Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla kizlar anlamadimki bi aci hissettim sonra esimi itince esim kizdi.sonra ben oldu galiba canim yandi dedim sonra peceteyle sildim kan..ama o aci hemen gecti.1.5 yil bunun icinmi bekledim dedim hatta.kanamamda hala oluyo damla damla.demekki yirtilmis ama hepsi girmedi penisin

Merhabalar
Egzersiz yapiyor musunuz?
Tebrik ederim cok sevindim cnm nasil omdu ? Benim de denemelerimde p.. basi giriyordu sadece bi defasinda cok az acik renk kanama olmustu bende zedelenme oldu diye düşündüm sende nasildi belki de sen benden daha fazla almissindir hepsi gitmiştir zarin hadi gözün aydin bundan sonra daha kolay olur inşallah

Tebrikler Canım çok sevindim 1-2 gün sonra tekrar deneyin zarın da gitmiş çok güzel korkmadan ikinci denemeni yap. Belki diğer denemelerde de az az kan gelebilir bu normal. Herkesin zarı farklı mesela benim zarım yüzeye çok yakındı vajinanın hemen girişindeydi ben ayna ile baktığımda çok net görüyordum zarı. Eğer iç taraftaysa zarın çok daha iyi baya bir giriş olmuştur. 2. Denemen daha kolay olur.

canim bende aynayla bakinca goruyorum hatta bakinca anladim yirtildigini..2. denemede dahami kolay olur

zuzuku patisga olmazmazsa olmaz bitkinmiyim ne dyg blue berivan ve diger arkadaslarim oldumu simdi
Canım mmm yuppiiii tebrik ederim bak üzüldüğüne değdi mi... Neyse ooohh o korkulu kabus zar da gitmiş çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım
Bak ben nerdeyse hepsini almıştım hala zarı m duruyo herkeste farklı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…