- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.421
uzunluga ofaklanma genislik daha onemli aparatinj kalinlastir cnm birde denemede basarisizm demissin deneme yapmadan.once iki.uc .dakika calis tam cokardigin zaman hen ustune.deneyin.o.sirada orasi.acilmis oldugundan pat doye oluyor birde farzetki dog yapiyorsum.ikin ve oranin.me kadar esneyebildigini unutma kendini telkin etbide soylemesi ayip esimin p.nsi 15 cm ben ise 10 cm yapiyorum aparatla nasıl olcak bu is
en etkili cozum rotarli prezervatifler bizde besyuz tane sey denedik.bir tek bu gayda ettisanirim yine kasildim..bide kizlar esimde ereksiyon bozuklulari basladi.adam hasta oldu benim yuzumden.eskiden boyle degildi.simdi ereksiyonu dusuyo hemen.uzun tutmak icin ne onerirsiniz.ona da cok uzuluyorum.doktora gitti bu yuzden doktorlar psikolojik demiş. hep benim yuzumden
kesinlikle dene o tar seyler insani cok rahatlatiyorKızlar nette vajinusmus telkin cd leri var 60 tl ye buldum . Sizce işe yarar mı?
Arkadaslar bende cok agladim hatta ilk iliskimi aglaya aglaya yaptim memleketime gitmeden 1 gun once hatta saatler once yaptim diyebilirim . 15 gun gelmeyecektim bu boyle olmaz artik yapmam gerekiyor dedim gece jeli bol bol sürdüm eşime de kendjme de sonra üstte gectim ikinmaya nefes alip vermeye basladim onun oncesinde tabi aparatla son denememi yaptim . Yapmama ragmen gene de kolay olmadi tabi kac dakika surdu bikmiyorum ilk girisi saglamak basini aldim durdum nefes aldim verdim ikındim ilerledim acidi yani acima degil aslinda cunku su an aci hissetmiyorum o deneme esnasinda da gergindim kafam rahat degildi acikcasi ama yine de zorladim okdr icime almisim devamini da yapicam dedim eşim istersen durqlim dedi yok dedim sonra icimd3n cikardim biraz bekledim sonra yine ayni sekilde aldim ikindim nefes aldim ilerlettim eşime hic hareket etmemesini woyledim her asama kaydedince cikardim tekrar soktum amacim orayi gevsetmekti acidigi zaman hareket etmedim icimden d3 cikarmadim durdum oyle kendimi telkin etmeye calistim sakin ol nihal diyip durdu ama hala aglamaya devam ediyodum acidan degil artik yasadiklarimdan dolayi agliyordum . Neyse o sekilde yaptim o gece zaten daha oncede yazmistim bayagi bi agladim .kolay bi psikoloji degil ben burada arkadaslarin hikayelerini okurken agliyorum icimden biseyler kopuyo gercekten. Bazilari kolayca atlatiyor ama herkesjn durumj ayni degil o yuzden kendinizi uzmeyin oyle yada boyle bir sekilde oluyor lutfen denemeyi birakmayin ertelemeyin inatla gidin orada bi delik var bi sekilde acılacqk orasi dualarim sizlerle arkadaslarim
Cd leri alan varmı tavsıye eder mısınız kızlar alalımmıcanim degisime hazirim diye bir site var orada gordum
İnşallah canım birbirimize dua edelim şu cuma saati vajiyi yenenlere bebek,yenemeyenlerde en kısa zamanda yensin inşallah Allah kmsenin kucağını boş bırakmasınNaber kızlar :) vajiydim yendim şimdi çocuk istiyorum.eşim içime bosaldi bir hafta geçti üstünden acaba kan testinde çıkar mı hamileysem.çok istiyoruz ya.dua edelim birbirimize.
Allahım inşallah herkes yener vajiyi tez zamanda.çocuk isteyen herkesede tez zamanda çocuk versin Rabbim cuma.günün hürmetine. Bizi de Allah umarım yakın zamanda mutlu eder çocuk haberiyle :)İnşallah canım birbirimize dua edelim şu cuma saati vajiyi yenenlere bebek,yenemeyenlerde en kısa zamanda yensin inşallah Allah kmsenin kucağını boş bırakmasın
aminn canım aminnnAllahım inşallah herkes yener vajiyi tez zamanda.çocuk isteyen herkesede tez zamanda çocuk versin Rabbim cuma.günün hürmetine. Bizi de Allah umarım yakın zamanda mutlu eder çocuk haberiyle :)
Ayyy hadi inşallah kız kan testi yaptır sana ilişkiden 15 gün sonra belli oluyormuş hemen.belirti neler var canım.Hayırlı Cumalar Meleklerimm
Adetim geçti ama hep geçer zaten umutlanayım mı bilmiyorum. İnşallah bebiştir. Tüm adet belirtileride var ama bilemedim
Hayırlı cumalar canım sanada,inşallah bebiştir Allah gönlüne göre versin,sen ne kadar oldu yeneli kaç kere deneme oldu tam olarak ben 3 4 oldu ama geldi adetim bu ay hamiş kalamadımHayırlı Cumalar Meleklerimm
Adetim geçti ama hep geçer zaten umutlanayım mı bilmiyorum. İnşallah bebiştir. Tüm adet belirtileride var ama bilemedim
korkma canım sende atlatıcaksın çoğu gitmiş azı kalmış aynen bende ilk üstte denedim banada kemik gibi bi yer geliyodu sanki yada kastığımızdan oyle geldi bilmiyorum,ama yön çok önemli direk dimdik almaya kalkma popo yönüne doğru eğimli olarak al üstteyken dimdik yapma acır yapamazsın,zaten vajina deliği alta doğru eğikmiş kalçaya doğru yani bende o yönü bulunca kolay oldubu sayfayi okumak gercekten iyi geldi bana :)
iki gun once yani burada sizin tavsiyelerinizi dinlemeden once esim gelmeden once dusa girdim parmak egzersizi icin hala cesaretim yok
vajina bolgesine yarim saat kadar ilik suyun altinda masaj yaptim
esim isten geldiginde on bes dakika kadar bacaklarima masaj yapti sicak dus ve masaj gercekten kasilmami azaltti
ben bu kez ustte denedim tum kontrol bende olunca daha rahat oldu en azindan ay uy diye itmedim adami :))) ve ciddi bi mesafe kat ettik hatta baslarda sadece gorev gibi yaparken son anlarinda zevk bile hissettim afedersiniz esim dayanamip bosalmis onu bile hissetmedim
dun tum gun akintim oldu meni geri geliyomus sanirim tam birlesme icin cok ama cok az bi mesafem kaldi lutfen dua edin bana) ben sizin omrum boyunca duaciniz olcam dun belimde agri ve kasiklarimda coj sanci oldu deneyemedik vaji icinde de yanma var bunlar normal dimi :))
size bisi sormak istiyorum ustte oldugun icin iterken yukari dogru gidiyo ve kemik gibi yere denk geliyo ustte daha rahat kendimi ittirmek icin ne yapmam lazim 1 bucuk saate yakin denedik ve bunun sadece on dakikasinda cok rahattim lutfen bu konu da da yardim edin bana
korkma canım sende atlatıcaksın çoğu gitmiş azı kalmış aynen bende ilk üstte denedim banada kemik gibi bi yer geliyodu sanki yada kastığımızdan oyle geldi bilmiyorum,ama yön çok önemli direk dimdik almaya kalkma popo yönüne doğru eğimli olarak al üstteyken dimdik yapma acır yapamazsın,zaten vajina deliği alta doğru eğikmiş kalçaya doğru yani bende o yönü bulunca kolay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?