Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ınsallah bende yenerım senın gıbı

Bende Ayni biz bide kontrol edyoz delik var mi die ama bizde dusunmyorz daha yeni evliyiz cnku du bakalim ne zman gelcek bide ole lanet bisey ki adetin btun belirtleri gergnlgi bel agrisi kasik agrisi gergnlik hepsi varvede deli gbi tatli yyorum sabah aksam iki gnde uc cest tatli yaptim esime kalmyo yazik o yesin die bda yapyom gece kalkp yyom kendim :))

zuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunum

bana yardım edin ıkı aylık evlıyım cınsel ılıskıye gıremıyoruz
Canım bende 3,5 aylık evliyim nerdeyse ilk 2 ayda hiç ilişkiye giremedik beynimde sürekli alıştırma yaptım acımıcak diye ve başardık ilk ilişkilerimizde hamile kaldım herşey beyninde bitiyor inşallah yapabilirsin canım

zuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunum

Pozisyon yanlış değilde sen rahat edememiş olabilirsin canım. Birde sen üstte denemeye çalış . Yada dünkü denemede nerde başarısız olduysa orda dur bekle kendini geri çekme canım. Derin nefes al ver devam et. Nerde zorlandıysan dur bekle devam et canım. tabi ıkınmayı ve zeytin yağını unutma bitanem

Canim bnde dun denicektim ama bazi sebeplerden dolayi deneyemedik ins bu aksam senin neden olmadi yastik koyunca iyi oluyo aslinda kendini kastinmi yada bacaklarini mi açmadın

Canim bnde dun denicektim ama bazi sebeplerden dolayi deneyemedik ins bu aksam senin neden olmadi yastik koyunca iyi oluyo aslinda kendini kastinmi yada bacaklarini mi açmadın
sanirim yine kasildim..bide kizlar esimde ereksiyon bozuklulari basladi.adam hasta oldu benim yuzumden.eskiden boyle degildi.simdi ereksiyonu dusuyo hemen.uzun tutmak icin ne onerirsiniz.ona da cok uzuluyorum.doktora gitti bu yuzden doktorlar psikolojik demiş. hep benim yuzumden

Çaresiz olma. Bende 3 aylık evliyim hala tam olarak olmadı ama inanıyorum olacak. Burdaki yazılanları oku inan çok faydası oluyor herşey beyinde bitiyor
3 aylıksın daha yenisin canım üstüne git sende pes etmeden çalışın kasmayın kendinizi yoks bnm gibi 3 seneniz boşa gider nolyur acı macı sancı yok yemin ederim oranın acıcak düşüncesi daha çok canımı yakıyodu taaki bu hastalığı yenene kadar şimdi kuş gibiyim üstümden büyük bir yük kalktı darısı sizlere ama ertelemeyin sakın

ne mutlu ne güzel maşallah inş bende hemen çabucak hamiş kalırım bende yeni atlattım vajiyi 3 yada 4.denemem ama adet oldum inş hamile kalmak içinde çok beklemem adetlerimde düzenlidir

Bende çok fazla yanma oldu sadece 2 kere denedim yarısına kadar girdi sonra da fırsat olmadı bir türlü denemeye. Baya araya zaman girdi ondan biraz korkuyorum ara vermeden deneseydim belkide olmuştu. Bakalım haftasonu deneyeceğiz inşallah olur benimde üstümde inanılmaz bir yük var

Canim o benim esimdede oluyo zaten belki bir saat ugrasiyoruz tam kalmasi cok zor oluyo cem kecenin kitabindada oyle yaziyodu ozellikle parmak egz sonunda denemeye geciosan ki ben oyle yapiorm adam zaten belli bi duruma geliyo sonra bi saat ugras ya sertlik kayboluyo yada ozur dilerim ama b..ma oluyo on sevismeyi yzun tutmaliyiz ama su korkuyu bastirmaliyiz cnku karsidakide dayanamiyo

Kader arkadasimsin bundan sonrahasta olmadigim gunlwrde surekli duzensiz adet olanlari cok ii anladim bol bol dua ettim

ne mutlu ne güzel maşallah inş bende hemen çabucak hamiş kalırım bende yeni atlattım vajiyi 3 yada 4.denemem ama adet oldum inş hamile kalmak içinde çok beklemem adetlerimde düzenlidir
Canım adetin düzenli oluyorsa hemen hamile kalıyor insan yani benim öyle oldu ablamında düzenliydi hemen hamile kaldı inşallah sende hemen kalırsın:)

Kizlarrr bende esim gelcek diyodum ya dün denedik hic aci olmycak korkmycam dye dye üste gectm olmadi ama egzersiz parmak flan hicbsey yapmadan direk denedik olmadi yaa ikiniyorum ama olmuyooooo(((

Canım adetin düzenli oluyorsa hemen hamile kalıyor insan yani benim öyle oldu ablamında düzenliydi hemen hamile kaldı inşallah sende hemen kalırsın:)
Ayy bana da dua et ben de sabirsizlikla hamile kalmayj bekliyorum. Vajiyi daha tam yenmedim ama bu cocuk istegi yiyip bitiriyor beni.

Kader arkadasimsin bundan sonrahasta olmadigim gunlwrde surekli duzensiz adet olanlari cok ii anladim bol bol dua ettim
Sende Benimb:)insan zten bicok seyi basina gelmeden bu kadar iyi anlamyo bej vajinismus olanlara sasirirdm bu kdar mi zor acaba die ama hic kendmi olcagim aklima gelmezdi derler ya aklima gelemyen basima geldi die neyse atlattik. Bitti cok sukr darsi digerlerinin basina

Tebrik ederim Insallah hayırlısıyla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Siz yenemden önce egzersiz yaptiniz mi hic Yoksa sadece kendinizi telkin mi ettiniz piskolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…