Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim diger asama esli parmak egz zaten iki parmagini alabiliyosan esin ilk serce parmakla baslicak o da bazen hemen olmuyo sadece rahatlaman gerekiyo biraz

Devami gelmiyo gözümde yaş hiç eksilmiyo kendime zarar verdiim yetmiyomus gibi beni herşeyden çok seven eşime de zarar veriyorum çok yoruldum

Evet eşimin iki parmağını denedikten sonra geciyoruz olmuyo eşimi itiyorum canim aciyo
Canım sende hersey normal ilerlerken denemede Can'ın yanıyor ise yönünü ayarlayamıyor olabilirsin. Direk giriş yapıyor ise canının yanması çok normal. O hatayı bende yapmıştım. Aşağı doğru eğimli ilerleteceksin

Bu hastaligi yenmeden hamile kalmak istemiyorum ama bütün belirtiler var test yapmaya korkuyorum eşimle aramız çok kötü boşanmayı bile düşünüyoruz bide bunun üstüne hamile kalırsam çok kötü olur neyapmami tavsiye edersiniz.??

Ne gibi belirtiler var canım?

Hangi asamadaydiniz canim bu durumda nasil hamile kaliniyoki

Parmak egzersizlerinde ikinma ve nefes alip vermeyi düzenli yapabiliyorum ama p....s aşamasına gelince nefes egzersizini ve ikinmayi yapamiyorum

Valla bilmiyorum canım ya bu aksam eşim bile dedi sen hamilemısın bu ne hal diye.
Bebek istiyorum ama bir sürü problemimiz varken olmasa daha iyi esimde istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…