söylediğinde nerdeyse aglayacaktim ama telkin etti beni ve yattım muayene etti kulak çöpü gibi birşeyle parmağını da tabi....ama inan hiç muayene olamam diyen ben odadan çiktigimda o kadar mutluydum ki sanki sorunumu aşmış gibi kendime güvenim geldi çünkü yapamam dediğim şeyi yaptım inşallah sende git ama doktoru iyi seç anlayışlı olsun tavsiye üzerine git ve korkma doktordan bence dua edelim ve yenelim şu illeti inşallah
evet denemdim yaptım giriyor belli bir yere kadar ama sonrasında yaşadığım acı durduruyor.
benim bildigim hem korkuyu yeniyorsun hemde esnetiyor , bende kanama olmamisti egzersizlerden sonra yapincakizlar bisey sorcqm bu yaptigimiz egzersizler kizlik zarini esnetirmi yoksa bu egzwrsizlwrin amaci oraya biseyin girdigini beyne kabul ettirmekmi. cok mu soru sordum acaba. .
canim dort numaraya kadar gelip niye kendini kasiyorsun sonucta 4 numarada cok kalin p.sle ayni ha onu almisim ha digerini senin yaomam gereken yakinlasmafan once bi yarim saat calis sonra on sevsmdn sonra kendini hazir hissedince jel sur hem esine hem kendine sonra iki dkka daha aparatla calis ve sunu beyninde cikarma farzetki dogum yapiyosun ordan 3 ile 5 kilo arasi bebek cikiyor her sekli alabilen ve genisledikce genisleyen bir yer kendini rahat birak esnesin iki dk calistiktan sonra dilayoru cikar hemem ustune deneyin zaten orasi genislemia oluyo hemen oluvak emin ol bende ole yendimMrb arkadaşlar bende 7 yıldır vajinismusum geçen sene internetten egzersiz yapmak için aparat seti aldım silikon. 4 numaraya kadar yapabiliyorum.yapabiliyorum.ama ilişkiye gelince kasiyorum kendimi. Ne olcak bu hayatım böyle mi devam edicek herkes bebek yapın doktora gidin diye çok baskı yapıyor yaşama sevincim bile kalmadı bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?