- 11 Kasım 2015
- 61
- 12
- 8
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.281
Çok iyi cesaretle başla devam et canım.ben Adana da tedavi oldum kendim hiç parmak egzersizi yapamadımmerhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve sonunda üye olmaya karar verdim aynı sorunu eşimle bizde yaşıyoruz maalesef çalıştığımız için ve denemeler sonunda hüsranla karşılaştığımız için sürekli erteledik. Evleneli yaklaşık 6 ay oldu : ( iki gündür parmak egzersizine başladık eşimle ama daha başındayız ben size nasıl evde aparat hazırlayabilirim onu sorcaktım
Belki sana oluraynı şey canım eee faydası olmadımı sana
Bende 2. Den sonra olmustum cnm. Sonra olmadim o süre icinde iliskiye girmedim antibiyotik aldim, onunda yan etkisi mantardi birde onla ugrastim.arkadaslar vajinismusu yeneli tam 5 gün oldu. dün aksam aniden kasıklarımda şiddetli bi agrı ve idrarımdan kan gelmeye basladı. hemen doktora gittik. cok ağır enfeksiyon gecirdğimi soyledi. balayı sistiti diye bırsey varmıs. ılk kez cinsel bırlıktelik yasayanlarda oluyormus. bu durumda olan arkadaslar oldumu bu surec ıcınde. nasıl bırlıkte oluyorsunuz. nasıl enfeksıyon kapmadan cınsel bırlıktelık yasanıyor. ben 4. kez de cok kotu oldum. cınsel bırlesmeden once ve sonra ıdrarınızı yapın falan dıyolar. vajınısmus bıttı derken bu başladı. her seferinde acaba enfeksiyon olcakmıyım dıye mı dusuncez artık.
Ben yarısını almıştım en son araya epey zaman girdi tabi. Haftasonu tekrar deneyeceğiz reglim anca bitiyor. Dua edin bana atlatayım bir an önce
dualarim seninle kuzum hadi hayirli haberlerini bekliyorumBen yarısını almıştım en son araya epey zaman girdi tabi. Haftasonu tekrar deneyeceğiz reglim anca bitiyor. Dua edin bana atlatayım bir an önce
minnoslarim dua edin bugun deneme var
patisga kuzum bugun dene sende esin geldimi ayyy insallah olurHic sorma canim seviyosun özlüyosun ama sonunda o olcak dye hcbisey yapamiyosun... Elinden hcbsey gelmiyo...eksiklk yarim kalmis yetememis hissediyosun..oyle cok özledm ki bu sefer olsun dycek biliyorum.....
dygblue sende insallah bu hafta yenersin. rabbim yardim etsin hepimize cok heycanliyiminşallah inşallah inşallah olur inşallah
inşallah yenersin canım bu durumu bende hafta sonu denıycek olanlardanım .
minnoslarim dua edin bugun deneme var
dualarim seninle kuzum hadi hayirli haberlerini bekliyorum
Yarısını alman demek bitmişti bu konu artık demek cnm Tebrikler simdiden :)Ben yarısını almıştım en son araya epey zaman girdi tabi. Haftasonu tekrar deneyeceğiz reglim anca bitiyor. Dua edin bana atlatayım bir an önce
Faydasi oluyo evet uyusuyo p.. başını o sekilde aldim ben daha önce onu da yapamiyodum ama tam icine sıkamiyorum ben giriş kismini uyusturuyorum başını alinca ilerleyemiyorum panik oluyorum kendimi sıkıyorum aslinda aci olmuyo ama o baski hissinden rahatsiz olup devam edemiyorum bilmiyorum kendimi i biraksam belki de rahatca olacakaynı şey canım eee faydası olmadımı sana
Sizde sadece girişi mi uyusturdunuz ben çubuğu tam icine sokamiyorum cok az giriyo oraya sıkıyorum sadece dolayisiyla sadece giriş kısmı uyusuyor ilerleyince aci hissettiniz mi siz ?Teşekkür ediyorum canım :) bizim korkumuz acı çekmek olduğu için o nedenle o bölgeyi geçici olarak uyuşturursanız kolayca yapabilirsiniz. Local anestezi ile nasıl bir ameliyat olurken hissetmiyorsanız bu spreyi içinize bolca sıkıp bikaç dakika bekleyince de sadece temas ettiğini hissedersiniz 10 dk acı olmaz. Bir sağlık sorunu olmuyor zaten alışana kadar sonra bırakıp normal devam edersiniz
Arkadaşlar sakın sakın öyle uyusturucu sprey yada krem kullanmayın onlar çare değil inanın sadece bunu kafanızda bitirmniz lazım .hadi kızlar lutfen insanlar bunu zevk için yapıyorlar ınannın bana hiç acı yok sadece kanedinizi serbest bırakın ve ıkının hepsi ben de cok cektim ama allahıma şükürler olsun ki yendim teker teker yenip hamiş olalım kızlar:))
Yarısını alman demek bitmişti bu konu artık demek cnm Tebrikler simdiden :)
Bu gece dualariniI bekliyorum kizlarrr zuzuku nerde hic yok buaralar onun yazdiklari beni cok gaza getiriyodu sizce iki parmak yapip penise mi geceliyiz ve hangi pozisyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?