Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bide nasıl dene biliyonmu eşin yatağa uzansın sırt üstü,seninde sırtın dönük olsun öyle almaya çalış ama ben nabıyodum bak bolbol bebe yağı sürüyodum öyle zor olmuyodu onuda dene

esimin ustune ters mi uzancam canim anlayamadim ama benim kocis gobekli masallah :)) nasil olcak o

Ustteyken sırtın esine dönuk olsun. Birazda eşinin ayaklarına doğru eğil

valla aynı bnm kocam gibi o zaman benimkide göbişli kilolu :) o uzansın sende diz kapaklarına doğru eğil vajinana almaya çalış o zaman bak yönünün buluyo ama bolbol ya yağla yada krem sür ben öyle öyle yendim

t

tamam canim bugun bi de bunu deneyelim bakalim, ay normal bi sevisme bile ne kadar buyuk bi nimetmis rabbim hepimizin tam yendigi gunleri yasatsin

ay canim bi de benim aklima takildi esim bosalmis ya hamile kalmam oyle degil mi tam yenmeden zor olur yaa olmaz dimi oyle gebelik

valla oluyomuyş öylede hamilelik vajina yakınına bile boşalmayla hamile kalanları duydum ben burda Allah verdimi veriyo demek

ay gercekten mi
tabi rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu kucaklari bos birakmasin da su durumda dogum falan korkuttu bi an dusununce neyse hakkimizda hayirlisi olsun o zaman

ama bide şu var hamile kalma pzoisyonlarında en çok altta kalınca hamile kalınabşliyomuş yani kadın üstteyken rahime ulaşmıyomuş spermler zor oluyomuş
Ben allta eşim bosslmştı olmadı ama regl oldum ztn hazır degıldık bebişe henuz :) cok isteyenler yumurtlama gunlerını takıp etsın canlar oyle yuzde 80 olurmuş

Bunu ben de 1 kere denedim ama basaramadim. Cunku uzerinde dururken dogal olarak bacaklarimi kasiyorum uzerine dusmemek icn. Bu da vajinanin kasilmasina neden oluyo. Baya ugrastim ama bu pozisyonu basaramadik sonra esim uste gecti daha rahat oldu benim icin. Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Ya da ben beceremedim :))

Aynen bende üstte yapamadim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…