Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok guzel yazmisn canim...ben inaniyorum sizin sayenizde yenicez biz bunu..

Tatlım egzersiz yapabiliyorsun dimi, uç kısmı girdikten sonra gerisinin daha kolay olacağını düşün ki gerçekten öyle. Egzersizini şu şekilde yap sana çok faydası olacaktır ben o şekilde yendim. Tüm hazırladığım aparatları sırasıyla denedim ileri geri yaptım. İçindeyken dairesel hareket yaptım iyice esnettim girişi. Ardından diğer aparatlarla da aynı şekilde çalıştım. En son çalıştığım aparatın çevresi 10-11 cm arası idi. Sonra eşli denedim giriş hissini bile anlamadım devamı da çok rahat olmuştu. Egzersizi bıraktıktan sonra almada zorlandım ilk başlarda. Anladım ki egzersiz gerçekten işe yarıyor. Bir de takıldığın yerde ıkın ve nefes verirken ilerleyin. İnşallah en kısa sürede yenersin Canım.

Cnm Ben elimden geldgnce yardimci olmak isterim sana ama oncelikle lutfen negaatifligi birak olumsuz dusunmek seni geriketir sadece uzerine gidiceksin inan ki o basinda hisettigin aci saniyelik bi olay bilyrum demesi kolay basindayken sana ole gelmyo olabilir ama guclu bi yapin var madem hisettigin acinin aci yok ama kasmaktan tabi herkesin dedigi gbi ondan ibaret guclukugunu burda kullan benim gbi korkak cani kiymetli insan bile yendyse ben bicok seyde canim kiymetlidir dusun ona ragmen coksukr atlattim ve bumu dedim herkess gbi sormak istedigin bisey varsa yardimci olmaya calisirim ama pes etme ve negatif olup kendini yipratma hic bu seni uzer zaman kavraminada takilma 6ay oldu ama sen bunun ne kadarinda azimle uzerine gittigini dusun inan isteyince olcak

Sağol canım inşallah olur 6 ay çektiğim zor günlerin hatrına inşallah olur hepinize dua ediyorum allah razı olsun.

Kizlar bana msj atn da konusalm boyle yapmayin lutfen uzuldm bnde ya birlkte cozelim

İyi akşamlar canım cok sağol desteğin için sen ne kadar uğraştın ne kadar zaman sonra yendin

Kizlar bana msj atn da konusalm boyle yapmayin lutfen uzuldm bnde ya birlkte cozelim
Sağol canım bizde artık psikolojik olarak çökenlerdeniz ne kadar umutlu gibi görünmek istesemde içimdeki umutsuzluğa yenik düşüyorum 6 aydır ruhsal olarak neler yaşadığımı tahmin edebiliyorsunuzdur eşinle arandaki o temasın gerçekleşememesi hem kendine hem eşine evliliğin duygusunu tatdıramamak cok zor şeyler sanki suclu gibisin evlilik bir şekilde yürüyor eşin anlayışlıysa sorun cıkmıyor ama her ne kadar herşey yolundaymış gibi görünsede elbet bir yerde tıkanıyor cok zor bir durum rabbim yardımcımız olsun destek cok önemli bu kadar bayan arkadaşlarımız meleklerimiz neler yaşıyor kimbilir allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin

İnşallah canım şimdi zaman benim için ikinci deneme ve diğer meleklere dua zamanı
Yenemeyenler bir an önce yensin!!!
Bebiş isteyenler de bir an önce hamiş olsun inşallah AMİNNNNN!!!
ikinci denemen daha kolay olacaktır :)

aminnn inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin..

merhabalar. ben de bir yıllık evliyim ama hala korkuyorum ve sonuç alamadık. aslında nefes egzersizi dışında hiç egzersiz yapmadım. en ufak parmak egzersizleri bile çok korkutucu geliyor . resimden falan bahsediliyor eğer bana da yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Ayhh sıkıldım artık egzersizlerden çevresi 11 cm aparatı alabiliyorum artık eşli denemem lazım ama benim nöbetler eşimin nöbetleri evin yolunu bulamıyoruz bulduğumuz günlerde de eşim hazır olamıyor bir türlü o beni 3 yıldır bekliyor ama ben bunca ilerleme kaydetmişken beklemek istemiyorum herşeyin başa dönmesinden korkuyorum işin kötüsü egzersizi de kendim yapamiyorum onun için de eşim evde olmalı ayhh

Merhabalar yeni üyeyim bana da yardımcı olabilecek birileri var mı? Ne olur esirgemeyin, zor durumdayım, telkinleriniz, anlatacaklarınız inşallah benim de yolumu aydınlatır. Sevgiler
Hic farketmez ayni

Calisma yapmadan korkunu yenemezsin canim oncelikle egzersizlere basla ve kendini telkin et farzetki dogum yapiyosun.ikin ve sunu unutma oradan 5 kg cocuk cikarabilecek kadar esneyeniliyor aparati calisirken kndini rahat birakmayi dene ve dediklerimi disun o sekilde calisirsan yol alirsin birde gecen internetten vajinusmus telkin cdleri gordum mutlaka al dinle cok faydasini goruceksin

Canim Istsnbulda isen Saygin Bey 'e git derim yuzde yuz sonuc alirsin

canim dort numaraya kadar gelip niye kendini kasiyorsun sonucta 4 numarada cok kalin p.sle ayni ha onu almisim ha digerini senin yaomam gereken yakinlasmafan once bi yarim saat calis sonra on sevsmdn sonra kendini hazir hissedince jel sur hem esine hem kendine sonra iki dkka daha aparatla calis ve sunu beyninde cikarma farzetki dogum yapiyosun ordan 3 ile 5 kilo arasi bebek cikiyor her sekli alabilen ve genisledikce genisleyen bir yer kendini rahat birak esnesin iki dk calistiktan sonra dilayoru cikar hemem ustune deneyin zaten orasi genislemia oluyo hemen oluvak emin ol bende ole yendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…