Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim Insallah hayırlısıyla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Siz yenemden önce egzersiz yaptiniz mi hic Yoksa sadece kendinizi telkin mi ettiniz piskolojik olarak
Hiç egzersiz yapmadım ben sadece sürekli hasta olmadığımı herkes gibi benim de yapabileceğimi düşündüm hep

Kizlarr bende yendim burdan güzel bi arkadas sayesinde sadece onun yardımlariyla şükür ki onunla karşılaştım aparat yolladi her gün ilgilendi destekledi konuştu ve ben 10 günde yendim ve nasıl olduğuna hala inanamıyorum hepsinin olduğunu gördüm ama hala soktayim kızlar sıfır acı vallahi hiç aci yok inanin olduktan sonra anlicaksin iz ve herkes bigün yenmek bunu inanıyorum burdan yardımlarını esirgemeyen güzel arkadaşıma ve grupta yardimci olan herkese çok teşekkür ediyorum ve sizi seviyorumm

Canimsin..cok sukur basardin!!

Kizlarrr bende esim gelcek diyodum ya dün denedik hic aci olmycak korkmycam dye dye üste gectm olmadi ama egzersiz parmak flan hicbsey yapmadan direk denedik olmadi yaa ikiniyorum ama olmuyooooo(((
Canım keşke egzersiz yapıp ardından hemen eş denemesi yapsaydin. Stres yaptığın için olmadı bence . Neleri eksik yaptıysan tamamla canım her basarisizliktan ders çıkarmaktan başka çaremiz yok.

Kizlarrr bende esim gelcek diyodum ya dün denedik hic aci olmycak korkmycam dye dye üste gectm olmadi ama egzersiz parmak flan hicbsey yapmadan direk denedik olmadi yaa ikiniyorum ama olmuyooooo(((
ah canim bendede ayni sey oldu.o kadar ikindim az daha adamin p.nisi kiriliyodu zorlamaktan.biktim artik.kimseyi gormek duymak isteniyorum psikolijim bozuldu.bebek sorulari beni biktirdi

ah canim bendede ayni sey oldu.o kadar ikindim az daha adamin p.nisi kiriliyodu zorlamaktan.biktim artik.kimseyi gormek duymak isteniyorum psikolijim bozuldu.bebek sorulari beni biktirdi

Oyle de deniycem canim ama insanin umudu kalmiyo egzersz yapmadan yenenler de oluyo Ama biz egzersize ragmen olmuyo(((

Aynen canim senle ayni durumdayiz ve benim de moralim.bozuk
bozmayın ama moralinizi,yüksek tutun başarcam yapıcam yenicem seni diyin kendi kendinize,eşinizi seviyosanız başarmak zorundasınız uzattıkça uzar gider yaş geçer üstüne gidin korksanızda yapmaya çalışın,ben ağlaya ağlaya mumla denedim sonra penisi denedim hemen olmadı bnmde yapamadım ama peste etmedim azar azar ala ala oldu tamamen

Naber kızlar :) vajiydim yendim şimdi çocuk istiyorum.eşim içime bosaldi bir hafta geçti üstünden acaba kan testinde çıkar mı hamileysem.çok istiyoruz ya.dua edelim birbirimize.

Merhaba arkadaşlar lütfen ama lütfen vajinusmusu ha bugün yenicem ha yarin yenicem derken benim gibi boşu boşuna geç kalmadan "amh" testi yani "anti mulleren hormon "seviyenizi olcturun. Bu hormon yumurtalık rezervinizi gösteren bi hormondur. Daha ayrintili olarak hikâyemi başka bi topik de de yazmistim lütfen okuyun. Ben de sessiz sedasiz okurdum yazilanlari. Ama sırfbu bilgiyi vermek için üye oldum. Ben de hala yaşıyorum. Ama beterin beteri varmış. Şimdi çocuk sahibi olamamk la karşı karsiyayim. Lütfen zaman akip gidiyor. Benim gibi geç kalmayan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…