- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.301
minnoslarim dua edin bugun deneme var
Canım olacak tabi, olmayacağını aklına bile getirme ben 5 sene sonra yendim tabi benim durumum farklıydı, ama 5 sene az Zaman değil ister istemez tedirginlik vardı egzersiz yapmasaydım yine de yapamazdım egzersiz gerçekten çok işe yarıyor. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa sürede yeneceksin zaten girişi yapıyorsun az kalmış.Sağol canım inşallah olur 6 ay çektiğim zor günlerin hatrına inşallah olur hepinize dua ediyorum allah razı olsun.
Ben yarısını almıştım en son araya epey zaman girdi tabi. Haftasonu tekrar deneyeceğiz reglim anca bitiyor. Dua edin bana atlatayım bir an önce
merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve sonunda üye olmaya karar verdim aynı sorunu eşimle bizde yaşıyoruz maalesef çalıştığımız için ve denemeler sonunda hüsranla karşılaştığımız için sürekli erteledik. Evleneli yaklaşık 6 ay oldu : ( iki gündür parmak egzersizine başladık eşimle ama daha başındayız ben size nasıl evde aparat hazırlayabilirim onu sorcaktım
dygblue sende insallah bu hafta yenersin. rabbim yardim etsin hepimize cok heycanliyim
Bi aparat hazirladim kaleme pamuk sardim ama galiba biraz yumusak bastirdikca basiliyo gitmito ama parmakta inanilmaz rahatim esimin iki parmagi p..s den bile kalin kendime sasiyorum nasil yaptim hatta aksam baya gtti p..s orasi dedigimiz yeri bi tik gecti tam o sirada esim b...s..di ondan dolayi devam edemedik ama ikimzde cok mutluyuz suan tek istegim bu gece bitmesiii bide calisinca zor pluyo ama pes yok uykusuz kalsamda devam hic ihmal etmiyorum esim bile basardikca cosuyosun diyo
yarısını almak dmek % 98 bitti demek canım %2 senin için bebe oyuncağı canım benim. Kendine güven. Bizler vajili güçlü kadınlarız .
valla bende yenmiş biri olarak sana kardeş tavsiyesi eşinin üstüne git sevdiğin adam korkma valla korktuğun kadar dğeil bak sende anlıcan boşuna yıllarınız geçirme bu illetle ben 3 sene ilişkiye giremedim son 6 ayda hırs yaptım üstüne gittim yendim çook şükür darısı size kafanı rahatlat at kötü düşünceleriGunaydn melekler...yenen arkadaslari duydukca ben yenmis gbi seviniyorum bize de dua edin eşim bugun geliyoooo napcam bilmyorum bakalm....
işin aslı öyle yapmak tabi kasmadan ama işte o acıyacak korkusu insanı bitiriyor. o yüzden ilk seferde uyuşturup yaparlarsa sonrakilerde daha kolay gelir :)Arkadaşlar sakın sakın öyle uyusturucu sprey yada krem kullanmayın onlar çare değil inanın sadece bunu kafanızda bitirmniz lazım .hadi kızlar lutfen insanlar bunu zevk için yapıyorlar ınannın bana hiç acı yok sadece kanedinizi serbest bırakın ve ıkının hepsi ben de cok cektim ama allahıma şükürler olsun ki yendim teker teker yenip hamiş olalım kızlar:))
canim ayni benim yasadiklarim.esimle tam bugun deniycez diyoruz biri cagriyo.ikimizde erkenden ise gidiyoruz temizlik yemek vakit kalmiyo.dun bi hevesle kendimi hazırladım aksamina bizi cagirdilar. resmen kriz gecirdim.misafirlige gozlerim sis gittim..bide misafirlikte klasik sorular cocuk ne zaman...resmen icimden agladim.bende ayni senin gibiyim.kan alinirken bayilan bi insanim.zaten bakiyorumda burdaki butun arkadaşlarim bizim gibi cok hassas.kirilgan naif.yuzlerinizi gormeden sizi tanimadan hepiniz kalbini hissedebiliyorum iyiki varsiniz siz olmasaydiniz delirirdimMaşallah sana. evet hem çalışmak hemde bu sorun ile baş edebilmek çok zor. Sizi o kadar iyi anlıyorumki bende çalışıyorum hemde 12 saat ve cumartesileride. Ne temizliği biter ne misafiri, bide bize gelin demeleri, hiç biri bitmez, bizi anlamazlar. Aman ayıp olacak diye kendimize zaman ayıramayız. Hepsini yaşadım hanımlar. Bu yüzden zaten hiç yapamadım bir ara. buraya üye olduktan 6 ay sonra yendim. yoksa 1 ayda biterdi. Müsait olduğumda da korkumla baş edemedim. Egzersiz yapmadığım için ağlamaya başlamıştım artık. Ama sonunda Rabbim yenmemi nasip etti. Sizler gibi vajili dostlarla tanışmamı sağladı. Sizlerde yeneceksiniz emin olun. Ben iğne bile vurulamaz, bir hap bile içemem düşünün. Canım çok kıymetli, çok nazlıyım bir bilseniz. Ben yaptıysam herkes yapar. Bir nefes bir ıkınma bir cesaret hepsi buuuu. Allah yar ve yardımcınız olsun Güzel Bayanlar.
ben butun tedavi yöntemlerini deneyen biri olarak ne uyusturucu spreyler, ne kas gevseticiler, ne anestol nede emla kullanın derim. denedım hepsını olmadı. sadece kafada bitirin buna inanın. acımıyor gercekten ınanın önce buna. bende kanama bile olmadı bir kac gunde bekledım belki kanama olur dıye olmadı. cok agladım oldugunda nasıl oldumu dıye bumuymus dıye. uzerıne gıdın pes etmeyın. ve kesınlıkle acımayacagına inanın. egzersizleri mutlaka yapın. her zaman yardımcı olurum. burda bana yardım eden tüm arkadaslara tekrar tekrar tesekkurler.
kizlar heyecandan midem bulaniyo.menemen yapiyodum bibere domates koymadan yumurta kiriyodum az daha.en son ne zaman bu kadar heycanlandim hatirlamoyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?