- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.261
Anladim cnm tmm vemcaine pump var piyasa sadece o eczanelerde satilmiyo diye duymustum internetten dişci malzemeleri satan bi siteden almistim ben o yüzden merak ettim. Umarim isine yarar hayırlı haberler verirsin insallahCANIM BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİ ÜZERİNE ALDIM AMA DAHA KULLANMADIM ISMIDE EVDE AKŞAM SANA YAZARIM ŞİMDİ HATIRLAYAMADIM
İnşallah canım benimbende yeni yenenlerdenim dua edelim birbirimize inş herkes bu durumu atlatırda hamiş kalır
İnşallah kolay olur canım işte regl girdi araya bakalım biter bitmez devamikinci denemen daha kolay olacaktır :)
aminnn inşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin..
Canım ne kadar oldu evlenelibana yardımcı olur musunuz
Evet bulunmuyor eczanelerde ben de aramıştım bir zamanlar..Aldigin spreyin adi ne cnm bende aldim sprey ama internetten getirmistim eczaneler anestezik sprey satmiyo artik diye biliyorum ben bulamamistim
Dualarım seninle arkadaşım .SAĞOL CANIM DUALARIMIZI ESİRGEMEYELİM BİRBİRMİZDEN İNŞALLAH HEPİMİZ ATLATIRIZ
Kıyamam sana sevgisini bile göstermeye korkuyor insan kocasına sonunda birşeyler istemesin diye..çok iyi Anlıyorum.Gunaydn melekler...yenen arkadaslari duydukca ben yenmis gbi seviniyorum bize de dua edin eşim bugun geliyoooo napcam bilmyorum bakalm....
Kıyamam sana sevgisini bile göstermeye korkuyor insan kocasına sonunda birşeyler istemesin diye..çok iyi Anlıyorum.
Kıyamam sana sevgisini bile göstermeye korkuyor insan kocasına sonunda birşeyler istemesin diye..çok iyi Anlıyorum.
Evet bulunmuyor eczanelerde ben de aramıştım bir zamanlar..
Seninki ne bilmiyorum ben vemcaine kullniyorim bi zararını görmedim şükür o an sıktıgında yakiyo biraz ama cabuk geciyo o yanma 5 dk sonra da deniyosun kremler gibi uzun beklemiyosunBEN BULDUM DÜN ALDIM CANLAR AKŞAM YAZARIM ADINI AMA FAYDASI OLURMU OLMAZMI YADA VAJİNA İÇİN ZARARLIMI DEĞİLMİ BILMIYORUM KORKMUYODA DEĞİLİM KULLANMAK İÇİN İNŞALLAH ZARARSIZ BİR ŞEKİLDE FAYDASI OLUR.
CANLAR ÇANTAMDA ADINI YAZDIĞIM KAĞIDI BULDUM ŞİMDİ VEMCAİNE DİYE BİR SPREY DIŞCİLER FALAN KULLANIYOMUŞ SİZLERDE BİR ARAŞTIRIN BAKALIM NEYMIŞ YAN ETSİKİ FALNA VARMIYMIŞ ONA GÖRE KULLANALIM E Elakader H huzurhuzur35
Dualarım seninle arkadaşım .
Canım hangi cdler onlar cem keçenin mi ?Calisma yapmadan korkunu yenemezsin canim oncelikle egzersizlere basla ve kendini telkin et farzetki dogum yapiyosun.ikin ve sunu unutma oradan 5 kg cocuk cikarabilecek kadar esneyeniliyor aparati calisirken kndini rahat birakmayi dene ve dediklerimi disun o sekilde calisirsan yol alirsin birde gecen internetten vajinusmus telkin cdleri gordum mutlaka al dinle cok faydasini goruceksin
Teşekkür ediyorum canım :) bizim korkumuz acı çekmek olduğu için o nedenle o bölgeyi geçici olarak uyuşturursanız kolayca yapabilirsiniz. Local anestezi ile nasıl bir ameliyat olurken hissetmiyorsanız bu spreyi içinize bolca sıkıp bikaç dakika bekleyince de sadece temas ettiğini hissedersiniz 10 dk acı olmaz. Bir sağlık sorunu olmuyor zaten alışana kadar sonra bırakıp normal devam edersinizBENDE CUMARTESİ DENEME YAPICAM BU SİTEDEN BİR MELEĞİMİZİN TAVSİYESİ ILE ECZANEDEN SPREY ALDIM BIRAZ HİSSİZLİK VERİP ACIYI AZALTSIN DİYE İNŞALLAH FAYDASI OLUR
Teşekkür ediyorum canım :) bizim korkumuz acı çekmek olduğu için o nedenle o bölgeyi geçici olarak uyuşturursanız kolayca yapabilirsiniz. Local anestezi ile nasıl bir ameliyat olurken hissetmiyorsanız bu spreyi içinize bolca sıkıp bikaç dakika bekleyince de sadece temas ettiğini hissedersiniz 10 dk acı olmaz. Bir sağlık sorunu olmuyor zaten alışana kadar sonra bırakıp normal devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?