Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

CNim Ben cok az egzersiz yaptim yapmadim diyebilcek kadar az hatta pnsle cozdum direk bazen deli cesareti gelyo insana yter be ne kadar beklicek bu ocukta dyip esine kiyamdigi ama korkudan geberdigi bence kumkun yani mumkunmus bende inanmyodum pskolga falan giderim sanyodum korkak biriyim cnku baya ama sonuc olarak basardim hangi asamdssn hic egzersiz yaptin mi denene yaotiniz mi

Ben kullandim ilk 2 ay ama iliski olmayinca bide adet duzenim bpzulunca biraktim canim ama sorularini yanitlayabilirim
Canim Merhaba bende ayni dertten muzdaribim ssorma bende ilk evlendgmide kulandim bi ay ikinci pakettente 5gun kulandum sonra bende bas donmeleri mode bilantilari sabah kdr kustum hamile gbi bi bas agrisi yan etkilerinin hepsni yasadim o zaman yenememistim nasi olsa bisey yapmyoruz die biraktim birakmadan bi hafta once adetim bitmisti birakinca tekrar geldi smdi uzerinden bi hafta gecti adet tarihimin bu normal mi ne zaman duzene girer mi cok duzenliydi mahvettim hormonlarimi

Bende de ayni durum oldu hatta bende daha beteri 70 gun adet gormedim temmuz ayinda basladim hapa eylulde biraktim agustos ve eylul ayinda adet olmadim duzenli kullandigim halde sonra biraktim gene olmadim iate tam 70 gun uzerine hasta oldum ardindan duzeldi adetim de normale dondu. Bazi kisilerde yapiyormus bunu yani adet duzensizligi normalde benim hic duzensiz olmazdi bende de mide bulantisi bas donmesk filan oldu kullandigima pisman oldum vala simdi esim korunuyo prezervatif kullaniyoruz bi daha goze alamadim hqp kullanmayi. Ebe olan bi arkadasim adet goremememin sebebinin yumurtlama sayisinin azaldigini da gosterebildigini soyledi bende korktum daha da kullanmadim

Gece denedik ama ben anlayamadim ne oldu. Tamamen girdi mi sadece ucu bu girdi. Bazen ilginc bi sekilde anlayamiyorum.
Bu sefer kayganlastirici denedik o beni biraz rahat ettirdi.
Ustte denedim beceremedim bu arada. Cok umitliydim ama olmadi. Sonra pozisyon degistik.
Simdi 1 gun gecsin yine deniycem emin olana kadar da ben yendim demiycem :)

o anlayamama durumu bendede var .

o anlayamama durumu bendede var .

Kafamızda acıyı o kadar büyütüyoruz ki girdiği zaman beklediğimiz acı olmayınca girmediğini düşünüyoruz hanımlar. Afedersiniz bizim 16. oldu ben hala adama küfreder gibi :) girdimi diyorum :) Mutlaka olur hanımlar, girer anlamazsınız benim gibi. Çünki beklentimiz o kadar farklı ki olduğu bizi tatmin etmiyor, acı bekliyoruz ya olmayınca olmadımı acaba diyoruz. Beynimizin bize oyunu işte :)

kıyamam o kadar zor bir durumku artık ilişki sayısını bile sayıyoruz eminim bende yenınce gununu saatını her sene sankı ilk tanışma yıldönümümüz gibi kutlarım artık ah bı yenebilsem :)

ARTIK GERÇEKTEN OLSUN İSTIYORUM HER GECE RÜYAMDA HAMİLE OLDUĞUMU GÖRÜYORUM EŞİMİN BU AY DOĞUM GÜNÜ ONA GÜZEL BİR DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERMEK İSTIYORUM O KADAR ANLAYIŞLIKI ILK ZAMANLAR COK SORUN YAŞADIM AMA ŞU ANDA ÇOK İYİ HERŞEY YOLUNDA ŞU PROBLEMI ATLATIRSAK YENIDEN DOĞMUŞ GİBİ OLUCAZ İKİMİZ DE EVLİLİĞİMİZDE...

Amin canım, İnşallah her şey istediğin gibi olur. Önce kendimiz sonra eşlerimiz için yenelim bu sorunu. Herşey bizim elimizde az bir cesaret sonu mutluluk canım

Amin canım, İnşallah her şey istediğin gibi olur. Önce kendimiz sonra eşlerimiz için yenelim bu sorunu. Herşey bizim elimizde az bir cesaret sonu mutluluk canım

İKİ SANİYELİK O ACI NASIL ETKİLEDİ HAYATIMIZI BAZEN ÇOK KIZIYORUM KENDIME BAZENDE COKTA ACIYO AMA DİYE KIYAMIYORUM KENDIME :) NASIL OLACAK BİLMİYORUM BAKALIM HAFTASONU DENEME VAR BAŞARMAK İSTIYORUM BEBİŞ ÇOK İSTIYORUM ANNE OLMAK İÇİN EŞİMİN MUTLULUĞU KENDI HUZURUM İÇİN YENMEM GEREK BAŞARMAM GEREK İNŞALLAH OLUR

Ayy Bende de ayni bak pismN oldum cok bida zor kulanirim yani aslada tavsye etmem kikseye ki ben arastrdim bitkisel bilmem.ne kulandgim ilafin adi yazz di budand yazmis olaayimda baska kulanmak isteyen arkaslar varsa bilgilenmis olsunlar benimde senin gbi cok duzenlidir gnu nune gelirdi bi hafta oldu korunuyoruz bizde przrvatf onlada kalinmaz heralde demi ya tovbe yarabbim insanin ixinede kurt dusyobole

Vala bende her iliski sonrasi dusunuyorum acaba kaldim mi diye guvenemiyorum prezervatif e
Ama olmayiz herhal prezwrvatifte delinme olmadigi surece cocuk dusunmuorum su an hic ben doktor gozetiminde kullanmistim QAlistra gibi bi ilacti ama o bile beni mahfetti duzensiz adet cok betermis ilk zamanlar bi vajinismusla bide adet duzensizligiyle ugrastim ne beter gunlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…