- 1 Ekim 2015
- 300
- 211
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.561
Öyle düşünüyorum tabi durabilirsem :)O zaman acele etme biraz daha bekle adetim gecikirse yaptir
Canim büyük bi ilerleme bu tebrikler ama tam olmasi bikac gün sonra dene yine, zarin gittigine göre daha rahat olursun insallah.canim hangi asamadasin
aynen biliyorum canim.ve 2. beni korkutuyo.zarimdan dolayi 1.biraz acidi.2. acirmi acabaCanim büyük bi ilerleme bu tebrikler ama tam olmasi bikac gün sonra dene yine, zarin gittigine göre daha rahat olursun insallah.
Ayyy canım abartma ya.kafanda çok buyutmussun.ben 3 yıl çektim bu hastalığı. Yendim çok şükür bu muymuş diyorum.inan çok basit.önce egzersiz yap sonra eşli deneme yap.bence anın tadını çıkar:)Kızlarpazar gunu balayı yaptımuz otele gıdecez demıstım bugub bır sene olucak otele geldk aksama deneme var esım cok umıtlı yanımda vazelın bebegım var napmam lazım aksama bılmıyorum cok streslıyım bıde otel odası yan taraflarımız hep dolu sesler gıdıyo nasıl bı acı olacak ya bısı olursa kucuk yer burası ole hastane flanda yok bayılır kalırsam ya cok yırtılırsa allahım kafayı yıcem
Bende 3 yıl da yendim canım. Yardımcı olurum.Benim 3 yıl oldu atlatamadim yoruldugumu hissediyorum git gide uzaklasiyorum kendimden herşeyden kendimi soyutladim
Canım p.. i sen ittir bence. Acı duyarsan bekle acı geçince yine ittir. Yani pat diye sokmasın eşin sen hazır olduğun şekilde hareket et. Ben de yenmedim henüz ama ben bu şekilde yol almayi düşünüyorum.Kızlarpazar gunu balayı yaptımuz otele gıdecez demıstım bugub bır sene olucak otele geldk aksama deneme var esım cok umıtlı yanımda vazelın bebegım var napmam lazım aksama bılmıyorum cok streslıyım bıde otel odası yan taraflarımız hep dolu sesler gıdıyo nasıl bı acı olacak ya bısı olursa kucuk yer burası ole hastane flanda yok bayılır kalırsam ya cok yırtılırsa allahım kafayı yıcem
2 parmak alabiliyomusun canimYardiminizi bekliyorum parmak egzersizlerinde kendim ve eşimle birlikte sorun yok diger aşamaya gelince işte bütün sıkıntı orda basliyo
Canım sen maşallah çok ilerlemişsin sona gelmişsin. P.. in aparat olduğunu hayal et. Egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsan p..I aynı pozisyonda tut ve sanki aparatı itiyorsun öyke düşün. O kalınlığA ulasmişsin zaten.Yardiminizi bekliyorum parmak egzersizlerinde kendim ve eşimle birlikte sorun yok diger aşamaya gelince işte bütün sıkıntı orda basliyo
tatlim oncelikle sakin ol.heyecan yapinca hic olmuyo.o aci dedigin 1 dk bile surmuyo.belki seninkinde aci bile olmaz.benim oldu cunku zarim kalin.ayrica en fazla en fazla 10 damla kan olur.burdaki cogu arkadasimin hic olmadi.ve sehir efsanelerine inanma. benim zarim bozulduktan cok kotu olurum saniyodum.ama sifir aci.kalktim camasir serdim mutfagi toparladim bi kahve yapip afiyetle ictimKızlarpazar gunu balayı yaptımuz otele gıdecez demıstım bugub bır sene olucak otele geldk aksama deneme var esım cok umıtlı yanımda vazelın bebegım var napmam lazım aksama bılmıyorum cok streslıyım bıde otel odası yan taraflarımız hep dolu sesler gıdıyo nasıl bı acı olacak ya bısı olursa kucuk yer burası ole hastane flanda yok bayılır kalırsam ya cok yırtılırsa allahım kafayı yıcem
Napcamı sasırdım walla allah razı olsun yınede dusunup yazdıgn ıcınCanım p.. i sen ittir bence. Acı duyarsan bekle acı geçince yine ittir. Yani pat diye sokmasın eşin sen hazır olduğun şekilde hareket et. Ben de yenmedim henüz ama ben bu şekilde yol almayi düşünüyorum.
Ya ıste sacma bılıyormda bayılırmda burds hastane yok onu dudunutom yanı nekdar sacma aslındada rahat olmaya calısıcam allah razı olsuntatlim oncelikle sakin ol.heyecan yapinca hic olmuyo.o aci dedigin 1 dk bile surmuyo.belki seninkinde aci bile olmaz.benim oldu cunku zarim kalin.ayrica en fazla en fazla 10 damla kan olur.burdaki cogu arkadasimin hic olmadi.ve sehir efsanelerine inanma. benim zarim bozulduktan cok kotu olurum saniyodum.ama sifir aci.kalktim camasir serdim mutfagi toparladim bi kahve yapip afiyetle ictim
canim ya bende senim gibiyom uzulme.daha dun bi giris oldu.o da esim zorladida oldu.bende aparatlari yapiyodum penisi yapamiyorum..biraz disini siksan 1 dk lik aci.sana boyle diyom ama 2. yi nadil yapcam bilmiyorumYardiminizi bekliyorum parmak egzersizlerinde kendim ve eşimle birlikte sorun yok diger aşamaya gelince işte bütün sıkıntı orda basliyo
Yardim ve desteginiz icin teşekkür ederimcanim ya bende senim gibiyom uzulme.daha dun bi giris oldu.o da esim zorladida oldu.bende aparatlari yapiyodum penisi yapamiyorum..biraz disini siksan 1 dk lik aci.sana boyle diyom ama 2. yi nadil yapcam bilmiyorum
canim az kalmis allahin izniyle.hic giris oldumu penisle canimYardim ve desteginiz icin teşekkür ederim
kuzucum ne bayilmasi allah korusun. .nasil anlatayim hani asi oluyoruz ya igne batmasi gibi bi aci dakikalik.ben heyecanlanip bagirdim esim kizdiYa ıste sacma bılıyormda bayılırmda burds hastane yok onu dudunutom yanı nekdar sacma aslındada rahat olmaya calısıcam allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?