- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.461
Kayganlastirici kullandiniz mi? Ucu bile mi girmedi? Oncesinde kendini hazirladin mi egzersizle?Ben altta altima yastik koyup bacaklarimi actim ama cok kasiyorum iste yatak icida denedik olmadı
Var mi bi gelisme merak ettim :)Hayırlı Cumalar Meleklerimm
Adetim geçti ama hep geçer zaten umutlanayım mı bilmiyorum. İnşallah bebiştir. Tüm adet belirtileride var ama bilemedim
ben en son altta denedim öyle alabildim aslnda en çok korktuğum pozisyondu deneyip yapınca en rahatıda o oldu aslında,ama parmak yda mum egzersizi yap açtır iyice alıştır vajinanı sonra pozisyon dene hmen pat diye alınmıyo ne alttan ne üsttenBen altta altima yastik koyup bacaklarimi actim ama cok kasiyorum iste yatak icida denedik olmadı
Bebe yagi kullaniyorz ama parmak yapmiyoruz normalde esimin iki parmagini aliyom ama esim zaten bunu yapioz direk deneemye gecelim diyo basindan az ileri gidip kaliyoben en son altta denedim öyle alabildim aslnda en çok korktuğum pozisyondu deneyip yapınca en rahatıda o oldu aslında,ama parmak yda mum egzersizi yap açtır iyice alıştır vajinanı sonra pozisyon dene hmen pat diye alınmıyo ne alttan ne üstten
Var mi bi gelisme merak ettim :)
Bebe yagi kullaniyorz ama parmak yapmiyoruz normalde esimin iki parmagini aliyom ama esim zaten bunu yapioz direk deneemye gecelim diyo basindan az ileri gidip kaliyo
ah kuzum ah ne yapayim hayata kustum..canim hic bir sey yapmak istemiyor.depresyona girdim.heran icimden aglamak geliyor.dun esim deniyelim gel dedi istemedim artik kaldiramiyorum.sanki kafamin ici bu sorunla dolmus baska bisey dusunemiyorum buraya yazip diger arkadaslarimi olumsuz etkilememek icin yazmiyorum.yenenleri gonulden tebtik ediyorumangelina ne yapti acaba cok merak ediyorum onla ayniydik sanki
ah kuzum ah ne yapayim hayata kustum..canim hic bir sey yapmak istemiyor.depresyona girdim.heran icimden aglamak geliyor.dun esim deniyelim gel dedi istemedim artik kaldiramiyorum.sanki kafamin ici bu sorunla dolmus baska bisey dusunemiyorum buraya yazip diger arkadaslarimi olumsuz etkilememek icin yazmiyorum.yenenleri gonulden tebtik ediyorum
Egzersiz yapmadan direkt p..ns alsam içeri çok mu zorlanır acaba? ben egzersiz yapamıyorum
ah kuzum ah ne yapayim hayata kustum..canim hic bir sey yapmak istemiyor.depresyona girdim.heran icimden aglamak geliyor.dun esim deniyelim gel dedi istemedim artik kaldiramiyorum.sanki kafamin ici bu sorunla dolmus baska bisey dusunemiyorum buraya yazip diger arkadaslarimi olumsuz etkilememek icin yazmiyorum.yenenleri gonulden tebtik ediyorum
İnşallah başarırsın güzel sonuçlar alırsın Allahım cümlemize mutlu duygular yaşatsın inşallahbügün deneme günü yerimde duramıyorum heyecandan içimde hem korku hem başarma hırsı duygularımda artık ne yapacağını şaşirdı :)
Başarılar dilerim cnm umarim olur da güzel haberler verirsin insallahbügün deneme günü yerimde duramıyorum heyecandan içimde hem korku hem başarma hırsı duygularımda artık ne yapacağını şaşirdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?