- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.241
bende mumla alıştırma yapmıştım mumada pamuk sarıyosun sonra prezervatif geçiriyosun o zaman sert olmuyo acıtmıyo yaniYa aslinda oyle
dusundum ama mumdan korkuyom biraz tas gibi bisey nasil yapcamki onla
ya parmağına eldiven geçir vazelin sür yavaş yavaş sokmaya çalış zamanlada mum alırsın en son penise geç ben öyle yendim pes etme üstüne gitAH BİRAZ OLSUN İÇ KISMA ALABİLSEM CESARETİM GELECEK AMA HİÇ YAPAMIYOR OLDUĞUM İÇİN OLAN İSTEĞİMDE GİDİYOR EŞİMLE DENEME ESNASINDA BİLE BAZEN İÇTEN İCE SİNİRDEN DUDAKLARIMI ISIRIYORUM ÇÜNKÜ ARTIK O KADAR DOLMUŞUM Kİ İÇİMDE BİRİKE BİRİKE NE YAPICAM BİLEMİYORUM.
bende yeni yenenlerdenim dua edelim birbirimize inş herkes bu durumu atlatırda hamiş kalırİnşallah canım şimdi zaman benim için ikinci deneme ve diğer meleklere dua zamanı
Yenemeyenler bir an önce yensin!!!
Bebiş isteyenler de bir an önce hamiş olsun inşallahAMİNNNNN!!!
korkma canım vallada billada korktuğumuz kadar değilmiş yeminle ahh bende ne çektim 3 sene dile kolay ama bu kadar uzun sürmezdi ben antreman yapsaydım üstüne g,itseydim sonra baktım bu böyle olmucak benden küçükler hamile kalıyo doğum yapıyo,herkes sorar bi yandan hadi artık bebek olmuyomu sorunmu var herkesten aynı şeyleri du duy bıktım karar verdim dedim bu işi çözmeliyim ertele ertele nereye kadar,en başta bende yapamadım ağladım zırladım kendi kendime yendim mumdu parmaktı derken en son penise geçtik oldu bitti valla üstümden yük kalktı sizi anlıyorum ama korkmayın üsüne üstüne gidin yılmayınmerhabalar. ben de bir yıllık evliyim ama hala korkuyorum ve sonuç alamadık. aslında nefes egzersizi dışında hiç egzersiz yapmadım. en ufak parmak egzersizleri bile çok korkutucu geliyor . resimden falan bahsediliyor eğer bana da yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
rca Ederim canim keske bi faydam olabilse sana ben 1bucuk aylikken yendim canim evlilgimiz bi ay korktum sonra yatim aldim simdi de normale donduk artik darisi basina insallah yakin zamanda bi atlatbumuymus diceksin ben oturup agladimsnrlerim bosaldi beni sikan kasan geren bumu dedim sende dicen ben egzersiz yapamdim fazla uzerine dusmedim umudumada kaybetmedim kaybeder gbi oldgmda buraya yazdim saolsun arkadslarin destegyle umudumu kaybetmedim sende etme sunu bil sadece zaman ilerkedikce burdan anladigim kadaryla solyorum zaman ilerkedikce insani jaramsarlik ele alyoİyi akşamlar canım cok sağol desteğin için sen ne kadar uğraştın ne kadar zaman sonra yendin
Ohh Tamam sen yolu yarilamissin canim devami corap sokugu gbi gelcek herseferinde biraz daha ilerleme kaydetceksin bak gor :)Kizlar ben sonunda esimin iki parmagini aldim ve cok ileri geri yaptı sadece ona biraktim snra p..s gectik basi oldu ve hatta biraz daha ileri gitti oyke kaldi ins devami olur
Ayyxbakk okuyunca sevindim canimxbenim devami gelicek cok az kalmos pes etme sakin ıkın ittir ve orayi bol islqk tut ne kullaniyosan bol sürrr hadi hayirli haberleir bekliyoruzKizlar ben sonunda esimin iki parmagini aldim ve cok ileri geri yaptı sadece ona biraktim snra p..s gectik basi oldu ve hatta biraz daha ileri gitti oyke kaldi ins devami olur
Ben kullandim ilk 2 ay ama iliski olmayinca bide adet duzenim bpzulunca biraktim canim ama sorularini yanitlayabilirimKizlar Merhaba aanizda dogum kontrol hapi kulanan var mi bi knuda yardiminiza ihtiyacim var
Yapmışsın sen zaten bişey kalmamış :) bu aşamaya geldiğinizde pes etmeyin biraz daha ileri geri yaparak ittirin ve ıkın o sırada bırakma :)Kizlar ben sonunda esimin iki parmagini aldim ve cok ileri geri yaptı sadece ona biraktim snra p..s gectik basi oldu ve hatta biraz daha ileri gitti oyke kaldi ins devami olur
Insallaaaaahhhhhhhh cok mutluyum sanki bugun yarin olacak gibi ahh bi bitse kurtulsam su dertten tabi hepimiz kurtulalim mutlu mesut bebislerimizle yasayalim daha ne isterimmm sizden aldigim destegi dr mdan bile alamadim inanin cok cesaret veriyo bu site
Bol şans diliyoruzBENDE CUMARTESİ DENEME YAPICAM BU SİTEDEN BİR MELEĞİMİZİN TAVSİYESİ ILE ECZANEDEN SPREY ALDIM BIRAZ HİSSİZLİK VERİP ACIYI AZALTSIN DİYE İNŞALLAH FAYDASI OLUR
bana yardımcı olur musunuzKizlar ben bu durumu 8 ay onve yendim cok sukur darisi tum yenemeyen arkadaslarimin basina.. soru sormak isteyen varsa yardimci olabilirim hic cekinmeden mesaj atin lutfen
Aldigin spreyin adi ne cnm bende aldim sprey ama internetten getirmistim eczaneler anestezik sprey satmiyo artik diye biliyorum ben bulamamistimBENDE CUMARTESİ DENEME YAPICAM BU SİTEDEN BİR MELEĞİMİZİN TAVSİYESİ ILE ECZANEDEN SPREY ALDIM BIRAZ HİSSİZLİK VERİP ACIYI AZALTSIN DİYE İNŞALLAH FAYDASI OLUR
Bol şans diliyoruz
Aldigin spreyin adi ne cnm bende aldim sprey ama internetten getirmistim eczaneler anestezik sprey satmiyo artik diye biliyorum ben bulamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?