Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bu arada esimle parmak egzersizi yapmadik biz hic. Acikcasi cekiniyorum ben biraz ondan nedense. Bir de nasil yapiyorsunuz onu onda da eldiven vs geciriyor musunuz mikrop kapma riski fln? Bilemedim...

yine olmadi kizlar aparatla yapiyorum oluyo.esim ustume dogru gelince yine o duvar napicam ben
Ikınınca açılıyor orası aşağı doğru eğimli biraz o yöne doğru ittirin.duvar yok dik yapınca öyle geliyor. Zeytinyağı ve kayganlaştırıcı ile denemeye devam edin :)

bana da yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok zor bir durum. severek evlendim. böyle birşeyi yaşayacağım aklımın ucundan geçmedi. gittikçe isteğim de azalıyor kendimden korkmaya başladım yaşlanıyor gibi hissediyorum. egzersizleri yapmak hiç istemiyorum direkt eşimle halletmek istiyorum. bu mümkün mü? en azından egzesiz aparatı yerine gerçeğini kullansam aşama aşama. ne tavsiye edersiniz

aynen canım herşey kafada bitiyo haplar şuruplar fıss beynine söz geçirmeye bak acımıyo diyenlere şaşardım nasıl olurda küçücük deliğe penis giriyo acımaz,şimdi ben diyorum GERÇKTEN HİÇ ACI YOKKK inanın buna hata çokta zevkli,ertelemeyin seneleriniz gider boşa yaşgeçer üstüne gidin korkularınızın

amin canım Allah yar ve yardımcın olsun inş orta kalır hastalığın yenersin kasma kendini güzel şeyler düşün yoksa uzadıkça uzuyo kendimden biliyorum 3 sene boşa gitti bide acı macı olsa üzülmücem yok acıcak yok kanıcak boşuna stres yapmışım salak gibi

bende yeni atlattım darısı burdaki arkadaşlara inş onlarda yenerler selamete çıkarlar,evet dediğin gibi en zoruda o oluyo bebek yokmu problemmi var diyemiyosun ki vajiliyim diye belkide kmse bilmiyo o hastalığı ben sadece görümceme bide yakın arkadaşıma demiştim çok kötü bi durum insan ne diceni şaşırıyo bende hırs yaptım yendim çok şükür Allah bir daha göstermesin,sen ne kadar zamanda yendin tamamen yenemedinmi sen?

Aaah canım ah kimse bilmiyo benim ya kafayı yedim 2yıl ya.... ama çok şükür iyiyim şimdi bu site beni kendime getirdi burda dertleşmek konuşmak terapi gibi aynen ya gittiğim heryer çocuklu her arkadaşım düşman görünmeye başlamıştı gözüme tövbe tövbe
Canım ben tedavi de görmüştüm hep olacak gibiydi ama biz zorlamıyorduk hep erteliyoduk
1aydır adam akıllı uğraşıyorum ve 8 Kasım gecesi yendim mm yani p. Si alabildim işte tamamı nerdeyse çok az kalmıştı dışarda ama bir gün sonra adet oldum İkinci kez yapamadım bitince artık

anladım canım bende 3 senede yendim aynen kmse bilmiyo çektiğimizi sanki biz çocuk istemiyoruz insaın psikolojisini hepten bozuyolar kendini ezik hissediyosun çok kötü ya inş herkes atlatır iyi süper çalışmalara devam et adetten sonra üst üste yap pes etme o kadar gelmişin çoğu bitmiş azı kalmış çok şükür

Canim yani oyle aşan da var asama asama gidebilirsin ama o zaman orayi bol yaglayip esini de ayni sekil ikina ikına almaya calis bi kac kere dene olmazsa egzersiz apart yaparsin .bunu soylememin sebebi yani esli denemede surekli yapamazsan bu sefer ainirlerin yipranir

Evet parmagını alıyodum ama ucuncuyu alamıyorm ıkıncıyode yarıya kadar yanı ıns canım cok sagol sızlerınde allah yardımcısı olsun hepımızn ıns burnumuzdan gelmez

Bıde ben yapabılsem onu normal hayattada cok odlek bı ınsanım yanı canım tatlııdr nazlıyım bıtsın artık ıstıyorm

Kizlar bu arada esimle parmak egzersizi yapmadik biz hic. Acikcasi cekiniyorum ben biraz ondan nedense. Bir de nasil yapiyorsunuz onu onda da eldiven vs geciriyor musunuz mikrop kapma riski fln? Bilemedim...
Canim Once o arandaki mesafe yada cekinme her neyse onu haletmelisin ki kendni salabilesin esinin rizasi olmali zoraki olmamli bende korkuyodum esime dedim esli deneme onemlymis yaptik gilduk falan ilk basta komiginede gidyo insanin ama ilerleme kaydedebilmek icin esle samimi olmak cekinmemek cok onemli bencebiz esim ellerini yikadi kayganlasttirici surdu biraz ole denemistik ben kendmide egzersiz yaoarken azda yapmis olsam elimi yikadim sadece bilmyorummm dger arkadaslar nasil yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…