Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ooo daha korkmakk yokkk canim benim bitti istee bu kadar cok sevindimm zaten aci hissini veren o ilk ilskide zarı gecmesi onu da atlattin daha aci yookkk icin rahat olsun ama sen yine de en baslarda yapsrken zorlanjrsan ikınn ben hala zorlaniyosam ikiniyorum

Nasıl oldu inşallah bizde yeneriz
kuzum esim zorladi biraz. bugun bu is bitecrk dedi.2 tane yuksek yastik koyduk belimin altina.iyice yagladim orayi.sonra bacaklarimi kendime dogru cektim.sonra esime ben ne yaparsam yapayim acima ittir pen.si dedim.bi anda bi aci duydum.o an esimi ittim.itmeseydim tamamen girecekti

ayy canim inşallah 2. si daha kolay olur.aci oldu evet ama dayanilmiycak gibi bisey degil.ve aninda gecti.17 ayimi bosuna harcamisim

Bütün belirtiler varken ne gibi belirtiler var ? Benim de regl im 2 gün gecikti suan normalde gününü gecmez hatta erken olur bazen ama hamilelikten şüphelenemiyorum hic çünkü afedersiniz hic icine bosalma olmadi iliski denemeleri adet düzensizliği yapiyo mu acaba normalde düzenliydi benim ki

kuz
kuzum benim zarim kalin ondan kanama oldu.seninki belki esnektir

Arkadasım selam bende sensin gibi Boşanma asamasındaydım..Adana da EpC hastanesin de Dr Pınar iki günde tedavi etti beni .ne olur evliliğini bit irem den önce son şansını dene .Umut kapısı orası kesin çözüyorlar.

Arkadaşlar bu ay 4 ya da 5 kez iliski denemesinde bulunduk denemeler adet duzenlisizliği yapar mi ama sadece b.. kısmi giriyordu biraz sonra da devam ettirmiyodum zaten fazla zorlamadim ama adetim gecikti yani yeni evli çiftlerde cinsel iliski yaşandığında adet düzensizliği olabilir nornaldir diye okumuştum daha önce ama biz iliski yasamadik henüz denemelere yeni başlamıştık

Olur canım. Orası zorlandığı için düzensiz olabiliyor benimde geç olmuştu.

Hamilelik belirtilerinde bel ve kasık agrisi var özellikle kasik ağrısı yaygin bi belirtidir bi test yap istersen cnm Rabbim gönlüne göre versin insallah
Ayyy inşallah öyledir canım ama adet olacakmışım gibi agriyo adetimede daha var 26 olmam lazım. Bilemedim hüsran olmasından korkuyorum ama belim sanki kopacak gibi agriyo kasigim da ara ara

Ayyy inşallah öyledir canım ama adet olacakmışım gibi agriyo adetimede daha var 26 olmam lazım. Bilemedim hüsran olmasından korkuyorum ama belim sanki kopacak gibi agriyo kasigim da ara ara
hayirlisi olsun canim yumurtlama günlerinde de kasik agrisi olabiliyo üşütmeden dolayi da oluyo bekleyip göreceksin artik adetin gecikirse test yaparsin veya beklemek istemezsen kan testi yaptir

hayirlisi olsun canim yumurtlama günlerinde de kasik agrisi olabiliyo üşütmeden dolayi da oluyo bekleyip göreceksin artik adetin gecikirse test yaparsin veya beklemek istemezsen kan testi yaptir
Yumurtlama günüm geçti canım ama yinede belli olmaz.ben usutmusumdur diyorum ama inşallahbaşka türlüdür.adetim geçsin öyle yapayım diyorum test ama bi taraftanda kan testi yapım diyorum.işte negatif çıkarsa üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…