Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben altta altima yastik koyup bacaklarimi actim ama cok kasiyorum iste yatak icida denedik olmadı
ben en son altta denedim öyle alabildim aslnda en çok korktuğum pozisyondu deneyip yapınca en rahatıda o oldu aslında,ama parmak yda mum egzersizi yap açtır iyice alıştır vajinanı sonra pozisyon dene hmen pat diye alınmıyo ne alttan ne üstten

Bebe yagi kullaniyorz ama parmak yapmiyoruz normalde esimin iki parmagini aliyom ama esim zaten bunu yapioz direk deneemye gecelim diyo basindan az ileri gidip kaliyo

Bebe yagi kullaniyorz ama parmak yapmiyoruz normalde esimin iki parmagini aliyom ama esim zaten bunu yapioz direk deneemye gecelim diyo basindan az ileri gidip kaliyo

CAnım öncesinde egzersiz yapın nasılsa onu yapıyoruz demeyin. Kendini daha iyi hazırlamış ve orayı kayganlaştırmış olursunuz.

angelina ne yapti acaba cok merak ediyorum onla ayniydik sanki
ah kuzum ah ne yapayim hayata kustum..canim hic bir sey yapmak istemiyor.depresyona girdim.heran icimden aglamak geliyor.dun esim deniyelim gel dedi istemedim artik kaldiramiyorum.sanki kafamin ici bu sorunla dolmus baska bisey dusunemiyorum buraya yazip diger arkadaslarimi olumsuz etkilememek icin yazmiyorum.yenenleri gonulden tebtik ediyorum

Korktuğunuz için mi olmuyo yoksa giremediğinden mi. Korkacak bir şey değilmiş inanınki biraz cesaretini topla. Zeytinyağı ve kayganlaştırıcı sürün yerini bulun ve aşağı eğimli sokmaya çalışın ve çocuk doğurur gibi ıkının açılacak. İleri geri hareket ederek ittirin. Doğru yönü bulursanız kayıp kendi girer itince. Üzülüyorum ben de vallahi inşallah yenersiniz.

Gunaydin canlarimmm cok umut dolu bigune uyandimm ve eminim hepimiz yenicez bunu kizlar sabah uykuluydum hani demistim ya basi ble girmedi diye bugun deneyelim dedik birazonce ve basi cok az girdi sanki hepsi girmis gibi sevindim ve ne egzersiz ne jel ne zeytnyagi hicbisey surmeden denememize ragmen bide onlar olsaydi biraz daha ilerlerdik hala inanamiyorum canlaruim hemen size yazmak istedim ve en onemlisi ne biliyomusunuz diger denemelerden farki bukez korkmadan denedim hicbisey dusunmeden denedim oyuzden ilerledim...hep boyle dusunmeniz lazim kizlar korku bizi mahvetmis gercekten de..

Angelina34 senle ayniyiz nolur umutsuzluga kapilma inan ayniyiz sadece bikere de hicbisey dusunmeden olmycak aciycak dye dusunmeden uste gecip ikin popoya dogru ben de yapamadim daha ama sadece bu sabah birazonce hicbisey dusunmeden hatta uykulu denedim uykulu olmam iyiydi cunku bisey dusunemedim sen de bikere h;cbisey dusunmeden dene azicik ilerledmben de ama dah cok yolum var tabi ama bugun sunu ogrendim sıfır dusunceyle denemek lazimmis

Nilsu asya egzersiz cok ise yariyo ama sadece parmak bile denesen kendine guvenin geliyo ben dunyanin en korkak insani bile yaptiysa egzersizi herkes yapar

ah canım ya kıyamam aynı durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…