Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CANIM BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİ ÜZERİNE ALDIM AMA DAHA KULLANMADIM ISMIDE EVDE AKŞAM SANA YAZARIM ŞİMDİ HATIRLAYAMADIM
Anladim cnm tmm vemcaine pump var piyasa sadece o eczanelerde satilmiyo diye duymustum internetten dişci malzemeleri satan bi siteden almistim ben o yüzden merak ettim. Umarim isine yarar hayırlı haberler verirsin insallah

Gunaydn melekler...yenen arkadaslari duydukca ben yenmis gbi seviniyorum bize de dua edin eşim bugun geliyoooo napcam bilmyorum bakalm....
Kıyamam sana sevgisini bile göstermeye korkuyor insan kocasına sonunda birşeyler istemesin diye..çok iyi Anlıyorum.

Hic sorma canim seviyosun özlüyosun ama sonunda o olcak dye hcbisey yapamiyosun... Elinden hcbsey gelmiyo...eksiklk yarim kalmis yetememis hissediyosun..oyle cok özledm ki bu sefer olsun dycek biliyorum.....

Aynen öyle ne sevgimizi göstetebiliyoruz ne de kendimize bakiyoruz dogru düzgün yani ben kendi adima öyleyim kendimi de saldım iyice evet aslinda yanlış bi tutum ama elimde degil kendime baksam güzel ce giyinip sac bas makyaj yapip karsılasam diyorum ama sonra e adami daha cok isteklendireceksin sonra yine yapamayacaksin al sana bi hayal kırıklığı daha olacak diyorum ve bütün hevesim kaciyor tekrar yani aslinda onu düşündüğüm icin sonunda iliski yasayamam üzerim yine onu diye yapmiyorum ama boyle yapinca da aslinda onlar daha cok umursamadigimizi düşünüyor yani kendime ceki düzen vermiyorum bakmiyorum diye sikayet etmeye ve daha cok sinir olmaya baslamisti benim esim

Seninki ne bilmiyorum ben vemcaine kullniyorim bi zararını görmedim şükür o an sıktıgında yakiyo biraz ama cabuk geciyo o yanma 5 dk sonra da deniyosun kremler gibi uzun beklemiyosun

Canım hangi cdler onlar cem keçenin mi ?

BENDE CUMARTESİ DENEME YAPICAM BU SİTEDEN BİR MELEĞİMİZİN TAVSİYESİ ILE ECZANEDEN SPREY ALDIM BIRAZ HİSSİZLİK VERİP ACIYI AZALTSIN DİYE İNŞALLAH FAYDASI OLUR
Teşekkür ediyorum canım :) bizim korkumuz acı çekmek olduğu için o nedenle o bölgeyi geçici olarak uyuşturursanız kolayca yapabilirsiniz. Local anestezi ile nasıl bir ameliyat olurken hissetmiyorsanız bu spreyi içinize bolca sıkıp bikaç dakika bekleyince de sadece temas ettiğini hissedersiniz 10 dk acı olmaz. Bir sağlık sorunu olmuyor zaten alışana kadar sonra bırakıp normal devam edersiniz

İŞTE BANA YARDIMCI OLAN MELEK kedicikcns İNŞALLAH CANIM SENIN SAYENDE BİR KAÇ ARKADAŞ DAHA SORDU ISMINI SPREYİN ONLARADA SÖYEDİM İNŞALLAH FAYDASI OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…