- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.481
Canım çok sevindim senin adına çokGunaydin canlarimmm cok umut dolu bigune uyandimm ve eminim hepimiz yenicez bunu kizlar sabah uykuluydum hani demistim ya basi ble girmedi diye bugun deneyelim dedik birazonce ve basi cok az girdi sanki hepsi girmis gibi sevindim ve ne egzersiz ne jel ne zeytnyagi hicbisey surmeden denememize ragmen bide onlar olsaydi biraz daha ilerlerdik hala inanamiyorum canlaruim hemen size yazmak istedim ve en onemlisi ne biliyomusunuz diger denemelerden farki bukez korkmadan denedim hicbisey dusunmeden denedim oyuzden ilerledim...hep boyle dusunmeniz lazim kizlar korku bizi mahvetmis gercekten de..
İnşallah başarırsın güzel sonuçlar alırsın Allahım cümlemize mutlu duygular yaşatsın inşallah
Başarılar dilerim cnm umarim olur da güzel haberler verirsin insallah
Canım çok sevindim senin adına çokmaşallah..... Devamı gelecek inşallah
Her sey guzel olacak :) insallah guzel haberlerini aliriz :)bügün deneme günü yerimde duramıyorum heyecandan içimde hem korku hem başarma hırsı duygularımda artık ne yapacağını şaşirdı :)
saka yapiyosun canim.demekki is basa dusunce oluyo. hadi ınsallah kuzumKizlar bugun kadin dogum doktoruma gittim. Biliyosunuz cinsel iliski basladiktan sonra simir testi istiyorlar. Ben de daha tamamen birlesme olmamasina ragmen bunu yaptirmam gerektigini soyledi doktor. Eyvah dedim bagiricam agliycam acidan cunku ben hic aparatla egzersiz yapmadim ve iceri sokacagi sey ayni penis kalinliginda bir plastik rahim agzindan kulak cubugu ile ornek aliyor. Actim bacaklari (cok cirkin bi pozisyon ama napalm) jel surdu alete bolca simdi bunu iceri sokucam cumlesini bitirmeden fiyt hepsini soktu cok afedersini . Cok canim yanar saniyordum hic bisey hissetmedim o kadar mutluyum ki. Buna bile sevinecek durumdayim. Insallah esimle de ayni seviyeye geldigime inanirsam bigun daha da mutlu olucam. Allah hepimize hayirlisi ile bu sorunu cozmeyi nasib etsin.
canim cok heyecanlanma sakin ol.ben gecen gun heyecandan yapamadim.ne olur sakin ol kuzumbügün deneme günü yerimde duramıyorum heyecandan içimde hem korku hem başarma hırsı duygularımda artık ne yapacağını şaşirdı :)
Canım p.. tamamen girdi mi tam anlamadım ? Ama girmiş zar gitmiş bu da büyük bir ilerleme canım ya gözün aydın bi kaç gün sonra yine dene üstüne git zor olanı atlattın gözün aydınzuzuku patisga olmazmazsa olmaz bitkinmiyim ne dyg blue berivan ve diger arkadaslarim oldumu simdi
Canim kanama olduysa sadece basi degil daha fazla girmistir. Zar biraz daha ileride. Tebrikler valla gecmis olsun! Daha fazla deneme ile daha cok basariya hazirsin hihihoooo :)zuzuku patisga olmazmazsa olmaz bitkinmiyim ne dyg blue berivan ve diger arkadaslarim oldumu simdi
MerhabalarMerhaba arkadaşlar bende 1.5 yıldır evliyim eşimle beraber olamıyoruz çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?