Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnde epeydır yazmıyodum bazı aılevı sorunlardan dolayı vakıt olmadı evımde bıle kalamıyodum ama okumaya calıstım egzersızler yalan oldu tabı yaklasık 20gundur bu arada esımdr ısden ayrıldı cok fena depresyonda pazar gunu 1senemız dolacak ve balayına gıttımz otele yer ayırtmıs yola cıkıcaz cok bunaldı hemde kafa dagıtmak ıcın orda olacak bska yolu yok dıyoo dua edın nolur nasıl olacak allahımm bska sorunlarda var kotu gunler gecırıyoruz bıde bunun stresı bır yıl olacak allah yardmcmz olsun

benım hıkayem 8 yıla dayanıyor. fakat tedavi olarak mayıstan beri cabalıyorum.ıleri derecede vajınısmus biriydim. cok ugras verdım ve butun herseyı denedim. ama olmadı cok agladım cok yıprandım. cok vazgectım. önce dokunma, parmak ve aparatlarla devam ettim. aparatları yapıyordum fakat eşli denemede hiç ilerleme yapamıyordum. cunku hep stresli baslıyoruz bu gecede olmıcak dıyoruz. o yuzden hep hüsran oluyo. bı sınava cıkıyor gıbı deılde zevk almak için istediğiniz bir seyi yapıyoruz diye dusunmeliyız. bırgun olmazsa da olmasın dedım ve oylesıne denedık. esımın ve benım hiç aklında yoktu. üstte olduğum pozisyonda bı anda oldu ve hiç acı olmadı. tamamen serbesttim. rahattım çünkü bir beklentim yoktu o gün. hiç ummadıgımız bir anda oldu. rahat olmadıgınız bı anda yapma sansı çok düşük.

Kızlar size katılıyorum işten gelirsin biri çağırır mecbur kalır gidersin... Yazın memlekete gidersin iki dakka yalnız kalamazsın.. Benim eşim de çok sever misafiri falan e sürekli birilerini çağırıyor arkadaş çevresi de geniş hazırlık yemek ev iş......velhasılıkelam 2 senem böyle geçti misafirliğe giderken ağladım misafir gittikten sonra ağladım gergin gergin deneme yapamadım ya neler neler.... İnsanlardan nefret eder olmuştum halbuki ne suçları var değil mi ama insan asosyal oluyo ya..... En son misafirlik maceramı anlatayım size bi evde toplandık 5 çift bizimle birlikte ortamdaki 3kadının da 1.5 yaşında 1 yaşında 2yaşında çocukları var ve 1tanesi ile düğün tarihimiz aynı düşünün
1tanesi de 8aylık hamile bir ben de birşey yok her dakika sordular senin niye yok diye her dakika çocuk hamilelik bebek konuştular.... Orada hıçkırarak ağlamak istedim bağırıp çağırmak istedim ama yalandan güldüm rol yapmaya çalıştımmm
Öldüm öldüm dirildim orda nefes alamadım
Eve geldiğimizde eşim yüzüme baktı rengin atmış dedi halime öyle üzüldü ki sarıldık birbirimize birlikte ağladık sabaha kadar ağladık hemde
Ama o gece bir karar aldım dedim ki ömrümü böyle geçiremem yapmalıyım güçlü olmalıyım dedim Rabbim yardım etti ve,%98 yendim bu illeti
2yıl 1 ay ömrümden ömür gitti ya yazık ömre yazık
İçimi dökmek istedim bende kusura bakmayın lütfen
Ama güçlü olun ne olur denemekten korkmayın ertelemeyin kafanızda büyütmeyin

peki bu 8 yılda herhangi bir egsersiz yaptınızmı? yada doktora gittinizmi?

hayır hiç gitmedim olur dedim hep bugun olur yarın olur hep erteledim. ama kavgalar cogalmıstı evde. artık yapmalıyım dedim ve psikologa gıttim. böylelikle basladı. eşim de daha önce gitmedıgımız için cok üzüldü.

sadece cinsel terapi yapmadı. nerde eksik yada yanliş davranısımız varsa hepsini tek tek duzelttı ayrıca aıle terapıstıydı. bana cok faydası oldu. devlet hastanesıydı. ucret de odemedık hiç. herhafta duzenlı terapi görduk. gıtmeden basaran arkadaslar da var. ama ben gıtmeden yapamazdım. zaten yapamadım haydar dümen recetesi, uyku hapları, uyusturucu kremler vs. vs. ile de.

ay canim okuyunca ben agladim cok sukur atlattin sen

Allah yardimcin olsum cnm zor bir durum insan kendini köşeye sıkışmış hissediyo. Hatirladigim kadariyla sen eşinin parmağını aliyodun galiba en son gidene kadar devam etseniz belki orda iliski gerceklesir insallah ve gercekten balayi tadinda gecer tatiliniz umarim

ay canim okuyunca ben agladim cok sukur atlattin sen
Canım benim inanıyorum ki senin yenmene de az kaldı yeterki güçlü ol..... olmadı diye üzülmek yerine her denemeden sonra kendine dersler çıkar
otur düşün hatayı şurda yaptım bir dahakine şöyle yapayım de
Nasıldı bugünkü denemeniz? Altta olunca bende korkuyorum üstte denesen sende??

altta deniyoruz ustte hic denemedim ne yapcagimi sasirdim

Canım sana elimden geldigince yardımcı olmak isterim Dilersen ozelden sor aklına takılan vqrsa bnde 1 yıl sonunda yendim seni çok iyi anlıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…