- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.441
bak bide nasıl dene biliyonmu eşin yatağa uzansın sırt üstü,seninde sırtın dönük olsun öyle almaya çalış ama ben nabıyodum bak bolbol bebe yağı sürüyodum öyle zor olmuyodu onuda dene
Ustteyken sırtın esine dönuk olsun. Birazda eşinin ayaklarına doğru eğilbu sayfayi okumak gercekten iyi geldi bana :)
iki gun once yani burada sizin tavsiyelerinizi dinlemeden once esim gelmeden once dusa girdim parmak egzersizi icin hala cesaretim yok
vajina bolgesine yarim saat kadar ilik suyun altinda masaj yaptim
esim isten geldiginde on bes dakika kadar bacaklarima masaj yapti sicak dus ve masaj gercekten kasilmami azaltti
ben bu kez ustte denedim tum kontrol bende olunca daha rahat oldu en azindan ay uy diye itmedim adami :))) ve ciddi bi mesafe kat ettik hatta baslarda sadece gorev gibi yaparken son anlarinda zevk bile hissettim afedersiniz esim dayanamip bosalmis onu bile hissetmedim
dun tum gun akintim oldu meni geri geliyomus sanirim tam birlesme icin cok ama cok az bi mesafem kaldi lutfen dua edin bana) ben sizin omrum boyunca duaciniz olcam dun belimde agri ve kasiklarimda coj sanci oldu deneyemedik vaji icinde de yanma var bunlar normal dimi :))
size bisi sormak istiyorum ustte oldugun icin iterken yukari dogru gidiyo ve kemik gibi yere denk geliyo ustte daha rahat kendimi ittirmek icin ne yapmam lazim 1 bucuk saate yakin denedik ve bunun sadece on dakikasinda cok rahattim lutfen bu konu da da yardim edin bana
bunu denicem canim ama esim gobisli benim :)) insallah rahat olur boyleUstteyken sırtın esine dönuk olsun. Birazda eşinin ayaklarına doğru eğil
valla aynı bnm kocam gibi o zaman benimkide göbişli kilolu :) o uzansın sende diz kapaklarına doğru eğil vajinana almaya çalış o zaman bak yönünün buluyo ama bolbol ya yağla yada krem sür ben öyle öyle yendim
valla oluyomuyş öylede hamilelik vajina yakınına bile boşalmayla hamile kalanları duydum ben burda Allah verdimi veriyo demek
ama bide şu var hamile kalma pzoisyonlarında en çok altta kalınca hamile kalınabşliyomuş yani kadın üstteyken rahime ulaşmıyomuş spermler zor oluyomuşvalla oluyomuyş öylede hamilelik vajina yakınına bile boşalmayla hamile kalanları duydum ben burda Allah verdimi veriyo demek
ama bide şu var hamile kalma pzoisyonlarında en çok altta kalınca hamile kalınabşliyomuş yani kadın üstteyken rahime ulaşmıyomuş spermler zor oluyomuş
Hayırlı Cumalar Meleklerimm
Adetim geçti ama hep geçer zaten umutlanayım mı bilmiyorum. İnşallah bebiştir. Tüm adet belirtileride var ama bilemedim
Hadı bakalım canım inşallah hamişsindır :)Hayırlı Cumalar Meleklerimm
Adetim geçti ama hep geçer zaten umutlanayım mı bilmiyorum. İnşallah bebiştir. Tüm adet belirtileride var ama bilemedim
Ben allta eşim bosslmştı olmadı ama regl oldum ztn hazır degıldık bebişe henuz :) cok isteyenler yumurtlama gunlerını takıp etsın canlar oyle yuzde 80 olurmuşama bide şu var hamile kalma pzoisyonlarında en çok altta kalınca hamile kalınabşliyomuş yani kadın üstteyken rahime ulaşmıyomuş spermler zor oluyomuş
Ayy hadi inşallah bebiştir:) hafta sonu da gelmezse bir kandan baktır zuzukucum.Hayırlı Cumalar Meleklerimm
Bunu ben de 1 kere denedim ama basaramadim. Cunku uzerinde dururken dogal olarak bacaklarimi kasiyorum uzerine dusmemek icn. Bu da vajinanin kasilmasina neden oluyo. Baya ugrastim ama bu pozisyonu basaramadik sonra esim uste gecti daha rahat oldu benim icin. Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Ya da ben beceremedim :))korkma canım sende atlatıcaksın çoğu gitmiş azı kalmış aynen bende ilk üstte denedim banada kemik gibi bi yer geliyodu sanki yada kastığımızdan oyle geldi bilmiyorum,ama yön çok önemli direk dimdik almaya kalkma popo yönüne doğru eğimli olarak al üstteyken dimdik yapma acır yapamazsın,zaten vajina deliği alta doğru eğikmiş kalçaya doğru yani bende o yönü bulunca kolay oldu
Aynen bende üstte yapamadim ☺Bunu ben de 1 kere denedim ama basaramadim. Cunku uzerinde dururken dogal olarak bacaklarimi kasiyorum uzerine dusmemek icn. Bu da vajinanin kasilmasina neden oluyo. Baya ugrastim ama bu pozisyonu basaramadik sonra esim uste gecti daha rahat oldu benim icin. Kisiden kisiye degisiyor demek ki. Ya da ben beceremedim :))
Olmuyooooo yine husrannnnnn
Ben altta altima yastik koyup bacaklarimi actim ama cok kasiyorum iste yatak icida denedik olmadıhangi pozisyonda denediniz canim? Moral bozmak yok elbet olacak bu is basaricaz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?