- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.501
Tebrik ederim cok sevindim cnm nasil omdu ? Benim de denemelerimde p.. basi giriyordu sadece bi defasinda cok az acik renk kanama olmustu bende zedelenme oldu diye düşündüm sende nasildi belki de sen benden daha fazla almissindir hepsi gitmiştir zarin hadi gözün aydin bundan sonra daha kolay olur inşallahMerhabalar
Egzersiz yapiyor musunuz?
amin kuzum insallah bitmistir bu kabusCok sevindim canim senin adina yaaaa darisi bizim.basimizaaa
Tebrikler Canım çok sevindim 1-2 gün sonra tekrar deneyin zarın da gitmiş çok güzel korkmadan ikinci denemeni yap. Belki diğer denemelerde de az az kan gelebilir bu normal. Herkesin zarı farklı mesela benim zarım yüzeye çok yakındı vajinanın hemen girişindeydi ben ayna ile baktığımda çok net görüyordum zarı. Eğer iç taraftaysa zarın çok daha iyi baya bir giriş olmuştur. 2. Denemen daha kolay olur.valla kizlar anlamadimki bi aci hissettim sonra esimi itince esim kizdi.sonra ben oldu galiba canim yandi dedim sonra peceteyle sildim kan..ama o aci hemen gecti.1.5 yil bunun icinmi bekledim dedim hatta.kanamamda hala oluyo damla damla.demekki yirtilmis ama hepsi girmedi penisin
canim bende aynayla bakinca goruyorum hatta bakinca anladim yirtildigini..2. denemede dahami kolay olurTebrikler Canım çok sevindim 1-2 gün sonra tekrar deneyin zarın da gitmiş çok güzel korkmadan ikinci denemeni yap. Belki diğer denemelerde de az az kan gelebilir bu normal. Herkesin zarı farklı mesela benim zarım yüzeye çok yakındı vajinanın hemen girişindeydi ben ayna ile baktığımda çok net görüyordum zarı. Eğer iç taraftaysa zarın çok daha iyi baya bir giriş olmuştur. 2. Denemen daha kolay olur.
canim hangi asamadasinBende bi vajinusmusluyum bana da yardim edin
Yok yapmıyorumMerhabalar
Egzersiz yapiyor musunuz?
Nasıl oldu inşallah bizde yenerizYuce rabbime sukurler olsun..kizlar penisin badi girdi. zarim yirtildi kanamam oldu.hatta hala oluyor.yendimmi bittimi bu kabus
Canim nasil oldu hangi pozisyon bence kanama varsa cok girmistir benm basi girdgnde hic bi kanama yoktu aytica tebrikler darısı basimacanim bende aynayla bakinca goruyorum hatta bakinca anladim yirtildigini..2. denemede dahami kolay olur
Canim zaten bu erteleme hastaligi suan ne durumdasin parmakla basla hic vakit kaybetmeden baslayinca inaniyorum gerisi geliyo o umitsizler bi mebze kayboluyoKorkum yüzünden hep erteliyorum
Canım mmm yuppiiii tebrik ederim bak üzüldüğüne değdi mi... Neyse ooohh o korkulu kabus zar da gitmiş çoğu gitti azı kaldı hadi bakalımzuzuku patisga olmazmazsa olmaz bitkinmiyim ne dyg blue berivan ve diger arkadaslarim oldumu simdi
Hangi parmakParmakla başladım ama devamı gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?