- 27 Ekim 2015
- 34
- 21
- 8
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.541
Ooo daha korkmakk yokkk canim benim bitti istee bu kadar cok sevindimm zaten aci hissini veren o ilk ilskide zarı gecmesi onu da atlattin daha aci yookkk icin rahat olsun ama sen yine de en baslarda yapsrken zorlanjrsan ikınn ben hala zorlaniyosam ikiniyorumvalla kizlar anlamadimki bi aci hissettim sonra esimi itince esim kizdi.sonra ben oldu galiba canim yandi dedim sonra peceteyle sildim kan..ama o aci hemen gecti.1.5 yil bunun icinmi bekledim dedim hatta.kanamamda hala oluyo damla damla.demekki yirtilmis ama hepsi girmedi penisin
kuzum esim zorladi biraz. bugun bu is bitecrk dedi.2 tane yuksek yastik koyduk belimin altina.iyice yagladim orayi.sonra bacaklarimi kendime dogru cektim.sonra esime ben ne yaparsam yapayim acima ittir pen.si dedim.bi anda bi aci duydum.o an esimi ittim.itmeseydim tamamen girecektiNasıl oldu inşallah bizde yeneriz
ayy canim inşallah 2. si daha kolay olur.aci oldu evet ama dayanilmiycak gibi bisey degil.ve aninda gecti.17 ayimi bosuna harcamisimOoo daha korkmakk yokkk canim benim bitti istee bu kadar cok sevindimm zaten aci hissini veren o ilk ilskide zarı gecmesi onu da atlattin daha aci yookkk icin rahat olsun ama sen yine de en baslarda yapsrken zorlanjrsan ikınn ben hala zorlaniyosam ikiniyorum
canim doktor benim zarima kalin demisti normalden.ondan biraz aci ve kanama oldu.Canim nasil oldu hangi pozisyon bence kanama varsa cok girmistir benm basi girdgnde hic bi kanama yoktu aytica tebrikler darısı basima
Bütün belirtiler varken ne gibi belirtiler var ? Benim de regl im 2 gün gecikti suan normalde gününü gecmez hatta erken olur bazen ama hamilelikten şüphelenemiyorum hic çünkü afedersiniz hic icine bosalma olmadi iliski denemeleri adet düzensizliği yapiyo mu acaba normalde düzenliydi benim kiBu hastaligi yenmeden hamile kalmak istemiyorum ama bütün belirtiler var test yapmaya korkuyorum eşimle aramız çok kötü boşanmayı bile düşünüyoruz bide bunun üstüne hamile kalırsam çok kötü olur neyapmami tavsiye edersiniz.??
kuzum benim zarim kalin ondan kanama oldu.seninki belki esnektirCanım mmm yuppiiii tebrik ederim bak üzüldüğüne değdi mi... Neyse ooohh o korkulu kabus zar da gitmiş çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım
Bak ben nerdeyse hepsini almıştım hala zarı m duruyo herkeste farklı demekki
canim hamile olmayasinKızlar bel ve kasık neden agrir ya.belim feci agriyo
canim sen baya ilerlemissin.az kalmis insallah..ne kadarlik evlisinParmak egzersizlerinde ikinma ve nefes alip vermeyi düzenli yapabiliyorum ama p....s aşamasına gelince nefes egzersizini ve ikinmayi yapamiyorum
Arkadasım selam bende sensin gibi Boşanma asamasındaydım..Adana da EpC hastanesin de Dr Pınar iki günde tedavi etti beni .ne olur evliliğini bit irem den önce son şansını dene .Umut kapısı orası kesin çözüyorlar.Bu hastaligi yenmeden hamile kalmak istemiyorum ama bütün belirtiler var test yapmaya korkuyorum eşimle aramız çok kötü boşanmayı bile düşünüyoruz bide bunun üstüne hamile kalırsam çok kötü olur neyapmami tavsiye edersiniz.??
Hamilelik belirtilerinde bel ve kasık agrisi var özellikle kasik ağrısı yaygin bi belirtidir bi test yap istersen cnm Rabbim gönlüne göre versin insallahKızlar bel ve kasık neden agrir ya.belim feci agriyo
Olur canım. Orası zorlandığı için düzensiz olabiliyor benimde geç olmuştu.Arkadaşlar bu ay 4 ya da 5 kez iliski denemesinde bulunduk denemeler adet duzenlisizliği yapar mi ama sadece b.. kısmi giriyordu biraz sonra da devam ettirmiyodum zaten fazla zorlamadim ama adetim gecikti yani yeni evli çiftlerde cinsel iliski yaşandığında adet düzensizliği olabilir nornaldir diye okumuştum daha önce ama biz iliski yasamadik henüz denemelere yeni başlamıştık
Ayyy inşallah öyledir canım ama adet olacakmışım gibi agriyo adetimede daha var 26 olmam lazım. Bilemedim hüsran olmasından korkuyorum ama belim sanki kopacak gibi agriyo kasigim da ara araHamilelik belirtilerinde bel ve kasık agrisi var özellikle kasik ağrısı yaygin bi belirtidir bi test yap istersen cnm Rabbim gönlüne göre versin insallah
İnşallah öyleyimdir ama adet olacakmışım gibi ağrıyor :/ 11 gün var daha adetimedecanim hamile olmayasin
hayirlisi olsun canim yumurtlama günlerinde de kasik agrisi olabiliyo üşütmeden dolayi da oluyo bekleyip göreceksin artik adetin gecikirse test yaparsin veya beklemek istemezsen kan testi yaptirAyyy inşallah öyledir canım ama adet olacakmışım gibi agriyo adetimede daha var 26 olmam lazım. Bilemedim hüsran olmasından korkuyorum ama belim sanki kopacak gibi agriyo kasigim da ara ara
Yumurtlama günüm geçti canım ama yinede belli olmaz.ben usutmusumdur diyorum ama inşallahbaşka türlüdür.adetim geçsin öyle yapayım diyorum test ama bi taraftanda kan testi yapım diyorum.işte negatif çıkarsa üzülürümhayirlisi olsun canim yumurtlama günlerinde de kasik agrisi olabiliyo üşütmeden dolayi da oluyo bekleyip göreceksin artik adetin gecikirse test yaparsin veya beklemek istemezsen kan testi yaptir
O zaman acele etme biraz daha bekle adetim gecikirse yaptirYumurtlama günüm geçti canım ama yinede belli olmaz.ben usutmusumdur diyorum ama inşallahbaşka türlüdür.adetim geçsin öyle yapayım diyorum test ama bi taraftanda kan testi yapım diyorum.işte negatif çıkarsa üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?