Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve sonunda üye olmaya karar verdim aynı sorunu eşimle bizde yaşıyoruz maalesef çalıştığımız için ve denemeler sonunda hüsranla karşılaştığımız için sürekli erteledik. Evleneli yaklaşık 6 ay oldu : ( iki gündür parmak egzersizine başladık eşimle ama daha başındayız ben size nasıl evde aparat hazırlayabilirim onu sorcaktım

Çok iyi cesaretle başla devam et canım.ben Adana da tedavi oldum kendim hiç parmak egzersizi yapamadım

Bende 2. Den sonra olmustum cnm. Sonra olmadim o süre icinde iliskiye girmedim antibiyotik aldim, onunda yan etkisi mantardi birde onla ugrastim.

inşallah yenersin canım bu durumu bende hafta sonu denıycek olanlardanım .

Canım çok teşekkür ederimmmm inşallah sende atlatırsın bir an önce.
minnoslarim dua edin bugun deneme var

dualarim seninle kuzum hadi hayirli haberlerini bekliyorum

Kuzum çok teşekkür ederimmm inşallah hepimiz atlatır buraya güzel haberleri yazarız. Hepimize dua ediyorum inan. Allah yardımcımız olsun tez zamanda hepimiz atlatalım inşallah.

aynı şey canım eee faydası olmadımı sana
Faydasi oluyo evet uyusuyo p.. başını o sekilde aldim ben daha önce onu da yapamiyodum ama tam icine sıkamiyorum ben giriş kismini uyusturuyorum başını alinca ilerleyemiyorum panik oluyorum kendimi sıkıyorum aslinda aci olmuyo ama o baski hissinden rahatsiz olup devam edemiyorum bilmiyorum kendimi i biraksam belki de rahatca olacak

Sizde sadece girişi mi uyusturdunuz ben çubuğu tam icine sokamiyorum cok az giriyo oraya sıkıyorum sadece dolayisiyla sadece giriş kısmı uyusuyor ilerleyince aci hissettiniz mi siz ?

Arkadaşlar sakın sakın öyle uyusturucu sprey yada krem kullanmayın onlar çare değil inanın sadece bunu kafanızda bitirmniz lazım .hadi kızlar lutfen insanlar bunu zevk için yapıyorlar ınannın bana hiç acı yok sadece kanedinizi serbest bırakın ve ıkının hepsi ben de cok cektim ama allahıma şükürler olsun ki yendim teker teker yenip hamiş olalım kızlar:))

rabbim en kisa gunde bebegine kavustursun.beyin olarak o kadar cok yoruldukki...milletin bebek yok mu sorularindan artik biktim herkeze inat bu isi allahin iziyle bitircem dua et bana canim ne olur

Bu gece dualariniI bekliyorum kizlarrr zuzuku nerde hic yok buaralar onun yazdiklari beni cok gaza getiriyodu sizce iki parmak yapip penise mi geceliyiz ve hangi pozisyon

Bu gece dualariniI bekliyorum kizlarrr zuzuku nerde hic yok buaralar onun yazdiklari beni cok gaza getiriyodu sizce iki parmak yapip penise mi geceliyiz ve hangi pozisyon

Merhaba bebeğimm :))

2 parmakta rahatsan canım, penise geç bir deneme yap canım :) Olumsuz düşünme ama ola ki olmadı diyelim, kendine bir aparat hazırla eşinede tuturarak yapmaya çalış, sonrada eşli denmeye hazırsın demektir canımcığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…