- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.381
cok caresızım cok canım..alalh yardımcımız olsun
Vala bende her iliski sonrasi dusunuyorum acaba kaldim mi diye guvenemiyorum prezervatif e
Ama olmayiz herhal prezwrvatifte delinme olmadigi surece cocuk dusunmuorum su an hic ben doktor gozetiminde kullanmistim QAlistra gibi bi ilacti ama o bile beni mahfetti duzensiz adet cok betermis ilk zamanlar bi vajinismusla bide adet duzensizligiyle ugrastim ne beter gunlerdi
Bende Ayni biz bide kontrol edyoz delik var mi dieVala bende her iliski sonrasi dusunuyorum acaba kaldim mi diye guvenemiyorum prezervatif e
Ama olmayiz herhal prezwrvatifte delinme olmadigi surece cocuk dusunmuorum su an hic ben doktor gozetiminde kullanmistim QAlistra gibi bi ilacti ama o bile beni mahfetti duzensiz adet cok betermis ilk zamanlar bi vajinismusla bide adet duzensizligiyle ugrastim ne beter gunlerdi
zuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunumKafamızda acıyı o kadar büyütüyoruz ki girdiği zaman beklediğimiz acı olmayınca girmediğini düşünüyoruz hanımlar. Afedersiniz bizim 16. oldu ben hala adama küfreder gibi :) girdimi diyorum :) Mutlaka olur hanımlar, girer anlamazsınız benim gibi. Çünki beklentimiz o kadar farklı ki olduğu bizi tatmin etmiyor, acı bekliyoruz ya olmayınca olmadımı acaba diyoruz. Beynimizin bize oyunu işte :)
zuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunum
Canım bende 3,5 aylık evliyim nerdeyse ilk 2 ayda hiç ilişkiye giremedik beynimde sürekli alıştırma yaptım acımıcak diye ve başardık ilk ilişkilerimizde hamile kaldım herşey beyninde bitiyor inşallah yapabilirsin canımbana yardım edin ıkı aylık evlıyım cınsel ılıskıye gıremıyoruz
zuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunum
Canim bnde dun denicektim ama bazi sebeplerden dolayi deneyemedik ins bu aksam senin neden olmadi yastik koyunca iyi oluyo aslinda kendini kastinmi yada bacaklarini mi açmadınzuzuku canim dun cok umitlydim ama olmadi.pozisyonum mu yanlis acaba.belimin altina yastik koyduk bacagimi kendime dogru cektim ama olmadi.cok uzgunum
sanirim yine kasildim..bide kizlar esimde ereksiyon bozuklulari basladi.adam hasta oldu benim yuzumden.eskiden boyle degildi.simdi ereksiyonu dusuyo hemen.uzun tutmak icin ne onerirsiniz.ona da cok uzuluyorum.doktora gitti bu yuzden doktorlar psikolojik demiş. hep benim yuzumdenCanim bnde dun denicektim ama bazi sebeplerden dolayi deneyemedik ins bu aksam senin neden olmadi yastik koyunca iyi oluyo aslinda kendini kastinmi yada bacaklarini mi açmadın
3 aylıksın daha yenisin canım üstüne git sende pes etmeden çalışın kasmayın kendinizi yoks bnm gibi 3 seneniz boşa gider nolyur acı macı sancı yok yemin ederim oranın acıcak düşüncesi daha çok canımı yakıyodu taaki bu hastalığı yenene kadar şimdi kuş gibiyim üstümden büyük bir yük kalktı darısı sizlere ama ertelemeyin sakınÇaresiz olma. Bende 3 aylık evliyim hala tam olarak olmadı ama inanıyorum olacak. Burdaki yazılanları oku inan çok faydası oluyor herşey beyinde bitiyor
ne mutlu ne güzel maşallah inş bende hemen çabucak hamiş kalırım bende yeni atlattım vajiyi 3 yada 4.denemem ama adet oldum inş hamile kalmak içinde çok beklemem adetlerimde düzenlidirCanım bende 3,5 aylık evliyim nerdeyse ilk 2 ayda hiç ilişkiye giremedik beynimde sürekli alıştırma yaptım acımıcak diye ve başardık ilk ilişkilerimizde hamile kaldım herşey beyninde bitiyor inşallah yapabilirsin canım
3 aylıksın daha yenisin canım üstüne git sende pes etmeden çalışın kasmayın kendinizi yoks bnm gibi 3 seneniz boşa gider nolyur acı macı sancı yok yemin ederim oranın acıcak düşüncesi daha çok canımı yakıyodu taaki bu hastalığı yenene kadar şimdi kuş gibiyim üstümden büyük bir yük kalktı darısı sizlere ama ertelemeyin sakın
Canim o benim esimdede oluyo zaten belki bir saat ugrasiyoruz tam kalmasi cok zor oluyo cem kecenin kitabindada oyle yaziyodu ozellikle parmak egz sonunda denemeye geciosan ki ben oyle yapiorm adam zaten belli bi duruma geliyo sonra bi saat ugras ya sertlik kayboluyo yada ozur dilerim ama b..ma oluyo on sevismeyi yzun tutmaliyiz ama su korkuyu bastirmaliyiz cnku karsidakide dayanamiyosanirim yine kasildim..bide kizlar esimde ereksiyon bozuklulari basladi.adam hasta oldu benim yuzumden.eskiden boyle degildi.simdi ereksiyonu dusuyo hemen.uzun tutmak icin ne onerirsiniz.ona da cok uzuluyorum.doktora gitti bu yuzden doktorlar psikolojik demiş. hep benim yuzumden
Bende Ayni biz bide kontrol edyoz delik var mi dieama bizde dusunmyorz daha yeni evliyiz cnku du bakalim ne zman gelcek bide ole lanet bisey ki adetin btun belirtleri gergnlgi bel agrisi kasik agrisi gergnlik hepsi varvede deli gbi tatli yyorum sabah aksam iki gnde uc cest tatli yaptim esime kalmyo yazik o yesin die bda yapyom gece kalkp yyom kendim :))
Canım adetin düzenli oluyorsa hemen hamile kalıyor insan yani benim öyle oldu ablamında düzenliydi hemen hamile kaldı inşallah sende hemen kalırsın:)ne mutlu ne güzel maşallah inş bende hemen çabucak hamiş kalırım bende yeni atlattım vajiyi 3 yada 4.denemem ama adet oldum inş hamile kalmak içinde çok beklemem adetlerimde düzenlidir
Ayy bana da dua et ben de sabirsizlikla hamile kalmayj bekliyorum. Vajiyi daha tam yenmedim ama bu cocuk istegi yiyip bitiriyor beni.Canım adetin düzenli oluyorsa hemen hamile kalıyor insan yani benim öyle oldu ablamında düzenliydi hemen hamile kaldı inşallah sende hemen kalırsın:)
Sende Benimb:)insan zten bicok seyi basina gelmeden bu kadar iyi anlamyo bej vajinismus olanlara sasirirdm bu kdar mi zor acaba die ama hic kendmi olcagim aklima gelmezdi derler ya aklima gelemyen basima geldi die neyse atlattik. Bitti cok sukr darsi digerlerinin basinaKader arkadasimsin bundan sonrahasta olmadigim gunlwrde surekli duzensiz adet olanlari cok ii anladim bol bol dua ettim
Tebrik ederim Insallah hayırlısıyla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Siz yenemden önce egzersiz yaptiniz mi hic Yoksa sadece kendinizi telkin mi ettiniz piskolojik olarakCanım adetin düzenli oluyorsa hemen hamile kalıyor insan yani benim öyle oldu ablamında düzenliydi hemen hamile kaldı inşallah sende hemen kalırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?